fbpx
40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties mannen - 40PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Galante man met een fit en slank postuur, casual en modern gekleed. Donker, grijzend kort haar en grijs/blauwe ogen. Hij is 1,81 m lang en heeft een vriendelijk gezicht en warme uitstraling. Tatoeages op bovenarmen en binnenkant polsen. Al jaren dezelfde betrekking bij de gemeente en woont in zijn eigen eengezinswoning nabij Amsterdam. Hij heeft zijn leven goed op de rit en straalt rust en gezelligheid uit. Hij is: lief en zorgzaam, maakt het anderen graag naar de zin. Hij heeft humor en is gevat. Handig, klust veel in eigen huis en ook bij anderen. Sportief, houdt zijn lichaam sterk en gezond en laat de teugels tegelijkertijd graag vieren voor een gezellige avond of weekend weg. Kan goed koken en staat voor iedereen klaar. Gaat voor familie, partner en vrienden door het vuur.

Hij houdt van: sporten, tuinieren, lezen, tv kijken. Terrasje pakken of ergens eten. (Luxe) vakanties waarbij activiteiten afgewisseld worden met ontspanning. Klussen, koken en met vrienden afspreken. Voetbal kijken. Een goed gesprek en samen een wandeling maken.

Hij zoekt: een lieve, gezellige vrouw die stevig in haar schoenen staat. Verzorgd, actief en haar leven op orde. Een open, eerlijk karakter en een zonnige kijk op het leven. Een vrouw tussen de 40 en 45 jaar waarmee hij rustig aan een liefdevolle en gepassioneerde relatie mee op kan bouwen.

Aanvullende informatie

Een open, eerlijke familieman met een vriendelijke uitstraling, 1m83 lang, blond/grijzend haar, normaal postuur. Is gescheiden en heeft 2 tieners, die voor helft bij hem wonen. Hij woont in een middenwoning in een gezellige buurt, die sfeervol is ingericht. Verder werkt hij als projectmanager in de interieurbouw.

Hij houdt van: lekker eten, wijntje erbij, voorkeur voor lekkere curries, die hij zelf maakt. Vindt winkelen, door steden slenteren en terrasje pakken leuk, en sportief gezien houdt hij van zeilen, wandelen, tennissen, golfen, houdt de actualiteiten in de gaten en geniet van de kleine dingen in het leven.

Hij zoekt: een vrouw met een fijne uitstraling die vrolijk en open minded in het leven staat. Leeftijd en postuur zijn niet het belangrijkste, het gaat hem echt om het voorkomen van de vrouw en hoe ze in het leven staat.

Aanvullende informatie

Een spontane en verzorgde man met een normaal en gespierd postuur, vriendelijke blauwe ogen, kort bruin haar, een leuke lach en zijn kledingstijl is casual verzorgd. Hij is 1m63 lang. Qua karakter is hij: makkelijk, lief, eerlijk, secuur, opgeruimd, sociaal, spontaan en een harde werker. Hij houdt van spontane acties, zo vindt hij het leuk om iemand te verrassen.

Hij houdt van: snowboarden in Snowworld, een hapje eten, terrasje pikken, naar de bioscoop gaan en muziek luisteren. Hij is al naar diverse bestemmingen geweest zoals Oostenrijk, Curaçao, Turkije en Griekenland. Wanneer hij mag kiezen gaat hij het liefst voor een zonvakantie binnen Europa. Voor een leuke stedentrip of andere suggesties staat hij ook open.

Hij zoekt: een eerlijke, lieve en gezellige vrouwelijke vrouw, met een slank of normaal postuur tussen de 45 en 57 jaar, die actief is en initiatief neemt. Woonachtig in Limburg. Hij is op zoek naar een latrelatie of een latrelatie die uitgroeit tot samenwonen, hierin wil hij het tempo van zijn partner volgen. Hij hoopt weer te genieten met elkaar en van elkaar.

Aanvullende informatie

Hij is: een vrolijke man met een mooie, frisse uitstraling. Ziet er goed uit, draagt zijn haar kort en qua kleur is het grijzend. Hij heeft een normaal postuur, bruine ogen en draagt een bril. Zijn kledingstijl is casual. Hij is ongehuwd, heeft wel relaties gehad, maar zijn maatje heeft hij nog niet gevonden. Kinderen heeft hij niet. Hij woont in een leuke woning, waar hij zelf veel in heeft geklust en dat hij handig is, is zeker zichtbaar. Zijn ouders, zijn twee zussen en zijn broer wonen allemaal in de buurt. Huisdieren heeft hij niet, omdat hij veel weg is, ook voor zijn werk als instructeur interieurbouw. Zijn karakter: rustig, vrolijk, houdt van humor, komt voor zijn mening uit, is recht door zee, een aanpakker, heeft een drive zoals hij zelf zegt en geniet van het leven

Hij houdt van: windsurfen, mountainbiken, snowboarden, vliegeren op het strand en bergwandelingen in Europa, radiografische auto’s besturen, klussen en de formule 1. Vakanties heeft hij vaak met zijn camper doorgebracht in Noorwegen en Zweden.

