40plusrelatie

Contactadvertenties vrouwen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Zo is ze: spontaan, integer, betrouwbaar, empathisch, hoog EQ, positief, genuanceerd, enthousiast, diepgang, harmonie, zelfstandig. Zo ziet ze eruit: verzorgd, gekleed naar gelegenheid, meestal tikkeltje klassiek, grote, blauwgrijze ogen, moderne bril, kortgeknipt, koperkleurig haar. Ze is ongehuwd en heeft geen kinderen.

Zij houdt van: zingen als solistisch sopraan, wandelen en fietsen Pilates, leest graag een boek en ze vindt gezonde voeding belangrijk. Ook is ze vrijwilliger bij de Stichting 'k Leef en geeft hier massages aan mensen met kanker, ze doet allerlei activiteiten voor de kerk, gaat graag naar musea en woont regelmatig (klassieke) concerten bij. Ze kan genieten van muziekreizen naar bijvoorbeeld Wenen, Berlijn, Duitsland. Verre landen bezoekt ze ook graag.

Zij zoekt: een partner die zich herkent in de volgende eigenschappen: eerlijk, betrouwbaar, empathisch, initiatief, zelfstandig, zorgzaam, humor, EQ. Fijn als je niet rookt en met mate drinkt. Als het goed klikt wil ze uiteindelijk graag samenwonen en misschien wel trouwen! Ben jij niet (veel) ouder dan 70 jaar, heb je MBO-HBO niveau, (bij voorkeur) weduwnaar? Dan gaat ze het avontuur graag aan met jou.

Aanvullende informatie

Een vrouw om door een ringetje te halen, 1.57 m lang, slank postuur, kort blond haar, lichtjes opgemaakt, kleedt zich naar gelegenheid, rookt niet, drinkt bij gelegenheid. Ze woont met haar hondje in een eigen ruim appartement. Ze is gescheiden, geen kinderen.
Ze is secuur, kan niet tegen chaos, flexibel, maakt makkelijk contact, heeft inlevingsvermogen en kan gezellig kletsen. Ze heeft in een relatie liefde en genegenheid te bieden.

Zij houdt van: dieren, lezen, puzzelen en films kijken. Ze maakt graag kleine uitjes zoals uit lunchen, uit eten e.d. en ze gaat graag met vakantie, liefst met de auto. Ze is geïnteresseerd in taal (woordenschat en woordspelingen).

Zij zoekt: een gezellige man, geen binnenvetter. Hij durft over zijn gevoelens te praten, is sociaal in de omgang, gelijkwaardig en heeft aandacht voor haar. Ze houdt niet van onmatigheid. Hij is verzorgd, heeft een auto en kan zich naar gelegenheid kleden. Het is belangrijk dat hij van dieren houdt. Hij mag roken maar wel met mate.

Aanvullende informatie

Creatieve, positieve, empathische vrouw, mensen-mens, sprekende ogen, kleurrijke bril, blond, kort geknipt haar, normaal postuur, licht opgemaakt, gaat graag sportief gekleed. Ze is weduwe en heeft geen kinderen. Ze geniet van haar werk als masseur, maar ook van haar vrijwilligerswerk in o.a. kinderopvang. Ze geniet van humor en samen lachen, maar ook een goed gesprek gaat ze niet uit de weg.

Zij houdt van: muziek (luisteren), creatief bezig zijn, theater, concerten. sauna, een terrasje pakken en samen met jou vindt ze wandelen en fietsen ook leuk. Vakanties mag van lang weekend weg in Nederland of buitenland, maar thuis is ook o.k. Roken doet ze niet en ze wil ook graag een partner die niet rookt, maar af en toe een glaasje wijn is gezellig en samen hapje (uit) eten ook.

Zij zoekt: een partner die zich herkent in de volgende eigenschappen: respectvol, liefdevol, spontaan, humor, empathisch, zelfstandig, verzorgd, ruimte gevend (ook om dingen voor jezelf te kunnen doen). Bij voorkeur geen baard/snor en niet rokend. Ben jij tussen de 64 – 70 jaar, heb je MBO-HBO niveau, (bij voorkeur) weduwnaar? Dan wil ze jou graag ontmoeten.

