fbpx

Onze werkwijze

De kennismaking met 40PlusRelatie begint bij het telefonisch contact. Naar aanleiding van dit gesprek wordt er een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek, waarin je kennis maakt met de matchmaker uit eigen regio. In dit kennismakingsgesprek leggen wij uit hoe wij werken en wat wij voor je kunnen betekenen. Dit gesprek kan bij jou thuis plaats vinden in je eigen vertrouwde omgeving, maar natuurlijk ook op een andere locatie. Belangrijk is dat jij je prettig voelt.

Vertrouwen, dat is waar het in eerste instantie om gaat. Er moet een bepaalde "klik" zijn tussen de cliënt en de matchmaker. Vervolgens vertel je iets over jezelf en wie je zoekt, zodat wij een duidelijk beeld krijgen. Ga je daarna met ons in zee dan volgt het intakegesprek.

Intakegesprek

De matchmaker neemt uitgebreid het intakeformulier met je door. Hierin komen onderwerpen naar voren als: hoe sta je in het leven, wat doe je in je vrije tijd, hoe ziet jouw ideale partner eruit, enzovoort. Zo ontstaat een duidelijk beeld. Vervolgens wordt er een gedetailleerde en nauwkeurige persoonsbeschrijving gemaakt, die met je wordt doorgenomen. En dan komt het leukste en spannendste gedeelte… vanaf dit moment gaat de zoektocht beginnen!

Bemiddelingsperiode

Bij ons krijg je 12 maanden persoonlijke bemiddeling. Wij hanteren vaste tarieven en werken met gegarandeerde voorstellen, dus je weet vooraf precies waar je aan toe bent. Tijdens het hele traject kun je jouw eigen matchmaker raadplegen, dus altijd één contactpersoon.

Voorstellen

Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden, word je eerst gebeld om het voorstel te bespreken. Pas als beide partijen akkoord zijn, worden de persoonsbeschrijvingen uitgewisseld. Na iedere match volgt er een terugkoppeling/evaluatie zodat we steeds een duidelijker beeld krijgen van jouw “ideale partner”.

Een voorstel is bij ons pas een voorstel als jij het passend vindt!

Ontmoet garantieOntmoet garantie

Wij werken met gegarandeerde voorstellen, dus je weet vooraf precies waar je aan toe bent. 

We matchen met liefde voor jou!

Singlecoaching

In ons dagelijkse werk als matchmaker zien we veel succesverhalen, naast de datingtips en advies merken wij dat sommige singles toch nog behoefte hebben aan extra begeleiding en ondersteuning.

Lindsy Gabriel onze consulent, maar ook Single & Datingcoach weet precies waar je tegenaan kunt lopen als single. Zij begeleidt jou persoonlijk en succesvol naar een nieuwe duurzame relatie. Deze coaching is een extra mogelijkheid die de slagingskans behoorlijk vergroot.

  • Vindt jij het moeilijk om je open te stellen?
  • Heb jij te weinig zelfvertrouwen?
  • Heb jij last van bindingsangst of verlatingsangst?
  • Weet jij niet hoe je de draad moet oppakken na het overlijden van je partner?
  • Weet jij niet welke partner bij jou past? Vindt jij het moeilijk om te daten?
  • Of loop jij als single ergens anders tegen aan?

Neem dan contact met onze single coach Lindsy Gabriel.
lindsy@40plusrelatie.nl of 06-42389254

Ze kijkt dan samen met jou tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek hoe ze jou het beste kan ondersteunen of begeleiden.

Samen succesvol op weg naar een nieuwe liefde…

van Single naar Samen!

Wat onze klanten zeggen!

Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.
We gaan binnenkort samen op vakantie!
Goeiemorgen Lindsy, het gaat goed tussen ons beiden! We gaan binnenkort samen op vakantie! Proef op de som 😂🤩! Ik zal je na de vakantie nog iets laten weten!
Ik ben echt gek op haar en de kinderen!!
Hallo Ingrid, Ja we zijn nog steeds happy, natuurlijk zijn er dingetjes waarover we discussiëren maar dat is in elke relatie! Knap gedaan hoor, ze was mijn tweede voorstel, ik ben echt gek op haar en de kinderen!! We gaan volgende week lekker met zijn tweeën even weekje weg!! Heb er zin in en ben benieuwd naar onze toekomst samen. Bedankt voor jouw bemiddeling, zonder 40 Plus Relatie had ik haar nooit ontmoet!! Groetjes A. uit Den Haag
We hebben een fijne klik met elkaar
Hallo Josje Ik er R. hebben mekaar al een paar keer ontmoet. Wat verrassend leuk bleek te zijn. We hebben een fijne klik met elkaar. En we gaan samen ontdekken of er meer is Voor mij tot nu toe erg 😻 fijn om samen op ontdekkingsreis te zijn. Groet B.
Nooit geschoten is altijd mis toch!! 
Goedemiddag Armanda, Dank je wel voor je nieuwe voorstel. Laten we er maar weer voor gaan vindt je ook niet? Nooit geschoten is altijd mis toch!! Ik vind dat je hartstikke je best voor ons, "de cliënten ", doet en dat mag ook eventjes gezegd worden. Groetjes!

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!