40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties vrouwen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Een vlotte en sprankelende vrouw om te zien, 1.65m, met natuurlijk gekruld bruin haar, mooie blauwe ogen, een glad gezicht en een normaal postuur. Haar kledingstijl is altijd verzorgd en varieert van vrouwelijk tot stoer. Ze is een harde werker, doorzetter, opgewekt, positief, zorgzaam, een mensenmens, behulpzaam, af en toe een gangmaker, vrouwelijk, gevoelig, empatisch en leer- en nieuwsgierig en weet goed wat zij wel en niet wil. Rookt niet en drinkt bij gelegenheid een Bacardi cola of een whisky.
2 uitwonende en studerende kinderen. Ze volgt een opleiding tot IG verpleegkundige. Na de zomer gaat ze haar 3e studiejaar in en is vastbesloten om haar diploma te halen.

Zij houdt van: dieren, een flink stuk wandelen, gaat graag uit eten, ergens een borrel drinken, en soms naar de sauna, bioscoop, een concert of festival. Voor wat betreft vakanties gaat haar voorkeur uit naar warme landen en maakt daar de combinatie van strand en cultuur. Ook stedentrips maken en op cruise gaan vindt ze leuk.

Zij zoekt: een belangstellende en sociale man. Hij is eerlijk en trouw en wil zich inzetten voor een relatie want dat doet zij ook.

Aanvullende informatie

Trendy geklede vrouw met een normaal postuur, blauw/grijze ogen en kort blond haar. We kunnen haar omschrijven als een open, eerlijke, serieuze, sociale, zelfstandige en onafhankelijke vrouw met humor. Ze heeft het hart op de tong, een eigen mening en inlevingsvermogen. Ze heeft geen kinderen maar zijn van een partner welkom, liefst niet te klein. Haar werkzaamheden in een verpleeghuis brengen wisselende diensten met zich mee. Zij is (nog) een matige rookster en drinkt af en toe een glaasje wijn.

Zij houdt van: muziek luisteren (brede smaak), theater, bioscoop, sauna, winkelen, uit eten, terrasje, weekendjes weg en vakanties. Zij staat open voor leuke ideeën van de ander.

Zij zoekt: een open, attente, sociale, romantische en respectvolle man. Een pré als hij kan koken. Fijn als beiden ook hun eigen dingen hebben. Huisdieren zijn welkom. Zij is (nog) een matige rookster en drinkt af en toe een glaasje wijn.

Aanvullende informatie

Een aantrekkelijke slanke vrouw met een rustige uitstraling. Ze is casual gekleed, heeft groene ogen en bruin lang haar. Ze rookt en drinkt niet. Universitair geschoold. Executive assistent, fulltime baan. Gescheiden, 2 inwonende kinderen.

Zij houdt van: gezelligheid, moderne dans, naar een concert gaan, uit eten gaan, een terrasje pakken, naar het strand, een stukje wandelen of lekker thuis met haar kinderen naar een film kijken. Vakantie: stedentrips.

Zij zoekt: een goed verzorgde, rustige man die niet rookt en niet te veel drinkt, sociaal, initiatiefrijk. Geen dominant type. Iemand die kan relativeren. Een ontwikkelde man, goede gesprekspartner. Toekomst: rustig opbouwen naar LAT relatie.

Aanvullende informatie

Een knappe sportieve, slanke dame met wisselende kapsels, bruine ogen, getinte huidskleur. Kleedt zich naar gelegenheid, van sportief tot gewaagd, rookt niet, geen huisdieren, geen kinderen. Werkt in de zorgsector met ouderen. Ze woont in een strak modern ingericht appartement. Ze verplaatst zich met de auto. Ze is netjes, verzorgd, zorgzaam, initiatief nemend, lief, huiselijk, beetje eigenwijs, flexibel, duidelijk en spontaan.

Zij houdt van: luxe en mooie dingen, vakanties, sporten, uit eten, winkelen, uitgaan, klussen.

Zij zoekt: een nette verzorgde man tussen de 40 en 50 jaar. Niet dominant, huiselijk, actief, sportief, eigen ding hebben, grappig, knuffelig, eerlijk en oprecht, respectvol, niet gierig. Voor haar geldt: zorg voor elkaar met genoeg eigen ruimte. Hij houdt van vakanties, heeft een mooi gebit, een normaal postuur. Hij mag roken. Haar droom is samen een heel goed leven te hebben.

