fbpx
woensdag, 31 augustus 2022 14:57

Bram & Marianne stapel verliefd ❤

Bram en Marianne zijn stapel verliefd op elkaar. Het was geen liefde op het eerste gezicht maar beiden vonden dat ze het een kans moesten geven. Hun matchmaker Josje had ze niet voor niets aan elkaar gekoppeld. Ze had een duidelijke uitleg gegeven, die het verdiende om niet direct af te haken.

Bram, 50 jaar uit Zeeland, zelfstandige in de techniek. Hij was al langere tijd ingeschreven en had meerdere ontmoetingen, die niet tot een relatie hebben geleid. Mede door Covid duurde het allemaal wat langer dan gepland. Maar opgeven was geen optie voor Bram en Josje.
Marianne, 51 jaar uit Goeree-Overflakkee, compagnon van een winkel. Voor haar was het de eerste date.

Qua uiterlijk best grote verschillen, maar beiden op zoek naar begrip en herkenning van de rugzak die ze hadden. Beiden zochten hetzelfde in een relatie en gaven aan Josje letterlijk dezelfde tekst op. Hier ging Josje mee aan de slag.

Hoe ontstond deze mooie liefde?

Het eerste telefoongesprek was veel langer dan was geadviseerd, maar ze hadden zoveel gespreksstof.

Toen de ontmoeting…

De eerste indruk van Marianne was, dat Bram niet het type man was waar ze direct op zou vallen. Er waren zelfs een tweetal no-go’s, roken en tatoeages, die Bram wel had. Bram vond Marianne veel te knap, een echte dame. De moed zakte hem in de schoenen.
Ze gingen verder in gesprek waar het via de telefoon was gestopt, en kwamen erachter dat ze inderdaad om een reden gekoppeld waren. Hun relatiewaarden kwamen overeen en er was een soort van innerlijke herkenning. Bram is direct met roken gestopt om zo het prille geluk de grootste kans te geven. En het is ze gelukt!

Na een maand ontving Josje, hun matchmaker, een appje dat ze officieel verkering hadden en een setje waren. Een halfjaar later wonen ze samen en is de handige Bram al in het huis van Marianne aan het klussen.

Marianne vindt het sexy naar Bram te kijken als hij aan het werk is. “Waar kan ik me nu een mooier uitzicht voorstellen.” zei ze.
Bram zegt: “Het vergt wel inzet en oplettendheid maar het gaat prima met mij en mijn prinses.”

Ze zijn erg trots op elkaar en dat stralen ze duidelijk uit.

Wij, van 40PlusRelatie wensen Bram en Marianne alle geluk toe!

Wat onze klanten zeggen!

Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek
Hi Ingrid, Dank voor de leuke kennismaking die wij samen hadden gisteren! Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek. Ik hoop dat je sympathieke partner voor mij vindt!
Gisteren echt een hele leuke date gehad
Hi Els, R. en ik hebben gisteren echt een hele leuke date gehad. Echt een onwijs leuke man en ik kijk uit naar onze volgende afspraak die wij snel zullen inplannen. Bedankt
Wij gaan de feestdagen met een fijn gevoel tegemoet!
Beste Ingrid, Inmiddels kennen Tom en ik elkaar al bijna 2 maanden. Twee hele fijne maanden waarin wij elkaar beter leren kennen, leuke activiteiten ondernemen en heel veel praten. Wij gaan de feestdagen met een fijn gevoel tegemoet! Voor jou ook fijne kerstdagen en een gezond 2023. Hartelijke groetjes Anja. P.
Al meer dan 8 weken!
Het contact met Mariska is er nog steeds! Al meer dan 8 weken! Maar het gaat goed. Misschien kan toch gesproken worden over een (verlaat) geslaagd contact bij 60PlusRelatie? Ik ben er in elk geval wel blij mee. En zij ook. De afstand is wel een "dingetje" maar dat is oplosbaar. Even een avondje koffiedrinken zit er (nog) niet in. We bellen en appen veel en zien elkaar regelmatig. Zij is al in Oegstgeest geweest en ik paar keer in Breda. Volgende week samen naar een concert. En we hebben nog meer plannen! Kortom, het gaat goed. Met vriendelijke groet, Pim
Vandaag een memorabele datum
Goedemorgen Ingrid, Vandaag een memorabele datum. Al weer een jaar geleden dat W. en ik elkaar leerden kennen. Ik wil je graag laten weten dat het super goed gaat met ons en dat we volgend jaar gaan samen wonen in mijn huis. We genieten volop en hebben nog veel plannen voor de toekomst! Onze eerste verre reis is geboekt, volgend jaar gaan we vanaf Barbados een mooie cruise maken!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?