fbpx
woensdag, 30 januari 2019 10:15

Belgische madam Nele vindt agrarische Hans

Nele, werkzaam in de psychiatrie, zocht contact met matchmaker Josje en vertelde dat ze binnenkort met vervroegd pensioen ging en naar Nederland wil verhuizen. Ze heeft al een huisje gekocht in Zeeland; van een drukke baan in de stad naar het rustige platteland aan zee. Ze vroeg of ik voor haar wilde rondkijken naar een geschikte Nederlandse man. Een mooie relatie zou deze nieuwe fase van haar leven helemaal compleet maken.

Met die opdracht ging Josje aan de slag

Nele heeft een aantal leuke dates gehad maar telkens miste de klik van de ene of de andere kant. Er kwam verandering in toen Josje haar voorstelde aan Hans, een man met een totaal verschillende achtergrond. Toch klikte het gelijk tussen hen en al snel gingen ze er voor.

Hans is een agrarisch ondernemer, inmiddels probeert hij het wat rustiger aan te doen. Hij woont mooi, buiten het dorp met zijn kat en een toompje kippen. Hans is nog niet zo lang alleen, maar hij is geen man om alleen door het leven te gaan en wilde zo snel mogelijk weer een lief maatje om zich heen. Juist dat heeft hij nu in Nele gevonden.

Wat hebben ze gemeen dat het zo klikt?

Nele zegt: “Het was een soort van thuiskomen en hij heeft zoveel humor”. Hij had een prachtige bos bloemen bij zich en de manier waarop hij die aan haar gaf tijdens de 1e date heeft veel indruk gemaakt. Ze zijn naar elkaar toe niet oordelend, ondanks hun verschillen in achtergrond en geloof. Ze nemen elkaar zoals ze zijn.

Hans zegt: “Van alle meningen over van alles en nog wat, hebben we wel 80% gemeen en dat is zo bijzonder”. Beiden maken ze het graag gezellig in huis en ze houden van lekker eten, van dieren en van rondtoeren met de oldtimer.

En over Josje, de matchmaker? “Josje heeft het goed gedaan! Zonder haar hadden wij elkaar nooit ontmoet”. Soms als ze weer eens aan het geinen zijn roepen ze “Josje, help!!

Hoe gaaf is dat? Daar doe je het allemaal voor als matchmaker.

Josje van Prooijen

Wat onze klanten zeggen!

Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek
Hi Ingrid, Dank voor de leuke kennismaking die wij samen hadden gisteren! Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek. Ik hoop dat je sympathieke partner voor mij vindt!
Gisteren echt een hele leuke date gehad
Hi Els, R. en ik hebben gisteren echt een hele leuke date gehad. Echt een onwijs leuke man en ik kijk uit naar onze volgende afspraak die wij snel zullen inplannen. Bedankt
Wij gaan de feestdagen met een fijn gevoel tegemoet!
Beste Ingrid, Inmiddels kennen Tom en ik elkaar al bijna 2 maanden. Twee hele fijne maanden waarin wij elkaar beter leren kennen, leuke activiteiten ondernemen en heel veel praten. Wij gaan de feestdagen met een fijn gevoel tegemoet! Voor jou ook fijne kerstdagen en een gezond 2023. Hartelijke groetjes Anja. P.
Al meer dan 8 weken!
Het contact met Mariska is er nog steeds! Al meer dan 8 weken! Maar het gaat goed. Misschien kan toch gesproken worden over een (verlaat) geslaagd contact bij 60PlusRelatie? Ik ben er in elk geval wel blij mee. En zij ook. De afstand is wel een "dingetje" maar dat is oplosbaar. Even een avondje koffiedrinken zit er (nog) niet in. We bellen en appen veel en zien elkaar regelmatig. Zij is al in Oegstgeest geweest en ik paar keer in Breda. Volgende week samen naar een concert. En we hebben nog meer plannen! Kortom, het gaat goed. Met vriendelijke groet, Pim
Vandaag een memorabele datum
Goedemorgen Ingrid, Vandaag een memorabele datum. Al weer een jaar geleden dat W. en ik elkaar leerden kennen. Ik wil je graag laten weten dat het super goed gaat met ons en dat we volgend jaar gaan samen wonen in mijn huis. We genieten volop en hebben nog veel plannen voor de toekomst! Onze eerste verre reis is geboekt, volgend jaar gaan we vanaf Barbados een mooie cruise maken!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?