40plusrelatie

Contactadvertenties vrouwen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Een leuke sprankelende verschijning, ze heeft een normaal tot iets voller postuur, halflang blond haar, blauwe ogen en een spontane lach. Haar kledingstijl is vrouwelijk en verzorgd. Haar karakter is het beste te omschrijven als positief, gevoelig, empathisch, behulpzaam, ze past zich makkelijk aan, is vrolijk en toegankelijk. Ze heeft gevoel voor humor, is zelfverzekerd en zit lekker in haar vel. Ze heeft 1 dochter en is gescheiden.

Zij houdt van: haar huis gezellig maken, koken, klussen en lezen. Ze is ondernemend en gaat er graag op uit. Ze vindt autorijden leuk, vindt het gezellig om een drankje te drinken op het terras of ergens een hapje te gaan eten, gaat regelmatig een dag weg naar bijvoorbeeld het strand of een stad, ze bezoekt concerten, festivals en de sauna. Ze rookt en bij gelegenheid en in het weekend drinkt ze graag witte wijn.

Voor wat betreft vakanties heeft ze een voorkeur voor de Zuid Europese landen, lekker genieten van de zon en de warmte.

Zij zoekt: een positieve, vrolijke man. Hij heeft zin in het leven en heeft gevoel voor humor, is spontaan en enthousiast. Fijn als hij echt voor een relatie wil gaan want dat zal zij ook zeker doen! Hij mag een beetje stoer zijn.

Aanvullende informatie

Sympathieke vrouw van 1.64m met een volslank postuur. Ze heeft kort bruin haar, bruine ogen en draagt geen make-up. Haar kledingstijl is casual verzorgd. Haar karakter is te omschrijven als; zorgzaam, standvastig, betrouwbaar, leergierig, trouw, hoogsensitief, makkelijke prater, open, verbaal sterk, begripvol, empatisch en een beetje spiritueel.

Ze is gescheiden, heeft 4 kinderen waarvan er nog 2 thuis wonen en werk 28 uur per week als coördinerend verpleegkundige in een Verpleeghuis.

Zij houdt van: het lezen van thrillers, romans en vak gerelateerde literatuur. Ze is gek op koken, houdt van fietsen, het terras, ergens een hapje eten, de bioscoop of het theater en de sauna.

Voor wat betreft vakanties heeft ze een grote voorkeur voor kamperen in binnen- en buitenland. Met een toekomstige partner zou zij het leuk vinden om stedentrips te maken.

Zij zoekt: een man met een open karakter, hij heeft humor, is een snelle denker, geen betweter, is positief ingesteld en ruimdenkend. Een blij mens!

Aanvullende informatie

Aantrekkelijke moderne vrouw, normaal postuur, 1.68m lang, kort blond kapsel en  kleedt zich casual modern. Ze rookt niet en drinkt dagelijks een wijntje of een biertje. Ze is weduwe en heeft 2 volwassen kinderen waarvan een  dochter nog inwoont en 2 poezen. Van beroep is ze doktersassistente. Ze woont in een vrijstaand huis met landelijke inrichting.

Ze is: netjes, verzorgd en vrolijk, geeft niet snel op en is georganiseerd en gedisciplineerd. Verder is ze een echt buitenmens en een gezelligheidsdier.  Ze kan goed relativeren. Anderen noemen haar laagdrempelig omdat ze zegt wat op haar hart ligt en daarmee anderen uitnodigt hetzelfde te doen. Tuinieren, knutselen, uitgaan, cultuur en meerijden op de motor zijn dingen die ze graag doet.

Ze zoekt: een extraverte, bourgondische man met een normaal postuur en een bovengemiddelde lengte. Hij is jeugdig met een jongensachtig uiterlijk, actief, handig, weet van aanpakken en is hulpvaardig. Hij heeft een open mind en wil zijn vriendschappen vermeerderen.  Hij houdt van cultuur, is een kroelkont, makkelijk in de omgang en hij durft over gevoelens te praten. Het zou mooi zijn als hij een motor heeft.

Aanvullende informatie

Energierijke, onafhankelijke en trouwe vrouw van 1.75m met slank postuur. Ze heeft donkerbruin krullend haar, blauwe ogen en een aantrekkelijke uitstraling. Brildragend, verzorgd en overwegend vrouwelijk modern gekleed. Werkzaam bij justitie, 5 kinderen.

Zij houdt van: lezen (romans, filosofisch), sfeer & gezelligheid, terrasje pakken, filmpje kijken. Muziek: klassieke muziek en jaren ’60 klassiekers. Vakantie:  Italië & stedentrips, in overleg.

Zij zoekt: een welwillende, positieve en humorvolle man met brede interesses. Toekomst: samen op ontdekkingstocht gaan, tegelijk samen optrekken. Leeftijd: 55-65 jaar. Roken mag, zelf rookt ze niet en drinkt bij gelegenheid een wijntje. 

una bella donna! 

Aanvullende informatie

Mooie, verzorgde, warme vrouw, blauwe ogen, draagt moderne bril, heeft mooi, kort, grijzend haar, gebruikt een beetje make-up en draagt kleding naar gelegenheid. Ze is 1.60 m. en haar figuur omschrijft ze als volslank. Ze is weduwe, heeft 3 kinderen in de leeftijd van 39, 46 en 48 jaar en ze geniet van haar 7 kleinkinderen. Haar karakter is te omschrijven als: ondernemend, positief, initiatief, denkt na over dingen, soms impulsief, weet wat ze wil, kan goed luisteren, ze houdt van aanraken/ knuffelen.

