fbpx

Succes verhalen

Dit is waar wij gelukkig van worden! Onze succes verhalen.

woensdag 24 april 2024 16:06

Muziek is de verbinding!

Muziek is de verbinding

Zaterdag 10 februari heb ik afgesproken met Onno en Marga om hun kant van onze match te horen. Het valt me meteen op hoe open ze zijn.

In Juli 2023 hebben mijn collega Lindsy Gabriel en ik -Els Cazemier- de profielen aan Marga en Onno voorgelegd. Onno was meteen enthousiast want zonder mijn weten, was de contactadvertentie van Marga hem ook al opgevallen. Ondanks dat Onno af en toe een sigaartje rookt en Marga had aangegeven niet iemand te zoeken die rookte, stonden ze beiden open voor een ontmoeting.

Hun verhaal zegt genoeg!

Niks weerhield Maarten en Linda om de stap naar geluk te zetten 1

Maarten:

In januari 2021 schreef ik me in bij 40PlusRelatie bij matchmaker Els. Ik ontving haar thuis, met tolk, omdat ik doof ben. Els heeft me duidelijk laten weten dat het lastiger is een match te vinden vanwege mijn doofheid, maar ik wilde het traject graag bewandelen. Er volgde een aantal matches met wie ik leuk contact had, maar niet de klik voelde, tot Linda.

Zij had mijn contactadvertentie op de website van 40PlusRelatie gezien en wilde graag in contact komen. Ze schreef zij zich in bij Armanda van 40PlusRelatie, de eerste date volgde snel. Eigenlijk vanaf het begin voelden wij ons prettig bij elkaar. Ondanks dat we graag snel wilde gaan, besloten we het rustig op te bouwen. Inmiddels heb ik haar kinderen gezien en zijn we regelmatig bij elkaar over de vloer. We hebben een kleine afstand te overbruggen, maar het gaat goed met ons samen.

Blij dat we beiden de stap hebben genomen!

Linda: 

Al een tijdje speelde ik met het gevoel dat ik weer iemand in mijn leven wilde om mijn geluk mee te delen. Ik zocht op internet naar een persoonlijke manier om iemand te ontmoeten en kwam al snel uit bij 40PlusRelatie. Zij hadden een aantal interessante contactadvertenties op hun website staan en één sprong er voor mij heel duidelijk uit. De hele beschrijving van deze man sloot bij mij aan, ik werd er heel vrolijk van!

Het besluit om contact op te nemen met Armanda (matchmaker) was dus snel genomen en kort daarna kwam zij bij mij thuis om kennis te maken. De eerste afspraak met Maarten was niet veel later en wat ik hoopte, gebeurde ook. Er is een erg goede klik tussen ons en we besloten elkaar nog eens te zien! Rustig aan, want wat het extra bijzonder maakt is dat Maarten doof is en we dus een eigen manier van communiceren moesten ontwikkelen. Ik heb nu les in gebarentaal en inmiddels heeft Maarten ook mijn kinderen ontmoet. We voelen elkaar goed aan en hebben veel respect en begrip voor elkaar. De afgelopen maanden zijn een enorm avontuur voor ons geweest en we hopen dat het nog heel lang voortduurt!

maandag 09 oktober 2023 10:43

Liefde kent geen afstand

Liefde kent geen afstand

Na een tijd alleen geweest te zijn had ik besloten om mijn stoute schoenen aan te trekken en mezelf in te schrijven bij 40plus relaties. September 2022 kwam ik in contact met matchmaker Marcel Verhoef en al snel volgde een afspraak om alles in gang te zetten. Marcel is een sympathieke, open, gezellige en fijne man, prettig om mee samen te werken.

woensdag 11 januari 2023 11:57

Twee culturen die er samen voor gaan

Een bijzonder stel in meerdere opzichten. Twee mooie mensen van in de veertig, twee geloven, verschillende achtergronden qua cultuur. Gaat dat wel samen?

Ja hoor, dat gaat zeker samen. Het sleutelwoord is begrip, communiceren en accepteren.

