Maak kennis met deze veelzijdige vrouw die gepassioneerd werkt in het onderwijs en daarmee de toekomst van de jeugd vormgeeft. Buiten haar werk geniet ze van culturele uitstapjes zoals muziek, theater, film en neemt ze deel aan bijvoorbeeld de Carbage Run. Thuis vind je haar met een kop thee of een goed glas whisky,  Ze kan genieten van een boeiend gesprek of een gezellig, onzinnig verhaal. Ze heeft de wereld al op vele manieren verkend en is een stille genieter van al het mooie dat het leven te bieden heeft. Ze waardeert lekker eten, het leven en alles daaromheen. Met haar oprechte, zorgzame en zachtaardige karakter is ze een intelligent en authentiek persoon die altijd volle aandacht heeft voor mens en dier.

Ben jij die stoere en lieve man die met haar van het leven wilt genieten?

Kenmerk: 54635

Zij is een sprankelende en hartelijke vrouw met een warme uitstraling. Haar korte blonde gemêleerde haar en bril geven haar een kenmerkende look. Ze kleedt zich casual en verzorgd, passend bij elke gelegenheid. Haar sterke persoonlijkheid, vrolijke aard en gevoel voor humor maken haar bijzonder. Ze is trouw, open en zeer sociaal, een echte doorzetter die niet snel opgeeft. Met een gevarieerde carrière achter de rug, van horeca een eigen bedrijf tot een bloemenzaak, werkt ze nu al jaren met veel plezier bij een cateringbedrijf. Ze wandelt veel met haar twee grote honden, fietst graag en heeft een vaste oppasdag voor haar kleinkinderen. Ze vult haar tijd met een rijk sociaal leven en geniet van zonnige vakanties in een hotel of appartement. Met een camper of boot weg, ook heel leuk!

Ben jij die betrouwbare, humorvolle hondenliefhebber, dan ben jij de man die zij zoekt.

Kenmerk: 53244

Een vrouwelijke vrouw met lange bruine haren, groene ogen, een normaal postuur en kleedt zich modern, vrouwelijk en naar gelegenheid. Haar karakter is: sociaal, zorgzaam, begaan, eerlijk en welbespraakt. Een vrouw die houdt van gezelligheid en mensen om haar heen, ze weet van aanpakken en gaat graag wandelen, uiteten en een terrasje pakken op zijn tijd? 

Ben jij die leuke, eerlijke man die samen met haar 100% voor de relatie wilt gaan?

Kenmerk: 66120

Ze is spontaan, positief ingesteld, gezellig en bourgondisch, dit maakt deze leuke en verzorgde vrouw met een kort blond kapsel, volslank postuur en bruine ogen een echte levensgenieter en gezelligheidsmens, ze is ook nog eens zorgzaam en inlevend. Ze gaat er graag op uit, gaat zwemmen, wandelt, bezoekt een festival, schouwburg, tribute band of gaat gezellig ergens een hapje eten. Haar voorkeur gaat uit naar vakanties binnen Europa.

Ben jij een die humoristische, positieve en gezellige man die met haar van het leven wil genieten?

Kenmerk: 66125

Zij heeft een vriendelijke uitstraling, blond grijze haar, bruine ogen straalt ze een vlotte, casual stijl uit, werkt in een kleinschalige ouderen zorginstelling en doet graag iets als vrijwilligster. Heeft 2 volwassen kinderen, kleinkinderen en een fijne vriendinnen om zich heen. In haar vrije tijd wandelt, fietst of zwemt ze, houdt van koken en bakken en spreek af met vriendinnen, geniet van een terrasje of iets spontaans. Haar karakter is lief, zorgzaam, eerlijk en zelfstandig, organisatorisch sterk en makkelijk in omgang.

Ben jij de man die graag met haar het weer gezellig heeft?

Kenmerk: 6898

Een gezellige en communicatieve vrouw met een normaal tot volslank postuur, lange krullende roodbruine haren en een lieve lach. Met weinig make-up voelt zij zich op haar best. Zij is relaxed, netjes, een harde werker, blij met zichzelf en staat positief in het leven. Zij geniet van de kleine dingen en maakt zich zeker niet druk om onbelangrijke zaken. Haar fulltimebaan bij de overheid combineert ze graag met sportieve activiteiten zoals golfen, tennissen, recreatief fietsen en sporten. Ze houdt van bioscoopbezoekjes, samen een hapje en een drankje, strandwandelingen en reizen, vooral golfvakanties (maar liever niet kamperen).

Ben jij die humorvolle man die tijd voor haar heeft en samen wil genieten van de kleine dingen in het leven? Dan is zij benieuwd naar jou!

