40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties mannen - 40PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Ondernemende, actieve, spontane en zorgzame man met een slank postuur met een lengte van 1,76 , mooie blauwe ogen en donkerblond haar. Integriteit en vertrouwen heeft hij hoog in het vaandel. Hij is een hardwerkende ondernemer, familieman en levensgenieter. Trotse vader van 4 zonen, die zeer zelfstandig en studerend zijn, 3 ervan zijn inmiddels uitwonend.

Hij houdt van: heerlijk koken en paardrijden. Gaat graag lekker uit eten en geniet van het leven en zijn kinderen. Hij is sportief aangelegd en doet aan hardlopen, zwemmen en fietsen. Gaat graag op wintersportvakantie of naar Spanje, maar staat er ook voor open om samen andere bestemmingen te ontdekken.

Hij zoekt: een betrouwbare, integere, charmante, sociale dame met een dosis leuke humor. Een slanke dame tussen de 40 en 50 jaar, die goed verzorgd is en zich sportief/ casual kleedt en bij gelegenheid chique. Een dame met een gezonde levensstijl en een positieve instelling, die samen met hem wil genieten van het leven en zijn en haar familie.

Aanvullende informatie

Hij heeft groen/blauwe ogen, gemillimeterd donkerblond, licht grijzend haar, een normaal postuur en kleedt zich casual en verzorgd. Qua karakter is hij: betrouwbaar, sociaal, vriendelijk, belangstellend, hulp biedend, zorgzaam en attent. Daarnaast heeft hij humor en is hij conflict vermijdend. Na een lange relatie is hij gescheiden. Hij heeft 2 bijna volwassen kinderen. Verder woont hij in een leuke stadswoning, die hij sfeervol heeft ingericht. Hij doet zelf de huishouding en kookt voor zichzelf en zijn kinderen. Verder heeft hij een full time baan (Mbo) en een auto. Overigens heeft hij een lucratieve uitvinding gedaan, welke in het voorjaar 2020 actief in de markt gezet gaat worden.

Hij houdt van: met vrienden/familie ergens iets eten of drinken. Anderen helpen met klussen, en op sportief vlak: mountainbiken. Vakanties: hij heeft meerdere Zuid-Europese landen bezocht en staat wat dit betreft open voor ideeën.

Hij zoekt: een lieve, gastvrije, open, extraverte, gezellige, levenslustige en initiatiefrijke vrouw. Een vrouwelijk type met een normaal postuur. Een beetje humor en diepgang mag ook.

Aanvullende informatie

Lieve en sociale man met bruine ogen, bruin haar, een normaal postuur en een lengte van 1m99. Hij heeft een verzorgd uiterlijk en kleedt zich casual. Mbo/Mts niveau. Hij heeft een lief en zorgzaam karakter en is een harde werker.

Hij houdt van: wandelen en kijkt graag naar een voetbalwedstrijd van zijn favoriete club op tv. Maakt graag verre reizen naar Zuid- Amerika en Sri Lanka, ook van Kroatië is hij erg gecharmeerd.

Hij zoekt: een leuke verzorgde dame met een slank/ normaal postuur tussen de 40 en 45 jaar. Hij vindt het belangrijk dat deze dame werkzaam is, van reizen houdt en makkelijk in de omgang is.

Aanvullende informatie

Man met kort, blond haar en blauwe ogen, een normaal postuur en kleedt zich casual en verzorgd. Zijn karakter is: sociaal, trouw, behulpzaam, zorgzaam, serieus en recht door zee. Daarnaast heeft hij humor, is hij een harde werker en het type: “deler.” Na een lange relatie is hij gescheiden. Hij heeft 2 leuke dochters met wie hij goed contact heeft. Zijn vrijstaande woning heeft hij zelf gebouwd. Hij is werkzaam bij een aannemersbedrijf en dus zeer handig. Hij doet zelf zijn huishouding waaronder ook eten koken. Hij kijkt graag een goede (romantische) film. In zijn woonplaats organiseert hij activiteiten voor de jeugd.

