fbpx

Contactadvertenties vrouwen - 40PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Een warme, dynamische vrouw met verzorgd halflang blond haar, blauw/groen grijze ogen en een stralende glimlach. Moeder van twee dochters. Ze zet zich vol passie in voor duurzaamheid in haar leidinggevende rol bij de gemeente. Buiten haar werk geniet ze van wandelingen, fietstochten, bioscoopavonden en museumbezoeken, koestert de momenten met vrienden tijdens lunch- en diner afspraken. Haar vrije tijd besteedt ze graag aan creatieve uitingen, lezen, Netflixen. Haar karakter is liefdevol, ruimdenkend, geduldig communicatief vaardig, onafhankelijk, humorvol. Zij is een verbinder. 

Ben jij die communicatieve, liefdevolle man die met haar leuke gesprekken wil voeren?

Aanvullende informatie

Deze bijzondere vrouw bevindt zich aan de grens van Zeeland en Zuid-Holland en is op zoek naar een speciale connectie. Ze is een aantrekkelijke verschijning, blond haar, slank maar vrouwelijke figuur en stralende blauwe ogen. Ze heeft een moderne kledingstijl en is toegewijd aan haar rol als B&B-houdster. Daarbij geniet ze van decoreren, het luisteren naar muziek en dansen in haar vrije tijd. En is ze heel sportief: skaten, wandelen, fietsen, een lekkere work-out. Dit is een vrouw met diepgang - ze let op haar voeding en is sensitief, maar ze heeft ook een sterke wil en doorzettingsvermogen. Ze koestert haar zorgzame en eerlijke karakter en ze houdt ervan om mensen in de watten te leggen. Ze hecht aan normen en waarden en heeft een zacht karakter.

Ben jij die, liefst Christelijke, man die zoekt naar een echte connectie en sportief is?

Aanvullende informatie

Zij zoekt een charmante metgezel om samen het goede leven te omarmen. Ze heeft een jeugdige uitstraling, blond haar en slank figuur en geniet van haar werk bij de Gemeente. In haar vrije tijd is ze een liefhebbende grootmoeder, houdt van decoreren en is altijd in voor leuke wandelingen en fietstochten. Haar liefde voor het bourgondische leven uit zich in het genieten van wijnbars, tapas, uitstapjes naar fijne restaurants en ontspannen momenten op terrasjes. Daarnaast is ze een theater- en museumliefhebber. Haar karakter wordt gekenmerkt door liefde, zorgzaamheid en een positieve kijk op het leven. Ze is altijd belangstellend en geïnteresseerd in anderen.

Ben jij iemand bent die waarde hecht aan de leuke dingen in het leven?

Aanvullende informatie

Deze vrouw is 1.85 cm lang, heeft een atletisch postuur met een natuurlijke uitstraling en lang donkerblond haar. Ze werkt in een managementfunctie bij de Rijksoverheid en studeert naast haar drukke baan. Haar pragmatische instelling en daadkrachtige aanpak definiëren haar persoonlijkheid. Ze heeft geen kinderen. Universitair niveau. Eigenwijsheid, daadkrachtig, lief en zelfspot zijn enkele van haar karaktereigenschappen. Ze geniet enorm van de natuur, en is zeer sportief, met een passie voor fietsen en krachttraining. Lezen, wandelen, reizen in Europa, torens beklimmen voor het uitzicht en het ontdekken van nieuwe restaurantjes, zijn bezigheden die bij haar passen. Zelfontwikkeling staat hoog in haar vaandel.

Ben jij een man bent met een bepaalde drive en die van avontuur houdt?

Aanvullende informatie

Deze liefdevolle zorgassistente in de ouderenzorg heeft kort, kastanjebruin haar en reebruine ogen. Ze is positief ingesteld en een genot om in je buurt te hebben. Ze is dol op reizen.

Ben jij die familieman die samen met haar hele mooie herinneringen gaat maken?

Aanvullende informatie

Deze charmante en warme dame, met haar speels bruin/blonde haar en betoverende groen/bruine ogen, zoekt jou! Ze kleedt zich casual sjiek, altijd passend bij de gelegenheid. Haar persoonlijkheid is een mix van optimisme, spontaniteit, hartelijkheid en een vleugje ongeduld. Sportief en een makkelijke praatster, met een scala aan interesses: tuinieren, lezen, schilderen, koken, tennis, wandelen, fietsen. Zij reist graag in Europa en soms in Nederland met haar eigen caravan. Ze geniet van het leven na haar loopbaan als inkoopadviseur en is een trotse moeder en oma.

Ben jij die actieve, levenslustige Bourgondiër die ook van het leven wil genieten?