Kenmerk: 53241

Een sprankelende vrouw met halflang koperblond haar en prachtige groene ogen, een hartverwarmende glimlach en een normaal tot stevig postuur. Geduldig, attent en vriendelijk, straalt ze warmte uit met haar integere en zelfbewuste persoonlijkheid. Met een mooie parttimebaan bij de overheid en een studie voor coach en therapeut, combineert ze haar passie voor mensen met haar professionele leven. In haar vrije tijd geniet ze van schilderen op doek, wandelen en fietsen. Ze waardeert tijd met vrienden, lekker eten en nieuwe kookkunsten. Haar liefde voor zonnige bestemmingen combineert ze graag met avontuur en ontspanning.

Ben jij die lieve, sociale man die stevig in zijn schoenen staat en met haar het avontuur aandurft?

Kenmerk: 53242

Deze vrouw; donkerblonde lokken en betoverende bruingroene ogen, is een zelfverzekerde en moderne vrouw met een slank postuur en een vrouwelijke stijl. Ze straalt openheid, eerlijkheid en ondernemingszin uit, met een positieve levensinstelling en een warm hart. Als moeder is ze liefdevol en betrokken bij haar volwassen dochters. In haar parttime baan als receptioniste/administratief medewerkster gedijt ze. In haar vrije tijd houdt ze van sporten, fietsen, wandelen, en het verkennen van steden. Ze koestert een passie voor zon, zee, strand en cultuur, maar is ook bedreven in skiën.

Ben jij die vlotte, verzorgde en daadkrachtige man? Dan kijkt ze uit naar een ontmoeting met jou!

Kenmerk: 53238

Zeer verzorgd, heeft een normaal postuur, halflang donkerblond haar en hele mooie bruine ogen. Zij is als een kleurrijk palet van eigenschappen: zorgzaam, zelfstandig en ontzettend open. Met haar vrolijke, eerlijke en directe karakter is ze als een frisse wind. Ze is een echte aanpakker, een doorzetster die niet bang is om haar handen uit de mouwen te steken. Hoewel ze graag de touwtjes in handen heeft, is ze ook in staat om los te laten wanneer dat nodig is. Fulltime baan in de expatbranche. WO-niveau. Rommelen in haar huis, koken, wandelen, reizen, lezen, lekker filmpje kijken of een gezellig samenzijn met haar dierbaren tijdens een heerlijke lunch of diner. 

Ben jij die down to earth man die zij hoopt te ontmoeten?

Kenmerk: 53235

Ze is een energieke, zeer levendige, soms ongeduldige en als het zo uitkomt pittige dame. Ze is tevens respectvol, zelfbewust, ruimdenkend, liefdevol, stabiel, emotioneel, betrouwbaar , empatisch en assertief. Ze is zeer sportief en atletisch gebouwd. Ze jogt, skiet, golft, fitnest, gaat op hike vakantie.
Maar haar mooiste sportieve ervaring is dat ze de berg de Rinjani in Lombok Bali beklommen heeft. Wat een prestatie! Dus kortom een fijne, vitale en hardwerkende vrouw die een eigen fysiotherapie (kinesitherapie) praktijk heeft en met veel liefde haar werk doet. De praktijk is in haar mooie villa in een prachtige wijk die in een mooi dorp vlakbij Antwerpen staat.

Ze omgeeft zich graag met fijne, lieve en enthousiaste mensen. Ze is een echt mensenmens. Bij familie, vrienden voelt ze zich vrij en kan ze doen wat ze zelf wil. Heeft ze een slecht humeur dan is dat goed, maar is ze supervrolijk dan is dat ook goed. Ze vind het fijn om altijd haarzelf te kunnen zijn. 

Ben jij die sportieve, intelligente en charismatische man die net als zij familie en vrienden op de 1e plaats heeft staan?

Kenmerk: 7311

Wat een intense vrouw is ze, zo veelzijdig kom je niet vaak tegen! Naast haar werk als jeugdarts houdt zij zich bezig met kunst, cultuur, sporten, lezen en wandelen met haar hond. Sinds kort is ze trotse oma van 2 kleinzoons. Het is dus duidelijk dat je je bij deze bezige bij geen moment gaat vervelen.

Ze is een slanke, eerlijke en spontane vrouw, ze heeft haar haren mooi geknipt in een boblijn en draagt een moderne bril. Ze heeft een hond die net als haar vrouwtje heel veel energie heeft. Ze is een hele fitte, energieke in snel tempo levende dame. Ze is heel sportief, ze fitnest, skiet, roeit, zwemt en kanoot graag. Ze is veel met kunst bezig en ze verslindt boeken. Ze is een gevoelsmens, ze houdt van mensen, maar grote groepen mensen vindt ze niet altijd fijn. Ze kan erg genieten van kleine dingen.

Ben jij die eerlijke en levenslustige man die deze bezige bij kan bijhouden?

