fbpx
Contactadvertenties vrouwen - 40PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Vrouw met mooie uitstraling. Kort diepbruin haar, bruine ogen en een bril. Volslank postuur, verzorgd en netjes, vrouwelijk gekleed. Chileense afkomst, geboren in Nederland. Verschillende relaties gehad, geen kinderen. Woont in leuk huis, met konijn, rookt niet. Rijbewijs en auto. Drukke baan in zakelijke dienstverlening, goed leven met sociale- en werkcontacten in de Randstad en de rust van thuis in Friesland. Zorgzaam, lief en nuchter. Huis en tuin met zorg opknappen, yoga en Dancefit, nieuwe uitdagingen zoeken en toepassen in haar leven, erop uit met vrienden. Houdt van koken, zorgt goed voor zichzelf.

Stappen jullie binnenkort samen uit je comfortzone?

Aanvullende informatie

Deze rustige vrouw is bescheiden, creatief en actief. Ze is 1.76m lang met een volslank postuur. Ze heeft een mooie lach, blond/grijs kort haar en kleedt zich casual. Samen met haar overleden man had ze twee bedrijven. Inmiddels geniet ze van haar vrije tijd. Ze vermaakt zich met (moes)tuinieren, fietsen, zwemmen en creatief bezig zijn.

Ben jij die man die met haar samen nog de wereld wil ontdekken?

Aanvullende informatie

Direct, humor, luisterend oor, extravert, energiek, creatief, betrouwbaar, actief, relativeren, zo kun je haar karakter omschrijven. Haar uiterlijk: 1.70 lang, normaal postuur met ietsje meer, blauwe grote ogen, bruin lang haar met highlights. Ze maakt zich licht op en kleedt zich eigentijds. Ze is ongehuwd en heeft geen kinderen. In haar verantwoordelijke baan, als projectmanager bij de overheid, stuurt ze projecten aan. Naast haar baan vindt ze ook tijd om leuke dingen te doen zoals: festivals/concerten bezoeken, naar theater/bios gaan, uit eten en wandelen.

Wil jij haar maatje worden?

Aanvullende informatie

Blonde haren en een vrolijk sprekend gezicht met mooie blauwe ogen. Zij is een eerlijke, vrolijke vrouw, heel direct, zorgzaam, begripvol en loyaal. Houdt van spontane, nieuwe dingen en een beetje gekkigheid. Verder is ze heel sportief en ook regelmatig bezig met zelfontwikkeling.  In haar vrije tijd kijkt ze graag een leuke serie of film. Daarnaast houdt ze van lezen (thrillers/zelfontwikkeling). Ze doet regelmatig aan meditatie en voelt zich daar goed bij, sport en zwemt graag. Ze zoekt graag de gezelligheid op door middel van af te spreken met familie of vrienden en uit eten te gaan. Verder vindt ze het ook heel prettig om zich thuis te vermaken, je hoeft niet altijd weg om het gezellig te hebben.

Ben jij die sportieve gezellige man die haar wil leren kennen?

Aanvullende informatie

Deze aantrekkelijke, sportieve vrouw staat volop in het leven, is zelfstandig, verrast een ander graag en is sociaal. Ze heeft lang blond haar, lichte ogen en een mooie lach. Ze is slank, 1,64m lang en kleedt zich in diverse stijlen. Ze werkt als medisch specialist in een ziekenhuis en heeft een bestuurlijke functie. Verder vermaakt ze zich met diverse sporten, natuur, cultuur en socializen met vriendinnen.  

Ben jij haar maatje die samen met haar vrije tijd en vakanties wil doorbrengen?

 

Aanvullende informatie

Deze leuk uitziende vrouw heeft donkerbruin haar, donkerbruine ogen, een normaal postuur en kleedt zich vrouwelijk.  Ze is zelfstandige en een onafhankelijke vrouw die haar zaakjes goed voor elkaar heeft. Ze gaat graag ergens iets eten of drinken, naar de sauna of ontvangt familie en vrienden. Valt er te dansen, dan vind je haar op de dansvloer. Ze kijkt ernaar uit om een zelfstandige, eerlijke, standvastige man met een leuke dosis humor te ontmoeten.

