40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties vrouwen - 40PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Een mooie vrouw, lang blond haar, blauwe ogen, zorgvuldige make-up, elegant en naar gelegenheid gekleed, normaal postuur, 1.65m lang. Gescheiden, 2 kinderen van 16 en 22 jaar, diverse huisdieren, woont sfeervol, is onderneemster. Zij is: creatief, altijd bezig, veelzijdig, zorgzaam, pittig, lief, sociaal, gepassioneerd, snel tevreden.

Zij houdt van: alle (huis)dieren, paarden, strand, zeilen, decoreren, boerderijwerk.

Zij zoekt: een lieve man, actief, vitaal, aandacht gevend, sociaal, zorgzaam, ambitieus, attent, normaal postuur, heeft respect voor dieren, liever niet rokend.

Aanvullende informatie

Aantrekkelijke, jong ogende vrouw met bruine ogen en half lang golvend kastanjebruin haar, mooie glimlach. Ze kleedt zich vrouwelijk en heeft een normaal tot volslank figuur. Ze is heel positief ingesteld. Gescheiden, co-ouderschap over 2 zonen. Ze woont in een landelijk ingerichte middenwoning, rijdt auto, rookt niet en drinkt voor de gezelligheid een drankje. Ze is verzorgend, zelfstandig, spontaan en gezellig.

Zij houdt van: tennissen, squashen, wandelen, lunchen, uit eten, spelletjes spelen met de jongens, voetbalwedstrijden kijken, allerlei sporten kijken op tv, stedentrips maken of zonvakanties.

Zij zoekt: een positief instelde man met een leuke uitstraling die ook op zoek is naar een serieuze relatie. Zij zou graag samen activiteiten willen ondernemen zoals squashen, wandelen, uit eten gaan, maar ook samen thuis op de bank tv kijken. Het is een pré als hij kinderen heeft en een leuke (verantwoordelijke) baan.

Aanvullende informatie

Goedlachse, lieve en toegankelijke vrouw met volslank tot gezet postuur. Ze heeft kort grijs haar, blauwgrijze ogen, is brildragend en heeft een open uitstraling. Verzorgd en overwegend casual gekleed. Werkzaam bij een internationaal ingenieursbedrijf, geen kinderen. Mbo/Hbo-niveau.

Zij houdt van: haar familie, fotoalbums maken, Netflixen , lezen (thrillers), denksportpuzzels oplossen. Erop uit, dagjes weg en culturele/museale uitstapjes. Bioscoop, markten bekijken, theaterbezoek, relaxen op een terras, wandelen en ze geniet van diverse (pop)muziekconcerten. Vakantie; stedentips, cruisereizen zoals naar Noorwegen, Middellandse Zee en Noord-Amerika. Belangstelling voor Egypte en Midden-Oosten. Luxe kamperen in eigen land ook heel leuk om samen te doen, alles is mogelijk.

Zij zoekt: een humorvolle, ondernemende en sociale man met gevoel voor romantiek. Toekomst; een gelijkwaardige relatie opbouwen, met goede wisselwerking. Het maakt uiteindelijk niet uit waar, als het maar samen is. Een écht maatjesgevoel ervaren en op termijn wellicht samenwonend. Niet-rokend of graag beperkt; zelf rookt ze niet en drinkt sporadisch een drankje. Leeftijd 40-60jr.

Aanvullende informatie

Een gemoedelijke en zeer verzorgde vrouw met een open uitstraling. Ze kleedt zich casual/vrouwelijk, heeft grijs/groene ogen en heeft een kort vrouwelijk kapsel in de kleur peper/zout. Ze is 1m66 lang en heeft een normaal postuur. Ze is brildragend. Haar karakter kunnen we omschrijven met de woorden: gevoelig, zelfstandig, initiatief nemend, sociaal, gemoedelijk en een doorzetter. Ze is iemand die zich gemakkelijk aanpast en rekening houdt met anderen.

Zij houdt van: ze leest graag, kijkt series en volgt actualiteiten. Buitenhuis houdt ze van wandelen, zwemmen, uiteten gaan, terrasje pikken en uitwaaien aan zee. Ze vindt het heerlijk om op vakantie te gaan, ze maakt graag een strandvakantie of gaat graag naar de bergen in Zwitserland of Oostenrijk om te wandelen of skiën. Ze zou graag nog eens met een camper naar een camping gaan of lekker rondtrekken.

