fbpx

Reviews

Achter elke review gaat een unieke ervaring schuil!

Lees hieronder reviews van onze clienten.

Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Heel goed
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Heel goed

Ik vond het een aangenaam gesprek en van mijn kant uit voelde het heel goed.

04-02-2023
Lida
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Persoonlijke benadering en een ontspannen gesprek.
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Plezierig en ongedwongen.

Mijn eerste kennismaking met 60+ relatie geeft mij vertrouwen en een relaxt gevoel dat ik, met de oprecht voelende inzet van Els Cazemier en samen met haar, deze 'weg' ga bewandelen.

29-01-2023
Geeske
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: spannend maar ptettig
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Een fijn open gesprek

ik heb er niet zoveel aan toe te voegen. Ben benieuwd?

20-01-2023
Willem
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Open en vertrouwelijk.
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Uitstekend
Vanaf de 1e kennismaking had ik een goed gevoel . Dat vind ik erg belangrijk i.v.m. de vertrouwelijke privegesprekken die je samen voert Ik heb hierdoor een gevoel dat er een fijne partner voor me gevonden kan worden, waar je de belangrijke klil mee hebt
14-01-2023
H.
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Goede vragen
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Zeer prettig

Het gesprek was fijn en ik heb het idee dat ik met ervaren mensen in zee ben gegaan !! Verder ben ik benieuwd wat het me gaat brengen . Groet , Theo

11-01-2023
Theo
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Heel prettig , fijn, duidelijk
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Heel goed, vertrouwd

Prettig gesprek, voelde snel vertrouwd en voelde me echt begrepen en serieus genomen . Ze heeft me ook weer vertrouwen gegeven op dit gebied. Gezien de uitgebreide profiel omschrijving heb ik de indruk dat Josje mensenkennis heeft en zich goed kan inleven. En dat ze hierdoor een goede match zal kunnen maken!

06-01-2023
Inge
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: zeer prettig
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: goede klik
prettige ervaring nu nog hopen op de juiste match
25-12-2022
peter
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: zeer zorgvuldig
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: erg prettig
een fijn en ontspannen gesprek waarin haar mensenkennis en interesse in mij duidelijk was.
18-12-2022
Trudy
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Een heel fijn gesprek!
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Heel plezierig!

Heb het gesprek als heel plezierig ervaren. Ik kon duidelijk aangeven wie ik ben en wat voor soort vrouw ik zoek.

01-12-2022
Pieter
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Erg prettig
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Heel goed.

Heb alles tot nu toe als erg prettig ervaren, ben benieuwd naar het verdere verloop.

25-11-2022
Jan

Wat onze klanten zeggen!

Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek
Hi Ingrid, Dank voor de leuke kennismaking die wij samen hadden gisteren! Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek. Ik hoop dat je sympathieke partner voor mij vindt!
Gisteren echt een hele leuke date gehad
Hi Els, R. en ik hebben gisteren echt een hele leuke date gehad. Echt een onwijs leuke man en ik kijk uit naar onze volgende afspraak die wij snel zullen inplannen. Bedankt
Wij gaan de feestdagen met een fijn gevoel tegemoet!
Beste Ingrid, Inmiddels kennen Tom en ik elkaar al bijna 2 maanden. Twee hele fijne maanden waarin wij elkaar beter leren kennen, leuke activiteiten ondernemen en heel veel praten. Wij gaan de feestdagen met een fijn gevoel tegemoet! Voor jou ook fijne kerstdagen en een gezond 2023. Hartelijke groetjes Anja. P.
Al meer dan 8 weken!
Het contact met Mariska is er nog steeds! Al meer dan 8 weken! Maar het gaat goed. Misschien kan toch gesproken worden over een (verlaat) geslaagd contact bij 60PlusRelatie? Ik ben er in elk geval wel blij mee. En zij ook. De afstand is wel een "dingetje" maar dat is oplosbaar. Even een avondje koffiedrinken zit er (nog) niet in. We bellen en appen veel en zien elkaar regelmatig. Zij is al in Oegstgeest geweest en ik paar keer in Breda. Volgende week samen naar een concert. En we hebben nog meer plannen! Kortom, het gaat goed. Met vriendelijke groet, Pim
Vandaag een memorabele datum
Goedemorgen Ingrid, Vandaag een memorabele datum. Al weer een jaar geleden dat W. en ik elkaar leerden kennen. Ik wil je graag laten weten dat het super goed gaat met ons en dat we volgend jaar gaan samen wonen in mijn huis. We genieten volop en hebben nog veel plannen voor de toekomst! Onze eerste verre reis is geboekt, volgend jaar gaan we vanaf Barbados een mooie cruise maken!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?