40plusrelatie

Contactadvertenties mannen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Verzorgde, spontane en enthousiaste man; 1.70m, normaal postuur, kort witgrijs/kalend haar, is goedlachs, heeft heldere blauwe ogen en draagt een modern brilmontuur. Overwegend casual modern gekleed. Werkzaam in de staalindustrie; geen kinderen.

Hij houdt van: het thuis gezellig maken, sociale contacten onderhouden, terrasje pakken, fietstochtje, uit eten, wandelen, musea en dagjes weg. Brede muzieksmaak; o.a. jazz & Ned.-talig.  Vakantie; stedentrips (bijv. Antwerpen, Maastricht) of busreizen in Europa.

Hij zoekt: een verzorgde, attente en actieve vrouw. Iemand die het fijn vindt om het gezellig te maken; zowel uit, maar vooral thuis. Toekomst; samen rustig aan iets opbouwen, met respect voor elkaars leven. Op termijn mogelijkheid tot samenwonen. Leeftijd: 48-58 jaar; niet-rokend, drankje met mate.

Aanvullende informatie

Hartelijke, behulpzame en principiële man; 1.87m, fors postuur, kort grijs/kalend haar, geamuseerde lach en blauwe ogen. Overwegend casual sportief gekleed. Werkzaam als buschauffeur; gescheiden, trotse vader & opa.

Hij houdt van: gezelligheid, klussen en sleutelen, sociale contacten, fietstochtjes, terrasje pakken, theater en dagjes erop uit. Muziek; classics uit jaren 70 & 80. Vakantie; weekendjes weg en vliegreizen naar zonnige oorden. Camperreis ook leuk om samen te ondernemen.

Hij zoekt: een vlotte, humoristische en spraakzame vrouw. Een levensgenieter, net als hij. Toekomst; veel lachen samen en leuke dingen ondernemen; “de paden op, de lanen in” ;)  Leeftijd: 58-66 jaar; roken liefst beperkt; zelf rookt hij niet en drinkt soms een (0.0)biertje bij gelegenheid.

Aanvullende informatie

Een leuke ondernemende, verzorgde man, casual of naar gelegenheid gekleed, 1.86m met een normaal postuur. Zijn haar is krullend grijs, blauwe ogen. Hij werkt als projectontwikkelaar en jurist (universitair). Geen roker, regelmatige drinker. Hij is gescheiden en heeft 2 kinderen waarvan de jongste van 21 bij hem woont.  Hij woont in een woonboerderij met stallen, paarden en een weiland. De inrichting is landelijk. Als huisdieren heeft hij 3 hondjes en paarden.

Hij is ondernemend, rustig en traditioneel, empathisch, een bemiddelaar. Denkt in belangen i.p.v. in standpunten. Hij is energiek en vasthoudend, een echt buitenmens en een natuurgenieter.

Hij houdt van: paarden, Engelse oldtimers en mensen. Hij gaat uit met vrienden, wandelt in natuurgebieden, pakt een terrasje, rijdt een rally met de oldtimer, maakt een ritje met zijn 2-span en houdt zich bezig met plaatselijke politiek. Zijn conditie houdt hij op peil met de hometrainer.

Wat vakanties betreft kiest hij voor doe vakanties. Hij is een echte Anglofiel en houdt van Schotland, Engeland, Wales en Ierland. Hij heeft safari’s gedaan in Zuid Afrika. Binnenkort gaat hij met een vriend naar Andalusië voor een kastelentocht te paard.

Hij zoekt: een vrouw die houdt van het buitenleven, geen poppetje, maar basic en een beetje stoer, leuk en slim. Ze is breed ontwikkeld en heeft empathisch vermogen. Ze is aanvullend op zijn karakter. Ze is  lief en charmant en heeft hoge normen en waarden.  Ze is tussen de 49 en 55 jaar en heeft een normaal postuur en kleedt zich casual of naar gelegenheid. De woonafstand is niet van belang. Liever niet roken.

