fbpx

Reviews

Achter elke review gaat een unieke ervaring schuil!

Lees hieronder reviews van onze clienten.

Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Positief.
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Goed.

In de hoop op een goede samenwerking en een succesvolle match!

01-06-2024
Hans
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Positief
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Positief

We hebben een fijn gesprek gehad en hoop dat er een leuke vent op mijn pad komt ! ?

12-04-2024
Ellen
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Prettig, goede vragen
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Correct, prettig, toegankelijk

Het intake gesprek was prettig, helder, goede vraagstelling. Benieuwd naar vervolg traject

04-04-2024
Riekie
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Gezellig en goed.
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Goed

Eerste indruk is heel goed. Leuk gesprek gehad. We gaan ervoor !

28-02-2024
Ronald
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: professioneel en toch persoonlijk
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: prettig duidelijk goed inhoudelijk

ik vul eigenlijk geen enquetes meer in

22-01-2024
jan
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Prima
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Heel vertrouwelijk

Ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken

17-01-2024
Tiemen
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: redelijk positief
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: prettig, vriendelijk, respectvol

Vragen vrij oppervlakkig. Het profiel blijft hierdoor mi ook vrij vlak. Meer gerichte persoonlijke vragen, hoe je over dingen denkt, in het leven staat, meerkeuzevragen bijv zou meer kennis over persoon te verkrijgen. Hoeft niet in profiel maar wel vd matchmaker belangrijk om juiste match te vinden.

17-01-2024
Marlies
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Gemoedelijk, en open en vrij te spreken.en heb het gevoel gehad dat er geluisterd wordt en de tijd er voor wordt genomen
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Heb een rustgevend gevoel gekregen,de eerste indruk is goed en komt professioneel over

Mijn eerste indruk is goed, de tijd zal het me leren. Ik ben benieuwd wat de komende tijd mij zal brengen

14-01-2024
Henri
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: prettig, ontspannen
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: verloopt tot nu goed, snelle reactie op mail

Gesprek verliep in een ontspannen sfeer, fijn dat het gewoon thuis kon.

12-01-2024
Lianne
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Was een leuk en gezellig gesprek.
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Goed en duidelijk.

De eerste stap, is gezet en verliep goed . Leuk gesprek en goed gevoel over wat gaat komen.

22-10-2023
Annemiek

Wat onze klanten zeggen!

Elk weekend zijn we bij elkaar
Goedemorgen Armanda. Hier gaat alles goed! Samen met Willem gaat het ook heel goed. Elk weekend zijn we bij elkaar. Hele paasweekend was ik bij hem. Super leuk! Gr. Patricia.
P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben.
Hallo Armanda. Hier nog even een heel leuk en geweldig bedankje aan jou en je team, ga zo door! P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben. We zijn nu bijna 2 maanden verder en ze heeft net kennis gemaakt met mijn kinderen, wat heel erg goed is verlopen. Armanda echt uit het diepst van ons hart, bedankt!
We zijn al 4 x op date geweest
Hey Jos, gaat goed we zijn al 4 x op date geweest en zaterdag gaan we weer wat leuks doen. Tot nu toe loopt alles lekker. Ben benieuwd als we wat meer de diepte in gaan. Maar hele leuke vrouw. Tot nu toe erg positief Groetjes T.
Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb
Dag Els, Ik lees je bericht het nu pas. Wat leuk dat jij aan mij dacht. Jij ook de beste wensen voor 2024 in goede gezondheid. Ik kan je gelijk vertellen dat het heel goed met mij gaat. Ik heb je advies ter harte genomen. Jij hebt mij echt een spiegel voorgehouden. En ik wil je van harte danken voor je openheid. Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb. Nogmaals dank en tot horens in een goed 2024 gewenst. Met vriendelijke groeten,
Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt
Goedemiddag Amanda, We hebben fijne feestdagen gehad.1e kerstdag bij Agnes geweest en kennis gemaakt met haar zus en ook met haar twee dochters, wat een leuke meiden! Het was wel spannend allemaal maar tegelijkertijd ook heel ontspannen. Ik ben blijven eten, wat een gezelligheid. Met Oud en Nieuw zijn we samen drie nachten weggeweest. Het was zo mooi om mee te maken! We gaan voor elkaar. Doen veel samen. Ik heb geen woorden voor ons samen zijn, zo fijn. We zien elkaar veel maar blijven wel onze dingen doen. Morgen ga ik voor haar koken! Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt. Amanda, dank. VrGr Wig

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!