40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties vrouwen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Zij heeft lang bruin haar, bruine ogen, heeft een normaal postuur en is vrouwelijk en verzorgd gekleed. Zij is een leuke verschijning. Qua karakter is ze: eerlijk, nieuwsgierig, loyaal, zorgzaam, behulpzaam en ondernemend. Daarnaast heeft ze humor en je kunt van haar op aan. Soms kan ze een tikkeltje ongeduldig zijn. Rust vindt ze op zijn tijd belangrijk en heeft ze ook nodig. Ze woont in een modern en gezellig ingerichte woning. Heeft geen kinderen. Ze heeft een vaste baan voor 4 dagen in de week. Om balans te vinden is ze geïnteresseerd in spiritualiteit. Voor haar betekent dit: passie en bezieling.

Zij houdt van: sporten, wandelen in de natuur, lezen, muziek luisteren, uit eten. Met vrienden en vriendinnen ergens iets drinken, winkelen, een museum of concert bezoeken. Wat betreft vakanties: ze houdt van zon en zee, de combinatie van cultuur en rust. Met een leuke man staat zij open voor ideeën.

Zij zoekt: een verzorgde, attente, wereldse (met internationale ervaringen is een pré), en nieuwsgierige man. Als hij een man met inlevingsvermogen is en daarnaast een goede gesprekspartner, zou er zomaar een hele mooie relatie kunnen ontstaan.

Aanvullende informatie

Zij heeft lang blond haar, blauwe ogen, een slank tot normaal postuur en kleedt zich casual, trendy en naar gelegenheid. Haar karakter is: sociaal, belangstellend, serieus, zorgzaam, lief en gevoelig. Zij heeft humor, houdt van lachen en is organisatorisch sterk. Met haar zoon van 13 jaar woont zij in een sfeervol ingerichte eengezinswoning. Zij heeft een vaste full- time baan in dagdiensten.

Zij houdt van: fotograferen en bewerken, schilderen en op t.v. een leuke film of serie kijken. Verder is ze maatschappelijk betrokken en volgt naast haar baan ook nog een studie. Met vriendinnen gaat zij naar een concert, musical, festival, bioscoop, winkelen en sauna. Ook zo nu en dan een stedentrip. Qua vakanties heeft zij meerdere werelddelen bezocht, Zuid Europa en de ski-oorden. Met de juiste man staat zij open voor ideeën.

Zij zoekt: een ondernemende, reislustige, attente, behulpzame en sportieve man. Hij toont initiatief, staat midden in het leven (is werelds) maar houdt ook van huiselijke gezelligheid. Verder heeft hij absoluut humor en is hij een fijne gesprekspartner, kan hij genegenheid tonen en beschikt over voldoende inlevingsvermogen. Voor zo’n man zal zij zich voor 100% inzetten voor een fijne relatie.

Aanvullende informatie

Leuke vrouw om te zien, kleedt zich vrouwelijk in een casual verzorgde stijl, heeft halflang donkerbruin haar met slag erin, groen/bruine ogen en een open vriendelijk gezicht. Ze is 1m84, heeft een normaal postuur, rookt niet en drinkt zo nu en dan een wijntje. Zij is een ambitieuze vrouw, sociaal, spontaan en heeft een eigen mening. Verder is ze een doorzetster, onafhankelijk maar hoeft niet alles in haar eentje te doen, is gevoelig, attent, eerlijk en houdt van gezelligheid. Kan goed relativeren, zal niet gauw oordelen, houdt rekening met anderen en kan rationeel denken. Ze kijkt zeker de kat uit de boom maar als het goed voelt stelt ze zich open.

Zij houdt van: haar zonen, haar werk en de kat. Verder houdt ze van; lezen of bepaalde Netflix series kijken. Ze wandelt en fietst graag, tennissen en hardlopen doet zij wekelijks. Een terrasje op zijn tijd, even naar de stad, winkelen, of lekker uit eten gaan, zijn ook dingen die zij graag en geregeld doet. Ze houdt van allerlei soorten muziek en ze vindt het leuk om te koken. Bezoek aan musea, theater of cabaret vindt ze ook fijn. Ze heeft het liefst gecombineerde vakanties, beetje relaxen en uitstapjes.

