fbpx
40PlusRelatie 1200

Relatiebemiddeling Overijssel

Overijssel

Ben je op zoek naar een partner die écht bij jou past, dan is persoonlijke relatiebemiddeling in Overijssel dé oplossing. Een persoonlijk consulent die zich verdiept in wie jij bent en wat jij zoekt om vervolgens een maatje voor jou te vinden. Iemand waarmee jij jouw leven wilt delen. Wij zijn een landelijk relatiebemiddelingsbureau en actief door heel Nederland, waardoor een groot bestand singles. Jij hebt een persoonlijk consulent die voor jou op zoek gaat en bij wie je ook terecht kunt voor overleg tijdens het bemiddelingstraject. Samen met collega’s doen wij ons best om jou de perfecte match te bieden. 40PlusRelatie is lid van het Singles Keurmerk. Laat het zoeken naar een partner dus over aan dé specialist op dit gebied.

Over 40PlusRelatie

Voor persoonlijke relatiebemiddeling in Overijssel ben je dus aan het juiste adres bij 40PlusRelatie. Wij maken het vinden van een partner een stuk makkelijker en aangenamer voor je. Met onze gespecialiseerde benadering en professionele werkwijze gaan we op zoek naar de ideale partner voor jou. Hieronder vind je onze kernpunten op een rij en wordt duidelijk wat wij jou te bieden hebben:

  • Altijd persoonlijke communicatie;
  • Speciaal gericht op singles van 40 tot 80 jaar;
  • Werkzaam door heel Nederland;
  • Een eigen vaste consulent in de regio;
  • Singles Keurmerk van de branchevereniging;
  • Kwaliteit verzekerd.

De werkwijze van 40PlusRelatie

Het eerste contact is een telefoongesprek met de consulent uit jouw regio. In dit telefoongesprek vertellen we meer over de werkwijze van 40PlusRelatie maar we zijn natuurlijk ook benieuwd wie jij bent. Wij maken graag een persoonlijke afspraak bij jou thuis als jij ervoor gekozen hebt om met ons de samenwerking aan te gaan. In het uitgebreide intakegesprek dat wij voeren, krijgen wij een goed beeld wie jij bent en wat jij zoekt in een partner. Na dit intakegesprek volgt het meest spannende én het leukste… de zoektocht naar jouw perfecte match

Neem direct contact met ons op!

Op zoek naar een relatie in Overijssel? Kies voor 40PlusRelatie en de specialist op dit gebied helpt jou bij het vinden van jouw maatje! Heb je vragen? Bel ons.

Zoek een consulent in de buurt

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...