fbpx
40PlusRelatie 1200
Contactadvertenties vrouwen - 40PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Zij is een sprankelende, energieke, sportieve vrouw van 45 jaar uit Midden Nederland. Ze heeft halflang blond haar, leuk gekleed van casual privé als zakelijk netjes indien de gelegenheid zich voordoet. Ze heeft een prettige uitstraling. Zij is: onderhoudend, open minded, netjes, op haar vrijheid gesteld, zelfstandig en spontaan.

Zij houdt van: haar huis, een mooi appartement in de stad, deze is gezellig en modern ingericht. Gezelligheid is ook een woord wat ze omarmt, ze creëert dat om haar heen, ze is een warm persoon. Zij werkt als zzp'er in diverse uiteenlopende functies. Ze houdt van koken maar zéker ook van uit eten gaan. Ze houdt daarnaast van sporten, fietsen, hardlopen, lesje in de sportschool. Ze heeft geen kinderen.

Zij zoekt: een zelfverzekerde man met diepgang in zijn gesprekken en die net als zij de bourgondische, gezellige levensstijl zeer weet te waarderen, maar daarnaast een bewuste, sportieve lifestyle erop nahoudt. Een spontane man, die een verzorgd uiterlijk belangrijk vindt. Niet te serieus in het leven staat en die haar een beetje tegengas kan bieden. Iemand die van humor houdt én heeft. Gelijkwaardigheid ten opzichte van elkaar ook belangrijk vindt. In de leeftijd van 45 tot 55 jaar.

Aanvullende informatie

Vrouw met een toegankelijke uitstraling, lang donkerblond haar, leuke bril, 1.73m lang met een mooi passend volslank postuur, goed gekleed en altijd naar gelegenheid. Gescheiden, 3 kinderen twintigers, vrijstaande modern ingerichte woning, werkt als accountmanager(Mbo+). 

Zij is: zorgzaam, een familiemens, zelfstandig, maakt makkelijk contact, een netwerker, communicatief sterk, nuchter, ondernemend, gaat het avontuur aan en houdt van spontane acties en verrassingen.

Zij houdt van: wandelen, de natuur in, shoppen, socializen, varen, stedentrips, wintersport en andere vakanties.

Zij zoekt: een man die echt voor een relatie gaat, waardering en aandacht toont, niet te soft qua karakter, wel zorgzaam. Is in voor een grapje en daagt haar uit. Hij weet zich goed te kleden en heeft een verzorgd uiterlijk. Hij is langer dan 1,78m met een normaal tot volslank postuur, liever geen roker.

Aanvullende informatie

Mooie vrouw, van binnen en van buiten, lang krullend donkerbruin haar, bruine ogen, normaal postuur, 1.72m. super vrouwelijk gekleed. Gescheiden, 1 zelfstandige zoon, onderneemster in kledingbranche (Mbo). Zij is: spontaan, sociaal, netjes, lief, huiselijk, belangstellend en tevreden.

Zij houdt van: mooie kleding, lezen, tv kijken, formule 1 Verstappen, koken, met vriendin erop uit, uiteten, theater.

Zij zoekt: een zachtaardige man, lief, betrouwbaar, huiselijk, rustig, belangstellend, eerlijk en open communicerend, gelijkwaardig, goed gekleed, geen roker, geen huisdieren (allergie). Ze heeft een man nodig die haar laat voelen dat ze geliefd is.

Aanvullende informatie

Bruin haar tot net over de schouders, 1.74 m lang, grijs/groene ogen en een slank figuur. Lichte make-up en bescheiden sieraden. Vrouwelijk gekleed en een vriendelijke, pure uitstraling. Gescheiden moeder van een dochter, wonen samen in een mooi huis in een dorp in Noord-Holland. Business consultant in verzekeringswezen. Rookt niet, drinkt bij gelegenheid een drankje. Vissen als huisdieren. Zij is: een nuchtere, relativerende vrouw. Rustig maar ook spontaan, houdt van gezelligheid en is niet bang om zich te uiten. Zorgzaam en vriendelijk en ook zelfstandig en volhardend. Een romantische vrouw die graag mensen om zich heen heeft en bij gelegenheid vaak op de dansvloer staat. Een werkende moeder, blij met alle seizoenen en respectvol naar haar medemens.  