Aanvullende informatie

Goed gebouwde man, lang, slank, bruine ogen, scheert zijn hoofd kaal, vindt het belangrijk om er verzorgd uit te zien en besteedt hier aandacht aan. Hij kleedt zich sportief/modern. Als hij lacht zie je hoe mooi zijn gebit is! zijn karakter: rustig, af en toe tikkeltje eigenwijs, oprecht, jong van geest, houdt van grappen, maar kan ook serieus zijn. Hij heeft 3 kinderen in de leeftijd van 22 – 29 jaar en 4 kleinkinderen. Hij repareert fietsen en doet dit als vrijwilligerswerk, omdat hij rekening moet houden met zijn rug.

Hij houdt van: tekenen (potlood), zou graag voor een tattooshop willen tekenen, af en toe t.v. kijken/I-pad, muziek maken, hij heeft trompet, trombone, trommel en basgitaar gespeeld. Hij zingt zelf ook, bioscoop, fitness, uit eten, uitgaan, sauna, lang weekend weg in Nederland. Vakanties: Griekenland, Italië, Oostenrijk en Zwitserland met auto maar vliegtuig mag ook.

De partner die hij graag wil ontmoeten herkent zich in de volgende eigenschappen: eerlijk, oprecht, vrouwelijk, verzorgd, huiselijk, initiatief, gezellig samen met drankje op de bank of samen op stap. Hij wil graag gaan voor een vaste relatie en uiteindelijk samen wonen en samen genieten van het leven en elkaar liefhebben. Ze mag roken dat doet hij ook, niveau vindt hij niet belangrijk. Het gaat om de klik!  Leeftijd: 45-62.

Aanvullende informatie

Rustige, kale man, 1.74m, blauwe ogen, bril. Hij kleedt zich casual. Is weduwnaar en heeft 1 volwassen dochter. Is werkzaam in de metaalsector. Hij kijkt zo nu en dan eerst de kat uit de boom, houdt van gezelligheid en is eerlijk en open. Drinkt soms een biertje of een wijntje en rookt niet.

Hij houdt van: (open lucht)concerten, een terrasje pakken, fietsen & wandelen, zee, tv kijken. Is in het verleden op vakantie geweest naar Denemarken en Oostenrijk. Met een leuke partner zou hij graag een huisje huren in of rondom Nederland. Nieuwe ideeën zijn zeker welkom. Qua muziek is hij divers van Nederlandstalig tot Ierse muziek en veel daartussen.

Hij zoekt: een (vol)slanke vrolijke vrouw die haar verleden heeft verwerkt. Ze is ondernemend en houdt ervan om op pad te gaan, maar vindt het ook fijn om thuis lekker te relaxen. Ze kan goed luisteren en is geïnteresseerd. Prima als ze bij gelegenheid een drankje drinkt. Roken liever niet. Leeftijd:45/65 jaar.

Aanvullende informatie

Geïnteresseerde man met blauw/grijze ogen, kaal, 1m79, normaal postuur. Kleedt zich casual/modern en draagt een bril. Hij is geruime tijd geleden gescheiden, heeft een leuke baan en is een echte levensgenieter. Heeft een grote vriendenkring waar hij veel mee onderneemt. Met (klein)kinderen en naaste familie heeft hij een goede band. Hij staat positief in het leven, heeft humor en is toegankelijk. Vindt het belangrijk om op de hoogte te zijn van alles wat er gaande is in de maatschappij.  Hij rookt en houdt van een biertje / wijntje.

Hij houdt van: concerten, terrasje/lekker ergens eten. Is graag op en rond het water en wandelt regelmatig. Thuis kijkt hij naar sport, leest zo nu en dan en vindt het leuk om te koken. Wat betreft vakantie is hij veel op de Canarische Eilanden geweest en op wintersport. Een campingman is hij niet echt.

Hij zoekt: een vrouwelijke, (financieel) zelfstandige vrouw  met een Bourgondische instelling. Ze heeft humor, is niet wereldvreemd en ondernemend. Ze houdt van een drankje en mag roken net als hij zelf.

