fbpx
woensdag 16 november 2016 11:48

Op naar de bruiloft in 2018!

Annemiek van 45 jaar uit Brabant en Leo van 39 jaar uit Zeeland, zijn een paar jaar geleden ingeschreven bij 40PlusRelatie. Leo is zelfstandig internationaal chauffeur en vaak alleen de weekenden thuis. Annemiek werkt in de zorg en draait alleen nachtdiensten. Met deze banen was het voor hen lastig om zelf iemand te ontmoeten.

Leo was voor Annemiek de tweede match en voor haar was Leo de derde match. Bij hun eerste ontmoeting in Roosendaal had Leo een mooie roos meegenomen om indruk te maken op Annemiek. Deze ontmoeting bleek een succes, ze raakten niet uitgepraat. Eerst gezellig een kop koffie vervolgens een wandeling, het was zo gezellig dus toen nog naar de film in Antwerpen en deze heerlijke dag afsluiten met een romantisch etentje. En dat allemaal op 1 dag! De klik was duidelijk aanwezig.

De tweede ontmoeting was bij Leo thuis. Hij had heerlijk gekookt en ze maakten zoveel indruk op elkaar dat de romance snel opbloeide. Binnen een half jaar samen heerlijk op vakantie naar Egypte, dat is toch wat iedereen wil. Zelfs een kleine week mee met de vrachtwagen naar Zwitserland, heeft niet gezorgd voor deuken in de nog prille relatie.

Na een half jaar vond Annemiek al snel een baan in de buurt bij Leo en heeft zij de stoute schoenen aangetrokken en is verhuisd naar Zeeland. Annemiek is door zijn familie goed opgevangen, zij voelde zich al snel thuis in Zeeland waar ze de tijd doordeweeks zonder Leo doorbrengt.

Hoe gelukkig ze zijn?

Een leuk huis, mooie tuin, 2 lieve hondjes en andere dieren. Er worden nu zelfs al voorzichtig trouwplannen gemaakt! Dat is als matchmaker toch wel de kers op de taart, het neusje van de zalm, het mooiste wat er is, hier doen we het voor!

Annemiek geeft aan: “We zijn erg blij met 40PlusRelatie. Er is een match gezocht o.a. op karakter en uitstraling en niet alleen op basis van uiterlijk”.

Belangrijk is, dat men echt open staat voor een relatie en er zonder verwachtingen in gaat. Het is geven en nemen en elkaar aanvullen!

Hoe prachtig is dit verhaal! Ik ben er trots op.

Jos van Prooijen

Wat onze klanten zeggen!

Elk weekend zijn we bij elkaar
Goedemorgen Armanda. Hier gaat alles goed! Samen met Willem gaat het ook heel goed. Elk weekend zijn we bij elkaar. Hele paasweekend was ik bij hem. Super leuk! Gr. Patricia.
P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben.
Hallo Armanda. Hier nog even een heel leuk en geweldig bedankje aan jou en je team, ga zo door! P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben. We zijn nu bijna 2 maanden verder en ze heeft net kennis gemaakt met mijn kinderen, wat heel erg goed is verlopen. Armanda echt uit het diepst van ons hart, bedankt!
We zijn al 4 x op date geweest
Hey Jos, gaat goed we zijn al 4 x op date geweest en zaterdag gaan we weer wat leuks doen. Tot nu toe loopt alles lekker. Ben benieuwd als we wat meer de diepte in gaan. Maar hele leuke vrouw. Tot nu toe erg positief Groetjes T.
Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb
Dag Els, Ik lees je bericht het nu pas. Wat leuk dat jij aan mij dacht. Jij ook de beste wensen voor 2024 in goede gezondheid. Ik kan je gelijk vertellen dat het heel goed met mij gaat. Ik heb je advies ter harte genomen. Jij hebt mij echt een spiegel voorgehouden. En ik wil je van harte danken voor je openheid. Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb. Nogmaals dank en tot horens in een goed 2024 gewenst. Met vriendelijke groeten,
Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt
Goedemiddag Amanda, We hebben fijne feestdagen gehad.1e kerstdag bij Agnes geweest en kennis gemaakt met haar zus en ook met haar twee dochters, wat een leuke meiden! Het was wel spannend allemaal maar tegelijkertijd ook heel ontspannen. Ik ben blijven eten, wat een gezelligheid. Met Oud en Nieuw zijn we samen drie nachten weggeweest. Het was zo mooi om mee te maken! We gaan voor elkaar. Doen veel samen. Ik heb geen woorden voor ons samen zijn, zo fijn. We zien elkaar veel maar blijven wel onze dingen doen. Morgen ga ik voor haar koken! Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt. Amanda, dank. VrGr Wig

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!