fbpx
Waar zoek ik een serieuze relatie?

Waar zoek ik een serieuze relatie? Waar zoek ik een serieuze relatie? Er zijn verschillende manieren om een serieuze relatie te vinden, zoals via vrienden, familie, werk, hobby's of op datingwebsites. Echter, een van de meest serieuze opties is relatiebemiddeling.

Relatiebemiddeling is een professionele dienst waarbij een bemiddelaar mensen helpt bij het vinden van een geschikte partner. Dit gebeurt vaak op basis van een uitgebreid profiel, gesprekken en eventuele coaching.

Online dating is een manier om via internet contact te maken met andere singles. Dit gebeurt vaak via dating apps of websites waar mensen zich kunnen inschrijven en profielen van andere singles kunnen bekijken.

Het grote nadeel van online dating is dat mensen vaak een verkeerd beeld krijgen van de ander, omdat ze zich vaak alleen baseren op een profiel en foto's. Dit kan leiden tot teleurstelling en frustratie als de werkelijkheid anders blijkt te zijn. Ook kan het moeilijk zijn om een echte connectie te maken via een scherm, in tegenstelling tot een persoonlijk gesprek.

Er zijn veel manieren om een partner te vinden, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en omstandigheden. Hier zijn een paar opties:

  1. Online datingsites en apps: Dit is een populaire manier om mensen te ontmoeten. Er zijn veel verschillende sites en apps beschikbaar, dus u kunt er een vinden die bij u past.

  2. Sociale evenementen en activiteiten: Probeer uw sociale cirkel te vergroten door deel te nemen aan evenementen en activiteiten die u interessant vindt. Dit kan clubs, sportteams, workshops, of vrijwilligerswerk zijn.

  3. Vrienden en familie: Laat uw vrienden en familie weten dat u op zoek bent naar een partner. Zij kunnen u misschien koppelen aan iemand die zij kennen.

  4. Professional matchmaking: Er zijn professionele matchmakers die u kunnen helpen bij het vinden van een geschikte partner.

  5. Real life situation: Ga gewoon naar plekken waar je normaal gaat en wees open voor nieuwe ontmoetingen, zoals in de supermarkt, café, park, etc.

Het belangrijkste is dat u zich open stelt voor nieuwe mogelijkheden en niet bang bent om uit uw comfortzone te treden.

Er zijn verschillende manieren om een partner te vinden, zoals:

  1. Sociale activiteiten: Ga naar bijeenkomsten, feesten en evenementen waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Dit kan zijn bijvoorbeeld via vrienden of via hobbygroepen.

  2. Online datingsites: Er zijn tal van datingsites waar je op zoek kunt gaan naar een partner. Hier moet je wel oppassen dat je niet teveel geld uitgeeft en dat de site wel serieus is.

  3. Relatiebemiddeling: Dit is een serieuze optie als je op zoek bent naar een partner. Bij relatiebemiddeling wordt er gekeken naar jouw wensen en eisen en worden er kandidaten voor je geselecteerd. Hierdoor is de kans groter dat je een partner vindt die echt bij je past.

  4. Vriendenkring: Soms kun je ook via je vrienden een partner vinden. Misschien ken je iemand in je vriendenkring die wel een goede match voor je zou kunnen zijn.

Het is belangrijk om te weten dat je niet teveel druk moet zetten op het vinden van een partner. Het komt vaak vanzelf wanneer je er niet teveel aandacht aan besteedt.

Relatiebemiddeling is een vorm van matchmaking waarbij een relatiebemiddelingsbureau als tussenpersoon fungeert tussen personen die op zoek zijn naar een partner. Het bureau helpt bij het vinden van een geschikte match door middel van persoonlijkheidstesten, gesprekken en het verzamelen van informatie over de betrokken personen. Het doel van relatiebemiddeling is om mensen aan elkaar te introduceren die een goede match vormen en een mogelijke toekomstige relatie hebben. Het bureau kan ook ondersteunen bij het opzetten en onderhouden van de relatie.

Wat onze klanten zeggen!

Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek
Hi Ingrid, Dank voor de leuke kennismaking die wij samen hadden gisteren! Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek. Ik hoop dat je sympathieke partner voor mij vindt!
Gisteren echt een hele leuke date gehad
Hi Els, R. en ik hebben gisteren echt een hele leuke date gehad. Echt een onwijs leuke man en ik kijk uit naar onze volgende afspraak die wij snel zullen inplannen. Bedankt
Wij gaan de feestdagen met een fijn gevoel tegemoet!
Beste Ingrid, Inmiddels kennen Tom en ik elkaar al bijna 2 maanden. Twee hele fijne maanden waarin wij elkaar beter leren kennen, leuke activiteiten ondernemen en heel veel praten. Wij gaan de feestdagen met een fijn gevoel tegemoet! Voor jou ook fijne kerstdagen en een gezond 2023. Hartelijke groetjes Anja. P.
Al meer dan 8 weken!
Het contact met Mariska is er nog steeds! Al meer dan 8 weken! Maar het gaat goed. Misschien kan toch gesproken worden over een (verlaat) geslaagd contact bij 60PlusRelatie? Ik ben er in elk geval wel blij mee. En zij ook. De afstand is wel een "dingetje" maar dat is oplosbaar. Even een avondje koffiedrinken zit er (nog) niet in. We bellen en appen veel en zien elkaar regelmatig. Zij is al in Oegstgeest geweest en ik paar keer in Breda. Volgende week samen naar een concert. En we hebben nog meer plannen! Kortom, het gaat goed. Met vriendelijke groet, Pim
Vandaag een memorabele datum
Goedemorgen Ingrid, Vandaag een memorabele datum. Al weer een jaar geleden dat W. en ik elkaar leerden kennen. Ik wil je graag laten weten dat het super goed gaat met ons en dat we volgend jaar gaan samen wonen in mijn huis. We genieten volop en hebben nog veel plannen voor de toekomst! Onze eerste verre reis is geboekt, volgend jaar gaan we vanaf Barbados een mooie cruise maken!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?