40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties vrouwen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Een sportieve, enthousiaste vrouw met een open uitstraling. Ze kleedt zich casual, heeft groene ogen en kort donkerblond haar. Ze rookt niet en drinkt met mate. Werk op de financiële afdeling bij een gemeente, twee volwassen kinderen.

Zij houdt van: fietsen, badmintonnen, tennissen, wandelen, theater/museum, maar lekker op de bank een film of sport kijken vindt ze ook fijn. Heeft een brede muzieksmaak van klassiek tot pop. Op haar verlanglijstje staan nog andere landen in Verre Oosten of (Zuid) Amerika. Maar ook valt er nog genoeg te zien in Zuid Europa of gaat ze graag lekker weg met eigen caravan in Nederland.

Zij zoekt: een goed verzorgde, sportieve man met humor en een beetje zelfspot die ook houdt van gezelligheid, een (strand)wandeling maken en een terrasje pakken. Wederzijds respect voor elkaar en elkaars verleden. Geen baard, snor of tatoeages. Wel interesse in haar en haar dag tonen, iemand die een arm om haar heen slaat en waarmee ze weer leuke herinneringen kan gaan opbouwen

Aanvullende informatie

Zij heeft halflang donkerblond haar en bruine ogen, een normaal postuur en kleedt zich naar gelegenheid maar altijd vrouwelijk. Haar karakter is: hartelijk, zelfstandig, zorgzaam en serieus. Zij heeft ook humor, een eigen mening en leuke ideeën om te ondernemen. Verder organiseert en plant ze graag, is geordend en je kunt van haar op aan. Verder heeft ze 3 volwassen kinderen, ook de jongste is zo goed als uitwonend. Zij woont in een ruim appartement en is bereid te verhuizen. Werkt fulltime en heeft een goede baan in dagdiensten. Daarnaast doet ze nog vrijwilligerswerk.

Zij houdt van: theater, lezen, fitness, zwemmen, tennissen, en nu en dan fietsen, wandelen, golfen en jaarlijks skiën. Verder met vrienden ook: terrasje pakken en naar het filmhuis.

Zij zoekt: een energieke, vitale, romantische man die net als zijzelf een Hbo niveau heeft en een goede gesprekspartner is. Een man die midden in het leven staat.

Aanvullende informatie

Leuke slanke dame, fijn gebouwd, naar gelegenheid gekleed, middellang blond haar. Rookt niet. Gescheiden, 3 kinderen, 1 studerende zoon nog thuiswonend. Ze werkt in de zorg en doet een paar uurtjes vrijwilligerswerk. Ze is lief, zorgzaam, een familiemens, huiselijk, zeer verzorgd, actief, sportief, tevreden, open, oprecht, toekomstgericht en positief. Ze weet voor zichzelf op te komen. Ze vindt het leuk om spontaan iets te ondernemen, zoals een weekendje weg, concert, etentje of leuke vakantie. Ze laat zich graag verrassen, maar verrast zelf ook graag een ander.

Zij houdt van: tuinieren, lezen, spannende films kijken of een serie, wandelen, snorkelen, fietsen, terrasje pikken, winkelen, (kunst) tentoonstellingen of musea bezoeken, spelletje doen. Interesse in tuin en interieurontwerp. Vakanties: stedentrips, verre reizen, snorkelen, zowel zon als sneeuw, kort tripje in eigen land.

Zij zoekt: een spontane, warme, gezellige, ondernemende man, met gevoel voor humor, goed gekleed en verzorgd, met een gezonde werkmentaliteit en een sportief uiterlijk. Initiatief nemend binnen een evenwichtige relatie. Een man die open en direct communiceert. Afstand is niet bezwaarlijk voor haar.

Aanvullende informatie

Een positieve, sprankelende, krachtige en gevoelige vrouw met een spontane uitstraling. Ze heeft een zeer verzorgd voorkomen, een normaal postuur en kort roodbruin haar met speels geblondeerde lok. Warme bruingroene kleur en een charmante glimlach van oor tot oor. Ze kleedt zich overwegend in modern vrouwelijke stijl, bij gelegenheid zakelijk passend. Zelfstandig ondernemer. Gescheiden; twee inwonende (puber)zoons.

Zij houdt van: wandelen met de hond, allerlei sportieve activiteiten zoals hardlopen, tevens interesse in bijv. skiën of snorkelen. In gezelschap erop uit, bijvoorbeeld met de auto toeren en zien waar je uitkomt, is helemaal haar ding. Leuk om richting de kust te gaan, voor een lunch of heerlijk loungen. Terrasjes, uit eten en/of naar de bioscoop. Vakantie; actieve (rond)reizen door Amerika of Azië, stedentrips of naar zonnige en/of culturele bestemmingen in Zuid-Europa.

