40plusrelatie

Contactadvertenties vrouwen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Vrouwelijke, eerlijke, behulpzame, ondernemende en verzorgde vrouw met een normaal postuur, (half)lang bruine haar en grijs/groene ogen. Zij is een mensen mens en geïnteresseerd in anderen. Heeft 1 volwassen uitwonende dochter.

Zij houdt van: samen leuke dingen ondernemen (reizen), spirituele dingen en een goed gesprek.

Zij zoekt een: betrouwbare, ondernemende, attente, betrokken, verzorgde man die humor, diepgang en relativeringsvermogen heeft en geven en nemen belangrijk vindt.

Aanvullende informatie

Zij is een rustige, charmante vrouw met een warme uitstraling, die er jaren jonger uit ziet dan haar leeftijd. Zij heeft lang donkerblond licht krullend haar. Verder heeft zij hele mooie groen-grijze ogen, een vriendelijk gezicht met een mooi gebit, een slank postuur en kleedt zich normaliter casual/sportief en naar gelegenheid. Ze is een gelukkig mens, doet geen ondoordachte dingen, is ondernemend en houdt van spontane acties.  Verder is zij eerlijk, kan niet tegen onrecht en heeft een eigen mening. Ze is een rustige maar makkelijke praatster, kan ook goed luisteren en ze is zeer zorgzaam voor anderen. Soms is ze gevoelig maar wel op een gezonde manier. Ze geniet van haar vrije tijd en heeft genoeg om handen. Daarnaast doet ze nog vrijwilligerswerk voor een aantal uren per week.

Zij houdt van: tuinieren, lezen en muziek luisteren en met regelmaat sporten en dansen. Met mooi weer, fietst en wandelt zij graag. Tevens doet zij nog een studie. Haar sociale leven houdt ze goed bij. Zij houdt niet van kamperen in een tent. Zij houdt wel van de zon, zee en strand. Stukje cultuur maar ook relaxen. Zij Stedentrips of weekendjes weg vindt ze ook leuk om te doen.

Zij zoekt: een verzorgde, spontane man met humor, die rustig en eerlijk is. Een man die lekker in zijn vel zit en zichzelf kan zijn.  Het zou fijn zijn om elkaar goed aan te voelen, fijn samen te kunnen praten. Elkaar het naar de zin maken en voelen dat er liefde is. Leeftijd 58-68 jaar.

Aanvullende informatie

Creatieve, gastvrije vrouw met diepgang en breed ontwikkeld. Ze heeft halflang krullend donkerblond haar, bruine ogen en kleedt zich vrouwelijk naar gelegenheid. Ze heeft 4 volwassen kinderen, heeft altijd in het speciaal onderwijs gewerkt en combineert creativiteit met therapie in haar huidige werk. Ze is attent, lief, geïnteresseerd en vindt normen en waarden belangrijk.

Ze rookt niet, houdt wel van een wijntje/biertje of een goed glas whisky. Ze spreekt meerdere talen, heeft humor en is positief ingesteld. Hbo/universitair.

Zij houdt van: natuur/cultuur, sporten, creatief bezig zijn, koken, lezen, woon en reis programma's, uit eten, dansen,  musical, musea en theaters bezoeken. Wandelen met haar hond en gezelligheid creëren. Ze heeft veel van de wereld gezien en vindt het belangrijk om tijdens deze reizen onder de lokale bevolking te zijn, maar af en toe een beetje luxe van een hotel is ook fijn. Ook een camper vakantie lijkt haar erg leuk. Ze staat zeker ook open voor nieuwe ideeën van een partner.

Zij zoekt: Een man met een jonge geest die humor en zelfspot heeft. Hij kan buiten kaders denken en heeft diepgang. Leuk als hij attent is en van reizen houdt. Hij is trouw en houdt van gezelligheid. Rookt niet, maar samen van een wijntje of goed glas whisky genieten, heel graag. Een relatie opbouwen met acceptatie, wederzijds respect en waardering voor elkaar. Afstand is geen bezwaar.

Welke man durft het aan met deze veelzijdige vrouw?

Aanvullende informatie

Goedlachse, lieve en toegankelijke vrouw van 1.65m met volslank tot gezet postuur. Ze heeft kort grijs haar, blauwgrijze ogen, is brildragend en heeft een open uitstraling. Verzorgd en overwegend casual gekleed. Werkzaam bij een internationaal ingenieursbedrijf, geen kinderen.

Zij houdt van: haar familie, fotoalbums maken, Netflixen , lezen (thrillers), denksportpuzzels oplossen. Erop uit, dagjes weg en culturele/museale uitstapjes. Bioscoop, markten bekijken, theaterbezoek, relaxen op een terras, wandelen en ze geniet van diverse (pop)muziekconcerten.
 