Aanvullende informatie

Mooie vrouw, slank, naar gelegenheid gekleed, mooie lach, groene ogen, lang blond haar. Gescheiden, 2 oudere kinderen. Ze is onderneemster en woont in statig loft. Rookt niet, drinkt wijntje of biertje voor de gezelligheid.
Ze is amicaal, impulsief, enthousiast, pittig, zorgzaam, gevoelsmens, sociaal, oplossingsgericht, optimistisch. Ze wordt blij van luxe, aandacht krijgen en van haar werk.

Zij houdt van: sporten, skiën, fietsen, wandelen, dansen en uitgaan. Ze is gek op watersport en ze kan golfen. Ze is geïnteresseerd in alles wat met creativiteit te maken heeft.

Zij zoekt: een energieke, optimistische man die actief in het leven staat, aandacht gevend. Hij is gepassioneerd, sportief, een krachtige persoonlijkheid, bourgondisch en amicaal. Haar voorkeur gaat uit naar een ondernemer, tot 60 jaar, normaal postuur en casual, sportief, klassiek gekleed. Ze valt op 'n man met lichte ogen.

Aanvullende informatie

Sociale en zorgzame weduwe met normaal postuur, lang golvend kastanje bruin haar, sprekende ogen en een mooi gebit. Ze kleedt zich vrouwelijk en casual sportief; passend bij de gelegenheid. Verder is zij energiek, humorvol en enthousiast met oprechte belangstelling voor de ander. Zij rookt niet en gebruikt geen alcohol.

Zij houdt van: haar volwassen kinderen, haar werk, tuinieren, klussen en koken. Vaak luistert ze naar muziek uit de jaren 70-90 of naar klassieke of jazz muziek. Zij is een groot sportfanaat. Ze gaat liever in gezelschap naar het theater, bioscoop, uit eten of samen dansen. Ze vertoeft graag in de natuur om te wandelen of te fietsen. Ze reist graag naar een zonnig land. Zelf is ze gek op Spanje of Argentinië. Ze vindt het ook leuk om steden te bezoeken.

Zij zoekt: een niet rokende, serieuze man die goed verzorgd, romantisch en sportief is. Ook zal hij betrouwbaar en eerlijk zijn. Ze houdt van mannen met een normaal postuur en graag zonder snor. Iemand met een goede uitstraling en een mooi karakter. Hij staat met beide benen op de grond en heeft alles goed voor elkaar, net zoals zij. Samen gezellige dingen ondernemen en een rustige maar gelijkwaardige relatie opbouwen is iets waar zij naar uitkijkt.

Aanvullende informatie

Een levenslustige, spontane, humoristische en oplossingsgerichte vrouw met een energieke uitstraling. Ze heeft een volslank postuur, groen/bruine ogen en donkerbruin half lang haar met lichte slag. Ze kleedt zich modern casual en naar gelegenheid passend. Verpleegkundige (flexkracht). Gescheiden; twee uitwonende volwassen kinderen.

Zij houdt van: regelmatig sporten; bodypump. Sociale contacten, in gezelschap naar het theater, de bioscoop (bijv. thriller & feel good), dagjes weg of struinen in een kringloopzaak. Langere afstanden wandelen en zet zich actief in voor dierenwelzijn. Vakantie; een goede combi van zon, strand & cultuur. Zoals Canarische Eilanden, of Cuba.

Zij zoekt: een ruimdenkende, sociale, relativerende en optimistische dierenliefhebber. Iemand waarmee ze echt kan levelen en alles eerlijk kan bespreken. Toekomst; een gelijkwaardige relatie opbouwen waarin je je echt helemaal thuis voelt bij elkaar. Roken liever niet of beperkt, want zelf rookt ze niet en drinkt bij gelegenheid.

Aanvullende informatie

Slanke, goed verzorgde, sportieve vrouw met groen/blauwe ogen, lang donker blond haar en kleedt zich klassiek/sportief. Leuke baan (Hbo) waar ze veel voldoening uit haalt. Ze is bescheiden en zorgzaam, maar kan ook koppig en vasthoudend zijn. Genoeg inzicht om ook haar mening weer bij te stellen. Ze is rustig, sociaal en kan zich goed inleven. Ze woont in een sfeervolle woning zonder huisdieren. Rookt niet en drinkt bij gelegenheid een wijntje.