Aanvullende informatie

Een vrouwelijke vrouw met lang bruin haar, een blanke huid, grijsgroene ogen, 1.76m lang, slank tot normaal postuur, verzorgd uiterlijk en jong ogend. Rookt niet. Werkt als HR Manager. Twee lange relaties gehad, 2 volwassen zoons. Ze woont in een geschakelde woning, landelijk inrichting. Ze is lief, ontwikkeld, empathisch, loyaal, romantisch trouw en knuffelig.

Zij houdt van: sauna, yoga, gezelligheid thuis, jazz muziek, museumbezoek en korte tripjes weg. Haar hobby is mensen helpen met personality coaching.

Zij zoekt: in een relatie gezelligheid, verbondenheid en saamhorigheid. Haar partner is monogaam, pittig, heeft diepgang in gesprekken en is intelligent. Hij is tussen de 50 en 60 jaar, is langer dan 1.80m met een normaal postuur. Liever niet rokend.

Aanvullende informatie

Zij is een leuk uitziende vrouw met halflang roodbruin haar en groen-blauwe ogen. Heeft een normaal postuur en kleedt zich vrouwelijk en verzorgd. Zij is lief, eerlijk, ondernemend, loyaal en serieus. Toch ook met humor, een eigen mening en af en toe wat onzekerheid. Zij rookt niet, drinkt graag een wijntje, heeft een auto en een kat.

Haar prachtige moderne appartement heeft ze landelijk en gezellig ingericht. Zij is lang getrouwd geweest en heeft 3 volwassen uitwonende kinderen en 3 kleinkinderen.

Zij houdt van: schouwburg, workshops, musea, muziekevenementen, fitness, lezen, leuke series op t.v. maar is ook maatschappelijk betrokken. Ook houdt ze van reizen, vakanties en heeft al één en ander van de wereld gezien.

Zij zoekt: een man met een sterke persoonlijkheid, normaal tot volslank postuur, verzorgd uiterlijk, reislustig en initiatief nemend. Daarnaast is wederzijds respect, onafhankelijkheid en zelfstandigheid belangrijk. Een man die midden in het leven staat.

Aanvullende informatie

Zij heeft een normaal postuur, kleedt zich vrouwelijk, verzorgd en naar gelegenheid, heeft grijs/groene ogen en kort donkerblond haar. Haar karakter is: geduldig, standvastig, serieus en eerlijk. Zij heeft daarnaast humor, verantwoordelijkheidsgevoel en relativeringsvermogen. Verder is zij zachtaardig, spontaan en stijlvol. Ze is lang getrouwd geweest, heeft 4 volwassen, uitwonende kinderen. Zij heeft een goede part time baan.

Zij houdt van: lezen, tekenen/schilderen, programma’s met woon-, tuin- en reisthema’s. Is ook maatschappelijk betrokken. Verder houdt ze van wandelen, fietsen, bioscoop, schouwburg, uit eten, dagtochtjes en stedentrips.

Zij zoekt: een stabiele, initiatief nemende, zowel ondernemende als huiselijke man die wederzijds respect en acceptatie hoog in het vaandel heeft. Samen fijn kunnen praten vindt zij belangrijk. Een niet rokende man heeft haar voorkeur.

Aanvullende informatie

Zij is een sociale, intelligente, verzorgde, positief denkende, onderhoudende en ondernemende vrouw met halflang blond haar, bruine ogen en een normaal, ietwat gezet postuur. Ze kleedt zich klassiek en naar gelegenheid. Je kunt van haar op aan, ze is bijna altijd goed gehumeurd, houdt van lachen, is communicatief sterk, extravert en een mensen mens. Ze is zelfstandig ondernemer, heeft 2 jong volwassen, uitwonende kinderen, rookt niet en heeft een auto.

Zij houdt van: lezen, netflix kijken, theater, bioscoop, exposities, muziekevenementen, lekker eten in een goed restaurant en een drankje op een fijn terras. Daarbij staat ze open voor leuke ideeën.

