40plusrelatie

Contactadvertenties vrouwen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Zij is een vrolijke, lange vrouw met een frisse uitstraling, een normaal postuur, bruine ogen en kort donkerblond haar. Ze draagt een bril en kleedt zich bij voorkeur casual. Zij is een doorzetster, probeert ondernemend te zijn. Ze zegt zelf soms impulsief te zijn maar meestal is zij bedachtzaam en weet ze heel goed wat zij wel of niet wil.

Zij houdt van: gewoon lekker chillen met haar dochters. Ze kijkt graag tv, houdt van tijdschriften lezen of gewoon lekker op de bank met een hapje en een drankje. Ze gaat er graag op uit, wandelen in het bos of strand. Ze houdt van winkelen, bioscoop of een dagje weg, zoals naar een dierentuin. Voorkeur voor een combi zonvakantie en of dat nu in Nederland of buitenland is, maakt haar niet zoveel uit. Samen korte stedentripjes maken lijkt haar ook leuk.

Zij zoekt: een zorgzame, respectvolle, rustige man. Een man met eigen initiatief! Iemand die haar kinderen accepteert, zijn kinderen (groot & klein) zijn bij haar uiteraard welkom. Zij wil graag gezellige dingen samen ondernemen. Simpelweg genieten, er zijn voor elkaar en weer blij zijn samen. Zij gaat uit van een lat relatie en dan zien waar dit toe leidt. Roken graag beperkt, zelf rookt ze niet en drinkt heel soms een likeurtje of een Hugo.

Aanvullende informatie

Nette, verzorgde vrouw met een normaal postuur, casual of naar gelegenheid gekleed, kort grijs kapsel, brildragend. Ze rookt niet en drinkt soms een wijntje. Gescheiden, 3 uitwonende kinderen, 3 kleinkinderen. 

Ze is creatief, zorgzaam, initiatief nemend, aanpakkend, zelfstandig, behoudend, trouw, natuurmens, niet heel zelfverzekerd, kwetsbaar, huiselijk, tevreden, houdt niet van competitie, bescheiden.

Zij houdt van: fotograferen en fotobewerking, natuur, fietsen, wandelen, steppen, volleybal, uitgaan, lezen, gezelschapsspellen, en koken. Vakantie: Noord Europa of naar de zon. Geen massaal toerisme voor haar.

Zij zoekt: een man van in de zestig die net als zij nog werkt of in elk geval zijn bezigheden heeft. Hij is zelfstandig, vitaal, zorgzaam, gelijkwaardig, kan gezellig kletsen maar is geen ratel, diepgaand gesprek kunnen voeren, trouw, huiselijk, spontaan, geen volger, sociaal. Hij heeft een normaal tot volslank postuur en het liefst niet rokend.

Aanvullende informatie

Betrouwbare, eerlijke, sportieve, lieve, rustige vrouw, gevoelsmens. Normaal postuur, blauw/grijze ogen, draagt een bril en ze heeft donkerbruin haar. Ze maakt zich licht op, kleedt zich meestal sportief, draagt soms een jurkje met hakje. Ze is gescheiden, heeft twee dochters en vier kleinkinderen. Ze heeft een kat, een leuke woning die ze sfeervol heeft ingericht. Ze heeft haar leven goed op de rit en ze geniet van haar pensioen.

Zij houdt van: zingen in haar koor, Pop, Country, sfeermuziek. Vroeger speelde ze piano. Andere hobby’s/bezigheden: breien, haken, borduren, legpuzzels, maar ook mountainbiken, sauna, wandelen, op een terrasje zitten geniet ze van. Vakantie vieren heeft ze gedaan in IJsland, ze gaat graag naar de Noordelijke landen, ze heeft meer met kou dan met warmte. Steden bezoeken in Nederland vindt ze ook leuk.

Zij zoekt: een man waarbij ze haar verhaal kan doen, die naar haar luistert. Ze heeft een muurtje om zich heen gebouwd en als je geduldig bent, mag je hem misschien wel voorzichtig afbreken. Wat ze nog meer belangrijk vindt: eerlijk/betrouwbaar/niet jaloers/ sportief/doe het zelver. Heb je MBO/HBO-niveau, rook je niet, ben je matig met alcohol, ben je tussen de 61-70 jaar en ga je ook eerst voor vriendschap/LAT en wie weet als het echt klikt, voor meer, dan ontmoet ik jou graag!

Aanvullende informatie

Een sociale, spontane, serieuze, ondernemende, geïnteresseerde, initiatief nemende en zorgzame vrouw met humor. Ze heeft halflang blond haar, bruine ogen en een normaal/volslank postuur. Zij is z.z.p.-er, zelfstandig en financieel onafhankelijk. Mbo.

