fbpx

Blog

Als je op zoek bent naar liefde, is het belangrijk om open te staan en positief te blijven. Uit onderzoek is gebleken dat onze emoties en gevoelens zich uiten via onze lichaamstaal, houding en energie. Als je je open en positief opstelt ten opzichte van de mogelijkheid van een nieuwe liefde, straal je een zelfverzekerde en aantrekkelijke energie uit.

Mensen die een soortgelijke energie uitstralen, worden aangetrokken door elkaar. Als je dus een open en positieve houding hebt, trekt dit gelijkgestemden aan en vergroot je de kans op het vinden van een nieuwe liefde.

woensdag, 11 januari 2023 11:57

Twee culturen die er samen voor gaan

Een bijzonder stel in meerdere opzichten. Twee mooie mensen van in de veertig, twee geloven, verschillende achtergronden qua cultuur. Gaat dat wel samen?

Ja hoor, dat gaat zeker samen. Het sleutelwoord is begrip, communiceren en accepteren.

Bij hun eerste ontmoeting kijkt I. eerst de kat uit de boom, hij vindt haar aantrekkelijk en spontaan. Bij hun derde date weet hij het wel. Hij wil het een goede kans geven. Zijn drukke leven als ondernemer en actieve sporter past hij een beetje aan, om zo tijd vrij te maken voor M die ook een erg druk werkleven heeft en veel sport.

woensdag, 14 december 2022 10:32

We horen allemaal liever goed nieuws

We horen allemaal liever goed dan slecht nieuws. Vooral zo rondom de Feestdagen, willen we het liefst gezellig met elkaar zijn en samen genieten van lekker eten, drinken, met familie, vrienden en voor sommigen is het misschien vanzelfsprekend dat de partner er ook bij is.

Is dat zo vanzelfsprekend?

Als je hoort hoeveel singles er zijn, dan zullen er toch veel mensen niet met een partner aan het kerstdiner zitten, of misschien alleen naar de Kerstnachtdienst gaan? 

Hoe is dat voor jou?

Ben jij bewust alleen, of zou je ook liever samen zijn met een partner? De meeste singles die ik spreek vanuit mijn vak als matchmaker die zijn (uiteindelijk) toch liever samen met een maatje. Maar geloof je er nog in? Geloof je nog dat het mogelijk is nadat je weduwe of weduwnaar bent geworden. Of misschien ben je (al meerdere keren) gescheiden en denk je, bij mij past niemand (meer).

Maar geloof me: er is altijd hoop, er is altijd licht. Ook al is jouw leven vol met donkere tijden/momenten, het kan altijd gebeuren. Je komt de ware tegen en je geniet van een nieuw leven. Zo kan ik uit eigen ervaring vertellen hoe dat bij mij is gegaan. Ja, ook een matchmaker kan op latere leeftijd de ware ontmoeten.

Lees hieronder mijn persoonlijke verhaal.

“Inmiddels ben ik ruim 10 jaar matchmaker bij 40PlusRelatie en nog steeds is de Liefde mijn passie.
Als het gaat om de liefde kan ik wel zeggen dat ik een ruime ervaring heb.

Zo heb ik meerdere relaties gehad, heb ik samengewoond, maar ben ik ook ruim 7 jaar single geweest. Op mijn 57e ontmoette ik de ware en inmiddels ben ik getrouwd, verhuisd en woon ik samen met mijn man en genieten we van elkaar”.

Wil jij ook graag jouw liefde ontmoeten?

Laat het ons weten en de matchmaker uit jouw regio loopt samen met jou de weg van Single naar Samen. Samen is (toch) leuker, dat weet ik uit eigen ervaring. Ik weet maar al te goed hoe is het is om single te zijn en ik denk dat (bijna) iedereen liever een maatje heeft.

Klik hier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wij wensen je gezellige Feestdagen en een Liefdevol 2023!

Jeanette Cornelis-Kers

woensdag, 30 november 2022 13:34

Samenloop van Omstandigheden

December, een bijzondere maand ... Heel even doen we het wat rustiger aan en belanden we in een andere sfeer. In iedere stad of dorp staan er kerstbomen en hoor je mooie muziek. We kleden ons feestelijk en op internet, de radio en op televisie is er tijd voor rust en bezinning.

De één haalt de familiebanden aan en de ander zoekt juist zijn vrienden op om de dagen samen door te brengen en het gevoel van verbondenheid te delen. Het gaat om mensen waar we van houden natuurlijk. Maar stiekem denk je: het liefste… mijn liefste, ik hou van jou. Die éne liefde, waar je niet op bezoek gaat, maar met wie je jouw leven deelt. Een maatje door dik en dun, waar je je pad mee loopt. Letterlijk, de samenloop van omstandigheden.

woensdag, 02 november 2022 09:28

Jezelf blijven in een relatie

Als je verliefd bent en alles door een roze bril ziet, zie je de wereld anders dan voorheen. Je nieuwe partner heeft bepaalde wensen, daar voldoe je dan graag aan en alles aan hem of haar is prachtig.

