40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties vrouwen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Betrokken, lieve, positieve en rustige vrouw, met een tevreden uitstraling. Ze heeft lang donkerblond haar, lichte groengrijze ogen en een volslank tot gezet postuur. 1,70m. Bij gelegenheid passend gekleed; overwegend casual modern. Notarieel medewerker, geen kinderen(wens).

Zij houdt van: vrijwilligerswerk met dieren. Haar kat, familie & vrienden. Lezen (crime/historie), fotografie, natuur beleven, wandelen, sport zoals body combat en gezellig samen terrasje, een high tea, uit eten of naar een theatervoorstelling. Vakantie; (georganiseerde) natuurrijke reizen naar landen zoals Suriname, Cuba en Zuid-Afrika. Camera mee en genieten maar!

Zij zoekt: een rustige, gelijkwaardige en humorvolle man. Extra leuk als hij van reizen houdt en de natuur in alle schoonheid waardeert. Toekomst: Kom maar op! Genieten van het leven en elkaar. Naar volle tevredenheid een leven samen gaan vormgeven. Graag niet-rokend, want zelf rookt ze ook niet en drinkt geen alcohol. Leeftijd 43-53jr.

Aanvullende informatie

Een sportieve vrouw met een vrolijke uitstraling. Ze is casual/sportief gekleed, heeft blauwe ogen en half lang donkerblond haar. Rookt niet, drinkt met mate. Pilote op zakelijke vluchten en daardoor regelmatig in buitenland. Geen kinderen.

Zij houdt van: thuis op de bank tv kijken, maar ook lekker naar buiten om te wandelen, naar de bios, naar het strand, uit eten gaan, op haar motor rijden. Spontane acties zoals een modderrace worden niet geschuwd. Vakantie: binnen en buiten Europa; Antarctica en Cuba staan nog op het lijstje.

Zij zoekt: een leuke stoere ‘echte’ man die het fijn vindt om samen thuis te zijn, maar ook sportief en actief is. Die het leuk vindt om spontane acties te ondernemen. Hij staat goed in het leven, rookt niet en staat stevig in zijn schoenen. Liever geen gezichtsbeharing, tattoos en piercings. Iemand die ook van motorrijden houdt is een pré. Toekomst: leuke relatie!

Aanvullende informatie

Een intelligente sportieve vrouw met een vrolijke uitstraling. Ze kleedt zich casual/vrouwelijk, heeft blauwe ogen en krullend half lang blond haar. Ze rookt niet en drinkt met mate. Financieel manager bij een internationaal bedrijf, twee volwassen kinderen.

Zij houdt van: een glas wijn en een goed boek, creatief bezig zijn, maar ook lekker naar buiten om te fietsen, wandelen, met haar bootje varen, in de tuin rommelen en toneelspelen. Groot fan van Golden Earring, maar verder een brede muzieksmaak. Vakantiewens: in de natuur.

Zij zoekt: een positief ingestelde man die de nodige zelfkennis heeft. Iemand die trouw en betrouwbaar is en die een diepgaand gesprek niet uit de weg gaat. Wederzijdse steun en aandacht is voor haar belangrijk. Zij zoekt een man waarbij ze zich rustig en prettig voelt.

Aanvullende informatie

Verzorgde, vrouwelijke vrouw, klassieke stijl. Ze heeft een open vriendelijk gezicht, bruine ogen, half lang blond haar en maakt zich met zorg op. Door haar aansprekende manier van praten heb je gelijk een leuk gesprek met haar.

Zij houdt van: haar appartement in de binnenstad, haar zoons en kleindochter, haar werk als hypotheekadviseur, dingen ondernemen, wandelen, in het bos of op het strand, winkelen, uit eten gaan en bijvoorbeeld naar het theater gaan. Mocht een toekomstige partner een motor hebben dan lijkt het haar heerlijk om er mee te toeren, achterop welteverstaan. Op vakantie zou zij graag gaan naar: bijvoorbeeld Afrika, Alaska of het Noorderlicht maar zeker ook stedentripjes en weekendjes weg zijn heerlijk om te doen. En staat vanzelfsprekend open voor de wensen van de toekomstige partner.