Zij zoekt: een verzorgde man die avontuurlijk, reislustig en ondernemend is, een man die initiatief neemt. Een levensgenieter met een vrije geest, een man die durft te investeren in een mooie blijvende relatie. Een eerlijke, zelfstandige, sociale en communicatief vaardige man tussen de 57 en 65 jaar met een normaal postuur. Een dierenliefhebber. Ze is klaar om te investeren in een nieuwe relatie, om weer samen te genieten en te delen. Ze is op zoek naar een serieuze relatie en hoopt uiteindelijk weer samen te gaan wonen. Ze droomt ervan om te gaan wonen aan de kust in binnen- of buitenland om samen opnieuw te beginnen.

Aanvullende informatie

Zij heeft halflang blond haar, blauwe ogen, een normaal postuur en kleedt zich verzorgd, vrouwelijk, trendy en naar gelegenheid. Haar karakter is: spontaan, ondernemend, serieus, sportief, eerlijk, gastvrij en geordend. Daarnaast heeft ze humor, is ook huiselijk en neemt initiatief. Soms kan ze ongeduldig zijn. Ze heeft enkele relaties gehad, is getrouwd geweest en heeft 3 kinderen. Ze zijn inmiddels volwassen. Haar dochter van 19 jaar woont nog thuis. Ze werkt voor defensie. Woont in een leuke eengezinswoning.

Zij houdt van: haar tuin bijhouden, sportwedstrijden dochter kijken, uit eten, ergens iets drinken, dansen, concert, theater, samen koken, spontane activiteiten, fietsen, wandelen, skiën (vooral de sfeer). Qua vakanties is zij naar Amerika, Egypte en meerdere Europese landen geweest. Zij staat absoluut open voor ideeën.

Zij zoekt een: gelijkwaardige, eerlijke, sportieve, reislustige en handige man. Hij heeft een eigen mening, is een fijne gesprekspartner, heeft aanpassingsvermogen in brede zin, inlevingsvermogen en houdt van aanpakken. Vanzelfsprekend maakt hij een verzorgde indruk (zeker wat betreft het gebit).

Zij heeft een auto, drinkt met mate, heeft geen tatoeages (ze is geen favoriet van opvallende tatoeages) en rookt niet. Deze laatste is voor haar dan ook "not done".

Aanvullende informatie

Zij heeft lang bruin haar, bruine ogen, een normaal postuur en kleedt zich verzorgd en casual. Haar karakter is: spraakzaam, gezellig, serieus, eerlijk, sociaal, huiselijk en gevoelig. Daarnaast heeft zij zeker ook humor, is ondernemend en onderhoudend in contacten. Je kunt absoluut van haar op aan. Ze heeft 2 relaties gehad en heeft 2 kinderen. Beiden zijn inmiddels volwassen en uitwonend. Ook heeft zij haar moeder nog. Ze is lange tijd in dienst geweest van de Nederlandse Spoorwegen. Op dit moment werkt zij als verzorgende in een ziekenhuis. Haar eengezinswoning heeft zij gezellig ingericht. Deze dame heeft een auto, rookt niet en drinkt met mate.

Zij houdt van: lunchen met vriendinnen, naar de bioscoop, wandelen, ergens iets eten en drinken. Daarnaast bezoekt ze regelmatig haar familie. Op sportief vlak, zwemt ze en doet ze thuis haar fitnessoefeningen. Qua vakanties is ze 2 keer naar Australië geweest en heeft meerdere Europese landen bezocht. Op zijn tijd ondernam ze samen met haar kinderen of vriendinnen een stedentrip.

Zij zoekt: een spontane, serieuze en zowel huiselijke als ondernemende man. Hij heeft leuke ideeën en gaat voor 100% voor de relatie. Een pré is het als hij humor heeft en er leuk uit ziet.

Aanvullende informatie

Een lieve, empathische vrouw, leuk vrouw om te zien, kleedt zich in een eigen casual verzorgde stijl. Ze heeft een warme uitstraling, heeft halflang kastanjebruin haar, een slank postuur en draagt een bril. Ze is positief ingesteld, kan goed luisteren naar de ander, is integer en betrouwbaar, heeft zeker humor en houdt rekening met de ander.

Zij houdt van: haar dochters van 19 en 17 jaar, die beiden bij haar wonen en hun eigen leven hebben, haar huis, haar werk bij de rijksoverheid en in het onderwijs. Ze gaat graag naar theater of bioscoop, een dagje winkelen, fietsen, wandelen een terrasje of heerlijk uit eten gaan.