Vakantie: stedentips, cruisereizen zoals naar Noorwegen, Middellandse Zee en Alaska. Belangstelling voor Egypte en Midden-Oosten. Luxe kamperen in eigen land ook heel leuk om samen te doen; alles is mogelijk.

Zij zoekt: een humorvolle, ondernemende en sociale man met gevoel voor romantiek.
 
Toekomst: een gelijkwaardige relatie opbouwen, met goede wisselwerking. Het maakt uiteindelijk niet uit waar, als het maar samen is. Een écht maatjesgevoel ervaren en op termijn wellicht samenwonend. Niet-rokend of graag beperkt; zelf rookt ze niet en drinkt sporadisch een drankje. Leeftijd 40-60jr.

Aanvullende informatie

Zij is een leuke vrouw om te zien, ze kleedt zich vrouwelijk in een casual verzorgde stijl, heeft halflang donkerblond haar, blauwe ogen en een open vriendelijk gezicht. Ze werkt in het onderwijs, heeft geen kinderen. Hbo niveau.

Ze is enthousiast, sociaal, spontaan en heeft een eigen mening. Ze is gevoelig, attent, eerlijk en houdt van gezelligheid. Zij kan goed relativeren, zal niet gauw oordelen, houdt rekening met anderen en je zal haar niet snel geïrriteerd of boos krijgen. Ze kan genieten van kleine dingen. Ze vindt het leuk om haar huis gezellig te maken, te lezen of bepaalde tv programma’s te kijken. Ze sport, wandelt en fietst graag.  Een terrasje op zijn tijd, iets ondernemen met vrienden en familie, winkelen, of lekker uit eten gaan, zijn ook dingen die zij graag doet. 

Zij houdt van: stedentrips, wintersport en weekendjes weg. Haar voorkeur gaat uit naar Europese bestemmingen met een Westerse beschaving.

Zij zoekt: iemand die betrouwbaar is, tevreden is met zichzelf en goed voor zichzelf zorgt. Hij is sociaal betrokken, actief en kan zijn emoties tonen. Zij zou graag een stukje herkenning willen zien wat betreft normen en waarden. Elkaars leven respecteren en samen een nieuwe toekomst tegemoet gaan. Het gevoel dat je samen bent, samen dingen doet zonder een bepaalde rolverdeling. In eerste instantie gaat zij uit van een latrelatie en dan kijken waar dit toe leidt.

Aanvullende informatie

Eerlijke, oprechte, lieve vrouw, zorgzaam, een open boek, maar wat ze niet wil vertellen, vertelt ze niet. Ze kleedt zich casual, netjes, naar gelegenheid, ze lakt haar nagels, gebruikt een lippenstiftje en haar groene ogen gaan schuil achter een moderne bril. Ze heeft kort grijzend haar en ze ziet er heel verzorgd uit, veel jonger dan haar leeftijd, MBO/weduwe/rookt nog maar ze is bereid te stoppen. Ze drinkt geen alcohol, omdat ze dat niet lekker vindt. 

Zij houdt van: een schoon opgeruimd huis, af en toe schilderen, ze kijkt soms t.v., ze houdt ervan om op een terrasje te zitten, winkelen/lunchen met vriendinnen en fietsen. Ze is regelmatig op vakantie geweest met haar caravan, vliegen durft ze niet meer, maar met bus/auto op pad vindt ze prima. Ze houdt van Scheveningen en het strand.

Zij wil graag een man ontmoeten die begripvol, liefdevol en eerlijk is. Wederzijds respect vindt ze belangrijk en normen en waarden ook. Zij geeft hem ruimte en verwacht dat hij haar ook ruimte geeft, ze wil graag nog met vrienden/vriendinnen kunnen afspreken. Zie jij er verzorgd uit, ben je  goed gekleed, een knuffelbeer en bij voorkeur weduwnaar met MBO-HBO niveau?, dan gaat zij voor jou en wil ze uiteindelijk graag van een vaste relatie naar samenwonen! Jouw leeftijd? 65-70? Maar misschien ben je wat ouder en zie je er jonger uit? Wie weet?

Aanvullende informatie

Een vriendelijke vrouw met leuke bruine ogen met een twinkel, een mooi wit gebit, een gladde huid en een kort geknipt modern kapsel. Haar kleding is vrouwelijk casual en naar gelegenheid, haar postuur is volslank. Ze is een gezelligheidsmens, is eerlijk, betrouwbaar, heeft gevoel voor humor, is trouw, loyaal, behulpzaam en gevoelig in positieve zin. Ze rookt niet. Heeft geen kinderen maar kinderen van een toekomstige partner zijn welkom. Ze heeft een fulltime baan met voldoende ontwikkeling en uitdaging.