Zij houdt van: fitness, theater, bioscoop, muziekevenementen, dagtochtjes, weekendjes weg, uit eten en ergens iets drinken. Qua vakanties is zij o.a. in Amerika, Australië, Italië en Kroatië geweest.

Zij zoekt: een betrokken, zorgzame, ondernemende, levenslustige, initiatief nemende en lieve man met humor, bij wie geven en nemen in balans is.

Aanvullende informatie

Moderne, realistische en zorgzame vrouw van 1.70m met normaal postuur. Ze heeft kort grijzend haar met lichte slag en helblauwe ogen. Kleedt zich casual modern en vrouwelijk bij gelegenheid. Gepensioneerd horecamedewerkster. Weduwe; een zoon en ze is supertrotse oma.

Zij houdt van: haar speelse kat, gezellige muziek, denksportpuzzels maken, diverse handwerk bijv. haken, fietsen & “campinglife”. Vakantie; verblijf in haar chalet op de camping. Ze staat open voor andere reissuggesties; zoals een weekendje weg.

Zij zoekt: een actieve en sociale man die jong van geest is, maar bovenal eerlijk is. Toekomst; rustig de tijd nemen om elkaar goed te leren kennen. Erop uit gaan en genieten van het goede leven samen. Roken is niet bezwaarlijk, maar zelf rookt ze niet. Drankje erbij op z’n tijd is gezellig.

Aanvullende informatie

Enthousiaste, charmante, slanke vrouw (1.75) met blauwe ogen, paarskleurige bril, half lang blond haar. Licht opgemaakt, mooi gelakte nagels, kleedt zich graag vrouwelijk. Ze is gescheiden, heeft 2 volwassen kinderen en vier kleinkinderen. Ze houdt van huisdieren, maar ze heeft ze nu niet, omdat ze graag reist en dat is dan niet praktisch. Ze heeft haar leven goed op de rit en ze geniet van haar pensioen. Haar karakter kun je omschrijven als: opgewekt, enthousiast, levenslustig, intens, heeft zin in een mooie toekomst, met warmte, aandacht en liefde. Ze staat positief in het leven, is eerlijk en vol vertrouwen.

Zij houdt van: reizen, zo gaat ze twee keer per jaar naar haar zoon, die in Indonesië woont. Behalve verre reizen hebben ook korte vakanties en stedentrips haar interesse. Een cruise naar St. Petersburg, New York zien alsook met een SUV door Amerika trekken, zijn wensen. Andere hobby’s zijn: fotograferen, haar auto, Formule 1, puzzelen en spelletjes op de IPad, tv-kijken, wandelen, zwemmen, shoppen, sauna, uit eten, Roken doet ze niet, wel drinkt ze graag een rood wijntje.
Ze heeft zin in een mooie toekomst, met warmte, aandacht en liefde. Ze wil graag weer samen delen.

Zij zoekt: Belangrijke woorden voor haar zijn: zorgzaam, betrouwbaar, enthousiast, attent, galant, zelfverzekerd, respect voor andermans denken/doen, reislustig, gevoelens onder woorden kunnen brengen. Een aantrekkelijke uitstraling, liefst langer dan 1.78, MBO+/HBO/Universitair niveau, op termijn ook willen samenwonen? Je bent welkom om met haar het avontuur aan te gaan!

Aanvullende informatie

Een leuke vlotte vrouw om te zien. Ze ziet er jonger uit dan haar kalenderleeftijd en heeft een glad gezicht, mooie huid en een leuke lach. Ze heeft een kort krullend kapsel in een hazelnoot bruine tint en kleedt zich casual, vrouwelijk en een beetje stoer. Ze heeft een goed en vrouwelijk figuur en maakt zich licht op. Haar karakter is het beste te omschrijven als positief, enthousiast, sensitief, soms een beetje gek, gastvrij, ze heeft gevoel voor humor, is een doorzetter, loyaal en eerlijk. Ze drinkt dagelijks een wijntje en rookt niet. Samen met haar hond en kat woont ze in een leuke woonwijk in een geschakelde woning met een ruime tuin. Ze heeft haar huis modern en met design meubels ingericht. Het is persoonlijk, sfeervol met wat rode accenten.

Zij houdt van: een goed boek of vakgerelateerde literatuur lezen en ze volgt een cursus Spaans. Op televisie kijkt ze onder andere naar de actualiteiten en voetbalwedstrijden van PSV.
Wandelen met de hond, een borrel drinken in een gezellige kroeg, uit eten, naar de bioscoop, festivals bezoeken en spa's bezoeken.
Voor wat betreft vakanties gaat haar voorkeur uit naar zonnige bestemmingen en dan een combinatie van strand en cultuur. Ook stedentrips vindt zij leuk om te doen.

