40plusrelatie

Contactadvertenties mannen

Lange, volslanke, man, knuffelbeer, bruine ogen, kort donker bruin haar, sportief/netjes gekleed. Geen kinderen maar zou nog graag vader willen worden als het kan. Hij werkt met veel plezier als magazijnmeester bij een groot bedrijf dat zware bedrijfsauto's, autobussen en motoren voor industrie en scheepvaart produceert. Zijn karakter: rustig, soms impulsief, trouw, behulpzaam, attent, doorzetter, betrouwbaar, houdt van eerlijkheid, heeft veel liefde te geven, sociaal, hulpvaardig, serieus, communicatie vindt hij belangrijk. Hij wil graag samen dingen delen, maar hij vindt het ook belangrijk om eigen dingen te doen.

Hij houdt van: muziek luisteren, hij heeft lang in een band basgitaar en drums gespeeld, lezen van biografieën (Johnny Cash , interesse 2e WO, sport kijken op t.v. maar ook in stadion. Hij staat open voor saunabezoek. Ook houdt hij van motorrijden, hij wil weer een motor kopen, recreatief fietsen, wandelen en hij rijdt graag auto. Hij heeft veel van de wereld gezien, zowel in Europa als daarbuiten. Hij houdt van cultuur, dingen doen, musea en kerken bezoeken.

Hij zoekt: een partner die: lief, eerlijk, betrouwbaar en behulpzaam is, een luisterend oor heeft, hoog knuffelgehalte, iets voor ander over heeft. Fijn om je bij haar op je gemak te kunnen voelen, je zelf te kunnen zijn. Leuk als ze van voetbal houdt, motorrijden en muziek. Zijn voorkeur gaat uit naar een partner met een normaal tot volslank figuur. Zijn toekomstdroom is: een standvastige relatie, als het echt klikt, wil hij graag samenwonen en als het mogelijk is nog vader worden. Een relatie op basis van gelijkwaardigheid. Niveau: LBO+/MBO/Leeftijd: 40-53. Ze mag roken dat doet hij ook nog. Hij is wel bereid te stoppen voor een liefdevolle relatie.

Aanvullende informatie

Levensgenieter van 90 jaar uit Zoetermeer. Slank, goed verzorgd, snor, HBO. Heeft kinderen en kleinkinderen. Verder vitaal, sportief, opgewekt, heeft humor en is charmant. Doet zelf zijn huishouding, tuin, tv kijken, internet, fitness, sociale contacten.

Hij houdt van: fietsen, wandelen, er op uit trekken.

Hij zoekt: een vrouwelijke vrouw, die openhartig en vrolijk is, algemeen ontwikkeld en beschaafd. Samen genieten van nog een mooie tijd is wat hij graag zou willen.

Aanvullende informatie

Grote, nette, verzorgde man, casual netjes gekleed, volslank postuur, brildragend, gescheiden, rookt sigaartjes, drinkt bij gelegenheid, woont vrijstaand met hond en paardjes. Gepensioneerd glastuinder. Hij is ondernemend, vrijgevig, warm, lief, een dierenvriend, sociaal.

Hij houdt van: fietsen, uit eten, terrasjes, scooteren, natuur, kwaliteit.

Hij zoekt: een lieve vrouw, verzorgd, sociaal en zelfstandig om samen leuke dingen te ondernemen.

Aanvullende informatie

Een man met een open en hartelijk karakter, hij is een makkelijke prater en een gezelligheids- en gevoelsmens. Hij heeft een normaal postuur een vriendelijk gezicht, kort grijs haar en heeft als hij lacht iets jongensachtigs.

Hij houdt van: klussen, wandelen, uit eten gaan, naar de bioscoop en het theater met een voorkeur voor cabaretiers. Hij heeft een grote en gezellige vriendengroep en gaat af en toe naar de kroeg maar vindt het ook fijn om thuis te zijn. Liefst in gezelschap van die leuke vrouw waar hij naar zoekt.

Hij zoekt: een vrouw zonder maniertjes, zij is vriendelijk, eerlijk en oprecht, open en een makkelijke prater.

Aanvullende informatie

Een gelijkmatige, behulpzame, beschouwende, vriendelijke en trouwe man. Hij is een doorzetter, heeft een lang en slank postuur, is fit en heeft een vriendelijke uitstraling.

