fbpx
40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties vrouwen - 40PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Een leuke slanke vrouw met donker kort tot halflang haar, sprekende bruine ogen, brildragend. Naar gelegenheid gekleed, 1.75m, uit elkaar, 1 zoon, onderneemster in onroerend goed sector, woont vrijstaand en modern, in de grensstreek met Zeeuws Vlaanderen. Zij is: gestructureerd, heeft veel humor, tevreden met kleine dingen, bescheiden, rechtlijnig, trouw, gevoelig en een beetje onzeker. Ze laat anderen in hun waarde, is geïnteresseerd maar niet nieuwsgierig, attent, kan goed luisteren en heeft empathisch vermogen.

Zij houdt van: wandelen, fietsen, muziek, gezelschapsspellen, lezen, dansen, iets ondernemen met vrienden of haar zoon, nieuwe dingen ontdekken met een partner.

Zij zoekt: een partner met een sterk karakter, initiatief nemend, zacht, begripvol, goed gesprek kunnen voeren, zij luistert graag. Hij weet haar uit te dagen, heeft ook een sociaal leven, is ondernemend, respect voor elkaar en normen en waarden zijn belangrijk. >1.80, liever geen roker.

Aanvullende informatie

Zij ziet er leuk uit, heeft halflang donkerbruin haar, blauwe ogen, is 1m78 lang en kleedt zich vrouwelijk en naar gelegenheid. Haar karakter is: spontaan, energiek, ondernemend, zorgzaam, eerlijk en weloverwogen. Ze is een fijne gesprekspartner, serieus maar heeft ook humor en inlevingsvermogen. Ze is al geruime tijd single en heeft 2 volwassen zoons. Haar werkzaamheden verricht ze in onregelmatige diensten in de thuiszorg. Daarnaast doet ze ook nog vrijwilligerswerk. Haar leuke eengezinswoning heeft ze sfeervol ingericht. Deze vrouw rookt niet, drinkt voor de gezelligheid een glaasje, heeft een auto en houdt van huisdieren maar heeft ze niet.

Zij houdt van: naar muziek luisteren, 60er jaren tot heden, zowel populair als klassiek. Verder van lezen, films muziek-en praatprogramma's en actualiteiten op t.v. Daarnaast met vrienden naar festival, theater, sauna, restaurant en gezellig ergens iets drinken. Qua vakanties is ze naar meerdere (Zuid) Europese landen geweest en heeft diverse stedentrips gemaakt. Op sportief vlak: regelmatig fietsen en wandelen.

Zij zoekt: een eerlijke, positief ingestelde man die midden in het leven staat. Hij heeft humor, is een stabiele, warme en hartelijke persoonlijkheid, met inhoud en diepgang en iemand die een rots in de branding is. Het is een pré: als hij een muziek-, en dansliefhebber is.

Aanvullende informatie

Vriendelijke vrouw met open, sprekende blik. 1,68 m lang met blauw/groene ogen. Ze heeft een slank en fit lichaam, kleedt zich vrouwelijk en naar gelegenheid. Haar donkerblonde haar valt op haar schouders. Woont met kat in eigen benedenwoning in een rustige wijk. Geen kinderen. Sportdocente (pilates, karate, yoga). Rookt niet en drinkt af en toe een wijntje of biertje. Zij is: loyaal rustig, lief. Soms te geduldig, leert haar grenzen steeds beter stellen. Spiritueel en realistisch tegelijk. Heeft zelfinzicht en humor. Mooie vrouw, puur. Niet materialistisch. Sportief en creatief. Kijkt weinig tv, luistert veel naar de radio. Een danser, voelt zich prettig op de dansvloer en is tevreden over haar lichaam.

Zij houdt van: een actief leven. Rommelmarkten bezoeken en zelf meubeltjes opknappen. Schilderen en tekenen. Fotografie. Kinderverhaaltjes schrijven. Yoga, pilates, fietsen en wandelen. Met een boek op de bank of het strand(terras), tuinieren. Kleine livemuziek optredens. Op vakantie de omgeving verkennen, actief bezig zijn afgewisseld met rust en ontspanning.

Zij zoekt: een zelfstandige, mannelijke man met geduld en rust. Liefst iemand die kan koken en niet rookt. Kinderen zijn welkom. Een man die niet dominant is maar juist de ander respecteert en gelijkwaardig behandelt. Niet zeuren over kleine dingen. Open staan voor onbekende ervaringen. Hij houdt van muziek. Een persoon met eigen hobby’s en een positieve instelling.

