fbpx
maandag 09 oktober 2023 10:43

Liefde kent geen afstand

Liefde kent geen afstand

Na een tijd alleen geweest te zijn had ik besloten om mijn stoute schoenen aan te trekken en mezelf in te schrijven bij 40plus relaties. September 2022 kwam ik in contact met matchmaker Marcel Verhoef en al snel volgde een afspraak om alles in gang te zetten. Marcel is een sympathieke, open, gezellige en fijne man, prettig om mee samen te werken.

Al snel stond mijn profiel/ wensen op papier en ging Marcel voor mij opzoek naar die ene leuke, sportieve, betrouwbare man.

Enkele weken later kreeg ik vol verbazing al mijn eerste date voorstel. Ik las de persoonbeschrijving van deze man en wauw mijn onderbuik gevoel vertelde mij al gelijk; dit is de man die ik wil, deze man kan mij perfect aanvullen.

Kort daarna kreeg ik te horen dat deze man ook positief reageerde op mijn persoonsbeschrijving, (hij stond al langer dan ik ingeschreven en is zijn matchmaker lindsy Gabriel ook zeer dankbaar) dus telefoonnummers werden uitgewisseld en onze eerste bel afspraak werd gepland.

14 oktober was het zover, klok slag 19.00 uur belde Jurgen. We hebben het er samen nog heel vaak over, het was zo'n fijn, eerlijk en open gesprek. Vele appjes en telefoontjes verder maakte we onze eerste date afspraak. Elkaar nog steeds niet gezien en puur af gaan op karakter, spannend en tegelijkertijd oh zo leuk!!

In november hebben we afgesproken in Leerdam een stad dat tussen onze woonplaatsen in zit (ik in het groene hart en Jurgen in Brabant). Vol verbazing hadden we elkaar laten weten dat we beide heel relaxed zijn op weg naar onze date afspraak. Eenmaal in Leerdam bij Het Veerhuys zagen we elkaar voor het eerst. De woorden die wij hieraan kunnen geven aan deze ontmoeting; wauw dit is thuiskomen!!

Vele leuke afspraakjes en diepgaande gesprekken volgden. Enige tijd later hebben wij onze kinderen ook aan elkaar voorgesteld. Jeetje zelfs voor hun is het de perfecte match.

Het lijkt wel een sprookje waar we in beland zijn.

Nu bijna een jaar verder zijn wij nog altijd blij en gelukkig met elkaar en is de band steeds sterker geworden. We hebben vele mooie toekomst plannen samen en weten wij allebei zeker; Dit heeft zo moeten zijn.

Wij willen nogmaals onze matchmakers Marcel Verhoef en Lindsy Gabriel bedanken dat zij ons hebben gekoppeld.

Voor iedere vrijgezelle man of vrouw die nog enigszins twijfeld, gewoon doen. Trek die stoute schoenen aan, treedt uit je comfortzone en ga dit aan. Het kan je zoveel moois geven.

Liefs Tamara en Jurgen

Meer in deze categorie: « Twee culturen die er samen voor gaan

Wat onze klanten zeggen!

Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.
We gaan binnenkort samen op vakantie!
Goeiemorgen Lindsy, het gaat goed tussen ons beiden! We gaan binnenkort samen op vakantie! Proef op de som 😂🤩! Ik zal je na de vakantie nog iets laten weten!
Ik ben echt gek op haar en de kinderen!!
Hallo Ingrid, Ja we zijn nog steeds happy, natuurlijk zijn er dingetjes waarover we discussiëren maar dat is in elke relatie! Knap gedaan hoor, ze was mijn tweede voorstel, ik ben echt gek op haar en de kinderen!! We gaan volgende week lekker met zijn tweeën even weekje weg!! Heb er zin in en ben benieuwd naar onze toekomst samen. Bedankt voor jouw bemiddeling, zonder 40 Plus Relatie had ik haar nooit ontmoet!! Groetjes A. uit Den Haag
We hebben een fijne klik met elkaar
Hallo Josje Ik er R. hebben mekaar al een paar keer ontmoet. Wat verrassend leuk bleek te zijn. We hebben een fijne klik met elkaar. En we gaan samen ontdekken of er meer is Voor mij tot nu toe erg 😻 fijn om samen op ontdekkingsreis te zijn. Groet B.
Nooit geschoten is altijd mis toch!! 
Goedemiddag Armanda, Dank je wel voor je nieuwe voorstel. Laten we er maar weer voor gaan vindt je ook niet? Nooit geschoten is altijd mis toch!! Ik vind dat je hartstikke je best voor ons, "de cliënten ", doet en dat mag ook eventjes gezegd worden. Groetjes!

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!