Kenmerk: 7313

Een vrouw met een volslank postuur en een relaxte maar stijlvolle kledingstijl. Haar sprankelende groene ogen en hartelijke glimlach vallen meteen op. Ze is actief en ondernemend. Zij respecteert de individualiteit van anderen en laat iedereen in zijn eigen waarde. Mbo/hbo-niveau. Naast haar werk geniet ze van diverse bezigheden met haar puberzoon. Ze houdt van: sporten, lezen, haken. Het liefst brengt ze haar tijd door met creatieve of kleine klusjes in en rondom het huis of maakt ontspannende wandelingen op het strand. Maar ze houdt ook van het bruisende stadsleven, waar ze graag uit eten gaat, het theater bezoekt of geniet van een avondje uit naar de bioscoop. Haar passie voor Formule 1 is onmiskenbaar, ze volgt de races op de voet, is enthousiast en gepassioneerd over elke wending in het seizoen. 

Ben jij die attente knuffelbeer die haar echt wilt leren kennen?

Kenmerk: 53232

Vrolijk, positief en sociaal, dat is deze vrouw in het kort! Ze is slank, donkerblond met groene ogen en een bril. Ze kleedt zich vrouwelijk en heeft een naturelle, open uitstraling. Samen met haar hondje woont ze in een leuk appartementje en ze werkt fulltime (ondersteunend) bij een advocatenkantoor. Ze rookt niet, drinkt een drankje bij gelegenheid en is in het bezit van rijbewijs en auto.

Deze spontane vrouw is attent, doortastend, houdt van gezelligheid, leuke uitstapjes en op reis gaan. Theater, kleine muziekevenementen, leuke locaties om te bekijken, terras of uit eten, ze gaat met je mee. Ook ‘mannendingen’ als Formule1 of actievere activiteiten vindt ze leuk en als je haar verrast met een attent gebaar of een lekkere maaltijd dan maak je haar erg blij! Deze zelfstandige vrouw heeft behoefte aan een nuchtere, open man met humor en empathie, om samen het leven te gaan vieren.

Maken jullie er samen een feestje van?

Kenmerk: 6794

Deze leuke vrouw heeft een normaal postuur, met kort blond/grijs haar en blauwe ogen. Haar kledingstijl is verzorgd en sportief. Ze kenmerkt zich door behulpzaamheid, loyaliteit, onbaatzuchtigheid, vasthoudendheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid, met een vleugje humor. Haar passie voor muziek uit zich in haar talent voor verschillende instrumenten en haar lidmaatschap van een koor. In haar vrije tijd geniet ze van puzzelen, uit eten gaan, een drankje doen, het bezoeken van tuincentra, theater, concerten, musicals en van fietsen en wandelen. Wat betreft vakanties heeft ze al eens Amerika bezocht en een groot deel van Europa. Ze kijkt uit naar een leuke vakantie met een toekomstige partner.

Ben jij die gezellige man die met haar naar een mooie bestemming vliegt?

Kenmerk: 54627

Wat onze klanten zeggen!

Elk weekend zijn we bij elkaar
Goedemorgen Armanda. Hier gaat alles goed! Samen met Willem gaat het ook heel goed. Elk weekend zijn we bij elkaar. Hele paasweekend was ik bij hem. Super leuk! Gr. Patricia.
P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben.
Hallo Armanda. Hier nog even een heel leuk en geweldig bedankje aan jou en je team, ga zo door! P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben. We zijn nu bijna 2 maanden verder en ze heeft net kennis gemaakt met mijn kinderen, wat heel erg goed is verlopen. Armanda echt uit het diepst van ons hart, bedankt!
We zijn al 4 x op date geweest
Hey Jos, gaat goed we zijn al 4 x op date geweest en zaterdag gaan we weer wat leuks doen. Tot nu toe loopt alles lekker. Ben benieuwd als we wat meer de diepte in gaan. Maar hele leuke vrouw. Tot nu toe erg positief Groetjes T.
Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb
Dag Els, Ik lees je bericht het nu pas. Wat leuk dat jij aan mij dacht. Jij ook de beste wensen voor 2024 in goede gezondheid. Ik kan je gelijk vertellen dat het heel goed met mij gaat. Ik heb je advies ter harte genomen. Jij hebt mij echt een spiegel voorgehouden. En ik wil je van harte danken voor je openheid. Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb. Nogmaals dank en tot horens in een goed 2024 gewenst. Met vriendelijke groeten,
Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt
Goedemiddag Amanda, We hebben fijne feestdagen gehad.1e kerstdag bij Agnes geweest en kennis gemaakt met haar zus en ook met haar twee dochters, wat een leuke meiden! Het was wel spannend allemaal maar tegelijkertijd ook heel ontspannen. Ik ben blijven eten, wat een gezelligheid. Met Oud en Nieuw zijn we samen drie nachten weggeweest. Het was zo mooi om mee te maken! We gaan voor elkaar. Doen veel samen. Ik heb geen woorden voor ons samen zijn, zo fijn. We zien elkaar veel maar blijven wel onze dingen doen. Morgen ga ik voor haar koken! Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt. Amanda, dank. VrGr Wig

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!