Je ziet vooral de mooie dingen. Je past je onbewust aan en maakt het je nieuwe partner graag naar de zin. Je vergeet een beetje wie je zelf bent en voor je het weet, raak je jezelf stap voor stap een beetje kwijt.

woensdag, 19 oktober 2022 14:49

Bestaat de Prins op het Witte Paard?

We hebben allemaal een ideaalbeeld van onze toekomstige partner. Hij moet “knap”, betrouwbaar, evenwichtig en lief zijn. En als de Prins(es) op het Witte Paard een eigen huis, goede baan en een spaarrekening heeft, is dat mooi meegenomen.

Natuurlijk is hij of zij ook aantrekkelijk, heeft een goede uitstraling en is zéér behulpzaam. Een romantisch aangelegd persoon is natuurlijk ook niet verkeerd. Dat wijntje en stukje kaas bij kaarslicht doet het nog steeds goed. De vraag is, bestaat de Prins op het Witte Paard echt of is er een ideaalbeeld ontstaan dat te rooskleurig en volmaakt is??

woensdag, 12 oktober 2022 10:14

Communicatie en relaties

Veel relaties stranden omdat er wel liefde is maar geen communicatie. Elkaar niet begrijpen, zeker als het om essentiële zaken gaat, kan een blokkade opleveren. Een blokkade met grote gevolgen.

Hoe kun je elkaar laten weten wat je voelt en denkt en de ander laten weten dat je om hem/haar geeft? Hoe weet je of iemand qua communicatie bij je past?

Zaken die de liefde extra ingewikkeld maken. Er zijn vele manieren om te communiceren, zeker in relaties. Hieronder meer over liefdestalen.

woensdag, 28 september 2022 09:28

40PlusRelatie tegen eenzaamheid

Van 29 september t/m 6 oktober is het de Week tegen de eenzaamheid. Wij van 40PlusRelatie weten wat eenzaamheid betekent voor mensen. Wij dragen dagelijks al ons steentje bij door singles met elkaar in contact te brengen, maar ook wij willen eenzaamheid deze week nog eens extra onder de aandacht brengen.

vrijdag, 09 september 2022 11:57

Werken aan je geluk

Gelukkig zijn wil iedereen. Maar waar word je als persoon nu gelukkig van en hoe kun je werken aan je eigen geluk? Helaas hebben we weinig invloed op de wereld om ons heen maar aan ons eigen geluk kunnen we wel degelijk “werken”. Ook al is geluk een relatief begrip.

Pagina 1 van 10

Wat onze klanten zeggen!

Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek
Hi Ingrid, Dank voor de leuke kennismaking die wij samen hadden gisteren! Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek. Ik hoop dat je sympathieke partner voor mij vindt!
Gisteren echt een hele leuke date gehad
Hi Els, R. en ik hebben gisteren echt een hele leuke date gehad. Echt een onwijs leuke man en ik kijk uit naar onze volgende afspraak die wij snel zullen inplannen. Bedankt
Wij gaan de feestdagen met een fijn gevoel tegemoet!
Beste Ingrid, Inmiddels kennen Tom en ik elkaar al bijna 2 maanden. Twee hele fijne maanden waarin wij elkaar beter leren kennen, leuke activiteiten ondernemen en heel veel praten. Wij gaan de feestdagen met een fijn gevoel tegemoet! Voor jou ook fijne kerstdagen en een gezond 2023. Hartelijke groetjes Anja. P.
Al meer dan 8 weken!
Het contact met Mariska is er nog steeds! Al meer dan 8 weken! Maar het gaat goed. Misschien kan toch gesproken worden over een (verlaat) geslaagd contact bij 60PlusRelatie? Ik ben er in elk geval wel blij mee. En zij ook. De afstand is wel een "dingetje" maar dat is oplosbaar. Even een avondje koffiedrinken zit er (nog) niet in. We bellen en appen veel en zien elkaar regelmatig. Zij is al in Oegstgeest geweest en ik paar keer in Breda. Volgende week samen naar een concert. En we hebben nog meer plannen! Kortom, het gaat goed. Met vriendelijke groet, Pim
Vandaag een memorabele datum
Goedemorgen Ingrid, Vandaag een memorabele datum. Al weer een jaar geleden dat W. en ik elkaar leerden kennen. Ik wil je graag laten weten dat het super goed gaat met ons en dat we volgend jaar gaan samen wonen in mijn huis. We genieten volop en hebben nog veel plannen voor de toekomst! Onze eerste verre reis is geboekt, volgend jaar gaan we vanaf Barbados een mooie cruise maken!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?