Zij zoekt: iemand die betrouwbaar is, tevreden is met zichzelf en goed kan relativeren. Hij is actief, vriendelijk, lief, sociaal betrokken en toont initiatief. Hij heeft zeker een eigen leven en is een goede gesprekspartner op zijn tijd. Het zou fijn zijn als hij een beetje empathie kan tonen en voorzien is van de juiste dosis humor. Elkaars leven respecteren en samen een nieuwe toekomst tegemoet gaan. Het gevoel dat je samen bent, samen weer dingen doen lijkt haar prettig. Starten met een lat relatie en misschien samen oud worden? Elkaars kinderen zijn over en weer welkom!

Aanvullende informatie

Zij heeft halflang blond/bruin haar, bruine ogen, een normaal postuur en kleedt zich casual en vrouwelijk. Qua karakter is ze: eerlijk, serieus, gevoelig, ondernemend en veerkrachtig. Verder heeft ze humor en houdt van gezelligheid. Ze woont met haar 3 bijna volwassen dochters in een ruime eengezinswoning. Ze heeft een leuke bijna fulltime baan, een auto en rookt niet.

Zij houdt van: een terrasje pakken, bowlen, dansen, paardrijden, fietsen en wandelen in de natuur ( is een buitenmens). Ook af en toe naar een festival, concert of musical. Vakanties brengt ze graag in de Zuid Europese landen door en staat open voor ideeën.

Zij zoekt: een man die 100% voor elkaar wil gaan, een soulmate, zelfverzekerd, serieus, eerlijk, betrouwbaar, respectvol en ondernemend. Hij heeft humor heeft en denkt oplossingsgericht. Een pré is het wanneer hij een dierenvriend is. Beiden mogen ook hun eigen dingen hebben.

Aanvullende informatie

Een levenslustige, humoristische, weloverwogen en romantische vrouw, met toegankelijke uitstraling. Ze heeft een volslank postuur, 1,66m.,grijs/bruine ogen en donkerbruin kort haar met lichte slag. Verzorgd en modern casual gekleed. Verzorgende IG; regelmatige werktijden. Gescheiden; twee inwonende kinderen.

Zij houdt van: haar kat, theater, uit eten, culturele uitstapjes, stads of natuurwandeling, citytrips. Boek lezen een gezellige sfeer in huis creëren. Uitstapjes naar waterrijke gebieden. Vakantie; landen rondom de Middellandse Zee, alsmede reissuggesties buiten Europa.

Zij zoekt: een zorgzame, zelfstandige, sociale en communicatieve man met humor. Een man die positief in het leven staat, normen & waarden zijn belangrijk. Bonus kids zeer welkom. Toekomst; elkaar versterken en stimuleren binnen een respectvolle duurzame relatie. Roken beperkt of liever niet, want zelf rookt ze niet. Een drankje graag met mate. Leeftijd 40-51jr.

Aanvullende informatie

Een ruimdenkende, zorgzame, zelfbewuste en kalme vrouw, met oprechte interesse. Ze heeft een volslank tot gezet postuur, heldere bruine ogen en half lang donkerbruin haar tot op de schouders. Ze kleedt zich naar gelegenheid; in moderne casual stijl. Verpleegkundige in ouderenzorg. Gescheiden; een tienerdochter.

Zij houdt van: thuis relaxen, lezen (zelfontwikkeling), fröbelen, wandelen, fitness, theater, musical, bioscoop, markten of gewoonweg een dagje weg samen. Vakantie; een echte doe vakantie. Cultuur zien en beleven, liefst naar minder drukbezochte toeristische bestemmingen. Alles is bespreekbaar.

Zij zoekt: een positieve, humoristische en invoelende man, met beide benen op de grond. Iemand die echt iets te vertellen heeft en zegt wat hij denkt. Bonuskinderen groot en klein zijn bij haar zeer welkom. Toekomst; wezenlijke aandacht schenken, elkaar kunnen en willen stimuleren. Roken graag beperkt, zelf rookt ze niet en drinkt bij gelegenheid een wijntje of biertje. Leeftijd 40-55jr.