Zij houdt van: koken, uit eten gaan, naar de bioscoop, een concert, musical, musea of gezellig iets drinken op een terras. Ze danst graag en is tijdens feestjes zeker op de dansvloer te vinden. Ze houdt van het water en gaat graag naar het strand om te wandelen, varen vindt zij ook leuk. Met een partner zou ze graag weer willen fietsen, boswandelingen en korte trips in eigen land maken. Voor wat betreft vakanties gaat haar voorkeur uit naar doe vakanties. Ze geeft aan het leuk te vinden om landen en steden te ontdekken en is in Toscane, Barcelona, Wenen en Kroatië geweest. Verder is alles, in overleg, mogelijk.

Zij zoekt: een spontane man, hij is behulpzaam, eerlijk, vriendelijk, vindt het leuk om dingen te ondernemen en heeft ook zijn eigen leven. Hij biedt een luisterend oor en houdt van knuffelen want dat doet zij ook! Ze vindt het belangrijk dat hij er verzorgd uitziet. Ze is echt toe aan een gezellige man in haar leven en zal zeker tijd en aandacht in een relatie steken.

Aanvullende informatie

Een vrolijke, leuke vrouw met blond kort haar, brildragend, casual of naar gelegenheid gekleed, mooie lach, volslank postuur, 1.60m. Werkt in psychiatrisch ziekenhuis. Ze rookt niet, drinkt bij gelegenheid. Weduwe, 1 kind, woont in eengezinswoning, inrichting gezellig en netjes. Ze is een boerendochter en weet van aanpakken. Ze is nuchter, communicatief sterk, amicaal, actief, bourgondisch, niet materialistisch, reislustig.

Zij houdt van: organiseren, sporten, carnaval, met vriendinnen er op uit, zingen in een koor.

Zij zoekt: een man tussen de 60 en 65 jaar met een normaal tot volslank postuur, casual netjes gekleed. Hij staat stevig in z’n schoenen, geen doetje, combi tussen huiselijk en uitgaan, handig, goede manieren en aandacht voor haar. Hij is net als zij een doener.

Aanvullende informatie

Zij is een leuke verschijning, heeft een vrouwelijk figuur, halflang blond haar, groene ogen en een spontane lach. Haar kledingstijl is vrouwelijk en casual. Haar karakter is het beste te omschrijven als: sociaal, extravert, positief ingesteld en heeft een zeer empathisch vermogen. Ze heeft gevoel voor humor, is soms onzeker en zit goed in haar vel. Zij is een echt familiemens! Rookt niet. Mbo-Hbo niveau.

Zij houdt van: haar kinderen, dieren, en haar werk (partime). Ze houdt ervan het thuis gezellig te maken maar ook gaat ze er graag samen met haar kinderen op uit. Zij is actief en ondernemend. Ze houdt van  fietsen en zwemmen en vindt het gezellig om een drankje te drinken op het terras of ergens een hapje eten. Ze kan goed op zichzelf zijn maar is zeker een gezelligheidsmens!

Wat betreft vakanties: zij heeft een voorkeur voor de Zuid Europese landen, lekker genieten van de sfeer, zon en de warmte. Dit kan op de primitieve manier maar luxe is zeker ook fijn.

Een man die goed bij haar zou passen: hij heeft zin in het leven (!) en gevoel voor humor, is actief, ondernemend en ambitieus. Fijn als hij iets te vertellen heeft en midden in het leven staat. Hij heeft zijn eigen leven maar hij vindt het fijn om samen gezellige dingen te ondernemen en voor dit moment elkaars leven te delen door middel van een latrelatie.

Aanvullende informatie

Sociale, verzorgde vrouw, slank postuur, half lang donkerblond haar, groene ogen, vrouwelijk en naar gelegenheid gekleed. Weduwe, 2 kinderen waar ze goed contact mee heeft. Hbo-niveau. Heeft altijd gewerkt. Op dit moment nog zelfstandig en part-time, zodat ze ook kan genieten van haar vrijheid. Ze rookt niet, houdt wel van een lekker wijntje. Ze is zeer trouw en hecht waarde aan vriendschappen en de mensen om haar heen en laat dit ook merken. Verder kookt ze graag,  bij voorkeur voor vrienden en familie en in de toekomst voor een eventuele nieuwe partner.

Zij houdt van: lezen, documentaires, Scandinavische en Engelse detectives kijken, varen, wandelen, fietsen en spontane uitjes. Gaat graag naar de waddeneilanden. Reist graag, ook met een camper. Tijdens vakanties zijn natuur en cultuur belangrijke elementen. 

Zij zoekt: een goed verzorgde man met diepgang. Hij is trouw en kan relativeren. Heeft humor, houdt van spontane uitjes, reizen en lekker (gezond) eten. Hij rookt niet, houdt wel van een drankje bij gelegenheid. Elkaar respecteren en ruimte geven voor eigen activiteiten. Samen een team zijn en genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft. Afstand is geen probleem. Leeftijd 60-70 jaar.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 13

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Basispakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Basispakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!