fbpx
40PlusRelatie 1200

Relatiebemiddeling in Limburg

vrijthofZou jij een leuke vriend of vriendin willen voor de rest van jouw leven? Dan is relatiebemiddeling in Limburg veel geschikter voor jou. Bij ons vind je mensen die een serieuze relatie willen en zich daarvoor voor 100% inzetten. Datingsites stellen veel singles teleur. Dat vinden wij erg vervelend, want het is belangrijk om nooit het vertrouwen te verliezen in de liefde.

Bij ons kun je terecht voor persoonlijke relatiebemiddeling in Limburg. We zijn tevens actief door heel Nederland, daardoor hebben we een groot bestand singles. Met liefde gaan we voor jou op zoek naar de perfecte match. Bij ons word je geholpen door één consulent uit je eigen regio. Ideaal: zo heb je één vertrouwd aanspreekpunt waarbij je terecht kunt. 40PlusRelatie is lid van het Singles Keurmerk. Laat het zoeken naar een partner dus over aan dé specialist op dit gebied: 40PlusRelatie.

Over 40PlusRelatie

Voor relatiebemiddeling in Limburg ben je zeker aan het juiste adres bij 40PlusRelatie. Wij hebben een groot bestand singles en jouw persoonlijke consulent zoekt zorgvuldig voor jou de perfecte match. Hieronder vind je onze kernpunten op een rij en wordt duidelijk wat wij jou te bieden hebben:

  • Professionele werkwijze met persoonlijke aandacht van eigen consulent in de regio
  • Het grootste bureau in Nederland voor singles van 40 tot 80 jaar
  • Singles Keurmerk van de branchevereniging

De werkwijze van 40PlusRelatie

Het eerste contact is altijd een telefoongesprek met de consulent uit je eigen regio. In dit telefoongesprek vertellen we meer over de werkwijze van 40PlusRelatie. Naar aanleiding van dit telefoongesprek volgt een persoonlijke afspraak bij jou thuis. Wanneer je ervoor kiest om met ons in zee te gaan, volgt een uitgebreid intakegesprek. Na het intakegesprek volgt het meest spannende én het leukste… de zoektocht naar jouw perfecte match!

Neem direct contact met ons op!

Dus ben je serieus op zoek naar een leuke partner in Limburg, neem dan een stap en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen. Kies voor 40PlusRelatie en je bent verzekerd van leuke dates in Limburg. Neem nu contact met ons op.

 

Zoek een consulent in de buurt

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...