fbpx

Reviews

Achter elke review gaat een unieke ervaring schuil!

Lees hieronder reviews van onze clienten.

Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Ik kijk met een goed gevoel terug op het intakegesprek. Het verliep goed en vlot.
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Tot nu toe gaat het contact goed. Toevallig nog een vraag gesteld via de mail , waarop Marcel redelijk snel antwoord op gaf.
Marcel is een rustige, fijne, spontane en open matchmaker. Ik was voor hem zijn eerste cliënt, maar daar heb ik niets van gemerkt. Intake verliep vlot en gezellig. Ik heb alle vertrouwen erin dat Marcel binnenkort met een aantal leuke voorstellen gaat komen. Ben heel benieuwd.
19-09-2022
Tamara
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: heel positief
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Het was een fijn contact

De intake heb ik als een fijn gesprek ervaren, alles kwam 'spontaan' aan de orde , waardoor ik me erg op mijn gemak voelde. Het verliep dan ook in een ontspannende sfeer, zo'n sfeer zorgt ervoor dat we samen tot een duidelijk profiel zijn gekomen.

12-09-2022
Tineke
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Super leuk gesprek gehad
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Goede ervaring

Het was een super leuk , spontaan en informatief gesprek gehad

08-09-2022
Remco
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Prima
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Goed

Een prima ervaring, fijn gesprek gehad. Een positief gevoel, klik met de matchmaker ook belangrijk!

01-09-2022
Corrie
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: De werkwijze en de prettige benadering tijdens het proces, heb ik als zeer plezierig ervaren.
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: De werkwijze en de prettige benadering tijdens het proces, heb ik als zeer plezierig ervaren.

Bewonderingswaardig hoe deze match voor mij gevonden is. Ingrid, hartelijk dank!

26-08-2022
Cees
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: voelde me begrepen in wat ik hoop te vinden
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: heel goed ze voelt het goed aan wat je zoekt

het vertrouwen was er snel ontspannen doeltreffend geef me hoop op een goede match

18-08-2022
Peter
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Superleuk, ging als vanzelf.
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Het was alsof ik een oude vriendin over de vloer had :)
Ik had vanaf het eerste (telefonische) contact een heel goed gevoel over Josje. Eigenlijk al bij het zien van haar foto op de site. En dat bleek te kloppen; ons kennismakings gesprek was gewoon hartstikke gezellig. En daarbij begreep en 'vatte' ze me echt heel goed, dus ik heb er alle vertrouwen in dat ik onder haar hoede een fijne, ontspannen tijd tegemoet ga. En ze uiteindelijk die ene hele leuke man voor me regelt :)
07-08-2022
Anja
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Zeer goed,
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: ik voelde me bij Josje veilig en vertrouwd, durfde mezelf bloot te geven

Heel goed intake gesprek gehad

06-08-2022
Marianne
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Heel prettig
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Erg goed!

Goede service.

30-05-2022
Dave

Wat onze klanten zeggen!

Leuke date gehad
Hoi Josje, Ik heb een hele leuke date gehad met I. Leuke gast die goed voor zichzelf zorgt en zich goed ontwikkeld heeft. We hebben vanavond een 2e date om elkaar beter te leren kennen. Dat wilde ik ff kwijt aan je! Ben erg blij. Groetjes M.
Weet dat u er een tevreden klant bij heeft
Geachte mevrouw Van Veen, Ik wil u graag bedanken voor de wijze waarop u mij gisteren te woord heeft gestaan. Ik was nogal teleurgesteld en u heeft dat zonder opmerkingen geaccepteerd en aangehoord. Ook bewonder ik het feit dat u op eigen initiatief een uur lang naar mij heeft willen luisteren zonder daar direct kosten aan te verbinden. Weet dat u er een tevreden klant bij heeft. Ik heb goed geslapen en deze ochtend heb ik mij er gewoon bij neergelegd. Zeker ook dankzij u.
Samen genieten we van mooie momenten, wandelen, eten, wijntje en elkaars gezelschap
Dag Armanda, Leuk om even van je te horen. We zijn zéker nog heel blij met elkaar. Samen genieten we van mooie momenten, wandelen, eten, wijntje en elkaars gezelschap. We hebben allebei nog onze eigen afspraken en activiteiten en dat houden we ook zo. Des te leuker om elkaar daarna weer te spreken en te zien. Het leven was hiervoor ook al goed, met kinderen, familie, vrienden, werk enz. We waren geen van beide "desperate", maar het leven heeft nu toch echt een toegevoegde waarde waar we erg van genieten. Onze paden hadden zich nooit gekruist zonder jouw bemiddeling. Heel bijzonder dat we elkaar op deze manier toch gevonden hebben. Daar zijn we echt heel blij mee!
Els voor de tweede keer ontmoet
Hoi Ingrid. Afgelopen vrijdag heb ik Els voor de tweede keer ontmoet. Aanstaande zondag gaan we in Alphen aan den Rijn uit eten. Ik denk dat het wel iets kan worden. Dankjewel dat je mij als haar eerste match in aanmerking liet komen! Ik houd je verder op de hoogte. Groetjes, Jan uit Leiden
Zaterdag opnieuw afgesproken
Dag Ingrid Sorry voor het late reageren Is erg goed gegaan. Veel beter/vlotter dan met J. We hebben voor zaterdag opnieuw afgesproken, dus daar zit ook een grote verbetering in R. is veel meer mijn type, en had het gevoel dat het wederzijds was. Ik vroeg of ze nog een keer wilde afspreken en liet haar de keuze. Zaterdag gaf ze (gelukkig) positief antwoord Ik houd je op de hoogte,

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?