Aanvullende informatie

Zij is: is een leuke vrouw om te zien met een warme uitstraling, heeft donkerblond halflang haar en mooie bruine ogen met een twinkeling er in. Verder heeft ze een slank postuur en kleedt zich normaliter sportief/casual maar houdt ook zeker van het dragen van een jurkje in combinatie met mooie pumps. Ze is een lieve, ondernemende en sportieve vrouw. Verder is ze optimistisch, enthousiast en sociaal, heeft humor en is eerlijk tegenover anderen en zichzelf. Zij doet dingen weloverwogen, houdt van gezelligheid en een beetje reuring. Ze rookt niet en houdt op z'n tijd van een wijntje. Hbo-niveau.

Zij houdt van: haar dochter, Italie (passie), hardlopen en sporten. Motorrijden is een grote hobby van haar. Fietsen en wandelen vindt ze ook fijn. Als zij tv kijkt heeft ze interesse voor; reis-, muziek- en praatprogramma’s. Zo nu en dan op een terrasje zitten of samen gezellig een hapje eten is heel prettig. Zij vindt het leuk om te koken en doet dit ook af en toe voor familie of vrienden. Ook vindt ze het leuk als er voor haar gekookt wordt. Regelmatig bezoekt zij de markt en is gek op stadswandelingen in binnen- en buitenland. Verder vindt ze het leuk om naar de bioscoop of het theater te gaan maar dan wel in goed gezelschap. Ze heeft een fijn sociaal leven met een aantal goede vrienden en dat contact onderhoudt ze goed. Qua vakanties kun je met haar veel kanten op; zon, zee, strand. Ze houdt wel van doe vakanties en zeker ook van een stukje cultuur snuiven in het land waar zij verblijft. Stedentrips, weekendjes weg, Nederland vindt ze zeker ook mooi. Ze reist op alle mogelijke manieren (trein, vliegtuig, auto) maar wel graag met een beetje comfort en houdt van kleinschalige accommodaties.

Zij zoekt: een gezellige, sociale, empathische en sportieve man (55-62 jaar). Een man die aandacht heeft voor het samen gevoel. Hij toont (ook) initiatief, heeft de juiste dosis humor en is niet gecompliceerd. Iemand waar ze trots op kan zijn en wie trots is op haar! Samen dingen ondernemen in verbondenheid. Belangrijk vindt zij; normen en waarden, respect en rekening houden met elkaar. Hij hoeft geen kloon te zijn maar verschillende raakvlakken zou wel heel fijn zijn. In eerste instantie gaat zij uit van een latrelatie en dan zien waar dit toe leidt. Zij is erg benieuwd naar jou!

Aanvullende informatie

Zij is: een slanke vrouw met een open uitstraling, naturel type met lang blond haar en mooie grote, blauwe ogen. Ze is ongehuwd en heeft geen kinderen. Wel zou ze graag een maatje ontmoeten om samen van het leven te genieten. Haar fulltime baan als managementassistente bevalt haar goed. Ook de combinatie met groepsfitness instructeur geeft haar veel energie. Ze heeft een fijn huis. Huisdieren heeft ze niet. Muziekvoorkeuren: dance, pop, soul, soms klassiek, luistert graag radio 538. Sport en gezond leven zijn belangrijk in haar leven. Haar karakter: georganiseerd, eerlijk, betrouwbaar, staat klaar voor een ander, gedisciplineerd, energiek, soms rechtlijnig, controle willen houden, zelfstandig, kritisch.

Zij houdt van: dagelijks sporten (fitness), uit eten, wandelen, naar de sauna en ze werkt ook graag en met plezier.

Zij zoekt: een niet rokende man die zich herkent in het volgende: sportief, zelfstandig, eerlijk, rustig, beetje stoer. Slank/atletisch/ getraind. Ze wil graag starten met een LAT, maar wie weet ontmoet ze haar maatje en loopt het heel anders dan ze nu denkt.

Aanvullende informatie

Zij heeft lang blond haar, groen/bruine ogen, een normaal postuur en kleedt zich trendy, chique en naar gelegenheid. Qua karakter is ze: zorgzaam, gevoelig, emotioneel, eerlijk, serieus, spraakzaam en ondernemend. Ze heeft ook humor en wil het iedereen naar de zin maken. Na een huwelijk van 30 jaar is zij nu 4 jaar single. Ze heeft 2 volwassen uitwonende kinderen. Haar leuke appartement heeft ze gezellig ingericht. Ook zorgt ze er voor dat ze op de hoogte blijft van het nieuws en de actualiteiten. Wat betreft vakanties staat zij open voor ideeën. Zij is o.a. al eens geweest naar: Griekenland, Marokko en Turkije. Ook stedentrips vindt zij leuk om samen te ondernemen.

Zij houdt van: winkelen, uit eten, terrasje, zingen in een koor en familie bezoeken.

Zij zoekt: een betrouwbare, ondernemende, actieve man waarvan zij op aan kan, een stabiel karakter heeft en er leuk uitziet en leuke ideeën heeft om samen te ondernemen.