Aanvullende informatie

Leuke man met een verzorgd uiterlijk, gaat naar gelegenheid gekleed, is volslank, heeft blauw grijze ogen, kort grijs haar en draagt een bril. Hij had een technisch beroep maar is inmiddels gepensioneerd en heeft zijn leven goed op orde. Soms rookt hij nog maar is al aan het stoppen. Hij drinkt bier, wijn, borrel. Is gescheiden na een lang huwelijk. Na de scheiding heeft hij nog een latrelatie gehad van een paar jaar. Uit zijn huwelijk heeft hij 2 kinderen en 2 kleinkinderen. Hij woont in een mooi ruim appartement, de inrichting is sober maar wel modern en netjes. Hij heeft een hond en katten gehad als huisdier maar nu niet meer.

Hij is bourgondisch, meegaand, liever geluk dan gelijk, gezelligheidsmens, huiselijk, neemt initiatief maar vindt het ook leuk als een ander eens het voortouw neemt.

Hij houdt van: voetbal en wielrennen en hij zet zich daarvoor ook als vrijwilliger in. Regelmatig helpt hij nog oud collega’s. Hij kijkt voetbal bij een vriend, is een filmliefhebber en gaat soms naar de bioscoop. Ook uit eten en theater vindt hij leuk maar daar heeft hij een maatje voor nodig. Zijn interesse ligt bij de techniek. 

Voor vakantie maakt hij graag een rondreis of stedentrip. Ook een all-in vakantie en van daaruit uitstapjes maken is favoriet.

Hij zoekt: een lieve, rustige vrouw. Zorgzaam, initiatief nemend en verder een beetje hetzelfde als hij is. Meegaand, makkelijk in de omgang en ook tevreden met kleine dingen. Ze is tussen de 60 en 70 jaar en heeft een slank tot normaal postuur. Hij gaat voor een lat relatie.

Aanvullende informatie

Een slanke man van 1.82m. met een gemoedelijke uitstraling, brildragend, blauwe ogen, een dikke bos kort grijzend haar, casual klassiek gekleed. Hij werkt niet, heeft het financieel goed. In het verleden zat hij in het truckonderhoud en later was hij de zorgverlener van zijn moeder, die inmiddels is overleden. Hij geniet van het vrije leven. Een serieuze relatie heeft hij nooit gehad. In zijn jonge jaren was hij wel populair bij de vrouwen maar altijd ging bij hem het werk voor. Daarna de zorg voor zijn moeder. Nu komt hij tot de conclusie dat hij best alleen is en zoekt hij voor het eerst serieus een levenspartner. Hij heeft een eigen woning, een grote tussenwoning met een tuin. De inrichting is hij aan het moderniseren. Roken doet hij niet, drinkt soms een biertje. Heeft een rijbewijs, een mooie auto en een scooter.

Hij is spontaan, aardig, eerlijk, communicatief sterk, optimistisch en heeft een klein hartje. Voelt mensen feilloos aan. Hij is zorgzaam, heeft een groot plichtsbesef en is een doorzetter. Verder breed geïnteresseerd, kan overal over praten,  is rustig maar ook communicatief. Schrijven gaat hem wat minder af i.v.m. dyslectie. Daartegenover is hij een rekenwonder en heeft een grote woordenschat. Hij is geïnteresseerd in autotechniek.

Hij houdt van: met muziek bezig te zijn, gaat op pad met de auto of de scooter. Hij fietst graag, een terrasje pakken op zijn tijd, een rommelmarkt bezoeken en computeren. Op tv kijkt hij discovery en sport. Voor vakantie staat hij open voor alles.

Hij zoekt: een lieve, zorgzame vrouw tot 65 jaar. Ze is niet dik, wel eerlijk, gemoedelijk en huiselijk. Ze is open, initiatief nemend en durft over gevoelens te praten. Ze wil serieus aan een relatie werken en elkaar steunen. Leuk als ze beiden een eigen hobby kunnen hebben. Zijn droom is een nieuw begin maken met een vrouw, onbezorgd oud worden en elke dag iets leuks doen.

