40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties vrouwen - 40PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Vrouwelijke vrouw, alternatief gekleed, halflang donkerblond haar meestal opgestoken, groene ogen, normaal postuur. Weduwe, kinderen en kleinkinderen, poes, woont in monumentenpand, werkt als managementassistent en doet vrijwilligerswerk. Rookt e-smoker en verder naar behoefte. Ze is optimistisch, enthousiast, creatief, empathisch, zorgzaam. lief, goede voelsprieten, hoog gevoelig in positieve zin, dankbaar, tevreden, handig, familiemens.

Zij houdt van gezelligheid, koken, creatief bezig zijn, lezen, salsa, muziek luisteren, varen, snuffelmarkten, dagje stad en jaarlijks met vakantie. Op zondag gaat ze naar de kerk. Ze is christen.

Zij zoekt een man met een stevig karakter, ontwikkeld, eigen mening, geen meeloper, oprecht, open, vrolijk. Kinderen zeer welkom. Mag zich out of the box kleden en hij mag roken.

Aanvullende informatie

Mooie vrouw, open uitstraling, blond lang haar, blauwe ogen, normaal postuur, casual en naar gelegenheid gekleed. Gescheiden, 1 zoon van 14 jaar, 2 honden, werkt als pedagoog met kinderen, rookt niet. Ze is leergierig, loyaal, geduldig, vrolijk, positief, sterk, oplossingsgericht, zorgzaam, communicatief sterk en gevoelig.

Zij houdt van: fotograferen, lezen, studeren, koken, tuinieren, skiën, uitgaan, bos- en strandwandelingen en avontuurlijke reizen.

Zij zoekt: een man met een positieve instelling die goed op zichzelf kan reflecteren. Hij is zorgzaam, gevoelig, financieel zelfstandig, niet dominant, ontwikkeld, communicatief ingesteld, reislustig. Hij heeft geen kinderen jonger dan 17 jaar, rookt niet, zijn postuur is sportief, >1,75m lang.

Aanvullende informatie

Een hartelijke en warme persoonlijkheid kenmerken deze vrouw, ze heeft een grote passie voor muziek. Ze is professioneel muzikant, is pianist en zangeres in een koor. Zij is een mooie en verzorgde blonde dame met een normaal figuur en helder blauwe ogen. Ze kleedt zich in het dagelijks leven casual en bij gelegenheid chique!

Zij houdt van: zingen, pianospelen, een lekker stuk fietsen of wandelen in het prachtige heuvelland en bij minder weer gaat ze lekker zwemmen. Daarnaast vind ze het leuk op om zijn tijd eens een Jazz café te bezoeken. Ze is al snel tevreden met een vakantie aan zee, ze vindt het heerlijk om te zwemmen in de zee, ze reist dan ook graag naar warme landen of maakt een mooie stedentrip. Ze is actief als muzikant in het kerkkoor en in een verzorgingstehuis.

Zij zoekt: een zorgzame en intelligente man met een gezonde levensstijl en levenservaring, waar ze leuke dingen mee kan ondernemen. Ze is op zoek naar een serieuze relatie, maar vrijheid vindt ze ook belangrijk. Afstand is niet belangrijk. Ze vindt het belangrijk dat hij christen is, verzorgd is en niet rookt. Leeftijd tussen de 50 en 60 jaar.

Aanvullende informatie

Snelle, temperamentvolle, vrouw, recht door zee, aanpakker, doorzetter, gelijkmatig, ook kwetsbaar, zich veilig voelen om goed te kunnen functioneren en communiceren is belangrijk voor haar. Ze is volslank, heeft blauwe ogen, half lang donkerbruin haar, draagt een opvallende bril, kleedt zich casual. Hbo/universitair/niet rokend.

Zij houdt van: haar twee dochters (7 en pasgeboren), lezen van romans, studiemateriaal, levensbeschouwelijke boeken, creatief bezig zijn zoals verven, borduren, (samen) klussen in huis, sauna, dierentuin, zwemmen, museumbezoek. Vakanties binnen Europa, mag op camping of thuis is ook o.k. Ze houdt van rust.