Vraag jij haar ten dans?

Aanvullende informatie

Deze leuk uitziende vrouw heeft donkerbruin haar, donkerbruine ogen, een normaal postuur en kleedt zich vrouwelijk.  Ze is zelfstandige en een onafhankelijke vrouw die haar zaakjes goed voor elkaar heeft. Ze gaat graag ergens iets eten of drinken, naar de sauna of ontvangt familie en vrienden. Valt er te dansen, dan vind je haar op de dansvloer. Ze kijkt ernaar uit om een zelfstandige, eerlijke, standvastige man met een leuke dosis humor te ontmoeten. 

Vraag jij haar ten dans?

Aanvullende informatie

Deze spontane, zelfstandige, veelzijdige vrouw heeft een open karakter en is geïnteresseerd in de wereld en de mensen om haar heen. Ze heeft kort blond haar, blauwgrijze ogen, een vriendelijke lach en een natuurlijke uitstraling. Ze kleedt zich casual verzorgd en is slank van postuur. Ze woont samen met haar 2 jongvolwassen kinderen en werkt als adviseur bij een overheidsinstantie. Haar vrije tijd brengt ze graag door met lezen, wandelen, yoga, zwemmen, tuinieren en afspreken met vriendinnen en houdt ervan regelmatig iets nieuws te ontdekken.

Ben jij die ondernemende, oprechte man die ook graag in de natuur is?

Aanvullende informatie

Haar karakter is het beste te omschrijven als: sociaal en positief ingesteld. Ze heeft gevoel voor humor en zit goed in haar vel, haar glas is altijd halfvol. Ze is een echt gezelligheidsmens, maar kan zichzelf ook goed amuseren maar samen is zeker leuker! Verder zorgzaam, direct, monogaam, actief en ondernemend. Houdt van wandelen en vindt het gezellig om een drankje te drinken op het terras of ergens een hapje eten. Ook  leuk om samen te koken en nieuwe recepten uit te proberen. Gaat graag naar het theater of bezoekt een concert. Ook is ze nog een beetje aan het ontdekken wat ze nog meer leuk vindt om te doen. 

Ben jij die verzorgde humorvolle man, die haar leven gaat verrijken?

 

Aanvullende informatie

Vrouwelijke, empathische, sociale, geïnteresseerde, eerlijke vrouw met halflang blond haar en blauwe ogen. Ze heeft haar zaakjes goed op orde (Hbo). Ze houdt van uit eten gaan, met mooi weer een terrasje pakken, de schouwburg of een museum, maar thuis zijn met een leuk boord- of kaartspel vindt ze ook gezellig. Voor een fijne zonvakantie, een dagje wellness of weekendje aan zee is ze ook altijd te vinden. Kortom een gezellige Limburgse met Brabantse roots.

Ben jij die goede gesprekspartner met leuke ideeën en initiatieven?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 8

Wat onze klanten zeggen!

Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Het zou toch prachtig zijn als er een leukerd langs komt en het klikt enorm
Goedemorgen Amanda, Ook ik had een goed gevoel over ons gesprek, heel ontspannen! Wat mij betreft kun je je gang gaan. Het zou toch prachtig zijn als er een leukerd langs komt en het klikt enorm..! Amanda ik wil je vragen doe je best voor me. Nog een fijne dag en groetjes van Gerda
We hebben het heel leuk en gaan deze week voor de derde keer afspreken
Armanda, ik wilde even persoonlijk vertellen dat we gevoelens voor elkaar hebben en dat we er dus mee doorgaan! We hebben het heel leuk en gaan deze week voor de derde keer afspreken. Ondertussen bellen we elkaar en we voelen ons er goed bij. Bedankt voor deze passende match!
Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek
Hi Ingrid, Dank voor de leuke kennismaking die wij samen hadden gisteren! Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek. Ik hoop dat je sympathieke partner voor mij vindt!
Gisteren echt een hele leuke date gehad
Hi Els, R. en ik hebben gisteren echt een hele leuke date gehad. Echt een onwijs leuke man en ik kijk uit naar onze volgende afspraak die wij snel zullen inplannen. Bedankt

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!