Zij zoekt: een man die een stabiele factor in haar leven wil zijn en zijn eigen leven op de rit heeft. Iemand met wie zij voldoende gespreksstof kan hebben om heerlijke avonden te kunnen praten en lachen, die middenin het leven staat, die werkzaam is en ook een familieman is. Een man op hbo-niveau in de leeftijd van 45 tot 58 jaar.

Aanvullende informatie

Een lieve, energiek in het leven staande vrouw. Ze is een leuke vrouw om te zien, kleedt zich in een eigen casual verzorgde stijl, maakt zich met zorg op en heeft een warme uitstraling, lang blond haar en een slank postuur. Ze is positief ingesteld, behulpzaam naar de ander en een prettige gesprekspartner.

Zij houdt van: haar zoon van 18 en dochter van 15 jaar, haar paard, haar werk bij een bouwbedriif, haar huis, haar tuin. Ze gaat graag naar theater of bioscoop, een dagje winkelen en naar haar familie.

Zij zoekt: een man die haar graag wil verrassen met een uitje, een bosje bloemen of zomaar. Die zijn hart op de juiste plek heeft en sociaal, attent en verzorgd is. Een leuke man die van het leven houdt! Iemand die tijd heeft voor de ander, een goed gesprek kan en wil voeren, een zorgzaam, gezellig iemand. MBO/ HBO niveau in de leeftijd van 45 tot 55 jaar.

Aanvullende informatie

Zij is: een leuke verschijning. Ze kleedt zich vrouwelijk in een casual verzorgde stijl, heeft halflang blond haar, hele blauwe ogen, een open vriendelijk gezicht en draagt een bril. Ze rookt niet en drinkt geen alcohol. Ze is iemand die van gezelligheid houdt en weet goed wat ze wel en niet wilt. Is eerlijk, direct en creatief. Ze kijkt eerst de kat uit de boom en als het goed voelt komt ze los. Verder is ze zorgzaam (soms te), heeft humor en is heel nuchter.

Zij houdt van: haar (puber)kinderen, haar werk(parttime), dieren. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te klussen in en om het huis. Houdt van handwerken, bakken en braden, lezen (historische romans) of selectief tv kijken. Ze wandelt met de hond en fietst graag en doet aan sport. Een terrasje of een etentje op zijn tijd, iets ondernemen, winkelen, zijn ook dingen die ze graag doet. Verder houdt ze van afwisselende actieve vakanties.

Zij zoekt: iemand die positief is, tevreden is met zichzelf en goed voor zichzelf zorgt. Hij is actief, sociaal, heeft zijn zaken goed geregeld en heeft ook zijn eigen leven. Elkaars leven respecteren en samen een nieuwe toekomst tegemoet gaan, zou heel fijn zijn.

Aanvullende informatie

Een mooie vrouw met een warme uitstraling, een normaal postuur, blauw/grijze ogen, donkerblond halflang haar en is 1m66 lang. Ze kleedt zich casual en naar gelegenheid. Ze is een gemoedelijke, sociale, vergevingsgezinde, zorgzame en lieve vrouw. Een harde werker die gestructureerd en geordend is. Ze is een echte multitasker.

Zij houdt van: haar werk, fitness, fietsen, wandelen, inline skaten, skiën, uit eten gaan, gezelligheid, leuke dingen ondernemen, weekendjes weg en naar de sauna gaan, maar ze gaat dan het liefst naar een privé sauna. Ze vindt het heerlijk om op vakantie te gaan, zoals bijvoorbeeld naar Italie. Ze zou ook graag nog een keer naar Kroatië willen reizen. Ze vindt het prachtig om pittoreske dorpjes te bezoeken en nieuwe plekken te ontdekken. Een ski vakantie ziet ze ook wel zitten.

Zij zoekt: een verzorgde, lieve en zorgzame man die niet koppig is. Een man met een eigen mening en communicatief vaardig. Een man die galant en charmant is. Ze vindt het belangrijk dat hij niet egoïstisch is, maar sociaal, eerlijk, betrouwbaar en zichzelf is. Leeftijd tussen de 49 en 57 jaar met een normaal postuur. Ze hoopt dat ze met haar nieuwe liefde uiteindelijk gaat samenwonen, zodat ze samen een mooi leven kunnen opbouwen.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 8

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...