Zij zoekt: een partner die: rustig en zorgzaam is, kan communiceren (ook luisteren), doorzetter, positief is en een grote liefde voor het gezin heeft, huiselijk is. Ze omschrijft het heel mooi: samen zoeken naar de goede weg om gelukkig te zijn en een rustig en stabiel (gezins)leven te leiden. Fijn als hij Hbo of universitair is opgeleid, niet rookt, zich kan vinden in de normen en waarden van het christelijk geloof en leeftijd tussen 40-50 heeft. Ze ziet uit naar een fijn, compleet, gezin.

Aanvullende informatie

Sportieve, slanke vrouw met halflang krullend bruin haar, blauwe ogen, casual gekleed. Gescheiden, 2 kinderen, landelijk ingerichte woning met tuin, werkt in het speciaal onderwijs. Ze is verzorgd, rustig, spontaan, geduldig, overleggend, gedreven, lief, kan over gevoel praten, is open, geniet ook van kleine dingen.

Zij houdt van: volleybal, tv kijken, lezen, tuinieren, is graag buiten, fietsen, wandelen, soms naar de kroeg.

Zij zoekt: een vlotte man, sociaal, lief, niet dominant, communicatief, niet egoïstisch, tijd voor opbouw relatie, elkaar niet opeisen, huiselijk, gelijkwaardig. Liever niet rokend en geen kleine kinderen.

Aanvullende informatie

Stijlvolle leuke vrouw om te zien, ze kleedt zich vrouwelijk in een casual verzorgde stijl en naar gelegenheid. Ze heeft halflang donkerbruin krullend haar (kan ook stijl zijn), mooie groene ogen en een open vriendelijk gezicht en een normaal postuur. Ze rookt en drinkt niet. Verder is zij; een blijmoedige vrouw, heel sociaal en spontaan en heeft een eigen kijk op het leven. Zij is eerlijk, betrouwbaar, heel zelfstandig en heeft een goed relativerings-vermogen, ook gevoelig, attent en houdt van gezelligheid.

Zij houdt van: dieren, kunst, muziek, film en musea. Ze kan genieten van kleine dingen. Is diepzinnig en houdt van filosofische gesprekken.In haar vrije tijd vindt ze het leuk om het thuis gezellig te maken, te lezen of bepaalde tv programma’s te kijken. Een terrasje op zijn tijd, iets ondernemen met vrienden, winkelen, of lekker lunchen, zijn ook dingen die zij graag doet. Ze houdt van koken en eet zelf geen vlees en vis. Verder is zij lid van een filosofisch genootschap. Qua vakanties: houdt zij van Europese bestemmingen. Stedenreizen vindt zij ook leuk.

Zij zoekt: een vriendelijke, diepzinnige en stijlvolle man. Hij is een groot dierenliefhebber en sociaal betrokken. Fijn als hij evenwichtig is en rust uitstraalt. Iemand die openstaat voor nieuwe dingen. Elkaars leven respecteren en samen een nieuwe toekomst tegemoet gaan. Zijn kinderen en kleinkinderen zijn van harte welkom. In eerste instantie gaat zij uit van een latrelatie en dan kijken waar dit toe leidt.

Aanvullende informatie

Blondine met lang haar, normaal postuur, blauwe ogen, vrouwelijk stoer gekleed, vaak in zwart, geen rokjes type. Alleen sinds 2012, geen kinderen, wel katten, woont in eigen sfeervol huis met tuin. Werkt op kantoor, leert voor hovenier. Ze is netjes, een buitenmens, beetje afwachtend maar ook spontaan, zelfstandig, handig, in voor nieuwe dingen, impulsief, temperamentvol en pittig.

Zij houdt van: tuinieren en buiten zijn, wandelen, klussen en rommelen in huis, uit eten, films kijken.

Zij zoekt: een man tussen de 45 en 55 jaar, beetje fors postuur, geen geheelonthouder, spontaan, open, huiselijk, eigen hobby, interesse in elkaar, dierenliefhebber, eigen mening hebben, roken mag, afstand niet zo belangrijk.

