40plusrelatie

Contactadvertenties vrouwen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Bruisende, vrolijke en actieve vrouw met halflang krullend, bruin haar. Normaal postuur, 1.72m en smart casual gekleed. Rookt niet en geniet sociaal van een glaasje wijn. Twee uitwonende kinderen. Werkt met veel plezier voor een lokale overheid. Ze is loyaal, sociaal, genereus, gastvrij, behulpzaam en kan goed relativeren. Ze heeft doorzettingsvermogen en houdt van mensen om zich heen. Koken is meer dan een hobby voor haar.

 Zij houdt van: wandelen, fietsen, terrasje pakken en uit eten gaan. Ze gaat graag op vakantie naar zonnige oorden en maakt geregeld stedentrips.

Zij zoekt: een betrouwbare en attente man die makkelijk communiceert en interesse toont voor elkaar en anderen. Om samen leuke dingen te ondernemen.

Aanvullende informatie

Stijlvolle vrouw, praat makkelijk en graag, maar ze kan ook stil/rustig zijn. Gevoelig, kwetsbaar, sociaal, houdt van geborgenheid en warmte. Wil graag een maatje ontmoeten waar ze leuke dingen mee kan ondernemen. Ze heeft blauwe ogen, middelblond, half lang haar, ziet er aantrekkelijk en heel verzorgd uit. Ze is slank, kleedt zich stijlvol en naar gelegenheid HBO/niet rokend.

Zij houdt van: lezen (geschiedenis, thrillers), sport kijken op t.v. maar ook zelf sporten, golf, tennis, bridge, musea en film en kunstbeurzen. Ze houdt van rondreizen en stedentrips maar de eilanden vindt ze ook leuk. Regelmatig gaat ze naar Vlieland. Relaxte strandvakantie gecombineerd met golfen geniet ze ook van. Dit wil ze ook graag met een partner beleven. Af en toe samen naar de kroeg vindt ze gezellig. Huisdieren heeft ze niet maar een partner met een hond is welkom om samen te wandelen.

Zij zoekt: een maatje om samen leuke dingen te ondernemen. Fijn als hij ''beschermend'' is, ruimdenkend, leuk als ze ook van hem kan leren en dat hij een mening heeft over dingen. Diepgang is ook welkom. Haar toekomstdroom: een leuke relatie, samen dingen ontdekken, (nieuwe) reizen maken, samen koken, golfen en wie weet af en toe samen naar de kroeg. Kortom: genieten en samen oud worden.

Aanvullende informatie

Energieke, pittige vrouw van 1.67m met normaal postuur. Ze heeft kort, krullend grijs haar, blauwgroene ogen en brildragend; kek montuur. Overwegend casual gekleed. Werkzaam als conciërge op een school. Weduwe; 3 volwassen kinderen, waarvan de jongste inwonend.

Zij houdt van: wandelen, fietsen, lezen, breien, koken en heeft een brede muzieksmaak. Ze onderhoudt sociale contacten en gaat graag naar het theater of uit eten. Vakantie; weekendje weg of een korte (steden)trip.

Zij zoekt: een oprechte, betrouwbare en actieve man die zijn blik op de toekomst gericht heeft. Uiterlijk niet van groot belang, het gaat om de échte klik. Toekomst; op termijn samenwonend. Leeftijd:50-60 jaar; drinken beperkt en roken geen bezwaar, dat doet ze zelf af en toe.

Haal die bezem nu echt door je leven; laat deze vrouw niet langer wachten!

Aanvullende informatie

Leuk uitziende, slanke vrouw met blauwe ogen en lang blond haar. Is spontaan, sociaal, eerlijk, ondernemend en ook huiselijk.

Zij houdt van: fietsen, wandelen, dagjes weg naar zee, weekendjes weg.

Zij zoekt een: sociale man met humor, empathie en loyaliteit.  Een man die van dieren houdt, een gezonde dosis knuffelbehoefte heeft en in samenspraak tot compromissen komt.

Aanvullende informatie

Spontane vrouw uit de omgeving Gouda. Ze ziet er goed verzorgd uit, kleedt zich klassiek, maar soms ook sportief. Ze heeft een open vriendelijk gezicht, groen- grijze ogen en half lang donkerblond haar.