Hij zoekt: een maatje die zich herkent in de volgende eigenschappen: humor, ruimdenkend, plannen maken voor de lange termijn, relativeren, aanpakken en attent. Hij wil graag samen een mooie camperreis maken, samen ervaringen delen en elkaar feedback geven. Van een LAT relatie wil hij graag naar samenwonen.

Aanvullende informatie

Hij heeft kort blond haar, blauwe ogen, een normaal postuur (1m89 lang) en kleedt zich verzorgd/casual. Qua karakter is hij: sociaal, eerlijk, behulpzaam, ondernemend en sportief. Hij is een harde werker, houdt van structuur en regelmaat. Gezegd mag worden dat je van hem op aan kunt. Hij heeft een lange relatie gehad en geen kinderen. Verder heeft 1 broer en 2 zussen. Hij woont in een leuke eengezinswoning, die hij sfeervol heeft ingericht. De nodige klusjes doet hij zelf, ook doet hij de complete huishouding. Verder heeft hij een fulltime baan met onregelmatige diensten. Hij heeft een auto, rookt niet, drinkt met mate en houdt van huisdieren.

Hij houdt van: muziek (speelt basgitaar), met vrienden terrasje, festivals, mountainbiken, joggen, bergbeklimmen en trektochten.

Hij zoekt: een vrouw met een leuke, spontane uitstraling, zij heeft haar zaken op orde, waarden-, en normenbesef en is eerlijk.

Aanvullende informatie

Hij is: vader van een zoon (16) en dochter (14). Een lange, nuchtere, spontane en lieve man met een normaal postuur en mooie blauwe ogen. Hij is kalend, donkerblond, heeft een hele kort geschoren baard, kleedt zich casual en verder naar gelegenheid. Hij is zorgzaam, gezellig en een gevoelsmens. Verder is hij een sociale en eerlijke man, een gezellige prater met humor en kan ook goed luisteren. Hij kan goed over zijn gevoel praten en kan niet tegen onrecht. Doorgaans is hij vrolijk, heeft geen last van een ochtendhumeur, is een harde werker maar zeker ook een levensgenieter. Mbo-Hbo niveau. Rookt niet en drinkt bij gelegenheid of in het weekend een drankje.

Hij houdt van: rommelen in en om het huis. Wandelt veel met zijn hond (2 uur per dag). Hij houdt erg van muziek (Pink Floyd, Reggae, Latijnse muziek of Nl-talig) en is daar ook vaak mee bezig. Hij vindt het heerlijk om te fietsen, naar het bos of strand vindt hij ook leuk. Ook prettig om een serie te kijken op Netflix of iets gezelligs te doen met de kinderen. Verder houdt hij er van om eens uit eten te gaan of een terrasje te pakken. Is ook gek op shoppen zowel voor zichzelf als een ander. Het lijkt hem leuk om samen naar een concert te gaan. Hij vindt het ook fijn om lekker thuis te zijn en het gezellig te maken. Qua vakanties kan je alle kanten op met hem. Hij houdt van zon, zee en strand. Stedenreizen vindt hij leuk maar ook een weekje een weekendje weg vindt hij prima. Wintersporten doet hij niet meer. Hij gaat graag met het vliegtuig op vakantie.

Hij zoekt: een passievolle, eerlijke en spontane vrouw. Zij is onafhankelijk, ondernemend en romantisch, heeft humor en kan een beetje tegengas geven. Zij zal zeker ook gek zijn op kinderen en honden. Hij hoopt samen met haar gezellige dingen te ondernemen en een duurzame relatie op te bouwen, waarbij het doel uiteindelijk weer “echt” samen is. Ben jij de vrouw die hij hoopt te ontmoeten?

Aanvullende informatie

Een verzorgde man, met blauwe ogen, bruin kalend kort haar en is 1m80 lang. Hij heeft een normaal postuur, is brildragend, kleedt zich verzorgd en casual. Hij omschrijft zichzelf als een gewone, hardwerkende en zorgzame man. Zijn karakter kunnen we omschrijven met de woorden: familiemens, sociaal, vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar.

