fbpx
40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties mannen - 40PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Een gezellige West-Fries, 1m96 m lang en redelijk gespierd en breed. Hij heeft kort, donkerblond haar en grijs/blauwe ogen. Een sportief type, verzorgd en gekleed in spijkerbroek met polo of overhemd. Vrolijke en jonge uitstraling. Directeur van een nationaal bedrijf. Zoon van 14 jaar, twee honden en een kat. Rookt niet. Drinkt bij gelegenheid een biertje en soms een wijntje bij het eten.

Hij is: sociaal en zorgzaam. Netjes en schoon, het huis moet op orde zijn. Betrokken en begripvol. Sportief en fanatiek. Muziekliefhebber met een brede smaak. Wandelaar, op het strand of in een andere natuurlijke omgeving. Actief, ondernemend, bourgondiër.

Hij houdt van: Een warme omgeving creëren. Gezelligheid, tafelen met vrienden of een leuk (dorps)evenement bezoeken. Concerten, theater, terras en restaurant. Stedentrips en wintersport. Wandelen. Uitstapjes met zijn zoon. Klussen met vrienden. Zaalvoetbal, tennis en fitness. Radio Veronica.

Hij zoekt: een slanke, verzorgde en vooral warme vrouw met pit. Sociaal, spontaan en open voor activiteiten. Houdt zowel van het huiselijke als samen dingen ondernemen. Muziek- en dierenliefhebber. Zelfstandig en ook zorgzaam. Elkaar vrijlaten en graag weer bij elkaar thuiskomen. Samen oud worden met respect en waardering voor elkaar.

Aanvullende informatie

Goedlachse, leuke vrouw met een open uitstraling, normaal postuur, 1.76m lang, mooie zwarte krullen, bruine ogen, prachtig gebit, casual gekleed. Uit elkaar, 2 volwassen kinderen >20 jr, werkt als klachten coördinator en mentor, HBO jurist. Rookt niet. Zij is: breed geïnteresseerd, nieuwgierig, actief, mensenmens, sociaal, empathisch, normen waarden, duidelijk maar respectvol, kan praten maar ook goed luisteren, flexibel, sportief en zorgzaam.

Zij houdt van: een terrasje pakken, uitgaan, (salsa) dansen, (strand) wandelen, sauna, klussen, puzzelen, culturele uitstapjes, actieve vakanties naar warme landen.

Zij zoekt: een jongensachtige man, langer dan 1.76m, actief, humoristisch, communicatief, initiatief nemend, tegengas kunnen bieden. Hij heeft een postuur passend bij zijn lengte, een verzorgd gebit, liever geen roker. Kinderen zijn welkom, het liefst ouder dan 10 jaar. Huidskleur niet van belang.

Aanvullende informatie

Een leuke man, vriendelijke uitstraling, kort grijs haar, bruine ogen, normaal postuur, 1.80 m lang, casual gekleed, snor (mag eraf). Gescheiden, 1 zoon uitwonend, agrariër en dierenvriend, woont op boerderijtje, 2 honden, kippen, poes, 2 pony’s. Rookt matig, drinkt een biertje. Hij is: een optimist met een groot hart, actief, sociaal, lief, ondeugend, humoristisch, behulpzaam.

Hij houdt van: buiten bezig zijn, met honden naar bos en strand, chillen met vrienden, sport kijken, zwemmen, uiteten, terrasje pakken.

Hij zoekt: een normale, lieve, gezellige vrouw. Belangrijk is dat ze trouw en eerlijk is. Ze houdt van dieren en vindt het leuk om samen dingen te ondernemen en erop uit te trekken. Verder sociaal, heeft humor en is bourgondisch. Ze heeft een normaal tot volslank postuur.

Aanvullende informatie

Hele spontane man met bruine ogen, kort donker haar, kort baardje, slank postuur, is 1m74 lang. Hij kleedt zich casual en naar gelegenheid. Zijn karakter kunnen we omschrijven met de woorden sociaal, eerlijk, serieus, gevoelig, ondernemend, humoristisch en recht door zee.

Hij houdt van: naar de bioscoop en uiteten gaan, terrasje pikken of naar een dierentuin of pretpark gaan. Hij houdt er van om zijn toekomstige vriendin te verrassen of iets leuks voor haar ( eventuele) kinderen te doen. Hij is groot voetbal en wielren fanaat, kijkt dan ook graag een pot voetbal of de tour op tv. In de zomer gaat hij graag wielrennen. Wat betreft vakanties, gaat hij graag naar Engeland, Ierland of Schotland, maar ook voor andere bestemmingen staat hij open.

