40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties vrouwen - 40PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Leuke vrouw met een vrolijke, open uitstraling, lang krullend grijs/zwart haar, modieuze bril, 1.63 m., normaal postuur. Ze kleedt zich naar gelegenheid. Ze rookt niet en drinkt zelden. Ze is niet plaatsgebonden. Gescheiden, geen kinderen. Ze werkt in de gezondheidszorg in de schoonmaak.

Haar karaktereigenschappen zijn: zorgzaam, rebels, romantisch, positief. Ze legt haar partner graag in de watten.

Zij houdt van: lezen, koken, de oudheid, de sterren, natuur, oldtimers en motoren.

Zij zoekt: een grote goed verzorgde gentleman, zorgzaam, romantisch, respectvol en inlevend. Kinderen en dieren zijn welkom.

Aanvullende informatie

Zij heeft kort bruin haar, grijs/blauwe ogen, een normaal/volslank postuur en kleedt zich naar gelegenheid. Haar karakter is: sociaal, ondernemend, integer, eerlijk, belangstellend en spontaan. Daarnaast is zij ook huiselijk en kan zij van de rust genieten. Zij heeft 2 kinderen in de puberleeftijd bij wie ze nauw betrokken is. Zij werkt als zelfstandig onderneemster vanuit haar kantoor aan huis. Haar half vrijstaande woning heeft zij gezellig ingericht.

Zij houdt van: een goede film kijken en het nieuws met de actualiteiten volgen. Met vrienden gaat zij ergens iets eten/ drinken, 2 à 3x per week doet zij aan fitness. Qua vakanties heeft zij al e.e.a. van de wereld gezien. Met de juiste man staat zij open voor ideeën.

Zij zoekt: een open, eerlijke, attente en enigszins behulpzame man met een optimistisch karakter. Zij hoopt dat hij kindvriendelijk is en dingen met haar wil bespreken. Ze rookt niet, heeft een auto en een hond.

Aanvullende informatie

Een mooie vrouw met een warme uitstraling, een normaal postuur, groene ogen, donkerbruin lang haar en 1,76 lang. Ze kleedt zich casual / sjiek en naar gelegenheid. Haar karakter kunnen we omschrijven met de woorden: dynamisch, doorzetter, geïnteresseerd, spontaan, open, rechtuit, eerlijk en lief. Ze is gescheiden en heeft een dochter van 18 jaar en een lief klein hondje.

Zij houdt van: wandelen met haar hondje, aerobics, stijldansen, theater, reizen, lekker uit eten gaan met vriendinnen en van haar bijberoep als schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Natuurlijk vindt ze het ook lekker om op zijn tijd haar rust te pakken en even thuis te ontspannen.

Zij zoekt: een zelfverzekerde en ondernemende man met humor. Een man die galant, charmant en charismatisch is. Ze vindt het belangrijk dat hij niet egoïstisch is, maar sociaal, zorgzaam, eerlijk, betrouwbaar en zichzelf is. Leeftijd tussen de 45 en 60 jaar, groter dan 1,85 meter en het postuur niet te tenger/mager. Verzorgd en netjes gekleed. Ze is op zoek naar een serieuze relatie die in balans is. Een relatie waarbij ze een aanvulling op elkaar zijn en samen van en met elkaar kunnen genieten.

Aanvullende informatie

Een vrouw met schoonheid van binnen en van buiten, een bron van liefde, iemand die iedere dag het leven viert! Een mooie en verzorgde vrouw met donkerblond halflang haar, een normaal figuur en helder blauwe ogen. Ze kleedt zich in het dagelijks leven casual en bij gelegenheid chique! Ze heeft een grote passie voor muziek. Ze is professioneel muziekkant, is pianist en zangeres in een koor.

Zij houdt van: zingen, pianospelen, een lekker stuk fietsen of wandelen in het prachtige heuvelland en bij minder mooi weer gaat ze lekker zwemmen. Daarnaast vind ze het leuk op om zijn tijd eens een Jazz café te bezoeken. Ze is al snel tevreden met een vakantie aan zee, ze reist graag naar warme landen of maakt graag een mooie steden trip.

