40plusrelatie

Contactadvertenties vrouwen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Jeugdige, aantrekkelijke vrouw 1.62m, bruine ogen, donker half lang haar en normaal postuur. Vrouwelijk en naar gelegenheid gekleed. Is onderneemster in hart en nieren. Ze rookt niet, kan wel genieten van een lekker etentje met een goed glas wijn. Prima contact met familie, kinderen en kleinkinderen. Ze is een warme persoonlijkheid, geïnteresseerd en gastvrij. Kan zich goed in anderen verplaatsen en is een mensen mens.

Zij houdt van: lekker (uit) eten of een terrasje pakken. Samen een mooie wandel- of fietstocht maken door de natuur. Ze bezoekt graag een concert, musical of een theatervoorstelling. Muziek uit de jaren 70&80, Blues en Classic Rock hebben haar voorkeur. Van de wereld heeft ze al veel gezien, haar voorkeur gaat uit naar landen met een aangename temperatuur en de luxe van hotels. Kamperen is niet aan haar besteed. Ze vindt het ook heerlijk om het thuis gezellig te maken met een hapje en een drankje.

Zij zoekt: een nette, verzorgde man die zich kan inleven en ondernemend is. Hij kan goed sparren, meedenken en hij vindt normen en waarden belangrijk. Hij houdt van lekker eten, gezelligheid en staat volop in het leven. Leeftijd van 58/67 jaar, niet rokend. Afstand is geen bezwaar. 

Aanvullende informatie

Sociale, verzorgde vrouw, slank postuur, half lang donkerblond haar, groene ogen, vrouwelijk en naar gelegenheid gekleed. Weduwe, 2 kinderen waar ze goed contact mee heeft. Hbo-niveau. Heeft altijd gewerkt. Op dit moment nog zelfstandig en part-time, zodat ze ook kan genieten van haar vrijheid. Ze rookt niet, houdt wel van een lekker wijntje.

Ze is zeer trouw en hecht waarde aan vriendschappen en de mensen om haar heen en laat dit ook merken. Verder kookt ze graag; bij voorkeur voor vrienden en familie. En in de toekomst voor een eventuele nieuwe partner.

Zij houdt van: lezen, documentaires, Scandinavische en Engelse detectives kijken, varen, wandelen, fietsen en spontane uitjes. Gaat graag naar de waddeneilanden. Reist graag, ook met een camper. Tijdens vakanties zijn natuur en cultuur belangrijke elementen. 

Zij zoekt: een goed verzorgde man met diepgang. Hij is trouw en kan relativeren. Heeft humor, houdt van spontane uitjes, reizen en lekker (gezond) eten. Hij rookt niet, houdt wel van een drankje bij gelegenheid. Elkaar respecteren en ruimte geven voor eigen activiteiten. Samen een team zijn en genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft.

Afstand is geen probleem. Leeftijd 60-70 jaar.

Aanvullende informatie

Verzorgde vrouw met blauw/grijze ogen en half lang donkerblond haar. Modern en naar gelegenheid gekleed. Ze rookt niet, houdt wel van een wijntje/biertje. Ze heeft twee kinderen een leuke baan en is reislustig.Financieel onafhankelijk, ondernemend, zo nu en dan wat eigenwijs, creatief, sociaal en vrolijk. 

Zij houdt van: spontane uitstapjes zoals lekker uit eten, naar theater/bioscoop gaan, weekendjes weg, sporten, creatief bezig zijn.Thuis gezelligheid creëren met een lekker muziekje of een spannende film.

Wat betreft vakanties gaat ze graag naar bestemmingen met aangename temperaturen met de luxe van een hotel. Niet de hele dag op het strand liggen, maar ook wat zien van het land, de cultuur/natuur. Ze is avontuurlijk ingesteld en het lijkt haar dan ook leuk om met een camper nog meer van de wereld te ontdekken.

Zij zoekt: een goed verzorgde man, die actief is en ondernemend. Hij heeft humor en is positief ingesteld, heeft een eigen inbreng en is betrouwbaar. Rookt niet. Houdt van gezelligheid met een hapje en een drankje. Samen mooie reizen maken en een liefdevolle relatie opbouwen.