Zij houdt van: tuinieren, leuke activiteiten ondernemen met haar dochter of vrienden. Het lezen van thrillers of romans. Ze kan goed koken en bakken en geniet hier ook van, zeker voor een gezelschap. Brede muzieksmaak, kiest bewust het nieuws uit en doet aan Zumba. Heeft voorheen veel reizen gemaakt en wil graag nog meer van de wereld zien.

Zij zoekt: een empathische, betrokken man. Iemand die naar haar luistert en zichzelf ook open stelt. Een niet-rokende man met een ruime blik en eigen mening. Een lieve, grappige man die haar dochter respecteert en zijn eigen leven goed kan combineren met het hare. Een attente, moderne man met een groot hart.

Aanvullende informatie

Zij is een spontane, enthousiaste vrouw met kastanjebruin haar, groene ogen en een slank postuur, is 1.73m lang. Zij kleedt zich casual/chique, (bijna) altijd in een rokje of jurkje. Haar karakter is positief, enthousiast, loyaal en onafhankelijk.  

Zij houdt van: sportieve activiteiten zoals mountainbiken, golfen, hardlopen en skiën  Ze is ondernemend en bezoekt graag een concert of theater en de betere restaurants.  Is erg handig en kan goed klussen. Daarnaast bezoekt ze graag voetbalwedstrijden en houdt van tuinieren.

Zij zoekt: een leuke, goed uitziende man, liefst een ondernemer met een sterke persoonlijkheid. Een beetje een ‘haantje’ maar wel empathisch en met goede manieren. Hij is galant, sociaal en welbespraakt. Liefst ook sportief en ondernemend. Hij heeft geen baard en ziet er verzorgd en classy uit.

Aanvullende informatie

Ze is een rustige vrouw, moeder van twee volwassen kinderen, die bij haar wonen. Qua uiterlijk kunnen we haar als volgt omschrijven: ze is niet zo groot, heeft donkerblond halflang haar en bruine ogen, kleedt zich vrouwelijk. Haar geboorteland is Armenië, maar woont inmiddels 23 jaar in Nederland. Haar karakter: rustig, zorgzaam, serieus, gezellig, een lieve moeder voor haar zoon en dochter. Ze woont in het midden van het land in een fijn huis. Huisdieren heeft ze nu niet, maar heeft altijd een hond gehad.

Zij houdt van: reizen naar verre oorden, koken, sporten in de sportschool, sauna, boek lezen, films kijken en dan het liefst waargebeurde verhalen. Ook documentaires kijkt ze graag en is geïnteresseerd in (kunst) geschiedenis. Ze is buiten met mooi weer, maar wandelen mag ook met minder mooi weer. Ze wil graag op Salsales met haar partner. Daarnaast speelt ze graag een potje poulebiljart. Samen picknicken is ze ook voor te porren.

Zij zoekt een: maatje die zich herkent in de volgende eigenschappen: eerlijk en open, rustig, maar wel ondernemend, respectvol, betrouwbaar, netjes. Kortom: een goed mens, liefst een gentleman. Haar voorkeur gaat uit naar een partner zonder jonge kinderen, zodat ze samen kunnen genieten van het leven. Fijn als je niet rookt en tussen de 44-53 jaar bent. Herken jij je in dit profiel? Dat ontmoet ze jou graag.

Aanvullende informatie

Ze is een leuke, sportieve, ondernemende vrouw. Kleedt zich graag casual, maar houdt ook van chique, als dit van toepassing is. Ze heeft kort donkerblond haar, bruine ogen, lengte 1.72m. Tot aan haar pensionering heeft ze full-time gewerkt als facility manager in de sportwereld. Momenteel vult ze enkele dagdelen in met vrijwilligerswerk bij o.a. de voedselbank en in het theater. Eigen kinderen heeft ze niet, maar geniet van haar "bonus kleinkinderen". Qua muziek kan ze diverse stijlen waarderen, zoals wereldmuziek, klassiek maar ook pop. Haar karakter kunnen we het beste omschrijven als; spontaan, zelfstandig, sportief, optimistisch, oprecht, eerlijk, betrouwbaar, empathisch, emotioneel, doorzetter, zorgzaam, creatief,  nieuwsgierig, houdt van humor en wil graag iets betekenen voor anderen.

Zij houdt van: golfen, yoga, zwemmen, fietsen, wandelen, de natuur, cultuur, lezen en t.v. kijken. Gaat graag naar theater, concert, bioscoop en museum. Houdt van koken, maakt graag voor vrienden een heerlijke maaltijd bij haar thuis, maar houdt ook van uit eten gaan.