Zij zoekt: een man die eerlijk, oprecht, empathisch en actief is. Die zeker een eigen mening heeft en zich netjes en verzorgd kleedt. Toekomst, samen gelukkig oud worden met respect naar elkaar, die haar ook de ruimte geeft om haar eigen dingen te blijven doen. Heerlijk om samen de dag door te praten onder het genot van een glas wijn. In de leeftijd van 52-60 jaar, op MBO/HBO niveau.

Aanvullende informatie

Vrouwelijke vrouw met bruine ogen, zwart halflang haar, een normaal postuur, modern en naar gelegenheid gekleed. Ze doet met veel plezier vrijwilligerswerk. Kinderen heeft ze niet, maar ze is er wel gek op. Ze rookt en drinkt bij gelegenheid een wijntje. Ze is rustig, romantisch, zorgzaam, open en eerlijk. Ze vindt het belangrijk om liefde te uiten en houdt van het leven. Huisdieren heeft ze niet.

Zij houdt van: spontane uitjes, wandelen in bos of aan zee. Met vriendinnen naar de stad voor hapje of drankje. Samen naar theater, bioscoop of musea. In huis en tuin rommelen. Soms lezen en tv kijken. Qua muziek gaat haar voorkeur uit naar Jazz, R&B en Soul.
Stedentrips vindt ze leuk en ze staat voor veel dingen open.

Zij zoekt: een lange man met normaal postuur. Hij is lief, spontaan, zorgzaam en een beetje romantisch. Hij houdt net als zij van spontane acties. Als het goed voelt zou ze graag samenwonen. Roken is prima en ook een drankje bij gelegenheid. Bonuskinderen zijn zeker welkom.

Aanvullende informatie

Zij heeft lang bruin haar, bruine ogen, heeft een normaal postuur en is vrouwelijk en verzorgd gekleed. Zij is een leuke verschijning. Qua karakter is ze: eerlijk, nieuwsgierig, loyaal, zorgzaam, behulpzaam en ondernemend. Daarnaast heeft ze humor en je kunt van haar op aan. Soms kan ze een tikkeltje ongeduldig zijn. Rust vindt ze op zijn tijd belangrijk en heeft ze ook nodig. Ze woont in een modern en gezellig ingerichte woning. Heeft geen kinderen. Ze heeft een vaste baan voor 4 dagen in de week. Om balans te vinden is ze geïnteresseerd in spiritualiteit. Voor haar betekent dit: passie en bezieling.

Zij houdt van: sporten, wandelen in de natuur, lezen, muziek luisteren, uit eten. Met vrienden en vriendinnen ergens iets drinken, winkelen, een museum of concert bezoeken. Wat betreft vakanties: ze houdt van zon en zee, de combinatie van cultuur en rust. Met een leuke man staat zij open voor ideeën.

Zij zoekt: een verzorgde, attente, wereldse (met internationale ervaringen is een pré), en nieuwsgierige man. Als hij een man met inlevingsvermogen is en daarnaast een goede gesprekspartner, zou er zomaar een hele mooie relatie kunnen ontstaan.

Aanvullende informatie

Leuke vrouw om te zien, kleedt zich vrouwelijk in een casual verzorgde stijl, heeft halflang donkerbruin haar met slag erin, groen/bruine ogen en een open vriendelijk gezicht. Ze is 1m84, heeft een normaal postuur, rookt niet en drinkt zo nu en dan een wijntje. Zij is een ambitieuze vrouw, sociaal, spontaan en heeft een eigen mening. Verder is ze een doorzetster, onafhankelijk maar hoeft niet alles in haar eentje te doen, is gevoelig, attent, eerlijk en houdt van gezelligheid. Kan goed relativeren, zal niet gauw oordelen, houdt rekening met anderen en kan rationeel denken. Ze kijkt zeker de kat uit de boom maar als het goed voelt stelt ze zich open.

Zij houdt van: haar zonen, haar werk en de kat. Verder houdt ze van; lezen of bepaalde Netflix series kijken. Ze wandelt en fietst graag, tennissen en hardlopen doet zij wekelijks. Een terrasje op zijn tijd, even naar de stad, winkelen, of lekker uit eten gaan, zijn ook dingen die zij graag en geregeld doet. Ze houdt van allerlei soorten muziek en ze vindt het leuk om te koken. Bezoek aan musea, theater of cabaret vindt ze ook fijn. Ze heeft het liefst gecombineerde vakanties, beetje relaxen en uitstapjes.