Zij zoekt: een actieve, moderne en empathische familieman. Iemand waarbij spreekwoordelijk het glas halfvol is. Leuk om eventueel dezelfde interesses te hebben, maar nog veel belangrijker is om een gelijkwaardige levensvisie te delen. Toekomst; naar elkaar toe willen groeien, met ruimte en respect voor elkaars bezigheden. Niet-rokend en een drankje bij gelegenheid. Leeftijd 47-53jr.

Aanvullende informatie

Leuke, slanke dame, fijngebouwd, naar gelegenheid gekleed, middellang blond haar. Rookt niet. Gescheiden, 3 kinderen, 1 studerende zoon nog thuiswonend. Ze werkt in de zorg en doet een paar uurtjes vrijwilligerswerk. Ze is lief, zorgzaam, een familiemens, huiselijk, zeer verzorgd, actief, sportief, tevreden, open, oprecht, toekomstgericht en positief. Ze weet voor zichzelf op te komen. Ze vindt het leuk om spontaan iets te ondernemen, zoals een weekendje weg, concert, etentje of leuke vakantie. Ze laat zich graag verrassen, maar verrast zelf ook graag een ander.

Zij houdt van: tuinieren, lezen, spannende films kijken of een serie, wandelen, snorkelen, fietsen, terrasje pikken, winkelen, (kunst)tentoonstellingen of musea bezoeken, spelletje doen. Interesse in tuin en interieurontwerp. Vakanties: stedentrips, verre reizen, snorkelen, zowel zon als sneeuw, kort tripje in eigen land.

Zij zoekt: een warme, gezellige man, die zich goed kleedt en verzorgd is. Iemand die een gezonde werkmentaliteit heeft en een sportief uiterlijk. Liefst een autoliefhebber of zelf motor rijdt. Iemand die initiatief neemt binnen een evenwichtige relatie. Open en direct communiceert. Afstand is niet bezwaarlijk voor haar.

Aanvullende informatie

Zij heeft groene ogen en halflang bruin haar, een normaal tot volslank postuur en kleedt zich casual en naar gelegenheid. Qua karakter is zij: sociaal, open, spontaan en sympathiek. Soms kan zij druk zijn en soms verlegen. Zij treedt niet graag op de voorgrond maar kan wel een groep mensen op gang helpen. Zij heeft een gevoelige en kwetsbare kant, durft haar mening te geven en voert graag een open en goed gesprek met diepgang. Verder heeft zij humor en lacht graag om te ontspannen. Zij is een levensgenieter, heeft oog voor de medemens en is zorgzaam en onbaatzuchtig. Met haar familie heeft zij een hele hechte band. Zelf heeft zij geen kinderen. Haar eengezinswoning heeft zij modern en gezellig ingericht.

Zij houdt van: lezen, puzzelen op ipad en sport- en detectives op t.v. Uiteraard ook het nieuws en de actualiteiten want zij is breed geïnteresseerd en maatschappelijk betrokken. Buitenshuis: leuke baan als welzijnsbegeleider in dagdienst (doordeweekse dagen) en enkele uren per week als begeleider in sportcentrum (Hbo). Met vriendinnen en familie: bioscoop, theater, strand en ergens iets eten of drinken. Zij is geen kroegtijger. Sportiviteit: recreatief fietsen, wandelen en supporter betaald voetbalclub. Wat vakanties betreft: is in Canada, Zuid-Afrika, Amerika, Thailand en Cuba geweest en heel veel hoofdsteden bezocht. Zij staat open voor leuke ideeën.

Zij zoekt een: zelfstandige, ondernemende, sociale, behulpzame, communicatieve en initiatief nemende man met diepgang, die een goede gesprekspartner is. Geven en nemen zijn bij hem in balans en hij heeft humor. Samen een gelijkwaardige relatie opbouwen met ruimte voor eigen dingen. Ieder kan zichzelf zijn. Thuis de rust en gezelligheid vinden en plannen maken om te gaan ondernemen.

Aanvullende informatie

Zij heeft groene ogen, een volslank postuur en kort donkerblond haar. Kleedt zich stoer maar toch ook vrouwelijk. Haar karakter is: open, eerlijk, emotioneel, ondernemend, begaan, behulpzaam en serieus. Daarnaast heeft zij humor en is ook huiselijk. Zij is recht door zee en je kunt van haar op aan. Heeft een leuke part time baan en is financieel onafhankelijk. Zij heeft 3 kinderen en woont in een leuke eengezinswoning. Zij heeft een auto en houdt van huisdieren.

