fbpx
woensdag, 19 mei 2021 11:47

Geslaagd stel Gert en Yvonne

Hallo Yvonne, bijgaand doe ik jou een leuk voorstel van G. uit Delft. Kan jij eens kijken of dit profiel bij jou zou passen? Ik hoor het graag. Groetjes Ingrid

Hallo Ingrid,
Dit is wel grappig, ik had dit profiel al gelezen op jullie site. Zat te twijfelen of ik dat zou aangeven of wachten of je toevallig met dezelfde man zou komen.
Lijkt mij leuk om met Gert in contact te komen. Groeten Yvonne

Hoi Ingrid, Hierbij even een update.
Ik heb Yvonne afgelopen zaterdag ontmoet, en we hebben een lange wandeling gemaakt. Het was erg gezellig, en we hebben aan het einde van de wandeling gelijk besloten om een 2e afspraak te maken. Dat was vandaag. We hebben bijna de hele middag gewandeld, en het was opnieuw erg leuk. We hebben dus al besloten dat er binnenkort ook een derde afspraak volgt. Groeten Gert

Beste Ingrid, je hebt inmiddels van Yvonne ook al begrepen dat het wel goed zit tussen ons.
Na meer dan een jaar daten heb ik eindelijk iemand gevonden waarbij de ‘klik’ er nu wel is, en we kunnen nu, na 2 weken, al spreken van verliefdheid.
We bellen of appen dagelijks, en proberen zo vaak mogelijk af te spreken.
Het voelt echt goed. Groetjes Gert

Hoi Ingrid, ik heb Gert inmiddels een paar keer ontmoet en wij hebben een goede klik. We gaan samen kijken of we dit tot iets moois kunnen uitbouwen. Dus zoek voor mij voorlopig maar niet verder. Gr Yvonne

Ja en zo kan het gebeuren dat ik weer bij een geslaagd stel op de bank zit (mei 2021)

Gert (55) en Yvonne (47) vinden elkaar in november 2020 via 40PlusRelatie.

Gert uit ZH is zelfstandig ondernemer (advies) in de tuinbouw en was al een poosje gescheiden voor hij zich inschreef bij 40PlusRelatie. Is trotse vader van twee kinderen.
Yvonne uit ZH werkt in de gespecialiseerde zorg en was al wat langer gescheiden en is moeder van drie pubers.

Gert was al even onderweg bij 40PlusRelatie, de echte klik had hij nog niet bij iemand gevoeld. Totdat hij vorig jaar november door Ingrid aan Yvonne werd voorgesteld. Yvonne had achteraf zijn advertentie al gezien op de website!

Vanaf het begin af aan hadden zij een “klik” met zijn tweeën. Het begon met een prettig telefoongesprek, een wandeling... nog een wandeling en toen hing er liefde in de lucht!! Ik begrijp van Gert en Yvonne dat er voorzichtig vakantieplannen worden gemaakt voor de komende zomer.

Samen zijn ze nu aan het ontdekken hoe ze dit tot iets heel moois kunnen uitbouwen!

40PlusRelatie wenst Gert en Yvonne samen veel geluk!!

Meer in deze categorie: Leo en Annemiek zijn getrouwd! »

Wat onze klanten zeggen!

Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek
Hi Ingrid, Dank voor de leuke kennismaking die wij samen hadden gisteren! Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek. Ik hoop dat je sympathieke partner voor mij vindt!
Gisteren echt een hele leuke date gehad
Hi Els, R. en ik hebben gisteren echt een hele leuke date gehad. Echt een onwijs leuke man en ik kijk uit naar onze volgende afspraak die wij snel zullen inplannen. Bedankt
Wij gaan de feestdagen met een fijn gevoel tegemoet!
Beste Ingrid, Inmiddels kennen Tom en ik elkaar al bijna 2 maanden. Twee hele fijne maanden waarin wij elkaar beter leren kennen, leuke activiteiten ondernemen en heel veel praten. Wij gaan de feestdagen met een fijn gevoel tegemoet! Voor jou ook fijne kerstdagen en een gezond 2023. Hartelijke groetjes Anja. P.
Al meer dan 8 weken!
Het contact met Mariska is er nog steeds! Al meer dan 8 weken! Maar het gaat goed. Misschien kan toch gesproken worden over een (verlaat) geslaagd contact bij 60PlusRelatie? Ik ben er in elk geval wel blij mee. En zij ook. De afstand is wel een "dingetje" maar dat is oplosbaar. Even een avondje koffiedrinken zit er (nog) niet in. We bellen en appen veel en zien elkaar regelmatig. Zij is al in Oegstgeest geweest en ik paar keer in Breda. Volgende week samen naar een concert. En we hebben nog meer plannen! Kortom, het gaat goed. Met vriendelijke groet, Pim
Vandaag een memorabele datum
Goedemorgen Ingrid, Vandaag een memorabele datum. Al weer een jaar geleden dat W. en ik elkaar leerden kennen. Ik wil je graag laten weten dat het super goed gaat met ons en dat we volgend jaar gaan samen wonen in mijn huis. We genieten volop en hebben nog veel plannen voor de toekomst! Onze eerste verre reis is geboekt, volgend jaar gaan we vanaf Barbados een mooie cruise maken!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?