40plusrelatie

Contactadvertenties mannen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Toegankelijke, vriendelijke man van 1.76m, slank postuur, kort donkerbruin /grijzend haar, blauwe ogen en is brildragend. Modern, verzorgd en naar gelegenheid gekleed. Internationaal vrachtwagenchauffeur; in de weekenden vrij.

Hij houdt van: wandelen, muziek zoals pop & rock(classics), theater, uit eten, terrasje pakken, sauna & wellness. Vakantie; excursie/rondreizen naar landen in Zuidoost Azië; zoals Thailand en Bali.

Hij zoekt: een gezellige, eerlijke vrouw. Verzorgd en met een normaal tot volslank postuur. Iemand waarbij hij weer warmte kan ervaren, verlangen voelen. Met een positieve blik op de toekomst en genieten van kleine dingen samen. Leeftijd:50-60 jaar, roken geen bezwaar, zelf rookt hij shag.

Sla samen een nieuwe weg in!

Aanvullende informatie

Amicale man met een verzorgd uiterlijk, donkerblond stekelhaar, normaal postuur, casual gekleed. Hij is kok van beroep en kan ook op de bus rijden. Hij is gescheiden en heeft een studerende dochter van 20 jaar. Hij woont in een eigen eengezinswoning met tuin. De inrichting is landelijk, smaakvol en netjes. Hij heeft een auto en een motor.

Hij is gevoelig, romantisch en hij houdt van knuffelen, is makkelijk in de omgang en heeft een dosis humor. 

Hij houdt van: lezen, klussen, tuinieren, uitgaan, bioscoop, wandelen, naar vrienden toe, motorrijden, terrasje pakken, saunabezoek, concert, cabaret, theater. Hij gaat 2 x per jaar met vakantie.

Hij zoekt: een spontane, ondernemende vrouw tussen 47 en 54 jaar. Ze durft over haar gevoelens te praten, is attent en heeft aandacht voor de ander. Ze is zorgzaam, verzorgd, betrouwbaar en vindt het leuk het gezellig te maken in huis.  Het is belangrijk dat zij ook haar eigen ding heeft zodat ze niet te afhankelijk zijn van elkaar. Hij gaat voor een latrelatie met als doel samen te gaan wonen.

Aanvullende informatie

Hij is rustig, gelijkmatig, heeft een luisterend oor, is vriendelijk en lief. Ziet er verzorgd uit, heeft blauwe ogen, draagt een bril en kleedt zich casual/netjes. Mbo, weduwnaar, rookt niet en geniet van zijn pensioen. Heeft 3 volwassen kinderen en 3 kleinkinderen waar hij van geniet.

Hij houdt van: wandelen (met zijn hond), fietsen, fitness, kruiswoordpuzzels maken, op laptop scrabble spelen, instuderen van muziek voor zijn baritonsaxofoon, omdat hij met plezier speelt bij de Harmonie. Hij geniet van Duitse muziek, maar ook licht klassiek kan hij waarderen.

Hij zoekt: een vrouw die bij voorkeur weduwe is, fijn als ze zacht, meelevend en aardig is en goed met kinderen om kan gaan. Hij wil graag samen hobby’s delen, zoals fietsen, wandelen, vakanties. Fijn als ze NIET rookt. Hij wil van vriendschap graag naar samenwonen en samen gezond oud worden en kinderen en kleinkinderen (verder) zien opgroeien. Niveau: LBO/MBO/HBO. Leeftijdsindicatie: 62 - 68 jaar, maar hierin is hij flexibel.

Aanvullende informatie

Een sportieve, aantrekkelijke man met een slank postuur, donkerbruin kort haar, kleedt zich wisselend, afhankelijk van de dresscode. Is universitair geschoold en werkt als consultant. Hij is gescheiden, superdad voor zijn 2 kinderen, rookt niet en houdt enorm van sport, woont vrijstaand. Hij is passioneel, zelfstandig, sociaal betrokken en zelfverzekerd. Ook is hij een familiemens en gelijkwaardig met een partner. Hij is geïnteresseerd in het onderzoeken van dingen, zoals motieven van mensen en complottheorieën. Diverse goede doelen steunt hij actief.

Hij houdt van: lezen, fotograferen, filmhuis en theater.

Hij zoekt: een zelfstandige vrouw, een aanvulling op zijn leven, initiatief nemend en authentiek. Iemand die weet wat ze wil, samen overlegt en waarmee hij kan levellen. Ze heeft een slank tot normaal postuur en is tussen de 45 en 54 jaar. Ze heeft haar rugzak verwerkt. Hij gaat voor een lat relatie. In elk geval dat ieder zijn eigen basis behoudt.

Aanvullende informatie

Een vrijbuiter met zeilen als passie. Een leuke,  vlotte, wereldse man met een normaal postuur, donker kort haar, bruine ogen, casual gekleed. Hij is 1.76m lang en draagt soms een bril. Hij is uit elkaar, heeft 2 kinderen en woont in een appartement, rookt niet en drinkt zelden. Hij heeft 2 kinderen. Hij is flexibel, nuchter, lief, vrolijk en positief.

Hij houdt van: water, zeilen (eigen zeiljacht), techniek, lezen, zelfontwikkeling, tv kijken (discovery of iets met inhoud), muziek luisteren en actualiteiten (Engelstalig wereldnieuws) volgen. Hij zoekt het waarom achter dingen.