Zij houdt van: de natuur in gaan, hardlopen, fietsen en wandelen. Lezen, een leuke Nederlandse of Scandinavische serie kijken, gezelligheid creëren in huis. Bezoeken van bioscoop, theater of lekker ergens een hapje eten. Het liefst boekt ze meerdere keren per jaar kortere vakanties en stedentrips. Dan verblijft ze in een appartement, huurt een auto en gaat de omgeving verkennen.

Zij zoekt: een verzorgde man die midden in het leven staat. Hij is empathisch en integer. Houdt van de natuur en leuk als hij sportief is. Vindt het ook belangrijk om een eigen leven te behouden en is niet claimend. Samen een liefdevolle relatie opbouwen met wederzijds respect. Hbo denk niveau. Niet rokend. Leeftijd 54-68 jaar.

Aanvullende informatie

Charmante vrouw met een warme uitstraling. Zij heeft kort, blond haar, mooie blauwe ogen, een vriendelijk en sprekend gezicht met een mooi gebit en draagt een moderne bril. Zij heeft een normaal postuur en kleedt zich casual, sexy, vrouwelijk of stoer, afhankelijk van de gelegenheid. Verder is ze energiek, een gelukkig mens, optimistisch, humorvol, ondernemend en zeer gastvrij. Zij heeft een eigen visie op het leven en ze staat zéker graag open voor een interessante, andere mening. Ze is een makkelijke praatster, een doorzetster en iemand die van afwisseling in haar leven houdt. Roken doet ze niet. Ze houdt beslist van gezellig een wijntje drinken in goed gezelschap. Dit kan zowel thuis als op een terras.

Zij houdt van: haar dochter, katten, de natuur. Ze vindt het leuk om te wandelen, zwemmen, varen in Nederland en snorkelen in de tropen. Verder is ze graag bezig met zelfontwikkeling en zoekt naar de verbanden tussen gebeurtenissen, ervaringen in het leven en de invloed daarvan op de mens. Ook houdt zij van tuinieren, salsa en piano spelen en vindt het heerlijk om er op uit te gaan maar ook om lekker thuis of op de boot te zijn.

Qua vakanties kun je met haar veel kanten op. Ze houdt wel van 'doe' vakanties en zeker ook van cultuur snuiven. Uiteraard staat zij open voor de wensen van haar toekomstige partner. Met een camper door Frankrijk crossen lijkt haar ook een superleuke uitdaging.

Zij zoekt: een sportieve, verzorgde, liefst een lange, zelfbewuste man met humor; een goede sparringpartner die ook zijn eigen leven heeft met een verfrissende eigen invulling. Enige emotionele ontwikkeling is zeker gewenst. Ze wil met haar partner gezellige en culturele uitstapjes ondernemen en ook de alledaagse ervaringen delen. Een warme knuffel en die ene speciale, liefdevolle blik zijn zeker welkom.

Haar motto is: “Don’t wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect”.

Aanvullende informatie

Belangstellende, zorgzame, ontwikkelingsgerichte en geestige vrouw met een aantrekkelijk en verzorgd voorkomen. Ze heeft een volslank postuur, blond half lang haar, sprekende ogen en draagt een bril met bescheiden montuur. Ze kleedt zich vrouwelijk en casual modern; passend bij gelegenheid. Gescheiden; twee kinderen & vier kleinkinderen. Theoretisch geschoold, vrijwilliger bij stervensbegeleiding.

Zij houdt van: lezen, spiritualiteit/zingeving, het theater, filmhuis films, (piano)muziekuitvoeringen, uitgebreid tafelen & uit eten. Sauna liefhebber, sportschool met regelmaat, musea (Rijks!), veel wandelen in de natuur, bij tijd en wijle op stilteretraite. Vakantie; ze is een landschapsmens; op pad met een camper door Europa, wintersport en haar ultieme reiswens is Antarctica.

Zij zoekt: een man die steun en troost biedt. Iemand die aardig is voor zijn medemens; harmonieus, vitaal, humoristisch en zelfstandig. Toekomst; er met hart & ziel voor elkaar zijn. Een gelijkwaardige relatie opbouwen en wie weet samen ooit samen in een knus dijkhuisje of op een boerenerf vertoeven. Leeftijd; 58-68 jaar. Wijntje geen bezwaar, niet-rokend.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 14

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Basispakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Basispakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!