fbpx

Blog

Eenzaamheid

In een wereld die steeds meer verbonden lijkt te zijn, kan eenzaamheid verraderlijk zijn, sluipend in zowel stille kamers als bruisende gezelschappen. Bij 40PlusRelatie begrijpen we dat een lege sociale agenda niet de enige veroorzaker van eenzaamheid is. Het kan ook sluimeren in ogenschijnlijk levendige sociale kringen, waar oppervlakkige gesprekken de diepere verbinding missen die we als mensen zo hard nodig hebben.

dinsdag 07 november 2023 14:20

De betekenis achter Singles Day!

Singles day

Singles' Day, gevierd op 11 november, is een fenomeen dat zijn oorsprong vindt in China maar de laatste jaren wereldwijd aan populariteit heeft gewonnen. Deze dag staat in het teken van het vieren van vrijgezel zijn en wordt vaak beschouwd als een tegengeluid voor traditionele romantische feestdagen. Maar wat is nu precies de betekenis achter Singles' Day?

maandag 09 oktober 2023 10:43

Liefde kent geen afstand

Liefde kent geen afstand

Na een tijd alleen geweest te zijn had ik besloten om mijn stoute schoenen aan te trekken en mezelf in te schrijven bij 40plus relaties. September 2022 kwam ik in contact met matchmaker Marcel Verhoef en al snel volgde een afspraak om alles in gang te zetten. Marcel is een sympathieke, open, gezellige en fijne man, prettig om mee samen te werken.

Aantrekkingskracht bij het vinden een partner

Elke maand neemt onze ervaren Matchmaker & Liefdescoach, Lindsy Gabriel, een belangrijk onderwerp onder de loep bij het vinden en het aangaan van een nieuwe relatie. Deze keer vertelt ze jou graag meer over het "De rol van aantrekkingskracht bij het vinden een partner."

De rol van aantrekkingskracht bij het vinden van een partner

Aantrekkingskracht, een fascinerend en onmisbaar aspect van menselijke relaties, bepaalt in grote mate ons liefdesleven. Het fungeert als de spil waar onze zoektocht naar een partner om draait, en het onderhoudt het fundament van een gezonde, bevredigende relatie. Maar waarom is aantrekkingskracht zo doorslaggevend en hoe beïnvloedt het ons bij het vinden van een partner?

donderdag 17 augustus 2023 13:30

Lichaamstaal tijdens het daten

Hoe date je iemand met bindingsangst

Elke maand neemt onze ervaren Matchmaker & Liefdescoach, Lindsy Gabriel, een belangrijk onderwerp onder de loep bij het vinden en het aangaan van een nieuwe relatie. Deze keer vertelt ze jou graag meer over het belang van lichaamstaal tijdens het daten.

Lichaamstaal tijdens het daten

Daten, kan onvoorspelbaar aanvoelen. Maar er is een universele taal die verborgen inzichten prijsgeeft: lichaamstaal. Van de blos op de wangen tot een betekenisvolle blik in de ogen, non-verbale signalen spreken vaak krachtiger dan woorden. Duik in de essentie van waarom lichaamstaal onmisbaar is tijdens daten en leer het effectief te ontcijferen.

woensdag 09 augustus 2023 14:32

De Voordelen van Daten op Latere Leeftijd

De Voordelen van Daten op Latere Leeftijd

Daten is niet langer voorbehouden aan de jongere generaties. In feite heeft de romantiek een nieuwe fase ingeluid: daten op latere leeftijd. Als de jaren verstrijken, bloeit de liefde in al haar pracht en praal opnieuw op. Welkom bij het hoofdstuk van het leven waarin ervaring en wijsheid samenkomen met de opwinding van nieuwe ontmoetingen. Bij 40PlusRelatie weten we dat ware liefde geen leeftijdsgrens kent. In dit blog duiken we in de enerverende wereld van daten op latere leeftijd en ontdekken we waarom het een ervaring is die zijn weerga niet kent.

vrijdag 21 juli 2023 11:15

Hoe date je iemand met bindingsangst?

Hoe date je iemand met bindingsangst

Elke maand neemt onze ervaren Matchmaker & Liefdescoach, Lindsy Gabriel, een belangrijk onderwerp onder de loep bij het vinden en het aangaan van een nieuwe relatie. Deze keer gaat ze dieper in op  bindingsangst.

Daten is anno 2023 soms een complexe uitdaging. Het vinden van een oprechte en serieuze partner is al moeilijk genoeg. Soms komen we iemand tegen die moeite heeft met verbinding maken en al snel spreken we over 'bindingsangst'. Maar wanneer is deze angst gerechtvaardigd en wanneer wordt het een excuus om je aan het lijntje te houden? En belangrijker nog, hoe gaan we om met iemand die daadwerkelijk bindingsangst heeft?

woensdag 24 mei 2023 15:01

Ga jij als Single alleen met vakantie?

vakantie koppel strand 1

Veel singles vinden het spannend om alleen met vakantie te gaan. Ze hebben het gevoel dat ze er niet bij horen of dat ze eenzaam zijn of dat ze zich onveilig voelen. Sommige singles denken ook dat een vakantie in je uppie saai of duur is. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn.

Er zijn veel voordelen aan het reizen als single. Je kunt je eigen tempo bepalen, je eigen interesses volgen en nieuwe mensen ontmoeten. Je kunt ook kiezen voor een groepsreis of een georganiseerde single vakantie, waar je met andere singles op pad gaat. Zo kun je genieten van je vrijheid en het tegelijkertijd gezellig hebben.

Heb je de radio commercial gehoord van 40PlusRelatie

Hallo allemaal!

Heb je de radio-commercial gehoord van 40PlusRelatie? Zo niet, dan heb je wat gemist! Maar geen zorgen, we hebben de commercial hieronder voor je geplaatst, zodat je hem alsnog kunt beluisteren.

Pagina 1 van 11

Wat onze klanten zeggen!

Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.
We gaan binnenkort samen op vakantie!
Goeiemorgen Lindsy, het gaat goed tussen ons beiden! We gaan binnenkort samen op vakantie! Proef op de som 😂🤩! Ik zal je na de vakantie nog iets laten weten!
Ik ben echt gek op haar en de kinderen!!
Hallo Ingrid, Ja we zijn nog steeds happy, natuurlijk zijn er dingetjes waarover we discussiëren maar dat is in elke relatie! Knap gedaan hoor, ze was mijn tweede voorstel, ik ben echt gek op haar en de kinderen!! We gaan volgende week lekker met zijn tweeën even weekje weg!! Heb er zin in en ben benieuwd naar onze toekomst samen. Bedankt voor jouw bemiddeling, zonder 40 Plus Relatie had ik haar nooit ontmoet!! Groetjes A. uit Den Haag
We hebben een fijne klik met elkaar
Hallo Josje Ik er R. hebben mekaar al een paar keer ontmoet. Wat verrassend leuk bleek te zijn. We hebben een fijne klik met elkaar. En we gaan samen ontdekken of er meer is Voor mij tot nu toe erg 😻 fijn om samen op ontdekkingsreis te zijn. Groet B.
Nooit geschoten is altijd mis toch!! 
Goedemiddag Armanda, Dank je wel voor je nieuwe voorstel. Laten we er maar weer voor gaan vindt je ook niet? Nooit geschoten is altijd mis toch!! Ik vind dat je hartstikke je best voor ons, "de cliënten ", doet en dat mag ook eventjes gezegd worden. Groetjes!

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!