Zij houdt van: koken, braderieën/rommelmarkten/kringloopwinkels bezoeken en vindt het ook leuk om naar een (muziek)evenement te gaan.

Zij zoekt: een stoere, mannelijke, tikkeltje beschermende maar toch ook zorgzame en behulpzame man. Hij is zeker geen "watje"! Muziekvoorkeur: rock, pop en country.

Aanvullende informatie

Een doelgerichte, charmante en bevlogen vrouw met een rustige uitstraling. Ze heeft een zeer verzorgd voorkomen, een slank postuur en kort blond haar in boblijn. Helder blauwe ogen en een brede glimlach. Ze kleedt zich overwegend in modern vrouwelijke stijl, bij gelegenheid passend. Werkzaam in geüniformeerde dienstverlening. Weduwe; twee volwassen dochters.

Zij houdt van: lezen (thrillers), koken, sportieve activiteiten in de sportschool, lange afstanden wandelen, hardlopen, (race)fietsen, mountainbiken en gaat eigenlijk geen enkele (sportieve) uitdaging uit de weg. Groot sociaal netwerk, tevens fijn om rust en stilte op te zoeken. Een strandbezoek, naar een museum of gewoonweg een dagje erop uit vindt ze allemaal leuk om te ondernemen samen. Vakantie; reeds veel bewonderd in de wereld. Wandelvakantie in natuurrijke gebied zoals Ierland of een ski vakantie. Ze stelt zich volledig open voor andere suggesties, ook dichter bij huis.

Zij zoekt: een zelfbewuste en krachtige man met sportieve interesses. Iemand met ontwikkelde sociale vaardigheden en met relativeringsvermogen. Toekomst; Heerlijk om energie te mogen krijgen van elkaar, als je er beiden tijd en ruimte voor biedt. Graag beperkt of niet-rokend en een drankje met mate. Zelf rookt ze niet. Leeftijd 54-60jr.

Aanvullende informatie

Een lange vrouw met een slank tot normaal postuur, open vriendelijke uitstraling, mooi gebit, kort donkerblond haar, groene ogen, casual modern gekleed. Rookt niet , drinkt whisky bij gelegenheid. Gescheiden, 4 kinderen waarvan 2 thuiswonend van 15 en 17 jaar. Ze heeft goed contact met haar ex. Werkt als ambulant begeleider in de psychiatrie. Eigen bovenwoning, 2 katten en een paard. Ze is zachtaardig, oprecht, onderzoekend, intuïtief, natuurmens, hartelijk, gevoelsmens, ruimhartig, positief vrolijk en met humor.

Zij houdt van: bezig zijn met haar paard zonder er op te rijden, helpt op de boerderij mee en geniet vooral van het buiten zijn, de vrijheid. Ze leest graag, uit lunchen, strand, houdt van cultuur en musea. Is vooral geïnteresseerd in wat mensen drijft.

Zij zoekt: een grote man, ruwe bolster blanke pit, iemand die voor zichzelf staat, creatief, avontuurlijk, een groot hart, geen doorsnee man, niet oordelend, geen snelle zakenman. Zijn kledingstijl is passend bij wie hij is. Hij heeft respect voor zijn medemens, moeder van zijn kinderen. Haar droom is weer vrij te wonen en te genieten van de natuur.

Aanvullende informatie

Zij heeft kort donker haar, een normaal/volslank postuur en grijs/blauwe ogen. Zij kleedt zich verzorgd/modern. Karakter: behulpzaam, betrouwbaar, rustig, empathisch, energiek, ondernemend, reislustig, enthousiast en trouw. Biedt ook een luisterend oor, is geduldig tot haar grens bereikt is. Zij heeft samen gewoond maar heeft geen kinderen. Ze woont in een leuke eengezinswoning, modern en gezellig ingericht. Leest en kookt graag. Buitenshuis heeft zij haar werk met dementerende mensen in onregelmatige diensten. Regelmatig gaat zij hardlopen en doet spieroefeningen in groeps- en circuitverband.

Zij houdt van: theater, uit eten, iets drinken, voetbal kijken, stedentrips, winkelen met vriendinnen. Qua vakanties: Zuid-Afrika, Cuba, Zuid en Oost Europa o.a. bezocht.

Zij zoekt: een zorgzame, behulpzame, lieve, attente, sportieve en reislustige man. Vertrouwen en stabiliteit in de relatie vindt zij belangrijk. Zij rookt niet, heeft een auto en houdt van huisdieren.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 14

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling ineens
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!