40plusrelatie

Contactadvertenties vrouwen

Aantrekkelijke vrouw, vriendelijke uitstraling, naturel type, 1.60m., volslank postuur, halflang krullend blond haar, casual vrouwelijk gekleed met hakjes. Ze rookt niet en drinkt incidenteel. Is gescheiden, 3 uitwonende kinderen, 2 poezen. Ze werkt als vrijwilliger in culturele sector en mantelzorger.  Verder is ze ontwikkeld, intuïtief, liefdevol, positief, breed geïnteresseerd.

Zij houdt van: de natuur, cultuur, filmhuis, tuinieren en lezen.

Zij zoekt: een verzorgde, ontwikkelde man, niet dominant, rustig en geen streber, een gevoelsmens, verwerkte rugzak. Weet zijn rust te pakken.

Aanvullende informatie

Leuke verzorgde vrouw met een zachte uitstraling, normaal postuur, 1.54 m., lang blond krullend haar, casual modern gekleed. Gescheiden, 2 kinderen uitwonend, 2 kleinkinderen, huisdier een kat. Ze woont in een appartement, rookt niet, drinkt soms een wijntje. Ze werkt als projectsecretaresse in de bouw.

Zij houdt van: dansen, sporten, fietsen, wandelen, uitgaan en zonvakanties.

Zij zoekt: een sportieve, ondernemende man, spontaan, sociaal en verzorgd.

Aanvullende informatie

Een gelijkmatige, rustige en beschouwende vrouw. Zij is een doorzetter, vriendelijk, behulpzaam naar anderen, neemt graag het initiatief, is eerlijk, bescheiden, leergierig en empathisch. Ze heeft een normaal tot slank postuur, een fris en glad gezicht, halflang mahonie kleurig haar en groene ogen.

Zij houdt van: de natuur, klussen, wandelen, fietsen, reizen, lezen en bordspellen doen met haar kinderen.

Zij zoekt: een zelfstandige man, hij heeft levenservaring en is algemeen ontwikkeld. Fijn als hij wil reizen, handig is en van wandelen en fietsen houdt.

Aanvullende informatie

Een vrouwelijke, ondernemende, eerlijke en pittige vrouw. Zij is een mensenmens, makkelijke prater, stoer maar ook gevoelig en zorgzaam. Ze heeft een glad gelaat, mooie groene ogen en een wat voller postuur.

Zij houdt van: fotograferen, schilderen op doek, gedichten schrijven, romans lezen en koken voor vrienden. Ook gaat zij graag wandelen, naar concerten, festivals, het theater en de bioscoop.

Zij zoekt: een man die weet wat hij wil, hij staat stevig in zijn schoenen, is actief en mag direct zijn. Fijn als hij liefdevol en zorgzaam is want dat zal zij zeker ook voor hem zijn.

Aanvullende informatie

Een vlotte, authentieke, enthousiaste, ondernemende, zelfstandige en gevoelige vrouw. Ze is trouw en sociaal, heeft een normaal postuur, oogt jonger dan haar kalenderleeftijd en heeft sprekende groene ogen.

Zij houdt van: zingen in het koor waar zij deel van uitmaakt, muziek luisteren, wandelen en is gek op tuinieren en koken. Ook gaat zij graag naar het theater, de bioscoop of ergens een hapje eten.

Zij zoekt: een respectvolle man met gevoel voor humor, hij is open, eerlijk en algemeen ontwikkeld. Een maatje, fijn om samen dingen te delen maar het ook prima vinden om beiden eigen dingen te blijven doen.

Aanvullende informatie

Een veelzijdige en onafhankelijke vrouw. Ze is een doorzetter, eigenwijs, sociaal, positief, leergierig en heeft een groot aanpassingsvermogen. Zij heeft een slank postuur, een fris gelaat, mooie bruine ogen en komt energiek over.

Zij houdt van: reizen, lezen, sfeer maken in huis, lekker buiten zijn, uitgaan maar vindt het ook fijn om thuis te zijn.

Zij zoekt: een moderne en energieke man. Hij vindt het leuk om een goed gesprek of een discussie te voeren en is breed georiënteerd. Een man met een open karakter die van het leven houdt en kan genieten.

Aanvullende informatie

Een flexibele, gevoelige, zachtaardige, enthousiaste en spontane vrouw. Zij is een mensenmens en jong van geest. Ze heeft kort donderblond haar, blauw/groene ogen, een leuke lach en een normaal postuur, ze heeft een energieke en sprankelende uitstraling.

Zij houdt van: dansen, lezen, koken, het theater en gezellig uit eten gaan.

Zij zoekt: een sociale niet dominante en beetje jongensachtige man met gevoel voor humor en empathie.

Aanvullende informatie

Een eerlijke, trouwe, empathische en positief ingestelde vrouw. Zij is zeker geen zeurpiet, jong van geest en heeft gevoel voor humor, zij zegt waar het op staat. Ze heeft een slank postuur, halflang donker haar en heeft een Indonesisch uiterlijk.

Zij houdt van: haar twee kinderen, winkelen, op stap gaan, gezellig uit eten met vrienden of familie, ze is gek op musicals.

Zij zoekt: een man die spontaan is, gevoel voor humor heeft, makkelijk in de omgang (niet dominant), monogaam en zorgzaam want dat is zij ook voor hem.

Aanvullende informatie

 

Leuke vrouw met een vrolijke, open uitstraling, lang krullend grijs/zwart haar, modieuze bril, 1.63 m., gezet postuur. Ze kleedt zich naar gelegenheid. Ze rookt niet en drinkt zelden. Gescheiden, geen kinderen, 1 kat. Ze werkt in de huishouding en is energetisch therapeut voor mens en dier. Ze is zorgzaam, rebels, romantisch, positief en spiritueel.

Zij houdt van: lezen, koken, de oudheid, de sterren, natuur, oldtimers en motoren.

Zij zoekt: een grote, goed verzorgde man, zorgzaam, romantisch, respectvol en inlevend.

 

Aanvullende informatie

 

Française. Charmante, actieve vrouw, weduwe, al 50 jaar in Nederland, 2 kinderen. Zij is ondernemend en gezellig. Mbo-Hbo niveau.

Zij houdt van: haar kat, muziek luisteren, wandelen, goede wijn en zo nu dan lekker uit eten gaan. Reizen binnen Europa staat zeker op haar lijstje. Houdt van zuidelijke landen.

Zij zoekt: een verzorgde, rustige, niet rokende man. Iemand die het leuk vindt om gezellige dingen te doen of het thuis gezellig te maken. In eerste instantie een Lat relatie maar het lijkt haar fijn om op termijn weer samen te wonen.

 

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 10

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Gratis ebook

10 Tips voor een goede relatie

Graag je voornaam invullen.
Graag je mailadres invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Basispakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Basispakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens
Premiumpakket 18 maanden € 1.995,- betalen in 1 of 2 x

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!