Aanvullende informatie

Aantrekkelijke, jong uitziende moderne dame met een normaal postuur, netjes gekleed 1.58m. gescheiden, 2 kinderen en 4 kleinkinderen. Ze is zorgzaam, vasthoudend, humoristisch, gestructureerd en sociaal. Ze rookt en drinkt niet.

Zij houdt van: muziek, handwerken, opera, toneel, uit eten, fietsen en wandelen.

Zij zoekt: een man tot 70 jaar, actief en ondernemend, ontwikkeld, galant, loyaal en beleefd. Met een verwerkte rugzak. Geen baard of snor.

Aanvullende informatie

Snelle, temperamentvolle, vrouw, recht door zee, aanpakker, doorzetter, gelijkmatig, ook kwetsbaar, zich veilig voelen om goed te kunnen functioneren en communiceren is belangrijk voor haar. Ze is volslank, heeft blauwe ogen, half lang donkerbruin haar, draagt een opvallende bril, kleedt zich casual. Hbo/Universitair/niet rokend.

Zij houdt van: haar dochter van 4,5 jaar, lezen van romans, studiemateriaal, levensbeschouwelijke boeken, creatief bezig zijn zoals verven, borduren, (samen) klussen in huis, sauna, dierentuin, zwemmen, museumbezoek. Vakanties binnen Europa, mag op camping of thuis is ook o.k. Ze houdt van rust.

Zij zoekt: een partner die rustig is, zorgzaam, kan communiceren (ook luisteren), doorzetter, positief is en een grote liefde voor het gezin heeft, huiselijk is. Ze omschrijft het heel mooi: samen zoeken naar de goede weg om gelukkig te zijn en een rustig en stabiel leven te leiden. Fijn als hij Hbo of Universitair is opgeleid, niet rookt, religieus is (zij is christen en fijn als jij dat ook bent).

Aanvullende informatie

Een sprankelende, aantrekkelijke vrouw met een prachtige lach en pretlichtjes in haar ogen. 1.63m lang, volslank. Ze heeft grijzend halflang haar, is brildragend, kleedt zich casual en naar gelegenheid. Rookt niet, geen kinderen. Ze woont in Nederland en in Spanje. Ze is bijdehand, adrem, dubbelzinnig, humoristisch en kleurrijk. Ook is ze rustig, zorgzaam, goedlachs en spontaan.

Houdt van gekkigheid en is romantisch, verder bourgondisch en een gezelligheidsmens.

Zij houdt van: spelletjes, puzzelen, lezen, gymmen, voetbal kijken, uit eten, terrasje pakken, sauna, zwemmen en autorijden. 's-Morgens een krantje halen, lekker koken (ook voor anderen). Elke dag trekt ze erop uit. Ze is een bereisde vrouw.

Zij zoekt: een jongensachtige, bereisde man tussen de 68 en 72 jaar. Hij is volslank zonder dikke buik. Hij is verzorgd, pittig, handig, een gezelligheidsmens, financieel onafhankelijk en een beetje gek. Hij rookt niet, heeft geen snor of baard en heeft bij voorkeur geen kinderen.

Aanvullende informatie

Mooie vrouw, slank postuur, netjes opgemaakt en een modern blond kort kapsel. Kleedt zich naar gelegenheid. Weduwe, 1 kind, 2 kleinkinderen. Ze woont in een grote bungalow met tuin, smaakvolle inrichting. Ze was onderneemster in Spanje en had later een schoonheidssalon in Nederland.

Ze is creatief, een echte doener, is handig en weet van aanpakken. Amicaal, extravert, loyaal, zorgzaam en een mensen mens. Kan niet tegen onrecht, liever geven dan ontvangen. Ze is heel gastvrij.

Zij houdt van: tuinieren, lezen, schoonheidsadviezen geven, winkelen en uitgaan. Gaat  graag met vakantie.

Zij zoekt: een moderne man, die nog volop aan het leven deelneemt, jong van geest is, naar gelegenheid gekleed, normaal postuur, verzorgd uiterlijk. Hij is eerlijk en oprecht, een huiselijk type en een tevreden mens.

