fbpx
dinsdag 13 februari 2024 13:21

Niks weerhield Maarten en Linda om de stap naar geluk te zetten

Hun verhaal zegt genoeg!

Niks weerhield Maarten en Linda om de stap naar geluk te zetten 1

Maarten:

In januari 2021 schreef ik me in bij 40PlusRelatie bij matchmaker Els. Ik ontving haar thuis, met tolk, omdat ik doof ben. Els heeft me duidelijk laten weten dat het lastiger is een match te vinden vanwege mijn doofheid, maar ik wilde het traject graag bewandelen. Er volgde een aantal matches met wie ik leuk contact had, maar niet de klik voelde, tot Linda.

Zij had mijn contactadvertentie op de website van 40PlusRelatie gezien en wilde graag in contact komen. Ze schreef zij zich in bij Armanda van 40PlusRelatie, de eerste date volgde snel. Eigenlijk vanaf het begin voelden wij ons prettig bij elkaar. Ondanks dat we graag snel wilde gaan, besloten we het rustig op te bouwen. Inmiddels heb ik haar kinderen gezien en zijn we regelmatig bij elkaar over de vloer. We hebben een kleine afstand te overbruggen, maar het gaat goed met ons samen.

Blij dat we beiden de stap hebben genomen!

Linda: 

Al een tijdje speelde ik met het gevoel dat ik weer iemand in mijn leven wilde om mijn geluk mee te delen. Ik zocht op internet naar een persoonlijke manier om iemand te ontmoeten en kwam al snel uit bij 40PlusRelatie. Zij hadden een aantal interessante contactadvertenties op hun website staan en één sprong er voor mij heel duidelijk uit. De hele beschrijving van deze man sloot bij mij aan, ik werd er heel vrolijk van!

Het besluit om contact op te nemen met Armanda (matchmaker) was dus snel genomen en kort daarna kwam zij bij mij thuis om kennis te maken. De eerste afspraak met Maarten was niet veel later en wat ik hoopte, gebeurde ook. Er is een erg goede klik tussen ons en we besloten elkaar nog eens te zien! Rustig aan, want wat het extra bijzonder maakt is dat Maarten doof is en we dus een eigen manier van communiceren moesten ontwikkelen. Ik heb nu les in gebarentaal en inmiddels heeft Maarten ook mijn kinderen ontmoet. We voelen elkaar goed aan en hebben veel respect en begrip voor elkaar. De afgelopen maanden zijn een enorm avontuur voor ons geweest en we hopen dat het nog heel lang voortduurt!

Meer in deze categorie: « Liefde kent geen afstand

Wat onze klanten zeggen!

Elk weekend zijn we bij elkaar
Goedemorgen Armanda. Hier gaat alles goed! Samen met Willem gaat het ook heel goed. Elk weekend zijn we bij elkaar. Hele paasweekend was ik bij hem. Super leuk! Gr. Patricia.
P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben.
Hallo Armanda. Hier nog even een heel leuk en geweldig bedankje aan jou en je team, ga zo door! P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben. We zijn nu bijna 2 maanden verder en ze heeft net kennis gemaakt met mijn kinderen, wat heel erg goed is verlopen. Armanda echt uit het diepst van ons hart, bedankt!
We zijn al 4 x op date geweest
Hey Jos, gaat goed we zijn al 4 x op date geweest en zaterdag gaan we weer wat leuks doen. Tot nu toe loopt alles lekker. Ben benieuwd als we wat meer de diepte in gaan. Maar hele leuke vrouw. Tot nu toe erg positief Groetjes T.
Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb
Dag Els, Ik lees je bericht het nu pas. Wat leuk dat jij aan mij dacht. Jij ook de beste wensen voor 2024 in goede gezondheid. Ik kan je gelijk vertellen dat het heel goed met mij gaat. Ik heb je advies ter harte genomen. Jij hebt mij echt een spiegel voorgehouden. En ik wil je van harte danken voor je openheid. Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb. Nogmaals dank en tot horens in een goed 2024 gewenst. Met vriendelijke groeten,
Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt
Goedemiddag Amanda, We hebben fijne feestdagen gehad.1e kerstdag bij Agnes geweest en kennis gemaakt met haar zus en ook met haar twee dochters, wat een leuke meiden! Het was wel spannend allemaal maar tegelijkertijd ook heel ontspannen. Ik ben blijven eten, wat een gezelligheid. Met Oud en Nieuw zijn we samen drie nachten weggeweest. Het was zo mooi om mee te maken! We gaan voor elkaar. Doen veel samen. Ik heb geen woorden voor ons samen zijn, zo fijn. We zien elkaar veel maar blijven wel onze dingen doen. Morgen ga ik voor haar koken! Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt. Amanda, dank. VrGr Wig

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!