Hij houdt van: klussen, met zijn quad en kinderen er op uit rijden. Qua vakanties is hij naar meerdere Europese landen geweest. Met een leuke vriendin staat hij open voor ideeën.

Hij zoekt: een zorgzame, eerlijke, spontane, zelfredzame, en kindvriendelijke vrouw. Zij staat positief in het leven, heeft haar rugzak afgeschud en een leuke uitstraling. Hij heeft een auto, rookt niet en houdt van huisdieren (heeft een kat).

Aanvullende informatie

Man met kort grijs haar en bruine ogen, klein van stuk met een normaal postuur. Hij kleedt zich casual en maakt een verzorgde indruk. Qua karakter is hij: eerlijk, bescheiden, lief, serieus, zorgzaam, attent en behulpzaam. Je kunt absoluut van hem op aan. Hij is weduwnaar, heeft 2 volwassen, uitwonende stiefkinderen. Daarnaast is hij opa van 3 (stief)kleinkinderen. Verder woont hij in een leuk ingerichte eengezinswoning, doet zelf de huishouding en de gangbare zaken op zijn computer. Buitenshuis heeft hij zijn vaste baan in 2 ploegendienst en beschikt over een auto. Hij komt uit een groot gezin: heeft maar liefst 4 broers, 4 zussen en zijn moeder nog. Met alle familieleden onderhoudt hij goede contacten.

Hij houdt van: tuinieren, klussen en qua t.v. kijkt hij graag een crimi, misdaad of actiefilm. Ook volgt hij het nieuws en de actualiteiten en de voetbal programma’s.

Hij zoekt: een lieve, eerlijke, gezellige, spontane en behulpzame vrouw met een slank of normaal postuur. Zij mag roken en een wijntje drinken (met mate). Samen weer van het leven genieten, lachen en leuke dingen ondernemen is wat hij voor ogen heeft.

Aanvullende informatie

Man met halflang blond haar, blauwe ogen, een normaal postuur, gaat casual gekleed en maakt een verzorgde indruk. Qua karakter is hij: eerlijk, sociaal, serieus, lief, zorgzaam en attent. Daarnaast is hij een harde werker, een levensgenieter met humor. Uit zijn huwelijk van 27 jaar heeft hij 2, inmiddels volwassen en uitwonende kinderen. Hij woont in een moderne en ruime vrijstaande woning. Doet zelf de huishouding en volgt de sportprogramma’s, films en het nieuws op t.v. Wat betreft zijn dagelijkse werkzaamheden, runt hij succesvol zijn eigen bedrijf.

Hij houdt van: met vrienden naar festivals, concerten, uit eten te gaan en motor rijden. Vakanties; naar buitenland of in Nederland en weekendjes weg gaan. Met een vriendin staat hij open voor ideeën.

Hij zoekt: een eerlijke, betrouwbare, optimistische en levenslustige vriendin. Zij houdt van, naast leuke dingen ondernemen, ook van de huiselijke gezelligheid, is recht door zee, heeft een leuke uitstraling en ziet er leuk uit. Hij rookt niet, heeft een auto en houdt van huisdieren.

Aanvullende informatie

Man met kort donkerblond haar, blauwe ogen, een normaal/sportief postuur en kleedt zich naar gelegenheid, meestal casual en maakt een verzorgde indruk. Zijn karakter is: rustig, open, eerlijk, behulpzaam, zorgzaam, attent en daadkrachtig. Je kunt van hem op aan, hij is empathisch, heeft humor en een stabiel karakter. Hij is gescheiden, heeft 2 kinderen in de puberleeftijd en met zijn ex vrouw een co-ouderschap. Verder woont hij in een leuke vrijstaande woning en heeft zijn zaken goed op orde: een goede vaste baan in dagdienst en een fijn sociaal leven ( Hbo) .

