40plusrelatie

Contactadvertenties vrouwen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Een aantrekkelijke vrouw met een vriendelijke uitstraling, slank tot normaal postuur, lang blond haar, casual gekleed. Ze rookt niet en drinkt bij gelegenheid een biertje of een wijntje. Ze is gescheiden, heeft geen kinderen of huisdieren. Ze werkt als leidinggevende bij een bedrijf in bouwonderdelen.

Ze is een krachtige, gevoelige vrouw. Ze is zorgzaam, empathisch en een doorzetter. Streng voor zichzelf, perfectionist en zorgvuldig. Ze is representatief, rechtvaardig en vriendelijk.

Zij houdt van: lezen, haar interieur aanpakken en koken. Gaat graag naar (hot)yoga, fitness en wandelt veel. Ze gaat op vriendinnen- en familiebezoek, uit eten en lunchen. Ze is geïnteresseerd in interieurs. Tot voor kort was ze interieur styliste en ze vindt het altijd leuk iemand te helpen met een nieuwe inrichting.

Wat vakanties betreft zijn 'luxere' zonvakanties favoriet. Haar voorkeur gaat uit naar Portugal, Zuid Frankrijk en Italië.

Zij zoekt: een daadkrachtige, zelfstandige man, tussen de 37 en 50 jaar. Hij is nuchter, slim, open in zijn communicatie, eerlijk en bedachtzaam. Hij toont belangstelling voor de ander en zijn karakter is evenwichtig, hij heeft humor, is realistisch en welbespraakt. Orde en netheid is vanzelfsprekend. Hij is down to earth en niet dominant.

Aanvullende informatie

Spontane vrouw uit een dorp in de omgeving Amsterdam. Ze ziet er goed verzorgd uit, kleedt zich in een stijlvolle casual sportieve stijl. Ze heeft een open vriendelijk gezicht, blauwe ogen, half lang blond haar.

Ze heeft 2 dochters en een zoon, die allen op zichzelf wonen en 2 kleinkinderen. Brede smaak qua muziek. Ze zou als aardrijkskunde lerares nog graag mooie dingen in de wereld zien, zoals bepaalde landen in Zuid-Amerika. Beetje avontuur maar ook een beetje comfort. Maar is ook tevreden met haar eigen tuin.

Zij houdt van: haar werk als lerares op een basisschool van groep 8. Verder van gezelligheid, o.a. van concerten, een bioscoopje, theater, lezen van reisverhalen en biografieën, haar tuin. Ze is creatief.

Zij zoekt: een warme, zachtaardige en liefdevolle man die het fijn vindt om samen te zijn, iemand die van dieren houdt, iemand die zichzelf is.
Waar je mee kan lachen, die van gezelligheid en van reizen houdt, samen iets wil ondernemen of lekker thuis rommelen en die een goed gesprek niet uit de weg gaat. In de leeftijd van 55 -65 jaar.

Aanvullende informatie

Leuke, verzorgde vrouw met een warme persoonlijkheid, normaal postuur, naar gelegenheid gekleed. Ze draagt een bril en heeft kort grijs haar. Ze rookt niet en drinkt bij gelegenheid een portje of een wijntje. Ze is weduwe en heeft 2 kinderen en 4 kleinkinderen. Ze woont vrijstaand met een mooie tuin.  Ze is zelfstandig, verzorgend, huiselijk, pittig, lief, inlevend, kan goed luisteren en is een vertrouwenspersoon. Ze is geïnteresseerd in kristallen, verschillende alternatieve therapieën en zelfontwikkeling.

Zij houdt van:  lezen, puzzelen, mensen helpen met alternatieve geneeswijzen, fietsen, yoga en uit eten gaan. Ze gaat graag met vakantie.

Zij zoekt: een fitte, actieve man tot 75 jaar voor een lat relatie. Hij is charmant, eerlijk, gezellig, lief en ondernemend.

Aanvullende informatie

Ondernemende vrouw uit omgeving Gouda. Ze is een actieve jeugdige vrouw, ze kleedt zich sportief en naar gelegenheid. Ze heeft een open vriendelijk gezicht, blauwe ogen, half lang krullend bruin haar met een rode gloed.

Zij houdt van: gezelligheid, haar werk in een hydraulisch bedrijf, haar 3 volwassen dochters, het volgen van haar vakopleiding meubelmaker, o.a. vaneen terrasje pakken, een bioscoopje, theater, lezen, zwembad/sauna, haar huis en klussen in haar huis. Brede smaak qua muziek van Supertramp tot De Dijk. Ze wil graag nog mooie dingen in de wereld zien, bijvoorbeeld nog een keer naar Costa Rica, een camper kopen en rondreizen. Ze gaat graag op pad met haar hond, liefst naar het strand of het bos.

Zij zoekt: een man met een slank tot normaal postuur, die vrolijk, enthousiast, jongensachtig en spontaan is, waar je lol mee kunt maken. Houdt van een man die met zijn handen werkt, geen kantoorbaan. Waar ze samen oud mee kan worden. Een man tussen de 40 en 50 jaar op MBO of HBO niveau.

Aanvullende informatie

Nette, slanke vrouw met grijs kort haar, naar gelegenheid gekleed. Ze ziet er verzorgd uit, draagt een bril, rookt niet en drinkt soms een wijntje. Ze is weduwe en heeft 1 zoon en 2 kleinkinderen. Haar man was kapitein, zelf werkte ze als gastvrouw bij een uitvaartonderneming.