Zij zoekt: een verzorgde, ijdele man. Hij heeft een positieve instelling, is een goede gesprekspartner, kan relativeren en heeft inlevingsvermogen. Veder heeft hij wederzijds respect en waarden en normen hoog in het vaandel staan. Daarnaast is hij attent, zorgzaam, heeft pit en toont initiatief.

Aanvullende informatie

Optimistische, open, eerlijke vrouw, recht door zee, actief en soms wat impulsief. Ze heeft een normaal postuur, is 1.67 lang, heeft bruine ogen, halflang bruin haar, is licht opgemaakt en kleedt zich naar gelegenheid. Ze is weduwe en heeft geen kinderen. Ze werkt parttime als administratief medewerkster en heeft haar leven goed op de rit.

Zij houdt van: lezen van thrillers, detectives en romans, op t.v. kijkt ze graag naar nieuwsprogramma's en detectives. Ook houdt ze van tennis, sauna, een terrasje pakken, en samen met jou vindt ze wandelen en fietsen ook leuk. Ze reist graag, maakt rondreizen, stedentrips en geniet zowel van een sportieve- als een zonvakantie. Roken doet ze niet en ze wil ook graag een partner die niet rookt, wel drinkt ze graag een glas wijn.

Zij zoekt: een partner die zich herkent in de volgende eigenschappen: positief, eerlijk, trouw, makkelijk contact maken, sociaal en gastvrij. Fijn als hij zijn leven goed voor elkaar heeft en ook van reizen houdt. Zijn niveau vindt ze minder van belang, als hij maar (breed) ontwikkeld is. Ben je tussen de 55 en 68 en durf jij de reis aan met haar? Dan ontmoet ze jou graag!

Aanvullende informatie

Een mooie vrouw met een jong uiterlijk, 1.73m, normaal postuur, halflang zwart haar, donkere huid, stijlvol gekleed. Ze is ‘een donkere blanke’, zo zegt ze zelf. Ze rookt niet en drinkt bij gelegenheid. Ze werkt als zelfstandige in de zorg en als schoonheidsspecialiste ,MBO+. Gescheiden, 3 volwassen kinderen, allemaal uit huis, 5 kleinkinderen. Ze is gezellig, zorgzaam, behulpzaam, loyaal, bourgondisch, rustig, romantisch, liefdevol, begripvol. Ze komt uit een muzikale familie. Ze houdt van gospel, klassiek en soul. Dansen vindt ze heerlijk.

Zij houdt van: sauna, uit eten, gezelligheid in huis, dansen, koken, de stad in, winkelen, uitgaan, tripjes in de natuur, BBQ met vrienden of familie, zingen.

Zij zoekt: een zelfverzekerde, ambitieuze man tussen de 59 en 65 jaar. Liefdevol, zacht, ondernemend, humor, gezellig, verwerkte rugzak. Hij is niet vastgeroest in zijn leven. Hij is groot qua postuur. Ze gaat voor een duurzame relatie.

Aanvullende informatie

Een stralende, warme, ruimdenkende en toegankelijke vrouw, met een aantrekkelijke uitstraling. Ze heeft half lang (donker)blond haar, een volslank postuur en mooie lichtgrijze ogen. Ze kleedt zich naar gelegenheid; in moderne casual stijl. Zelfstandig ondernemer in de zorg. Een inwonende jongvolwassen dochter.

Zij houdt van: thuis chillen, lezen (spiritueel o.a.), popmuziek luisteren, wandelen met de hond, sociale contacten met vrienden, uit eten, sauna en gezellig een (lunch)terrasje pakken. Vakantie; een korte reis naar zonnige oorden zoals de Canarische Eilanden. Ook een stedentrip behoort tot de vele mogelijkheden samen.

Zij zoekt: een sociale, spontane, zorgzame en betrouwbare man. Iemand die open minded is en met gevoel voor empathie. Ze heeft een gelijkwaardige relatie voor ogen, waarbij je echt een aanvulling voor elkaar bent. Toekomst; hopelijk het unieke gevoel ervaren dat je bij wijze van spreken aan één blik genoeg hebt samen. Roken liever niet, want zelf rookt ze ook niet en drinkt zeer zelden alcohol.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 14

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Basispakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Basispakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!