fbpx

Blog

vrijdag 12 april 2024 13:08

Sociale Angst op Datingsites

Sociale angst

Waarom Relatiebemiddeling een betere optie kan zijn

In een wereld waarin online daten steeds gebruikelijker wordt, staan mensen met sociale angst voor een uitdaging. Sociale angst is een veel besproken antwoord en onbewust hebben veel mensen hier last van. Voor velen kan het idee om zichzelf bloot te geven aan een onbekende via een datingsite angstaanjagend zijn. Sociale angst op datingsites kan een serieuze belemmering vormen voor het vinden van een romantische partner. Waarom zouden mensen met sociale angst beter kunnen kiezen voor relatiebemiddeling?

woensdag 28 februari 2024 14:15

Jij bent geweldig! Ja, jij!

je bent geweldig

Vandaag is het Nationale complimenten dag en ondanks dat ons compliment niet het meest originele compliment is, is het wel gemeend, want alle singles zijn geweldig! Jullie doen het toch maar even allemaal, zonder partner aan jullie zijde en dat mag best eens benoemd worden.

Daarbij is het hartstikke leuk om een compliment te krijgen en is complimenten dag vooral een goed moment om een compliment te geven.

Maar ook een goed moment om contact te maken met anderen mensen en uiteraard andere leuke singles!

Wij geven een paar tips:

Hun verhaal zegt genoeg!

Niks weerhield Maarten en Linda om de stap naar geluk te zetten 1

Maarten:

In januari 2021 schreef ik me in bij 40PlusRelatie bij matchmaker Els. Ik ontving haar thuis, met tolk, omdat ik doof ben. Els heeft me duidelijk laten weten dat het lastiger is een match te vinden vanwege mijn doofheid, maar ik wilde het traject graag bewandelen. Er volgde een aantal matches met wie ik leuk contact had, maar niet de klik voelde, tot Linda.

Zij had mijn contactadvertentie op de website van 40PlusRelatie gezien en wilde graag in contact komen. Ze schreef zij zich in bij Armanda van 40PlusRelatie, de eerste date volgde snel. Eigenlijk vanaf het begin voelden wij ons prettig bij elkaar. Ondanks dat we graag snel wilde gaan, besloten we het rustig op te bouwen. Inmiddels heb ik haar kinderen gezien en zijn we regelmatig bij elkaar over de vloer. We hebben een kleine afstand te overbruggen, maar het gaat goed met ons samen.

Blij dat we beiden de stap hebben genomen!

Linda: 

Al een tijdje speelde ik met het gevoel dat ik weer iemand in mijn leven wilde om mijn geluk mee te delen. Ik zocht op internet naar een persoonlijke manier om iemand te ontmoeten en kwam al snel uit bij 40PlusRelatie. Zij hadden een aantal interessante contactadvertenties op hun website staan en één sprong er voor mij heel duidelijk uit. De hele beschrijving van deze man sloot bij mij aan, ik werd er heel vrolijk van!

Het besluit om contact op te nemen met Armanda (matchmaker) was dus snel genomen en kort daarna kwam zij bij mij thuis om kennis te maken. De eerste afspraak met Maarten was niet veel later en wat ik hoopte, gebeurde ook. Er is een erg goede klik tussen ons en we besloten elkaar nog eens te zien! Rustig aan, want wat het extra bijzonder maakt is dat Maarten doof is en we dus een eigen manier van communiceren moesten ontwikkelen. Ik heb nu les in gebarentaal en inmiddels heeft Maarten ook mijn kinderen ontmoet. We voelen elkaar goed aan en hebben veel respect en begrip voor elkaar. De afgelopen maanden zijn een enorm avontuur voor ons geweest en we hopen dat het nog heel lang voortduurt!

woensdag 03 januari 2024 13:39

Januari, een nieuwe start voor jou

Beige and Gold Minimalist Elegant Happy New Year Greetings Instagram Post

December is weer achter de rug. Het is altijd een bijzondere maand voor singles. Hoe breng je de tijd door en vooral met wie? Wie nodig jij uit om de feestdagen op een fijne, warme manier door te brengen of door wie word je juist uitgenodigd? Vaak voelt het als passen en meten omdat je geen vijfde wiel aan de wagen wilt zijn. Net zoals in de zorg heb je soms het gevoel dat je wisseldiensten moet draaien met Kerst en Oud en Nieuw. Maar het is geen werk; het is je privéleven en daar wringt het.

Eenzaamheid

In een wereld die steeds meer verbonden lijkt te zijn, kan eenzaamheid verraderlijk zijn, sluipend in zowel stille kamers als bruisende gezelschappen. Bij 40PlusRelatie begrijpen we dat een lege sociale agenda niet de enige veroorzaker van eenzaamheid is. Het kan ook sluimeren in ogenschijnlijk levendige sociale kringen, waar oppervlakkige gesprekken de diepere verbinding missen die we als mensen zo hard nodig hebben.

dinsdag 07 november 2023 14:20

De betekenis achter Singles Day!