Aanvullende informatie

Aantrekkelijke zeventiger met een jong uiterlijk, normaal postuur, klein van stuk (1.62m), gespierd en pezig. Een echte Napoleon. Hij kleedt zich netjes en naar gelegenheid, heeft kort grijs haar en draagt een bril. Hij was hoofd technische dienst bij een overheidsinstantie en is HTS geschoold.  Hij rookt sigaretten en drinkt bier of wijn bij gelegenheid. Sinds 2014 is hij weduwnaar na een huwelijk van bijna 50 jaar. Daarna heeft hij nog 2 korte relaties gehad. Heeft 2 kinderen en een stel kleinkinderen en woont in een moderne bungalow met een strakke inrichting.

Hij is actief en soms een drukke prater, verzorgd en netjes, eigenwijs, makkelijk in de omgang en geen bankzitter. Kan goed luisteren en is meestal meegaand. Hij is een vertrouwenspersoon in de buurt, houdt van gezelligheid en geniet van kleine dingen.

Vroeger was hij een echte sportman, voetbalde op hoog niveau en was scheidsrechter. Nu houdt hij zich bezig met fietsen, Jeu de boules en koersbal. Hij brengt een weekblaadje rond in de buurt, puzzelen, de krant lezen, sport kijken op tv, wandelen. Met een partner gaat hij graag uiteten, naar een musical of operette. Wat muziek betreft luistert hij graag naar country en rock & roll.  Zijn interesse ligt bij stamboomonderzoek.

Wat vakantie betreft, gaat hij graag met de auto weg binnen Europa. Hij houdt van doe vakanties en ligt geen hele dagen op het strand.

Hij zoekt: een kleine vrouw met innerlijke schoonheid, lief en belangstellend. Ze is ontwikkeld en ze durft over haar gevoelens te praten. Ze houdt van knuffelen, is spontaan, resoluut en geen klager. Ze is mobiel en heeft een auto. Roken mag. Haar leeftijd is tussen de 67 en 77 jaar. Zijn voorkeur gaat uit naar een weduwe.

Aanvullende informatie

Hij is een vrolijke, positieve, enthousiaste man met een normaal postuur, grijze ogen, brildragend en heeft een vriendelijke, open en sportieve uitstraling. Hij is een goede vakman en ondernemer. Hij is zorgzaam, gezellig, easy going maar ook een gevoelsmens en heeft een heeft een groot hart. Verder is hij een sociale man, een goede prater (met een grote dosis humor) en kan ook goed luisteren. Is gek op zijn dochter (14 jaar) en onderneemt regelmatig gezellige dingen met haar. Doorgaans is hij vrolijk en een harde werker maar zeker ook een levensgenieter.

Hij houdt van: sporten, uitgaan, tuinieren. Verder houdt hij er van om een wandeling te maken in het bos of op het strand, ook van uit eten gaan of een terrasje pakken. Fietsen en zwemmen doet hij graag maar vindt het ook fijn om lekker thuis te zijn en het samen gezellig te maken. Het liefst maakt hij een combivakantie van zon, zee, strand maar ook dingen zien en ondernemen, of korte stedenreizen. Het lijkt hem heerlijk om weekendjes weg te gaan.

Hij zoekt: een vrouw die onafhankelijk is, humor heeft, positief is, gezellig, ondernemend maar ook huiselijk. Zij zal zeker ook zijn dochter leuk moeten vinden. Hij hoopt samen met haar te kunnen lachen en leuke dingen te kunnen doen. Er zijn voor elkaar op goede en slechte momenten. Het gevoel hebben dat je weer belangrijk bent voor iemand. Hij wil in eerste instantie een lat relatie opbouwen en dan misschien wel weer samenwonen.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 17

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Basispakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Basispakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!