Hij zoekt: een verzorgde, eerlijke en spontane vrouw met een normaal postuur in de leeftijd tussen de 38 en 48 jaar met humor. Een vrouwelijke vrouw met (half)lang haar. Het zou fijn zijn als zijn toekomstige partner ook een eigen mening heeft en alles bespreekbaar maakt. Hij is op zoek naar een latrelatie waarbij hij hoopt na verloop van tijd samen te gaan wonen.

Aanvullende informatie

Deze gezellige, nuchtere man met humor en brede interesses is gescheiden en heeft vier kinderen. Woont met kinderen en dieren in ruime omgeving met huis en erf. Ziet er jong uit met kort grijzend haar, blauw/grijze ogen en 1,80 m lang. Slank en fit postuur, vriendelijke blik. Hij is: ZZP-er in dak- en gevelbeplating. Trots op huis en gezin. Recht door zee, consequent, zelfbewust, actief en sportief, natuurliefhebber. Hij staat open voor nieuwe ervaringen, heeft lang aan dezelfde gewoonten vastgehouden. Trouw, zowel aan vriendschappen als in de liefde.

Hij houdt van: voetballen, wielrennen, Formule 1. Een evenement in de buurt, weekend weg in B&B, varen. Klussen in en om het huis. Eerlijkheid, een goed gesprek. Lekker eten, al kan hij zelf nog niet veel koken. Gezelligheid met vrienden en/of kinderen.

Hij zoekt: een actieve vrouw die zich niet teveel van anderen aantrekt. Spontaan en een blije persoonlijkheid. Ze heeft humor en houdt van gezelligheid met vrienden. Dierenvriend, natuurliefhebber, sportief is een pré. Niet rokend en drinkt met mate.

Aanvullende informatie

Een sympathieke, rustige, Ierse man met humor en een vriendelijke uitstraling. Normaal postuur en een lengte van 1.80m, heeft kort grijzend haar en ziet er verzorgd uit. Hij spreekt een beetje Nederlands, maar begrijpt het goed, het is wel handig als zijn partner Engels spreekt.

Hij houdt van: fietsen, duiken, voetballen, tennissen, vindt het leuk om uit te gaan, naar pub, bioscoop, theater, gewoon lekker ondernemend. Gaat af en toe naar een wedstrijd van West Ham United in Londen en zou dit graag samen doen. Wat betreft vakanties heeft hij al veel van de wereld gezien, maar wil in de toekomst graag nog reizen maken.

Hij zoekt: een sociale vrouw tussen de 45-55 jaar die een jonge uitstraling en normaal postuur heeft. Belangrijk dat ze van gezelligheid houdt om in de weekenden er samen uit te gaan, of lekker samen een wijntje te drinken.

Aanvullende informatie

Hij is een vriendelijke, positieve, enthousiaste man met een normaal tot volslank postuur, blauwe ogen, bruin haar en brildragend. Hij kleedt zich casual. Opleiding, Mbo(grafisch) Rookt niet, drinkt wel bij gelegenheid een biertje of wijntje. Hij is: zorgzaam, gezellig, enthousiast en met humor maar ook een gevoelsmens. Verder is hij zachtaardig, geduldig en zelfstandig. Hij is sociaal, een goede prater en kan ook goed luisteren. Doorgaans is hij vrolijk en een harde werker maar zeker ook een levensgenieter, graag doet hij dit samen met de juiste partner!

Hij houdt van: tuinieren, video’s bewerken, Formule 1, muziek luisteren of lekker een filmpje kijken. Verder houdt hij ervan om te genieten van de natuur in het bos of op het strand, ook van uit eten gaan of een terrasje pakken. Fietsen doet hij graag maar vindt het ook fijn om lekker thuis te zijn en het samen gezellig te maken. Hij vindt het vooral leuk om samen te koken. Hij houdt o.a. van muziek uit de jaren 80 ,Anouk, Blöf, en Dire Straits, Het liefst maakt hij een combi-vakantie, zon, zee, strand maar ook dingen zien en ondernemen. Zijn favoriete vakantieland is Italië.

Hij zoekt: een warme, spontane, gezellige en verzorgde vrouw (40-55 jaar). Zij is ondernemend maar ook huiselijk. Zij heeft een zacht karakter, humor maar houdt ook van een goed gesprek. Hij hoopt samen met haar te kunnen lachen, praten en leuke dingen te kunnen doen. Elkaar zowel ondersteunen als uitdagen. Hij wil in eerste instantie een stabiele lat relatie opbouwen die gebaseerd is op vertrouwen en respect. Zoals hij het zelf zegt: ‘Laat het maar gebeuren!’