Singles day

Singles' Day, gevierd op 11 november, is een fenomeen dat zijn oorsprong vindt in China maar de laatste jaren wereldwijd aan populariteit heeft gewonnen. Deze dag staat in het teken van het vieren van vrijgezel zijn en wordt vaak beschouwd als een tegengeluid voor traditionele romantische feestdagen. Maar wat is nu precies de betekenis achter Singles' Day?

maandag 09 oktober 2023 10:43

Liefde kent geen afstand

Liefde kent geen afstand

Na een tijd alleen geweest te zijn had ik besloten om mijn stoute schoenen aan te trekken en mezelf in te schrijven bij 40plus relaties. September 2022 kwam ik in contact met matchmaker Marcel Verhoef en al snel volgde een afspraak om alles in gang te zetten. Marcel is een sympathieke, open, gezellige en fijne man, prettig om mee samen te werken.

Aantrekkingskracht bij het vinden een partner

Elke maand neemt onze ervaren Matchmaker & Liefdescoach, Lindsy Gabriel, een belangrijk onderwerp onder de loep bij het vinden en het aangaan van een nieuwe relatie. Deze keer vertelt ze jou graag meer over het "De rol van aantrekkingskracht bij het vinden een partner."

De rol van aantrekkingskracht bij het vinden van een partner

Aantrekkingskracht, een fascinerend en onmisbaar aspect van menselijke relaties, bepaalt in grote mate ons liefdesleven. Het fungeert als de spil waar onze zoektocht naar een partner om draait, en het onderhoudt het fundament van een gezonde, bevredigende relatie. Maar waarom is aantrekkingskracht zo doorslaggevend en hoe beïnvloedt het ons bij het vinden van een partner?

donderdag 17 augustus 2023 13:30

Lichaamstaal tijdens het daten

Hoe date je iemand met bindingsangst

Elke maand neemt onze ervaren Matchmaker & Liefdescoach, Lindsy Gabriel, een belangrijk onderwerp onder de loep bij het vinden en het aangaan van een nieuwe relatie. Deze keer vertelt ze jou graag meer over het belang van lichaamstaal tijdens het daten.

Lichaamstaal tijdens het daten

Daten, kan onvoorspelbaar aanvoelen. Maar er is een universele taal die verborgen inzichten prijsgeeft: lichaamstaal. Van de blos op de wangen tot een betekenisvolle blik in de ogen, non-verbale signalen spreken vaak krachtiger dan woorden. Duik in de essentie van waarom lichaamstaal onmisbaar is tijdens daten en leer het effectief te ontcijferen.

Pagina 1 van 12

Wat onze klanten zeggen!

Elk weekend zijn we bij elkaar
Goedemorgen Armanda. Hier gaat alles goed! Samen met Willem gaat het ook heel goed. Elk weekend zijn we bij elkaar. Hele paasweekend was ik bij hem. Super leuk! Gr. Patricia.
P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben.
Hallo Armanda. Hier nog even een heel leuk en geweldig bedankje aan jou en je team, ga zo door! P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben. We zijn nu bijna 2 maanden verder en ze heeft net kennis gemaakt met mijn kinderen, wat heel erg goed is verlopen. Armanda echt uit het diepst van ons hart, bedankt!
We zijn al 4 x op date geweest
Hey Jos, gaat goed we zijn al 4 x op date geweest en zaterdag gaan we weer wat leuks doen. Tot nu toe loopt alles lekker. Ben benieuwd als we wat meer de diepte in gaan. Maar hele leuke vrouw. Tot nu toe erg positief Groetjes T.
Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb
Dag Els, Ik lees je bericht het nu pas. Wat leuk dat jij aan mij dacht. Jij ook de beste wensen voor 2024 in goede gezondheid. Ik kan je gelijk vertellen dat het heel goed met mij gaat. Ik heb je advies ter harte genomen. Jij hebt mij echt een spiegel voorgehouden. En ik wil je van harte danken voor je openheid. Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb. Nogmaals dank en tot horens in een goed 2024 gewenst. Met vriendelijke groeten,
Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt
Goedemiddag Amanda, We hebben fijne feestdagen gehad.1e kerstdag bij Agnes geweest en kennis gemaakt met haar zus en ook met haar twee dochters, wat een leuke meiden! Het was wel spannend allemaal maar tegelijkertijd ook heel ontspannen. Ik ben blijven eten, wat een gezelligheid. Met Oud en Nieuw zijn we samen drie nachten weggeweest. Het was zo mooi om mee te maken! We gaan voor elkaar. Doen veel samen. Ik heb geen woorden voor ons samen zijn, zo fijn. We zien elkaar veel maar blijven wel onze dingen doen. Morgen ga ik voor haar koken! Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt. Amanda, dank. VrGr Wig

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!