Aanvullende informatie

Slanke, aantrekkelijke vrouw met lang blond haar, blauwe ogen, kleedt zich naar gelegenheid. Ze rookt niet en drinkt bij gelegenheid. Is gescheiden, geen kinderen. Ze werkt voor een ziekenhuis en daarvoor heeft ze verschillende dingen gedaan wat werk betreft. Woont modern in een eigen 2 onder 1 kap woning. 

Ze is een echte doener, altijd bezig, rustig en de kat uit de boom kijkend, geen doetje, initiatief nemend en loyaal. Ze heeft een hart van goud en is een gever en geen nemer. Gelijkwaardigheid en respect voor elkaar in een relatie is voor haar heel belangrijk.

Zij houdt van: het buitenleven en van dieren zoals paarden, geiten, honden, katten.

Zij zoekt: een actieve man, belangstellend naar haar. Initiatief nemend, attent,  een buitenmens, mooi als hij ook van dieren houdt. Absoluut geen dominant karakter, financieel zelfstandig, geen druktemaker. Iemand die net als zij alles voor elkaar heeft behalve het hebben van een maatje. Hij heeft een normaal tot volslank postuur en kleedt zich vlot casual en rookt niet. De woonafstand is geen probleem voor haar.

Aanvullende informatie

Vriendelijke, zorgzame en ruimhartige vrouw van 1.76m met gezet postuur. Ze heeft kort donkerblond haar, mooie groen-grijze ogen, is brildragend en heeft een kalme uitstraling. Verzorgd en overwegend modern casual gekleed. Werkzaam bij een zorginstelling (MBO-niveau). Weduwe, geen kinderen.

Zij houdt van: puzzelen, 3D kaarten maken, haar kat & goudvissen, tuinieren, activiteiten bij haar kerkgemeenschap, high tea, rommelmarkten, (muziek)evenementen, fietsen, wandelen en sport; aquarobics. Vakantie; weekendje of midweek weg, bij voorkeur in natuurrijk Nederland.

Zij zoekt: een milde, sociale en praktische man met een positieve kijk op het leven. Hij hoeft niet gelovig te zijn, maar wel respectvol ermee omgaan. Toekomst; rustig de tijd nemen om elkaar te leren kennen en samen genieten van de mooie dingen in het leven. Bonuskinderen zijn van harte welkom. Leeftijd; 45-60 jaar. Niet-rokend, zelf rookt ze ook niet.

Aanvullende informatie

Een moderne vrouw met blauwe ogen, half lang blond haar, slank postuur, 1.68m. Ze kleedt zich modern en naar gelegenheid. Ze rookt niet. Heeft altijd een leuke baan gehad en is inmiddels aan het genieten van haar pensioen. Heeft goed contact met haar twee kinderen. Ze heeft humor, is een warme persoonlijkheid, eerlijk en respectvol. Regelt graag, maar kan ook loslaten. Is financieel onafhankelijk en in het bezit van een auto.

Zij houdt van: gezelligheid in de vorm van een terrasje pakken voor een lekker wijntje/biertje, theater, bioscoop, uit eten. De natuur in met de fiets of een lekkere bos/strandwandeling. Thuis samen op de bank een serie kijken. 

Op vakantie gaat ze graag naar de zon met de luxe van een hotel maar met een camper op pad zou ook een leuke afwisseling zijn. Stedentrips zijn ook zeer welkom.

Zij zoekt: een verzorgde, sportief/moderne uitziende man die lief, sociaal en humorvol is. Hij kan goed luisteren en is zorgzaam, eerlijk, geduldig en modern denkend. Samen kunnen lachen, je veilig voelen en respect hebben voor elkaar. Elkaar op zijn tijd een complimentje geven en er voor elkaar zijn. Geen roker. Leeftijd van 68/78 jaar. 

Houd je van een biertje of wijntje, ben je in bezit van een auto en herken je jezelf in bovenstaande eigenschappen? Aarzel niet, maar laat wat je horen! Misschien zitten jullie binnenkort samen op het terras.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 13

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Basispakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Basispakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!