Hij houdt van: wandelen, fietsen, dansen, terrasje pikken, uiteten gaan, zijn dieren verzorgen, naar de schouwburg en bioscoop gaan. Het liefst gaat hij binnen Europa op vakantie. Dit mag een strandvakantie zijn, maar een mooie vakantie naar de bergen of de Provence behoort ook tot de mogelijkheden. Hij staat eigenlijk open voor alle suggesties.

Hij zoekt: een eerlijke, lieve en betrouwbare vrouw. Een verzorgde vrouw met een normaal figuur, waar hij leuke gesprekken mee kan voeren. Een maatje door dik en dun. Leeftijd tussen de 38 en 51 jaar. Hij kijkt er naar uit om uiteindelijk weer samen te gaan wonen.

Aanvullende informatie

Hij is: een verzorgde man om te zien met blauw/grijze ogen, donker/grijzend kalend haar, heeft een snor en draagt een bril. Verder heeft hij een normaal postuur met een buikje, 1m75 lang. Over het algemeen is hij netjes gekleed. Je zult hem nooit in een spijkerbroek zien. Hij is een gezellige prater, verder opgewekt, rustig en zeer sociaal. Sinds lange tijd is hij weduwnaar, heeft geen kinderen. Drinkt soms een biertje en rookt niet. Lbo/Mbo niveau.

Hij houdt van: tijd besteden aan het huishouden, computeren, kijkt graag sport op tv en houdt erg van zwemmen. Regelmatig gaat hij naar een museum of bioscoop. Hij houdt ook erg van uit eten gaan en vindt het leuk om een dagje uit te gaan maar dit doet hij liever samen. Qua vakanties kun je met hem verschillende kanten op, hij wil wel graag dingen ondernemen en houdt zeker ook van stedenreizen! Verder is hij dol op weekendjes weg of vakantie in eigen land naar bijvoorbeeld een bungalowpark.

Hij zoekt: een verzorgde, betrouwbare vrouw. Hij hoopt met haar gezellige dingen te gaan ondernemen. Hij vindt het belangrijk dat ze zichzelf kan zijn. Hij gaat uit van een latrelatie en dan zien hoe dit zich ontwikkelt.

Aanvullende informatie

Een sportieve, actieve, midden in het leven staande man. Hij is een vlotte man om te zien, kleedt zich verzorgd en heeft een prettige uitstraling. Hij is positief ingesteld.

Hij houdt van: zijn zoon van 19 en dochter van 16 jaar, klussen in huis en tuin, 80/90 jaren muziek, wandelen, badminton en fietsen. Zijn werk als productieleider bij een bedrijf in de foodsector, hij heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. Landen als Italië, Zweden en Noorwegen spreken hem aan, maar zeker ook Oostenrijk (ook) vanwege de wintersport.

Hij zoekt: een jeugdige, speelse avontuurlijke vrouw, die zich verzorgd kleedt, iemand die het leuk vindt om samen wat te ondernemen. Rustig, bescheiden en een brede belangstelling kan hij erg waarderen. Zij denkt in oplossingen, heeft ook tijd voor haar eigen dingen, kan het thuis ook gezellig hebben. Ze rookt niet, in de leeftijd vanaf begin 40 tot 50 jaar, Mbo/Hbo niveau.

Aanvullende informatie

Hij is: een goed verzorgde man met normaal postuur, heeft een donkere huidskleur, zwart haar en bruine ogen. Verder een normaal postuur en een vriendelijke uitstraling. Qua kledingstijl kleedt hij zich zowel casual als naar gelegenheid. Hbo-Mbo niveau. Hij is een attente, bescheiden, slimme en zorgzame man. Is charmant in de omgang en gaat creatief met dingen om. Verder is hij sportief, vrolijk en ondernemend. Hij is een gezellige prater maar kan ook goed luisteren. Naast een harde werker is hij zeker ook een levensgenieter! Graag doet hij dit met iemand samen.

Hij houdt van: sporten, natuur en strandwandelingen bij zonsondergang. Verder houdt hij er van om steden te bezoeken of om uit eten gaan of iets anders cultureels te ondernemen. Hij kookt graag. Qua vakanties: reist hij graag in Europese landen, ook weekendjes weg vindt hij fijn. Wintersporten kent hij niet maar lijkt hem wel leuk.

Hij zoekt: een lieve, verzorgde vrouw met een beetje flair. Zij is zelfstandig, evenwichtig en emotioneel intelligent. Iemand die het leuk vindt om deel uit te maken van elkaars leven. Met haar wil hij leuke dingen doen, er zijn voor elkaar op de goede en juiste momenten. Samen goede gesprekken voeren met een beetje diepgang. Een relatie voor de rest van zijn leven! Hbo-Mbo niveau. Leeftijd 47-54 jaar.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 11

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...