Bij hun eerste ontmoeting kijkt I. eerst de kat uit de boom, hij vindt haar aantrekkelijk en spontaan. Bij hun derde date weet hij het wel. Hij wil het een goede kans geven. Zijn drukke leven als ondernemer en actieve sporter past hij een beetje aan, om zo tijd vrij te maken voor M die ook een erg druk werkleven heeft en veel sport.

woensdag 31 augustus 2022 14:57

Bram & Marianne stapel verliefd ❤

Bram en Marianne zijn stapel verliefd op elkaar. Het was geen liefde op het eerste gezicht maar beiden vonden dat ze het een kans moesten geven. Hun matchmaker Josje had ze niet voor niets aan elkaar gekoppeld. Ze had een duidelijke uitleg gegeven, die het verdiende om niet direct af te haken.

Hallo lezers, ik ben een vrouw van 49 jaar en ben sinds enige tijd gelukkig met een lieve vriend. Ik ken hem sinds begin december en we hebben al veel mooie en gezellige momenten beleefd. Dat gun ik een ieder en daarom schrijf ik een stukje voor de site van 40plus relatie.

woensdag 07 juli 2021 14:37

Samen helemaal happy ❤

De lovestory van Jacquelina (55 jaar) en John (54 jaar).

Voordat Jacquelina lid werd bij 40PlusRelatie had John zich al enkele maanden daarvoor aangesloten bij 40Plus. De eerste date van John was niet geslaagd en bij de volgende date ontmoette hij Jacquelina. Vol vertrouwen ging Jacquelina de kennismaking met John aan. Tijdens haar intakegesprek gaf zij bij haar consulent al aan dat zij er vrijwel zeker van was dat zij via 40PlusRelatie de ware man zou ontmoeten. John was haar eerste match…

woensdag 19 mei 2021 11:47

Geslaagd stel Gert en Yvonne

woensdag 25 november 2020 12:12

Toeval bestaat niet… het valt je toe!!!

Na bijna 8 jaar single geweest te zijn en regelmatig actief op diverse datingsites zonder het gewenste resultaat, ben ik terecht gekomen bij 40/60plusrelatie.

Mijn matchmaker kwam bij mij thuis voor een intakegesprek en zij heeft me ingeschreven voor bemiddeling. Tijdens de intake geef je aan wie je bent, welke hobby’s je hebt, welke belangstelling je voor bepaalde zaken hebt, bijvoorbeeld reislustig, sportief, levenswijze en naar wat voor type vrouw je op zoek bent.

Pagina 1 van 3

Wat onze klanten zeggen!

Elk weekend zijn we bij elkaar
Goedemorgen Armanda. Hier gaat alles goed! Samen met Willem gaat het ook heel goed. Elk weekend zijn we bij elkaar. Hele paasweekend was ik bij hem. Super leuk! Gr. Patricia.
P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben.
Hallo Armanda. Hier nog even een heel leuk en geweldig bedankje aan jou en je team, ga zo door! P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben. We zijn nu bijna 2 maanden verder en ze heeft net kennis gemaakt met mijn kinderen, wat heel erg goed is verlopen. Armanda echt uit het diepst van ons hart, bedankt!
We zijn al 4 x op date geweest
Hey Jos, gaat goed we zijn al 4 x op date geweest en zaterdag gaan we weer wat leuks doen. Tot nu toe loopt alles lekker. Ben benieuwd als we wat meer de diepte in gaan. Maar hele leuke vrouw. Tot nu toe erg positief Groetjes T.
Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb
Dag Els, Ik lees je bericht het nu pas. Wat leuk dat jij aan mij dacht. Jij ook de beste wensen voor 2024 in goede gezondheid. Ik kan je gelijk vertellen dat het heel goed met mij gaat. Ik heb je advies ter harte genomen. Jij hebt mij echt een spiegel voorgehouden. En ik wil je van harte danken voor je openheid. Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb. Nogmaals dank en tot horens in een goed 2024 gewenst. Met vriendelijke groeten,
Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt
Goedemiddag Amanda, We hebben fijne feestdagen gehad.1e kerstdag bij Agnes geweest en kennis gemaakt met haar zus en ook met haar twee dochters, wat een leuke meiden! Het was wel spannend allemaal maar tegelijkertijd ook heel ontspannen. Ik ben blijven eten, wat een gezelligheid. Met Oud en Nieuw zijn we samen drie nachten weggeweest. Het was zo mooi om mee te maken! We gaan voor elkaar. Doen veel samen. Ik heb geen woorden voor ons samen zijn, zo fijn. We zien elkaar veel maar blijven wel onze dingen doen. Morgen ga ik voor haar koken! Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt. Amanda, dank. VrGr Wig

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!