Zij zoekt: een maatje die zich herkent in de volgende eigenschappen: warme persoonlijkheid, eerlijk, betrouwbaar, respectvol, empathisch, sportief, breed georiënteerd, goede gesprekspartner, attent en initiatief nemend. Zeker fijn als hij van humor houdt en het bourgondische leven kan waarderen.

Aanvullende informatie

Zij is: een positieve, nuchtere vrouw, praat graag, is sportief en houdt van gezelligheid. Ze heeft kort, kastanjekleurig haar, maakt zich licht op en kleedt zich naar gelegenheid, maar altijd verzorgd.

Zij houdt van: lunchen met vriendinnen, bioscoop, schouwburg, winkelen, tijdschrift lezen, af en toe t.v. kijken. Gaat graag naar de sportschool en op de mountainbike kun je haar ook tegen komen. Ze houdt van haar boerderij met koeien, maar de toekomst die ze voor zich ziet is zonder koeien. Ze stopt met het boerenleven.

Zij zoekt: een maatje/partner die zich herkent in de volgende woorden: vrolijk, positief, heeft ook zijn eigen dingen en vrienden, fijn als hij humor heeft, maar een goed gesprek wordt ook gewaardeerd. Leuk als hij van sport houdt en wie weet dat dit ook samen kan. Haar voorkeur gaat uit naar een weduwnaar. Samen een mooie toekomst opbouwen en nieuwe herinneringen maken, daar gaat ze voor.

Aanvullende informatie

Ze heeft kort donkerbruin haar, blauw/groene ogen, een normaal postuur en kleedt zich trendy, casual en verzorgd. De karaktereigenschappen van haar zijn: lief, open, eerlijk, pittig en optimistisch. Daarnaast heeft ze diepgang en humor maar is ook serieus. Ze is lang getrouwd geweest en heeft 2 (bijna) volwassen kinderen, die regelmatig naar hun vader gaan. Haar beroep is verpleegkundige. Haar moderne eengezinswoning heeft ze sfeervol ingericht. Verder heeft ze een auto, een hond, rookt niet en drinkt met mate.

Zij houdt van: koken, tuin bijhouden, puzzelen, leuke series volgen, terrasje, uit eten, winkelen, sauna, festival, fietsen wandelen en kickboxen. Qua vakanties houdt ze van zon, zee, strand en ontspanning. Curaçao en diverse Europese landen heeft ze bezocht. Leuke ideeën zijn welkom!

Zij zoekt: een eerlijke, betrouwbare en stabiele man. Hij staat positief in het leven en heeft balans aangebracht tussen werk, privé en ontspanning.

Aanvullende informatie

Deze vrouw van 1.64 m heeft een normaal, goed gevormd postuur. Ze heeft kort donkerblond haar, sprekende blauw/grijze ogen en een sympathieke uitstraling. Verzorgd en overwegend casual modern gekleed. Pedicure en voetreflextherapeut. Dochter in het buitenland, veel contact. Woont in een gezellige, frisse woning, persoonlijk en met kleur ingericht. Ze heeft een kat, rookt niet en drinkt af en toe een glas wijn. Zij is: ondernemend en zelfstandig. Heeft een nuchtere kijk op het leven en is daarnaast geïnteresseerd in wat zich nog meer bevindt tussen hemel en aarde. Niet zweverig maar realistisch. Een zorgzame vrouw met respect en tolerantie naar anderen. Gezellig, doortastend en sociaal. Trouw in relaties en vriendschappen, grappig en lief. 

Zij houdt van: lachen, humor is belangrijk. Lezen in gerichte bladen of thrillers. Bezig met persoonlijke ontwikkeling en ze heeft een brede muzieksmaak. Bezoek aan (rommel)markten, musicals, musea, concerten. Wandelen, Aquarobic en fitness. Bezoek aan de sauna. Restaurant en terrasbezoek, bos en strand. Veel reizen, van Nepal en Burkina Faso tot Senegal en andere bestemmingen. Ze bevindt zich graag tussen de lokale bevolking. Ze geniet van de lente en zomer.  

Zij zoekt: een ondernemende en spontane man met brede interesses. Betrokken en tolerant. Zorgzaam en graag samen maar ook zelfstandig met een eigen (ruimdenkende) mening. Hij neemt initiatief, rookt niet en verzorgt zichzelf goed. Hij is graag op reis. Deze man is attent en vindt het fijn een gezellige, ontspannen sfeer te creëren.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 9

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...