Ze woont in een appartement waarvan de inrichting landelijk is en gezellig. Heeft rijbewijs en auto. Ze is flexibel, amicaal, positief, huiselijk en maakt het graag gezellig in huis. Ze houdt van de natuur, is zelfstandig, vrijgevig, spontaan en trouw. Haar interesses zijn breed.

Zij houdt van: fietsen, zwemmen, musical, theater, uit eten en reizen.

Zij zoekt: een zorgzame, actieve man, flexibel, niet dominant, huiselijk, goeie inhoudelijke babbel, gelijkwaardig en verzorgd. Hij kleed zich casual sportief en heeft een normaal postuur.

Aanvullende informatie

Optimistische, eerlijke vrouw: casual gekleed. Kastanje bruin kort haar, blauwe ogen, bril, normaal postuur. Rokend, Lbo niveau.

Zij houdt van: dieren, Elvis, Beatles, wijntje, zee, lezen, dierentuin en gezelligheid.

Zij zoekt: een verzorgde, eerlijke, lieve man om samen dingen te ondernemen en te genieten van het leven. Leeftijd 55-60 jaar.

Aanvullende informatie

Ze is zeer verzorgd en heeft lang donker haar. Ze is 1.64m en heeft een slank postuur, kleedt zich naar gelegenheid en houdt van jurkjes en hoge hakken. Ze rookt en drinkt niet. Is gescheiden, 2 uitwonende  zoons. Ze is ondernemer. Ze woont met hondje en kat in een eigen woning met landelijk moderne inrichting.

Ze is temperamentvol, extravert en zelfstandig. Ze is behulpzaam, creatief, eerlijk, eigenwijs, kieskeurig, ordelijk en netjes. Ze is nieuwsgierig, meestal rustig en stilte kan ze goed hebben.

Zij houdt van: koken, shoppen, yoga, dansen en wandelen met de hond. Voor vakantie houdt ze van cultuur en geschiedenis en gaat ze naar de zon.

Zij zoekt: een ontwikkelde, aantrekkelijke man tussen de 48 en 55 jaar voor een vaste relatie. Een ondernemerstype. Een man met een normaal postuur en casual zakelijk gekleed. Hij is loyaal, zelfstandig, galant, een sparringpartner. Een man die orde en netheid ook belangrijk vindt. Hij neemt initiatief en houdt van verrassen. Hij is hulpvaardig, beschermend, eerlijk, flexibel, grappig, temperamentvol, zelfbewust, moedig en trouw. Fijn als hij ook van dieren houdt.

Aanvullende informatie

Zorgzame, sociale en sympathieke vrouw van 1.65m met normaal postuur. Ze heeft halflang zwart haar, bruine ogen en is brildragend. Verzorgd en vrouwelijk gekleed. Zorgend beroep. Gescheiden, 1 uitwonende zoon en een hond.

Zij houdt van: lezen, wandelen, fietsen, terrasje & uit eten, muziek uit jaren ’70. Bezoekt graag musicals, schouwburg en bioscoop. Vakantie; (culturele) stedentrips en ter afwisseling; zon, zee & strand.

Zij zoekt: een ondernemende, zorgzame en geduldige man die van huisdieren houdt. Toekomst; het fijn hebben met elkaar, samen er op uit gaan. Leeftijd; 50-60 jaar. Niet-rokend, drankje bij gelegenheid.

Aanvullende informatie

Spontane, slanke vrouw uit de omgeving van Leiden. Ze ziet er goed verzorgd uit, kleedt zich casual/sportief.Ze heeft een open gezicht, sprekende blauw grijze ogen, half lang donkerbruin haar. Mbo-niveau

Zij houdt van: haar kinderen, koken, winkelen, theater, dagjes weg, lezen, rommelen in huis. Heeft 4 grote kinderen. Brede smaak qua muziek en reizen. Heeft een voorkeur voor warme bestemmingen. Houdt van de zon, maar is geen echte strandligger. Wil graag in het land zelf cultuur snuiven.

Zij zoekt: een rots in de branding. Iemand die bekend is met normen en waarden. Verder zou het fijn zijn als hij lief en charmant is. Iemand waar ze trots op kan zijn en die trots op haar is. Een relatie opbouwen met geven en nemen, elkaar soulmates zijn en het gevoel hebben, wij horen bij elkaar!

Aanvullende informatie

Temperamentvolle, betrokken en veelzijdige vrouw van 1.50m met normaal postuur. Ze heeft halflang donkerbruin haar met losse slag, bruine ogen en een sprekende uitstraling. Verzorgd en naar gelegenheid gekleed. Manager bij de overheid; gescheiden, 2 volwassen kinderen, 2 katten.

Zij houdt van: fitness, wandelen, uit eten, musea en bezoekt graag 80’s/90’s party’s. Vakantie; Spanje (!) en/of stedentrips, uiteraard zijn diverse bestemmingen bespreekbaar.

Zij zoekt: een extraverte, communicatieve en eerlijke man met brede interesses. Samen leuke dingen ondernemen, reizen; op termijn mogelijkheid tot samenwonen. Leeftijd; 48-60 jaar. Roken geen bezwaar, zelf rookt ze niet.

Hermosa ;)!

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 12

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Gratis ebook

10 Tips voor een goede relatie

Graag je voornaam invullen.
Graag je mailadres invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Basispakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Basispakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!