Aanvullende informatie

Hij is een spontane man met een normaal postuur, groen/grijze ogen, kort geschoren kalend donkerblond haar en brildragend. Hij kleedt zich casual en heeft een lengte van 1m75. Zijn karakter kunnen wij omschrijven met de woorden : sociaal, geduldig, luisterend oor, beleefd, rustig, handig, zorgzaam, eerlijk, betrouwbaar, bourgondisch en humoristisch.

Hij houdt van: leuke dingen ondernemen met zijn kinderen, zoals naar een speeltuin, bioscoop, pretpark of naar het theater gaan. Verder houdt hij van tuinieren, klussen, uiteten gaan, terrasje pikken, wandelen en tv kijken. Hij is een echte Bourgondiër en houdt van gezelligheid en lekker eten. Hij doet als sport Krav Maga, dit is een verdedigingssport. Verder gaat hij graag op vakantie, meestal kiest hij nu voor een vakantiepark binnen Nederland omdat dit het leukste is voor zijn kinderen. Wanneer zijn kinderen wat ouder zijn zou hij graag met zijn toekomstige partner een verre reis willen maken. Hij kijkt er ook naar uit om een leuke citytrip te maken of om een weekendje weg te gaan.

Hij zoekt: een vrouwelijke en verzorgde vrouw met een slank of normaal postuur. Leeftijd tussen 36 en 44 jaar. Een vrouw die lief, zorgzaam, spontaan, meelevend en niet dominant is. Een echte Limburgse vrouw met humor, die net als hij bourgondisch is en van lekker eten en gezelligheid houdt. Hij vindt het belangrijk dat zijn toekomstige partner ook open staat voor zijn kinderen en alles bespreekbaar gemaakt kan worden. Hij is op zoek naar een serieuze relatie, waarbij hij hoopt in de toekomst samen te gaan wonen.

Aanvullende informatie

Hij heeft groen/grijze ogen, korte wit/rossig haar, een normaal postuur (1m82), kleedt zich naar gelegenheid en maakt een representatieve indruk. Zijn karakter: betrouwbaar, ondernemend, attent, loyaal, romantisch, zorgzaam en serieus. Daarnaast heeft hij humor en is hij ook huiselijk. Je kunt van hem op aan, heeft een brede interesse en veel kennis van de wereld om zich heen. Daarbij heeft hij een warme persoonlijkheid en een hoog knuffelgehalte. Na een relatie van 13 jaar is hij nu single. Hij heeft geen kinderen. Deze zijn van een toekomstige partner zeker welkom. Hij heeft een goede baan in dienst van de overheid en bekleedt diverse commissariaten. Universitair. 

Hij houdt van: koken, muziek (brede smaak), film, klussen/knutselen aan motoren, vrienden en familie uitnodigen/bezoeken, samen eten, drinken en in ontspannen sfeer socializen. Verder ook museum, schouwburg, theater, uit eten, ergens iets drinken en winkelen. Op sportief vlak: wandeltochten van meerdere uren en motorrijden. Qua vakanties heeft hij al veel van de wereld gezien en staat open voor ideeën.

Hij zoekt: een vrouw met een warme persoonlijkheid, stabiel karakter en een brede interesse. Zij is enigszins romantisch, toont affectie, is begripvol en heeft ook humor. Beiden mogen hun eigen dingen hebben. Deze man is niet gebonden aan zijn woonplaats en bereid te verhuizen.

Aanvullende informatie

Spontane man, 1m68 lang, uit Hilversum. Hij kleedt zich naar gelegenheid en ziet er netjes verzorgd uit, heeft kort donkerbruin haar en een open vriendelijk gezicht.

Hij houdt van: zijn werk op een montage afdeling. Hij woont in een appartement, een gezellig ingerichte woning. Hij houdt van gezelligheid, heerlijk uitstapjes maken, reizen bijvoorbeeld stedentrips, terrasjes. Zijn hobby’s zijn onder andere zwemmen, wandelen, fietsen, lezen, koken en modelauto’s verzamelen. Hij luistert graag naar 70,80 en 90 jaren muziek maar ook Sky radio. Hij heeft geen kinderen maar als zijn toekomstige partner die wel heeft is dat absoluut geen bezwaar.

Hij zoekt: een vrouw tussen 54 en 60 jaar, met een zacht karakter, die vrolijk en zorgzaam is en zich naar gelegenheid kleedt. Hij wil graag samen een goede band op bouwen en samen een leuke toekomst tegemoet gaan.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 12

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...