Hij houdt van: klussen, sporten, muziek en wandelen in de bossen. Met vrienden een concert of festival bezoeken. Met een leuke vriendin wil hij van alles gaan ondernemen: b.v. naar schouwburg of een theatervoorstelling. Qua vakanties staat hij open voor ideeën, hij is naar de Zuid Europese landen geweest maar ook verder van huis geweest.

Hij zoekt: een open, spontane, lieve en optimistische vrouw. Samen met haar van alles kunnen bespreken, plannen maken om te ondernemen en daarbij ook genieten van de huiselijke sfeer. In kleine dingen attent zijn naar elkaar, samen kunnen sparren, elkaar mogen spiegelen, elkaar niet claimen, je eigen dingen mogen hebben en er voor elkaar zijn en samen groeien is wat hij voor ogen heeft. Deze man rookt niet, heeft een auto en houdt van huisdieren.

Aanvullende informatie

Een nuchtere, positieve, tevreden en betrouwbare man, met kort kalend lichtgrijs haar en blauwgrijze ogen. 1,96m, normaal tot volslank postuur. Hij kleedt zich overwegend casual, in nette spijkerbroek en pullover. In zijn linkeroor draagt hij een tweetal kleine oorbellen. Werkzaam in een distributiecentrum. Gescheiden, twee volwassen uitwonende kinderen.

Hij houdt van: vissen, scooter rijden, bij mooi weer een fietstocht in de natuur. Even een tussenstop op een terrasje is altijd leuk. Hij houdt tevens van familie –en vrienden bezoeken, feestjes in kleine kring, wandelen, uit eten gaan, de bioscoop en struinen op markten & winkels. Muziek zoals jaren '80, top 2000, rock, pop. Vakantie; in Nederland met een verblijf in een knus B&B geniet zijn voorkeur. Een vliegreis is bespreekbaar.

Hij zoekt: een eerlijke, respectvolle, zelfstandige en vlotte vrouw, die van haar hart geen moordkuil maakt. Toekomst; Fijn om weer iemand aan zijn zijde te hebben! Met volle aandacht, intimiteit & liefde zet hij zich in voor een oprechte verbondenheid. Leeftijd: 50-65jr. Roken geen bezwaar; zelf rookt hij altijd buiten. Een wijntje of radler bij gelegenheid.

Aanvullende informatie

Een positief ingesteld man met een vriendelijke uitstraling. Hij kleedt zich casual, heeft blauwe ogen en kort donkerblond haar. Rook niet, drinkt alleen sociaal. Werkt al 28 jaar als zelfstandig ondernemer in de vervoersbranche. Geen kinderen.

Hij houdt van: thrillers en actiefilms kijken op Netflix, koken voor vrienden, afspreken met familie, naar een musical, een popconcert of lekker uit eten. Gewoon een dagje weg met de auto doet hij ook graag.

Hij zoekt: een leuke ondernemende vrouw die niet alleen maar op de bank wil zitten. Iemand die zelf ook positief in het leven staat en verzorgd is. Een vrouw met een eigen wil, een beetje pit maar vooral ook heel lief.

Aanvullende informatie

Attente man met blauwe ogen en kort kalend blond haar. Hij is lang, heeft een vriendelijke uitstraling en kleedt zich casual en verzorgd. Zijn karakter is: spontaan, eerlijk, romantisch en gevoelig. Hij heeft het hart op de tong en kan niet tegen onrecht. Verder heeft hij humor en een gezonde dosis knuffelbehoefte. Hij is het type Bourgondiër, een levensgenieter. Hij is gescheiden en heeft 2 kinderen die één vaste dag per week bij hem zijn. Verder heeft hij een goede vaste baan in dagdiensten.

Hij houdt van: zo nu en dan een concert bezoeken, uit eten gaan en ergens iets drinken. Verder ook een bezoek aan de bioscoop en naar bijvoorbeeld een vakantiepark. Hij staat absoluut open voor ideeën, ook wat betreft vakanties.

Hij zoekt: een vrouwelijke, verzorgde, zorgzame en optimistische vrouw met een stabiel karakter. Hij beschikt over een auto en houdt van huisdieren maar heeft ze niet.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 15

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!