Zij zoekt: een eerlijke, zorgzame en intelligente man met een gezonde levensstijl en levenservaring, waar ze leuke dingen mee kan ondernemen. Ze is op zoek naar een serieuze relatie, een relatie waarbij ze een band kan opbouwen met familie en kinderen, liefde kan geven en kan ondersteunen waar nodig. Ze is op zoek naar hemelse liefde.

Aanvullende informatie

Een spontane goed verzorgde vrouw met halflang bruin haar, dit zit meestal in een staart maar ook geregeld los. Zij heeft een mooi gebit en sprekende blauwe ogen. Normaliter kleedt zij zich casual/stoer en vindt het ook leuk om bij gelegenheid jurkjes te dragen.

Haar karaktereigenschappen zijn: lief, zorgzaam, slim, kan goed relativeren. Zij zit lekker in haar vel en staat met beide benen op de grond, praat makkelijk, luistert goed naar de ander en vindt humor belangrijk "een dag niet gelachen is een dag niet geleefd". Zij heeft een opgeruimd karakter en is betrouwbaar en eerlijk. Zij rookt niet, drinkt bij gelegenheid en soms een glaasje witte wijn in het weekend. Het stoort haar niet als de ander rookt, mits er rekening met haar wordt gehouden.

Zij houdt van: haar twee grote volwassen zonen. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om in haar huis te rommelen. Lange wandelingen in het bos of op het strand. Neemt liever de fiets dan de auto. Kijkt selectief televisie en houdt zichzelf goed op de hoogte van het nieuws. Houdt van winkelen of dagjes weg. Gaat graag naar het theater of een concert en op zijn tijd naar de bioscoop. Weet veel van historie, kunst en bezoekt ook geregeld een museum. Leuk om samen een stedentrip te ondernemen! Als zij wat langer op vakantie gaat, niet twee weken lang op het strand liggen maar vindt het geweldig om het land te ontdekken en de cultuur te snuiven.

Zij zoekt: een aardige en humorvolle man. Qua postuur mag hij normaal tot volslank zijn. Iemand die zorgzaam, energiek en invoelend is. Een gezellige prater. Fijn als je er voor elkaar bent en bij elkaar terecht kunt! Een relatie opbouwen met geven en nemen! Samen weer een leuke toekomst aan gaan.

Aanvullende informatie

Levenslustige, aansprekende en toegewijde vrouw, met gevatte humor; 1,69m. Slank tot tenger postuur. Zeer verzorgd en vrouwelijk gekleed. Kort donkerbruin haar met lichte slag, groene ogen. Universitair geschoold, bestuurlijke functie in het onderwijs.

Zij houdt van: gezellig tafelen & samen koken, goede sfeer en gesprekken, sociale betrokkenheid, het filmhuis, dansen, sport zoals Zumba en yoga, strand & terrasbezoek, heerlijk eind wandelen en fietstochtjes. Vakanties liefst naar zonnige bestemmingen; met afwisselend sightseeing & relaxen.

Zij zoekt: een daadkrachtige, communicatief vaardige, flexibele en ruimhartige man. Iemand die midden in het leven staat. Toekomst; een schouder aan elkaar kunnen bieden. Geborgenheid, vertrouwdheid en saamhorigheid ervaren; echt een wezenlijke toevoeging voor elkaar zijn. Bonus(klein)kinderen zijn zeer welkom. Niet-rokend, drankje bij gelegenheid. Leeftijd; 45-55jr. Afstand is geen bezwaar.

Aanvullende informatie

Vrouwelijke vrouw, verzorgd uiterlijk, groene sprekende ogen, een wit/grijs kort kapsel, volslank postuur, casual en naar gelegenheid gekleed. Gescheiden, 3 kinderen waarvan 1 inwonend van 22 jaar. Ze werkt in het onderwijs. Rookt niet, huisdier een kat. Hbo. Ze is zorgzaam, communicatief, heeft veel goede ideeën, is optimistisch, gezellig en sociaal.