Zij houdt van: lezen van Thrillers, wandelen, fietsen, filmhuis, of thuis film kijken, kleding maken en ze bezoekt sportschool en ze zwemt. Werkt nog ca. 20 uur in haar eigen praktijk. Kamperen in binnen- buitenland heeft haar voorkeur van vakantie vieren.

Zij zoekt: een partner die initiatief toont, empathisch is, zorgzaam, vrolijk, positief, ''knuffelbeer'', vrouwvriendelijk, respectvol, familieman. Ze wil graag samen genieten zolang het nog kan met een maatje. Fijn als hij niet rookt en MBO is goed, HBO mag ook. Leeftijd: 65-75

Aanvullende informatie

Zorgzame, oprechte en energieke vrouw van 1.64m met slank tot normaal postuur. Ze heeft kort donkerbruin haar, blauw/groene ogen en is brildragend. Zeer verzorgd en modern vrouwelijk gekleed. Weduwe, gepensioneerd MBO'er

Zij houdt van: sociale contacten, winkelen, rommelmarkten, kaartspel, handwerken, dansen, terrasje "pakken" en theatervoorstellingen. Vakanties: diverse bestemmingen zoals Italië, Spanje, Zuid-Amerika & cruises.

Zij zoekt: een oprechte, reislustige, positieve en verzorgde man. Iemand die open is en tegenwicht kan bieden. Toekomst; leuke dingen doen samen, genieten van elkaars verrijkende gezelschap. Leeftijd; 68-77 jaar. Roken liever niet, zelf rookt ze ook niet. Drankje met mate.

Aanvullende informatie

Zij is moeder van 3 volwassen zonen, een charmante vrouw om te zien met een warme uitstraling. Zij heeft lang blond gemêleerd haar wat zij meestal opgestoken draagt maar ook wel eens los heeft. Verder heeft zij hele mooie blauwe ogen, een vriendelijk open gezicht met een mooi gebit. Hbo-Universitair niveau.

Zij heeft  een normaal postuur en kleedt zich normaliter casual en naar gelegenheid. Ze is een gelukkig mens, zeer optimistisch,  ondernemend en sociaal. Houdt van gezelschap om haar heen maar kan ook goed alleen zijn. Werkzaam en bijna met pensioen. Ze rookt niet  en houdt op z'n tijd van een wijntje.

Zij houdt van: tuinieren, lezen en muziek luisteren. Zij is dol op koken en doet dit graag voor familie of vrienden. Verder houdt ze van sporten (hardlopen) en zeker van wandelen en fietsen.  Ze bezoekt graag markten, gaat graag dagjes weg.

Qua vakanties houdt zij van: Griekenland, stedentrips, cultuur snuiven, zon, zee en strand. weekendjes weg. Wintersport is er nooit van gekomen maar lijkt haar zeker leuk om een keer mee te maken.

Zij zoekt: een lange, gezellige en zelfbewuste man met humor! Iemand die haar een beetje kan sturen, zijn gevoelens kan laten zien en samen met haar gezellige dingen wil ondernemen en delen. 

Aanvullende informatie

Vlot uitziende vrouw met een gezet postuur, is 1.65m lang en heeft kort blond haar. Ze kleedt zich casual met vaak een mooi sjaaltje dat een verzorgde indruk geeft. Heeft blauw/groene ogen en draagt een bril. Roken doet ze niet, drinkt dagelijks een wijntje of een besje. Ze heeft een rijbewijs en een auto. Is  2 x weduwe, heeft 2 kinderen en 3 kleinkinderen. Ze woont in een

5-kamerappartement, met een moderne inrichting. Verder is ze huiselijk en rustig, een beetje eigenwijs, heeft humor en is lief. Ze is kieskeurig en soms impulsief maar ook makkelijk, zorgzaam en bescheiden.

Zij houdt van: puzzelen en sport kijken op tv of langs de lijn. Ze is breed geïnteresseerd en leest 2 kranten en volgt op tv een quiz. Regelmatig gaat ze met de auto op pad. Wat vakanties betreft is Europa favoriet.

Zij zoekt: een lieve, zorgzame man voor een Lat relatie. Gelijkwaardig in een relatie en breed geïnteresseerd. Hij is nadenkend en het zou leuk zijn als hij ook passief sportief is. Hij is tussen de 60 en 70 jaar en kleedt zich casual netjes. Liever niet roken of in elk geval niet in huis.

Aanvullende informatie

Ondernemende, vriendelijke, eerlijke, belangstellende en behulpzame vrouw, een gevoelsmens.

Zij houdt van: kleinschalige muziekevenementen, cabaret, uit eten en ontspanning.

Zij zoekt: een eerlijke, romantische, betrokken, ondernemende man met een stabiel karakter. Een man waar ze van op aan kan!

Aanvullende informatie

Leuke, vrouw met normaal postuur en donkere zwarte krullen, van Indonesische afkomst, zachtaardig, flexibel, open, eerlijk en ondernemend.

Zij houdt van: een terrasje pakken, musical en stedentrips.

Zij zoekt: een betrouwbare, romantische, belangstellende man met humor, die een goed gesprekspartner is en van knuffelen houdt.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 11

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Basispakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Basispakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!