40plusrelatie

Contactadvertenties van vrouwen

Een first class lady. Energieke, aantrekkelijke uitstraling, tenger postuur, 1,69m. Zeer verzorgd en vrouwelijk gekleed. Kort donkerbruin haar met nonchalante slag, groene ogen. Universitair geschoold, bestuurlijke functie in het basisonderwijs.

Zij houdt van: zumba, salsa en –stijldansen, strand & terrasbezoek, sociale contacten, wandelen en fietstochtje. Vakantie naar zonnige bestemmingen.

Zij zoekt: een man die zogezegd een dans met haar aandurft, het juiste ritme samen ontdekken en elkaar in balans houden. Bonuskinderen zijn welkom. Niet-rokend, leeftijd; 44-50jr

Aanvullende informatie

Verzorgde, vlotte vrouw, 1.62m lang, volslank, donker bruin krullend haar, brildragend, casual gekleed met hakje, rookt niet, gescheiden, 3 kinderen van 16 jaar en ouder, 2 in co-ouderschap, werkt in een brillenshop.

Zij houdt van: bioscoop, uit eten, winkelen, sauna, buiten fotograferen, de natuur, strand en (stijl)dansen. 

Zij zoekt: een man tussen de 40 en 50 jaar, lief, initiatief nemend, over gevoelens kunnen praten, spontaan en trouw.

Aanvullende informatie

Warme, gevoelige vrouw, creatief, kan goed luisteren, rustig, betrouwbaar, empathisch, ziet er goed verzorgd uit, kleedt zich modern. Ze heeft bruine ogen en bruin half lang haar. Mbo, 65 jaar, niet rokend.

Zij houdt van: haar activiteiten zoals archiveren en decoreren bij een familiebedrijf, oppassen in gezin met kinderen, maar ze houdt ook van lezen, puzzelen, klussen, decoreren in huis, muziek luisteren, wandelen, fietsen, skiën, oude steden bezoeken, schouwburg. Ze reist graag in binnen en buitenland. Voorkeur voor Spanje, Italië, Ardennen, Waddeneilanden.

Zij zoekt: een ondernemende man met humor. Betrouwbaar, lief en gezellig en belangrijk dat er wederzijdse interesse is en ook interesse in andere mensen, familieman. Samen een fijne, mooie tijd hebben, dat is haar wens. Mbo/Hbo/ 63-69 jaar/niet rokend.

Aanvullende informatie

 

Veelzijdige persoonlijkheid, vriendelijk rond gezicht. Slank postuur, 1,68m. Verzorgd, zongebruind en overwegend casual gekleed. Helblond lang haar, blauwe ogen. 2 jongvolwassen kinderen, waarvan 1 inwonend. Werkt in de tuinbouwsector.

Zij houdt van: zwemmen, socializen met familie, vrienden en collega’s. Vakantie; Turkije, Portugal en Oost-Europa.

Zij zoekt: een man die van aanpakken weet en zichzelf goed verzorgd. Betrouwbaar, humorvol, sociaal en belangstellend. Roken mag, al rookt ze zelf niet. Leeftijd; 48-58 jaar.

 

Aanvullende informatie

Gezellige spontane vrouw, ziet er goed verzorgd uit, kleedt zich klassiek. Ze heeft een open vriendelijk gezicht, bruine ogen, half lang haar.

Zij houdt van: haar werk als senior consultant duurzaamheid, van gezelligheid o.a. van concerten, een bioscoopje, lezen, haar tuin, sporten. Voor vrienden koken en borrelen. Brede smaak qua muziek en reizen, van een stedentrip tot het regelen van een avontuurlijke vakantie.

Zij zoekt: een actieve en spontane man met de nodige dosis humor, waar je mee kan lachen, die van gezelligheid en van reizen houdt, samen iets wil ondernemen of lekker thuis rommelen en die een goed gesprek niet uit de weg gaat. Om op deze manier heerlijk samen te kunnen genieten en iets moois op te bouwen. Op HBO/Universitair niveau in de leeftijd van 49-58 jaar.