Hij zoekt: een verzorgde vrouw met een warme persoonlijkheid. Ze is tussen de 38 en 45 jaar, netjes, vrouwelijk, breed geïnteresseerd, eerlijk en communicatief. Ze staat positief in het leven, is eerlijk en praat over gevoelens. Ze is lief, huiselijk en houdt van knuffelen. Ze durft uit haar comfortzone te stappen. Hij hoopt dat ze net als hij houdt van watersport.

Aanvullende informatie

Hij kleedt zich naar gelegenheid en ziet er verzorgd uit. Heeft kort donkerblond haar en een open vriendelijk gezicht.

Hij houdt van: zijn werk o.a. als beveiligingsfunctionaris bij het Ministerie van Defensie. Hij zegt waar het op staat, je weet wat je aan hem hebt, hij is integer en een harde werker. Hij houdt van gezelligheid, heerlijk uitstapjes maken, stedentrips, terrasjes. Brede smaak op muziekgebied, van oude soul muziek tot modern tot klassiek. Is dol op zijn 3 dochters die allen op zichzelf wonen.

Hij zoekt: een vrouw die eerlijk, direct en zichzelf kan zijn in een nieuwe relatie. Die zich vlot maar verzorgd kleedt , niet rookt. Iemand die ook graag weer t.z.t. samen onder een dak wil wonen met een nieuwe partner. Om op deze manier heerlijk samen te kunnen genieten en iets moois op te bouwen. Op MBO/HBO niveau in de leeftijd van 45 tot 60 jaar.

Aanvullende informatie

Een verzorgde man, netjes gekleed in spijkerbroek, overhemd en trui, slank postuur, brildragend, blauwe ogen en wit kort haar. Hij rookt niet en hij drinkt soms een biertje. Hij woont vrijstaand. Van beroep was hij vroeger vertegenwoordiger en verzekeringsagent. Mbo. Hij is rustig, temperamentvol, niet op zijn mondje gevallen, amicaal en huiselijk.

Hij houdt van: biljarten, klaverjassen, fietsen, de dierentuin en soms uitgaan.

Hij zoekt: een vriendin om leuke dingen te doen, misschien uitgroeiend naar een lat relatie. Tussen de 70 en 80 jaar, met een normaal tot volslank postuur, niet te groot. Actief, huiselijk, iemand die van fietsen houdt, lekker eens uitgaan, niet te stil, maar ook geen kwebbelaar. Het zou mooi zijn als zij een rijbewijs heeft.

Aanvullende informatie

Verzorgde en sociale man met een prettige uitstraling. Normaal postuur, casual gekleed, donkerblond haar, blauw/groene ogen.  Rookt niet, sociale drinker. MBO niveau

Hij is zorgzaam, bescheiden, optimistisch, hele harde werker, open, creatief, kan goed koken!

Hij houdt van: muziek, strandwandelingen, oldtimers, boogschieten, stedentrips, warme landen, uit eten gaan en films kijken.

Hij zoekt: een lieve, humorvolle, verzorgde vrouw. Zelfstandig en ondernemend. Kinderen, groot en klein,  zijn uiteraard welkom. Iemand met normen en waarden. Doel: uiteindelijk een vaste relatie opbouwen. 

Aanvullende informatie

Jongensachtige, innemende man van 1.78m, normaal tot slank postuur, kort (donker)blond haar, helblauwe ogen met ondeugende twinkeling, verzorgd & casual gekleed. Tandprotheticus, gescheiden, 2 (puber)kinderen.

Hij houdt van: racefietsen, fitness, zee & strand, soms cafébezoek met vrienden; heeft een ruime muzieksmaak. Vakantie; een zonnige bestemming aan de Middellandse Zee, zoals Italië.

Hij zoekt: een spontane, lieve, verzorgde en vooral humorvolle vrouw met normaal postuur. Leeftijd: 45-58 jaar; jong van geest. Samen genieten van het leven én elkaar. Een biertje of wijntje bij gelegenheid, niet-rokend; zelf is hij gestopt met roken. Bonuskinderen zijn van harte welkom.

Hap nu toe!

Aanvullende informatie

Aardige man, slank/normaal postuur, bruine ogen, kort donker bruin haar, mooi gebit, vrolijk/vriendelijk gezicht. Hij kleedt zich het liefst sportief. Vader van 3 kinderen in de leeftijd van 14, 16 en 23 jaar. Zijn kinderen wonen bij hem. Hij werkt als heftruckchauffeur, maar door hartproblemen moet hij het op dit moment rustig aan doen. Hij klust graag aan auto's en misschien wil hij hier zijn werk van gaan maken.

Zijn karakter omschrijft hij als volgt: lief, zacht, recht door zee, eerlijk, wordt niet snel boos, maar heeft wel grenzen.

Hij houdt van: zijn honden, klussen in huis en aan auto's, wandelen, fietsen, af en toe sauna. Vakanties viert hij het liefst door op pad te gaan met de caravan.

Hij zoekt: een lieve vrouw, zorgzaam (ook voor de kinderen), eerlijk, open, trouw en zij kan goed communiceren. Fijn om samen gezond en gelukkig te zijn. Ze mag roken, dat doet hij ook nog, maar hij is bezig om te stoppen. Niveau: LBO/MBO Leeftijd: 42-55. Zelf is hij "wijs" geworden door het leven!

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 18

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Gratis ebook

10 Tips voor een goede relatie

Graag je voornaam invullen.
Graag je mailadres invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Basispakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Basispakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!