Zij houdt van: haar werk op een P&O afdeling, van gezelligheid, o.a. van concerten, een bioscoopje, lezen, haar tuin, klusjes in huis. Heeft 2 zoons van 20 en 17 jaar. Brede smaak qua muziek en reizen, van een stedentrip tot het regelen van een culturele vakantie, heeft een voorkeur voor warme bestemmingen. Houdt van de zon, maar is geen echte strandligger.

Zij zoekt: een begripvolle, zorgzame en liefdevolle man die het fijn vindt om samen te zijn, iemand bij wie je jezelf kan zijn in een relatie. Waar je mee kan lachen, die van gezelligheid en van reizen houdt, samen iets wil ondernemen of lekker thuis rommelen en die een goed gesprek niet uit de weg gaat. Op MBO/HBO niveau in de leeftijd van 47-55 jaar.

Aanvullende informatie

Leuke, verzorgde vrouw, halflang donkerbruin haar, 1.68 m., volslank, casual gekleed. Ze rookt buiten, drinkt met mate. Gescheiden, 4 uitwonende kinderen, 3 poezen, werkt in de thuiszorg. Ze is rustig, netjes, zorgzaam, tevreden, volgzaam en ze houdt van aanpakken.

Zij houdt van: natuur, strand, wandelen, fietsen, lezen en tv kijken.

Zij zoekt: een lieve, zorgzame man, handig, een prater, tevreden en dierenvriend. 

Aanvullende informatie

Spontane, ondernemende, warme vrouw. Modern gekleed, blauwe ogen en blond half lang haar. Niet rokend, Mbo-Hbo niveau.

Zij houdt van: honden, theater/musical, strandwandelingen, vakanties, uit eten, gezelligheid, dansen & zingen.

Zij zoekt: een man met een sterk karakter, humor, verzorgd, ondernemend, lief, betrouwbaar en positief. Samen genieten, lachen en een goed gesprek voeren.  Leeftijd: 54-59 jaar.

Aanvullende informatie

Slanke, spontane vrouw. Modern gekleed, donkerblond kort haar, groene ogen. Mbo-Hbo niveau. Rookt soms. Nieuwsgierig, attent en ondernemend.

Zij houdt van: zingen, musea, dansen, vakanties, bridgen, Franse films, concerten en gezelligheid.

Zij zoekt: een moderne, verzorgde, sociaalvaardige, gezellige man met een eigen leven. Samen leuke dingen ondernemen, goede gesprekken voeren en genieten van het leven. leuk als hij kan koken. Leeftijd: 54-64 jaar

Aanvullende informatie

Leuke Poolse vrouw met een open en vriendelijke uitstraling. Kort bruin haar, 1.76m., normaal postuur, casual gekleed. Stopt met roken. Gescheiden, 2 kinderen waarvan 1 zoon van 15 thuis, 1 poes, 3 hondjes. Ze is onderneemster. Ze is zorgzaam, vrolijk, open, zelfstandig, ambitieus.

Zij houdt van: lezen, kunst en cultuur, dansen, uit eten, skiën.

Zij zoekt: een grote, zorgzame man, actief, leven en werk in balans, communicatief en attent. 

Aanvullende informatie

Verzorgde, vrouwelijke vrouw van 1.70m. met een normaal postuur, casual netjes gekleed, halflang blond haar, rookt niet en drinkt incidenteel. Ze is gescheiden, 1 uitwonende zoon. Werkt als psycholoog.  Ze is authentiek, eerlijk, trouw, spontaan, ontwikkeld, netjes en doordacht.

Zij houdt van: veel dingen, staat positief in het leven, alleen wel alles met mate. Kunst, architectuur, uitgaan, tuinieren, yoga.

Zij zoekt: een gentleman, communicatief en ontwikkeld, lief, zorgzaam, netjes en verzorgd. Is tevreden met wat hij heeft bereikt.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 11

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Gratis ebook

10 Tips voor een goede relatie

Graag je voornaam invullen.
Graag je mailadres invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Basispakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Basispakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens
Premiumpakket 18 maanden € 1.995,- betalen in 1 of 2 x

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!