Zij houdt van: wandelen, lezen, puzzelen, gezelschapsspellen, theater, bioscoop, museumbezoek. Ze trekt er graag met haar familie op uit.

Zij zoekt: een communicatief sterke man met inlevingsvermogen, breed ontwikkeld, verantwoordelijk, zelfstandig, gelijkwaardige relatie, geborgenheid gevend. Hij heeft een verzorgd uiterlijk, volslank postuur, is goed mobiel en rookt niet.

Aanvullende informatie

Zij kleedt zich in een verzorgde, vrouwelijke, sportieve stijl, heeft een open vriendelijk gezicht, blauwe ogen en kort blond haar. Ze maakt zich met zorg op. Door haar aansprekende manier van praten heb je gelijk een leuk gesprek met haar.

Zij houdt van: haar huis, haar zoon, haar werk. Ze is een warme, sociale, humorvolle vrouw. Ze houdt van een dagje welness, een strandwandeling maken en aansluitend op een terrasje aan te schuiven, gaat ook graag uit eten en bijvoorbeeld naar het theater. Zingt in een koor.

Op vakanties gaat ze geregeld mee met een rondreis, bijvoorbeeld door Schotland en Griekenland. Cultuur hoort daarbij, maar ook een lekker zonnetje is niet verkeerd. Een dagje in Nederland naar een stadje gaan is ook heerlijk, net als een fietstocht maken.

Zij zoekt: een man die lief en leed met haar kan delen, die niet al te serieus in het leven staat, die kan relativeren. Iemand die haar aan het lachen kan maken maar die ook een goede gesprekspartner kan zijn. Die zeker ook een eigen mening heeft en zich netjes en verzorgd kleedt. Toekomst, samen gelukkig oud worden met respect naar elkaar, en vrijheid naar elkaar om de ander ook ‘me-time’ te geven en te gunnen. In de leeftijd van 48-58 jaar, op HBO niveau, niet rokend.

Aanvullende informatie

Zij kleedt zich in een verzorgde, vrouwelijke, sportieve stijl, heeft een open vriendelijk gezicht, groene ogen en half lang bruin haar. Ze maakt zich met zorg op. Daar haar aansprekende manier van praten heb je gelijk een leuk gesprek met haar.

Zij houdt van: haar huis, haar zoons en kleinzoon van 2 jaar, haar werk als autorijschool houder, dingen ondernemen, uit eten gaan en bijvoorbeeld naar theater, bioscoop of concert te gaan. Met haar moeder op pad gaan, een dagje sauna, of lekker thuis te zijn. Samen koken, houdt van huisdieren, (m.n. honden maar heeft ze niet op het moment). Een favoriet vakantieland is Spanje: daar wonen vriendinnen die ze geregeld bezoekt, maar zeker ook stedentripjes en weekendjes weg zijn heerlijk om te doen. En staat vanzelfsprekend open voor de wensen van de toekomstige partner.

Zij zoekt: een man die haar geborgenheid en trouw kan bieden, die eerlijk en oprecht is. Een man die zeker een eigen mening heeft en zich netjes en verzorgd kleedt. Toekomst; samen gelukkig oud worden met respect voor elkaar, in de leeftijd van 50-60 jaar, op HBO niveau, niet rokend.

Aanvullende informatie

Leuke, verzorgde vrouw met lang bruin haar, bruine ogen, normaal tot volslank postuur, 1.60m lang, casual en naar gelegenheid gekleed. Gescheiden, 3 kinderen, 2 hondjes, leuk huis met tuin landelijk ingericht. Zij is huiselijk, gezellig, mensen mens, sociaal, zorgzaam, gezinsleven vindt ze heel fijn, makkelijk in de omgang, breed geïnteresseerd, creatief.

Zij houdt van: dingen doen met haar handen zoals knutselen, kalligraferen, handwerken, vroeger was ze goudsmid, lezen, bioscoop, uit eten, films kijken, wandelen met de honden, koken.

Zij zoekt: een ondernemende man, nuchter, humoristisch, geen jaknikker, familieman, gezellig, spelletje met kinderen doen, samen lekker eten.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 11

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!