Aanvullende informatie

Dynamische, aandachtige, innemende en ondernemende vrouw; 1,73m. een zeer verzorgd voorkomen, slank postuur en half lang kastanjekleurig haar. Helder blauwe ogen en een brede glimlach. Ze kleedt zich in modern vrouwelijke stijl, bij gelegenheid passend. Werkzaam in scheepvaart. Gescheiden, twee uitwonende jongvolwassen kinderen.

Zij houdt van: alles in –op en rondom water(activiteiten), koken, creativiteit, spiritualiteit, gezelligheid; uit eten, terrasjes pakken, dagjes weg, bioscoop en samen nieuwe ervaringen opdoen. Vakantie: skiën, zonvakanties en ze staat open voor andere reissuggesties.

Zij zoekt: een behulpzaam, gezellige, ondernemende en respectvolle man. Iemand die steun en veilige haven kan bieden. Toekomst; uiting geven aan wederzijdse genegenheid, simpelweg genieten van elkaar. Graag beperkt of niet-rokend; zelf gebruikt ze een e-smoker. Een drankje erbij is gezellig. Leeftijd; 50-60jr.

Aanvullende informatie

Zij heeft halflang bruin haar, bruine ogen, een normaal postuur en kleedt zich vrouwelijk en naar gelegenheid. Haar karakter is: lief, gevoelig, zorgzaam, serieus, spontaan, respectvol, zelfstandig en onafhankelijk. Daarbij heeft zij ook humor, houdt van gezelligheid en is een conflict vermijdend type. Zij heeft 2 volwassen, uitwonende kinderen die beiden een spierziekte hebben. Ook heeft zij een kleinzoon van 16 jaar. Verder beschikt ze over een auto en houdt van huisdieren. Zij woont in een ruim appartement en doet zelf de huishouding. Haar part time werkzaamheden verricht zij als kinderoppas in het kleuteronderwijs. Vakanties brengt zij het liefste door in zonnige landen. Maar ze staat zeker open voor leuke ideeën. Stedentrips en weekendjes weg vindt zij ook leuk om samen te ondernemen.

Zij houdt van: abstract schilderen, toneel-, theatervoorstellingen en musicals.

Zij zoekt: een respectvolle, eerlijke, vitale en conflict vermijdende man. Hij staat positief in het leven, heeft humor maar is ook serieus.

Aanvullende informatie

Slanke vrouw, lang bruin haar, bruine ogen, 1.76m lang, casual gekleed, verzorgd uiterlijk. Uit elkaar, geen kinderen, kat, eigen hoekwoning landelijk ingericht, verpleegkundige, rookt soms. (HBO). Ze is een doorzetter, doelgericht, makkelijk in de omgang, zorgzaam, zelfreflectie, vrouwelijk, rustig, trekt er graag op uit.

Zij houdt van: tuinieren, wandelen met een hond, uitgaan met vriendinnen of naar familie, shoppen, terrasje pakken, uit eten, festival, concert, theater, film, fair, braderie en weekendjes weg.

Zij zoekt: een zelfverzekerde man, eigen mening, voegt iets toe, geen meeloper, man-man, ondernemend type, geen bankzitter, geen kinderen waar rekening mee gehouden moet worden, normaal postuur, >1.80m, liever geen roker.

Aanvullende informatie

Daadkrachtige, weloverwogen, sportieve en empathische vrouw; 1,73m. Slank postuur, een hartvormig gezicht, blauwe ogen en half lang lichtbruin haar. Ze kleedt zich overwegend casual modern, passend bij gelegenheid. Theoretisch & veelzijdig geschoold, werkzaam als planner. Gescheiden, twee inwonende kinderen.

Zij houdt van: koken, klussen, lezen (zelfontwikkeling), vinologie, (stijl)dansen, sport zoals spinning en krachttraining. Erop uit met de kinderen, wandelen, (race)fietsen en musea. Vakantie: een actieve reis of samen cultuurhistorie bewonderen in steden als Boedapest en Berlijn.

Zij zoekt: een verzorgde, betrouwbare en ondernemende man. Een man van zijn woord. Iemand met gelijkwaardige interesses; energiek en een sportieve instelling. Toekomst; elkaars klankbord kunnen zijn. Leunen en steunen op elkaar. Bonuskinderen zijn van harte welkom. Niet-rokend en een wijntje erbij is gezellig Leeftijd; 40-55jr.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 14

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!