Aanvullende informatie

Positieve, zelfverzekerde en stabiele vrouw met een spontane uitstraling. Ze heeft een verzorgd voorkomen, een normaal postuur en halflang donkerblond haar. Haar ogen hebben een warme groene kleur. Ze kleedt zich overwegend in eigen stijl, casual sjiek, en bij gelegenheid zakelijk passend. Verder is zij een betrouwbare, zorgzame en levenslustige vrouw met een gezonde dosis humor; is ruimdenkend, hecht waarde aan goede omgangsvormen en open communicatie. Verder is ze rechtvaardig, gevoelig en soms een beetje ongeduldig. Ze heeft zeker aandacht voor anderen en vindt dat ook fijn om te ontvangen.

Zij houdt van: haar honden, mooie schoenen, interieur en styling. Sporten, wandelen, samen koken en eten. Een dagje weg, even wat bekijken of even een hapje eten vindt ze allemaal erg leuk om te ondernemen. Wat zij ook erg leuk vindt is offroaden met oude defenders! Qua vakantie: ze houdt van stedentrips en een gecombineerde vakantie, beetje relaxen en uitstapjes maken. Kamperen kent zij niet, maar misschien is dat wel heel leuk, ze houdt alleen niet van zichzelf behelpen. De opvang voor de honden is goed geregeld bij afwezigheid.

Zij zoekt: een charismatische, sociale en bourgondische dierenvriend. Hij is positief kritisch, rechtvaardig en recht door zee. Hij kan haar dragen en zij voelt zich veilig bij hem en vindt een stuk geborgenheid. Toekomst; naar elkaar toe willen groeien, met ruimte en respect voor elkaars bezigheden. Starten met een latrelatie en dan kijken waar dit toe leidt. Graag niet-rokend en een drankje bij gelegenheid. Zijn bijna volwassen kinderen of kleinkinderen zijn welkom!

Aanvullende informatie

Betrokken, lieve, positieve en rustige vrouw, met een tevreden uitstraling. Ze heeft lang donkerblond haar, lichte groengrijze ogen en een volslank tot gezet postuur. 1,70m. Bij gelegenheid passend gekleed; overwegend casual modern. Notarieel medewerker, geen kinderen(wens).

Zij houdt van: vrijwilligerswerk met dieren. Haar kat, familie & vrienden. Lezen (crime/historie), fotografie, natuur beleven, wandelen, sport zoals body combat en gezellig samen terrasje, een high tea, uit eten of naar een theatervoorstelling. Vakantie; (georganiseerde) natuurrijke reizen naar landen zoals Suriname, Cuba en Zuid-Afrika. Camera mee en genieten maar!

Zij zoekt: een rustige, gelijkwaardige en humorvolle man. Extra leuk als hij van reizen houdt en de natuur in alle schoonheid waardeert. Toekomst: Kom maar op! Genieten van het leven en elkaar. Naar volle tevredenheid een leven samen gaan vormgeven. Graag niet-rokend, want zelf rookt ze ook niet en drinkt geen alcohol. Leeftijd 43-53jr.

Aanvullende informatie

Een sportieve vrouw met een vrolijke uitstraling. Ze is casual/sportief gekleed, heeft blauwe ogen en half lang donkerblond haar. Rookt niet, drinkt met mate. Pilote op zakelijke vluchten en daardoor regelmatig in buitenland. Geen kinderen.

Zij houdt van: thuis op de bank tv kijken, maar ook lekker naar buiten om te wandelen, naar de bios, naar het strand, uit eten gaan, op haar motor rijden. Spontane acties zoals een modderrace worden niet geschuwd. Vakantie: binnen en buiten Europa; Antarctica en Cuba staan nog op het lijstje.

Zij zoekt: een leuke stoere ‘echte’ man die het fijn vindt om samen thuis te zijn, maar ook sportief en actief is. Die het leuk vindt om spontane acties te ondernemen. Hij staat goed in het leven, rookt niet en staat stevig in zijn schoenen. Liever geen gezichtsbeharing, tattoos en piercings. Iemand die ook van motorrijden houdt is een pré. Toekomst: leuke relatie!

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 14

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!