Zij zoekt: een vlotte, positief ingestelde, humorvolle, sociale en ondernemende man. Fijn als hij, net als zij, van muziek en dansen houdt.

Aanvullende informatie

Zij is een vriendelijke vrouw, heeft halflang blond haar en mooie blauwe ogen. Zij draagt een bril, heeft een mooi wit gebit, een normaal postuur en kleedt zich normaliter casual/sportief en naar gelegenheid. Zij is een zelfstandige vrouw, houdt van de kleine dingen in het leven, is een blij mens, heel sociaal, zorgzaam en avontuurlijk. Verder is ze een rustige maar makkelijke praatster. Over het algemeen probeert ze gezond te eten, eet geen vlees, wel vis. Ze rookt niet en houdt op z'n tijd van een wijntje.

Zij houdt van: haar werk als gastvrouw bij een grote organisatie. In haar vrije tijd houdt zij houdt van tuinieren, rommelen in en om het huis. Zij is dol op koken en doet dit graag voor familie of vrienden. Verder houdt zij van boswandelingen, zwemmen en fietsen. Verder is zij dol op varen, zeilen en gaat regelmatig met haar kano het water op. Haar sociale leven houdt zij goed bij en vindt dit ook belangrijk. Een terrasje pakken, af en toe eens uit eten, zijn dingen die zij graag doet.

Qua vakanties kun je met haar veel kanten op; zon, zee, strand. Houdt wel van actief bezig zijn. Stedentrips of weekendjes weg vindt ze ook leuk. Is gek van Griekenland! Een vakantie met een camper lijkt haar geweldig en is stiekem een droom van haar. Uiteraard staat zij open voor de wensen van haar toekomstige partner.

Zij zoekt: een verzorgde, sportieve en sociale man. Hij heeft een goed karakter en een vriendelijke uitstraling. Iemand die van het leven houdt en voorzien is van de nodige humor en met beide benen op de grond staat. Hij wil samen met haar gezellige dingen ondernemen en delen. Iemand waar zij trots op kan zijn en die laat merken dat hij blij met haar is.

Aanvullende informatie

Daadkrachtige en initiatiefrijke vrouw van 1.68m met slank postuur. Ze heeft kort blond haar, blauwe ogen en is brildragend. Zeer verzorgd en kleurrijk gekleed. Weduwe, gepensioneerd winkelmedewerker (MBO)

Zij houdt van: muziek (SublimeFM), denksportpuzzels maken, inhoudelijke gesprekken & gevatte humor, uit eten gaan, terrasje "pakken", theater en/of muziekvoorstellingen. Vakantie; korte trip met overnachting in een hotel, bijv. “ouderwets” op de bonnefooi.

Zij zoekt: een humorvolle, eigentijdse en goed verzorgde man. Iemand met een medemenselijke instelling. Toekomst; heerlijk vooruitzicht om er samen op uit te gaan; fijn om te praten en te lachen samen. Leeftijd; 68-78 jaar. Roken niet bezwaarlijk, zelf rookt ze ook (buiten). Af en toe een drankje is gezellig.

Aanvullende informatie

Spontane, verzorgde vrouw met kort, grijs haar, blauwe ogen, brildragend en casual gekleed. Naast haar gezin altijd met veel plezier een eigen onderneming gerund. Inmiddels aan het genieten van haar vrijheid. Mbo/Hbo niveau. Zij rookt niet en drinkt bij gezelligheid een wijntje. Ze is onafhankelijk, een doorzetter, ondernemend, trouw en eerlijk, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Gastvrijheid en zorgzaam zijn vindt ze zeer belangrijk en dit merk je ook aan alles wat ze doet.

Ze heeft al veel van de wereld gezien en gaat nu voor reizen (stedentrips) binnen Europa en misschien wel met de juiste man een camper vakantie ondernemen.

Zij houdt van: auto rijden, bridgen, musea/theater bezoeken, lekker uit eten en/of een terrasje pakken. Wandelen of fietsen in een mooie omgeving en oude steden bezoeken. Ze heeft een Bourgondische insteek en gaat er graag (spontaan) op uit.

Zij zoekt: een beschaafde, betrouwbare, ondernemende man die financieel onafhankelijk is. Hij is eerlijk en empatisch is. Een man die flexibel is en diepgang heeft. Normen en waarden heeft hij hoog in het vaandel staan en hij houdt van gezelligheid. Roken doet hij niet. Leeftijd: 70-78 jaar

Een gelijkwaardig relatie opbouwen en genieten van het leven en samen kunnen filosoferen.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 14

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Basispakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Basispakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!