Aanvullende informatie

Ontmoet een enthousiaste onderneemster met een passie voor welzijn en een flair voor stijl. Zij komt over als zorgzaam, lief, eerlijk en positief ingesteld. Ze is ook spontaan en neemt graag initiatief. Haar interesses omvatten reizen, muziek, koken, sporten, strandwandelingen, natuur, en gezellige activiteiten ondernemen met vrienden, zoals een terrasje pakken, een club bezoeken of lekker een hapje eten. Ze kijkt uit naar het moment waarop ze een sprankelende, opgewekte en energieke partner zal ontmoeten. Iemand die zijn eigen pad bewandelt en enthousiast is over nieuwe ervaringen. Samen de wereld ontdekken staat hoog op het verlanglijstje, en ze koestert de kracht van individualiteit - want authenticiteit is waar het om draait.

Ben jij die man bent die blijft stralen in zijn eigen unieke gloed?

Aanvullende informatie

Maak kennis met deze knappe blondine van 1.76 meter lang, (Hbo) en woont in een modern appartement, direct aan het water. Ze kleedt zich vrouwelijk en modieus en straalt een natuurlijke schoonheid uit. Is gescheiden en heeft een warme hechte band met haar kinderen en kleinkinderen. Ze kan direct en eerlijk communiceren, altijd met de intentie om harmonie en verbinding te behouden. Na een carrière als onderwijzeres heeft ze haar passie gevolgd en is ze al bijna twintig jaar kunstenares met een eigen studio en galerie. Ze creëert kunst met diepgang, geïnspireerd door actuele maatschappelijke thema’s. In haar vrije tijd is ze een actieve levensgenieter. Ze zwemt in open water, fietst en wandelt graag. Ze houdt van gezelligheid met vrienden en kennissen, maar kan ook genieten van een avondje op de bank met een leuke serie. Musea, theater, muziek, en reizen staan op haar lijstje van favoriete activiteiten.

Ben jij die stoere empathische Viking, die deze kunstenares gaat ontmoeten?

Aanvullende informatie

Op zoek naar een sprankelende en warme connectie? Maak kennis met deze charmante vrouw, lengte 1.78m, een slank postuur, donkerbruin haar, bruine ogen, stijlvol. Ze straalt zelfvertrouwen uit. Als moeder van twee dochters, waarvan er één uit huis is, vindt ze het heerlijk om met haar gezin tijd door te brengen. Met een open mind en een positieve instelling geniet ze van elk klein moment in het leven. Ze gelooft dat het leven te kort is om niet te genieten en waardeert oprechte interesse en verbinding met vrienden en familie. Als leidinggevende bij een woningcorporatie heeft ze een succesvolle carrière. In haar vrije tijd is ze actief en avontuurlijk. Fietsen, wandelen, dansen en watersport behoren tot haar favoriete bezigheden. Ze is graag buiten, in beweging en geniet van de natuur. Ze houdt van reizen en stedentrips.

Ben jij die warme man die haar leven nog completer maakt?

Aanvullende informatie

Lieve en stoere blondine, blauwe ogen en halflang haar. Deze vrouw heeft een normaal postuur en een vrouwelijk en verzorgd voorkomen. Ze heeft een goede baan in de reisbranche en woont samen met haar kitten vlakbij Amsterdam. Ze houdt van festivals, kijkt graag naar actieseries en thrillers, reist uiteraard graag en staat open voor spontane ideeën. Ze houdt erg van dieren, is niet materialistisch, is trouw en vindt humor en openheid erg belangrijk. Ze zoekt een man die haar leven compleet maakt en waarmee ze lekker uit eten kan gaan en ze zich samen mee terug kan trekken. 

Zoeken jullie binnenkort samen de rust op?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 8

Wat onze klanten zeggen!

Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.
We gaan binnenkort samen op vakantie!
Goeiemorgen Lindsy, het gaat goed tussen ons beiden! We gaan binnenkort samen op vakantie! Proef op de som 😂🤩! Ik zal je na de vakantie nog iets laten weten!
Ik ben echt gek op haar en de kinderen!!
Hallo Ingrid, Ja we zijn nog steeds happy, natuurlijk zijn er dingetjes waarover we discussiëren maar dat is in elke relatie! Knap gedaan hoor, ze was mijn tweede voorstel, ik ben echt gek op haar en de kinderen!! We gaan volgende week lekker met zijn tweeën even weekje weg!! Heb er zin in en ben benieuwd naar onze toekomst samen. Bedankt voor jouw bemiddeling, zonder 40 Plus Relatie had ik haar nooit ontmoet!! Groetjes A. uit Den Haag
We hebben een fijne klik met elkaar
Hallo Josje Ik er R. hebben mekaar al een paar keer ontmoet. Wat verrassend leuk bleek te zijn. We hebben een fijne klik met elkaar. En we gaan samen ontdekken of er meer is Voor mij tot nu toe erg 😻 fijn om samen op ontdekkingsreis te zijn. Groet B.
Nooit geschoten is altijd mis toch!! 
Goedemiddag Armanda, Dank je wel voor je nieuwe voorstel. Laten we er maar weer voor gaan vindt je ook niet? Nooit geschoten is altijd mis toch!! Ik vind dat je hartstikke je best voor ons, "de cliënten ", doet en dat mag ook eventjes gezegd worden. Groetjes!

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!