Zij zoekt: iemand die betrouwbaar is, tevreden is met zichzelf en goed kan relativeren. Hij is actief, vriendelijk, lief, sociaal betrokken en toont initiatief. Hij heeft zeker een eigen leven en is een goede gesprekspartner op zijn tijd. Het zou fijn zijn als hij een beetje empathie kan tonen en voorzien is van de juiste dosis humor. Elkaars leven respecteren en samen een nieuwe toekomst tegemoet gaan. Het gevoel dat je samen bent, samen weer dingen doen lijkt haar prettig. Starten met een lat relatie en misschien samen oud worden? Elkaars kinderen zijn over en weer welkom!

Aanvullende informatie

Zij heeft halflang blond/bruin haar, bruine ogen, een normaal postuur en kleedt zich casual en vrouwelijk. Qua karakter is ze: eerlijk, serieus, gevoelig, ondernemend en veerkrachtig. Verder heeft ze humor en houdt van gezelligheid. Ze woont met haar 3 bijna volwassen dochters in een ruime eengezinswoning. Ze heeft een leuke bijna fulltime baan, een auto en rookt niet.

Zij houdt van: een terrasje pakken, bowlen, dansen, paardrijden, fietsen en wandelen in de natuur ( is een buitenmens). Ook af en toe naar een festival, concert of musical. Vakanties brengt ze graag in de Zuid Europese landen door en staat open voor ideeën.

Zij zoekt: een man die 100% voor elkaar wil gaan, een soulmate, zelfverzekerd, serieus, eerlijk, betrouwbaar, respectvol en ondernemend. Hij heeft humor heeft en denkt oplossingsgericht. Een pré is het wanneer hij een dierenvriend is. Beiden mogen ook hun eigen dingen hebben.

Aanvullende informatie

Een ruimdenkende, zorgzame, zelfbewuste en kalme vrouw, met oprechte interesse. Ze heeft een volslank tot gezet postuur, heldere bruine ogen en half lang donkerbruin haar tot op de schouders. Ze kleedt zich naar gelegenheid; in moderne casual stijl. Verpleegkundige in ouderenzorg. Gescheiden; een tienerdochter.

Zij houdt van: thuis relaxen, lezen (zelfontwikkeling), fröbelen, wandelen, fitness, theater, musical, bioscoop, markten of gewoonweg een dagje weg samen. Vakantie; een echte doe vakantie. Cultuur zien en beleven, liefst naar minder drukbezochte toeristische bestemmingen. Alles is bespreekbaar.

Zij zoekt: een positieve, humoristische en invoelende man, met beide benen op de grond. Iemand die echt iets te vertellen heeft en zegt wat hij denkt. Bonuskinderen groot en klein zijn bij haar zeer welkom. Toekomst; wezenlijke aandacht schenken, elkaar kunnen en willen stimuleren. Roken graag beperkt, zelf rookt ze niet en drinkt bij gelegenheid een wijntje of biertje. Leeftijd 40-55jr.

Aanvullende informatie

Dynamische, aandachtige, innemende en ondernemende vrouw; 1,73m. een zeer verzorgd voorkomen, slank postuur en half lang kastanjekleurig haar. Helder blauwe ogen en een brede glimlach. Ze kleedt zich in modern vrouwelijke stijl, bij gelegenheid passend. Werkzaam in scheepvaart. Gescheiden, twee uitwonende jongvolwassen kinderen.

Zij houdt van: alles in –op en rondom water(activiteiten), koken, creativiteit, spiritualiteit, gezelligheid; uit eten, terrasjes pakken, dagjes weg, bioscoop en samen nieuwe ervaringen opdoen. Vakantie: skiën, zonvakanties en ze staat open voor andere reissuggesties.

Zij zoekt: een behulpzaam, gezellige, ondernemende en respectvolle man. Iemand die steun en veilige haven kan bieden. Toekomst; uiting geven aan wederzijdse genegenheid, simpelweg genieten van elkaar. Graag beperkt of niet-rokend; zelf gebruikt ze een e-smoker. Een drankje erbij is gezellig. Leeftijd; 50-60jr.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 14

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.
Ongeldige invoer

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!