Aanvullende informatie

Zij heeft halflang, donkerbruin haar, bruine ogen, een normaal postuur en kleedt zich trendy en naar gelegenheid. Haar karakter is: eerlijk, sociaal, lief, serieus, flexibel en spontaan. Je kunt van haar op aan en heeft ook humor. Ze is geboren in de Dominicaanse Republiek en woont al 18 jaar in Nederland. Ze is 9 jaar getrouwd geweest en nu 5 jaar single. Heeft 3 zoons die alle 3 volwassen en uitwonend zijn. Ook is ze oma van 2 kleinkinderen. Ze woont in een leuke eengezinswoning, heeft een parttime baan en is op de hoogte van het nieuws en de actualiteiten.

Zij houdt van: koken, lezen, wandelen, fietsen, winkelen, ergens iets eten en drinken. Verder ook van vakanties. Ze is al naar de Dominicaanse Republiek, Aruba, Curaçao, Venezuela en diverse (Zuid) Europese landen geweest.

Zij zoekt: een spontane, flexibele, eerlijke, betrouwbare, attente en lieve man. Samen met hem de relatie rustig opbouwen waarbij beiden elkaar de ruimte geven voor eigen dingen. Deze vrouw rookt niet, drinkt met mate, heeft een auto en houdt van huisdieren.

Aanvullende informatie

Zeer jeugdig uitziende vrouw met een grote bos blond krullend lang haar, grijze ogen, normaal postuur, casual vrouwelijk en ook naar gelegenheid gekleed. Gescheiden, 3 kinderen, kleinkinderen, diverse dieren. Woont vrijstaand, leidinggevende in de zorg, rookt niet.

Zij is: vrolijk, optimistisch, groot verantwoordelijkheidsgevoel, zorgzaam, lief, avontuurlijk, overdenkend, intuïtief, een goede inborst, volhouder, netjes, ondernemend, ambitieus, niet materialistisch.

Zij houdt van: wandelen, schilderen, spelletjes spelen, kaarten, sjoelen, zwemmen, naar het bos, lezen, cabrio rijden, naar de sauna, uiteten, lunchen, theater.

Zij zoekt: een man met een jonge uitstraling en jong van geest. Hij is liefdevol, rustig, iemand waar je mee kan lachen, initiatief nemend, attent, zelfstandig, tegengas gevend, communicatief, verzorgd en goed uitziend.

Aanvullende informatie

Zij is een positieve en ondernemende vrouw met donkerblond halflang haar en een normaal postuur. Ze is 1m68 meter lang. Haar blauwe ogen geven haar een vriendelijke en positieve uitstraling en ze kleedt zich graag vrouwelijk, casual of sjiek, ze houdt van mooie kleding. Haar karakter kunnen we omschrijven met de woorden: positief, humoristisch, intelligent, sociaal, open, welbespraakt, trouw en open minded.

Zij houdt van: wandelen, fitnessen, tuinieren, uit eten, een terrasje pikken, gezellig shoppen. Een feestje of een festival hoort er ook af en toe bij. Thuis vindt ze het leuk om naar series of films te kijken of een goed boek te lezen. Ze is ook een echte carnavalist, zonder haar geen carnaval.

Zij zoekt: een sociale, zelfstandige en ondernemende man, die breed georiënteerd is. Een man met humor die communicatief sterk is en goed kan relativeren. Ze zoekt geen dominante man, maar wel een man met een sterk karakter, die stevig in zijn schoenen staat, daarbij wel lief en zorgzaam is. Ze wil samen met een partner leuke dingen ondernemen, zoals weekendjes weg of samen reizen, genieten van de goede dingen in het leven.

Aanvullende informatie

Een charmante, sociale, vriendelijke, eerlijke en gevoelige vrouw uit Kenia. Ze is een paar jaar geleden voor haar werk naar Nederland verhuisd. Is gescheiden, heeft 2 volwassen kinderen, een zoon en een dochter, woont samen met haar dochter in haar eigen woning. Ze heeft een drukke baan in Nederland, spreekt al een beetje Nederlands en wil het graag verbeteren. Ze spreekt uitstekend Engels.

Zij houdt van: dansen o.a. Salsa, Bachata, Kizomba en Merenge of gewoon op lekkere muziek, vindt latino muziek leuk. Ze gaat graag naar buiten hardlopen of wandelen. Maar houdt ook van zwemmen of naar de sportschool gaan. Ze bezoekt graag steden en wil dan ook alles van de geschiedenis weten. Vakanties vindt ze heel erg fijn, vooral naar warme zonnige landen. Ze heeft al veel van de wereld gezien.

Zij zoekt: een lange, actieve, vriendelijke Nederlandse man, die van reizen en dansen houdt en sportief is. Ze wilt graag een relatie om samen lol te maken, elkaar te verrijken, te ondersteunen en het beste in elkaar naar boven brengen. Ze zoekt een leuke man om een goede relatie mee op te bouwen. Bij voorkeur een niet rokende man.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 9

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...