Hij houdt van: buiten zijn, concerten, een terrasje pikken, lekker een dag naar het strand en af en toe uit eten gaan.

Hij zoekt: een maatje waar hij leuke en gezellige dingen mee kan doen. Bij voorkeur een vrouw die niet te veeleisend is en klein van postuur.

Aanvullende informatie

Een meedenkende, gemoedelijke, toegankelijke en hulpvaardige man. Hij is een doorzetter, heeft een stevig postuur, een vriendelijke uitstraling, een leuke lach en is goed gekleed.

Hij houdt van: zijn kleinkinderen, broden bakken, golfen en fietsen. Meerdere keren per jaar gaat hij op vakantie.

Hij zoekt: een vrouw met een warm karakter, vrouwelijk, hartelijk en emotioneel stabiel.

Aanvullende informatie

Een hardwerkende, positieve, bescheiden en eerlijke man. Hij is een gevoelsmens, heeft een stevig postuur en een vriendelijke uitstraling.

Hij houdt van: het theater, musical en af en toe de bioscoop. Hij gaat graag naar het strand om daar te wandelen en gezellig een hapje te eten.

Hij zoekt: een eerlijke en oprechte vrouw met een lief karakter en zij voert graag een gezellig/goed gesprek.

Aanvullende informatie

Een goudeerlijke, positieve en hardwerkende man. Hij zegt waar het op staat, kan gevoelig zijn en is een doorzetter. Deze man is fit, heeft leuke oplettende blauwe ogen, een vriendelijk gezicht en een normaal postuur.

Hij houdt van: buiten zijn, lekker eten in leuk gezelschap, af en toe eropuit met zijn paardenwagen. Hij bedrijft vee- en landbouw en besteed hier natuurlijk veel tijd aan.

Hij zoekt: een eerlijke, lieve, vrolijke en emotioneel stabiele vrouw. Een stukje humor zou mooi zijn en prettig als zij net als hij fit is. Fijn als beiden hun eigen bezigheden kunnen en mogen hebben.

Aanvullende informatie

 

Aantrekkelijke, sportieve ondernemer, 1.77 m, normaal postuur, bruin getint, kort donker haar, naar gelegenheid gekleed, gescheiden. Advocaat met eigen kantoor, woont vrijstaand. Hij is ondernemend, dynamisch, doorzettend, lief en goed in balans.

Hij houdt van: golf, fitness, wellness, luxe vakanties en feestjes.

Hij zoekt: een krachtige, vrouwelijke vrouw die houdt van kwaliteit. Ze is elegant en romantisch, lief, oprecht en trouw. Ze heeft een verwerkte rugzak.

 

Aanvullende informatie

 

Leuke, verzorgde, lange man. Goed postuur, klein buikje, blauw/grijze ogen, kort donker bruin haar, casual gekleed. Is trots op zijn twee dochters die samenwonen. Hij is binnenvaartschipper en is veel onderweg en het zou mooi zijn als jij af en toe mee wilt varen! Zijn karakter is rustig, hij wordt niet snel boos, communicatie en openheid zijn belangrijk voor hem. Hij is attent, sociaal en houdt rekening met de ander.

Hij houdt van: sauna, concert of musical, winkelen, stedentrips, cruise met klein gezelschap. Hij is geen kroegloper en hij vindt het prettig om via relatiebemiddeling weer een leuke partner te ontmoeten.

Hij zoekt: een vrouw met een normaal postuur, vrouwelijke uitstraling, zorgzaam, ondernemend/actief, samen uit samen thuis, gezellig samen koken of uit eten. Hij wil graag weer een maatje waarmee hij kan praten, maar ook leuke dingen kan doen. Het mag beginnen met vriendschap/LAT maar uiteindelijk wil hij graag samenwonen. Niveau: LBO+/MBO/Leeftijd: 45-60. Ze mag roken dat doet hij ook.

 

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 17

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Gratis ebook

10 Tips voor een goede relatie

Graag je voornaam invullen.
Graag je mailadres invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Basispakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Basispakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens
Premiumpakket 18 maanden € 1.995,- betalen in 1 of 2 x

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!