Aanvullende informatie

Slanke, Surinaams-Hindoestaanse vrouw, licht getint, brildragend met halflang bruin, krullend haar. Zij is vrolijk, humorvol en ondernemend. Geen kinderen. Verder is zij zeer sociaal, zorgzaam en warmhartig. Niet rokend. Allergisch voor kat en hond. Mbo niveau.

Zij houdt van: lekker en gezond koken, muziek, film, markten en musea bezoeken. Vakanties, liefst in het buitenland. 

Zij zoekt: een verzorgde, empathische en sociale man. Iemand die weet hoe je respectvol met elkaar omgaat. Een man met serieuze bedoelingen, die lief en zorgzaam is. Samen gezellige dingen doen en een goede toekomst opbouwen. Mbo-Hbo niveau.

Aanvullende informatie

Charmante, spontane vrouw, stijlvol gekleed. Zij heeft donkerblond haar, blauw/groene ogen, slank, ziet er jonger uit dan haar leeftijd doet vermoeden. Niet rokend, Hbo niveau. 

Zij houdt van: zon, strand, terrasje, cabaret, een wijntje drinken in een leuke uitgaansgelegenheid, mountainbiken, zwemmen en zonvakanties. 

Zij zoekt: een verzorgde, charmante, zelfverzekerde, attente, ondernemende man met humor. Samen kunnen lachen, trouw, intensiteit, trots op elkaar en er voor de ander zijn vindt ze belangrijk in een relatie. Met deze man wil ze uiteindelijk weer samenwonen. Leeftijd: 60-65 jaar. Niet regio gebonden. 

Aanvullende informatie

 

Gezellige, spontane vrouw uit de omgeving Amersfoort. Ze ziet er goed verzorgd uit, modern gekleed en heeft een open vriendelijk gezicht, grijsblauwe ogen. Ze rookt niet.

Zij houdt van: haar werk als doktersassistente in een ziekenhuis, haar kinderen van 23 en 26 jaar, van gezelligheid o.a. muziekevenementen, een strandwandeling, lezen, sporten. Met vrienden of de kinderen aan de keukentafel, koken en borrelen. Brede smaak qua muziek en reizen, van een stedentrip in binnen- of buitenland, zon-, water- en sneeuwvakanties.

Zij zoekt: een sportieve, actieve en spontane man met de nodige dosis humor, die van gezelligheid en van reizen houdt, samen iets wil ondernemen of lekker thuis rommelen en gaat een goed gesprek niet uit de weg. Om op deze manier heerlijk samen te kunnen genieten en iets moois op te bouwen. Op HBO/Universitair niveau in de leeftijd van 52-64 jaar.

 

Aanvullende informatie

Charmante vrouw met Surinaamse roots. Casual gekleed, donker haar, brildragend, normaal postuur. Maakt gebruik van rolstoel maar is zeer zelfstandig. Creatief van geest, gezelligheidsmens, goed ontwikkeld, echte lekkerbek en een opgeruimd humeur. Niet rokend, MBO-HBO niveau.

Zij houdt van: kleding maken, muziek, lekker eten, theater, markten bezoeken. Reizen binnen Europa.

Zij zoekt: een verzorgde, ondernemende, humorvolle man.  Samen leuke dingen ondernemen. Zij gaat voor een latrelatie en dan zien waar dit toe leidt. Leeftijd: 60-75 jaar.

Aanvullende informatie

Verzorgde, vlotte, leuke vrouw, 1.51m, volslank, donker bruin halflang haar, naar gelegenheid gekleed, rookt sigaretten, 1 dochter, 2 kleinkinderen, woont in appartement, werkt als verzorgende.

Zij houdt van: motorrijden, darten en dansen.

Zij zoekt: een ondernemende man tot 60 jaar voor een lat relatie, trouw, inlevend, humoristisch en verzorgd. Leuk als hij motor rijdt.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 8

Meer weten?

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

 9. Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

 10. Nieuwsbrief ontvangen?
  Ongeldige invoer
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Gratis ebook

10 Tips voor een goede relatie

Graag je voornaam invullen.
Graag je mailadres invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Basispakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Basispakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens
Premiumpakket 18 maanden € 1.995,- betalen in 1 of 2 x

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!