40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties mannen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Man met kort grijs haar en bruine ogen, klein van stuk met een normaal postuur. Hij kleedt zich casual en maakt een verzorgde indruk. Qua karakter is hij: eerlijk, bescheiden, lief, serieus, zorgzaam, attent en behulpzaam. Je kunt absoluut van hem op aan. Hij is weduwnaar, heeft 2 volwassen, uitwonende stiefkinderen. Daarnaast is hij opa van 3 (stief)kleinkinderen. Verder woont hij in een leuk ingerichte eengezinswoning, doet zelf de huishouding en de gangbare zaken op zijn computer. Buitenshuis heeft hij zijn vaste baan in 2 ploegendienst en beschikt over een auto. Hij komt uit een groot gezin: heeft maar liefst 4 broers, 4 zussen en zijn moeder nog. Met alle familieleden onderhoudt hij goede contacten.

Hij houdt van: tuinieren, klussen en qua t.v. kijkt hij graag een crimi, misdaad of actiefilm. Ook volgt hij het nieuws en de actualiteiten en de voetbal programma’s.

Hij zoekt: een lieve, eerlijke, gezellige, spontane en behulpzame vrouw met een slank of normaal postuur. Zij mag roken en een wijntje drinken (met mate). Samen weer van het leven genieten, lachen en leuke dingen ondernemen is wat hij voor ogen heeft.

Aanvullende informatie

Man met halflang blond haar, blauwe ogen, een normaal postuur, gaat casual gekleed en maakt een verzorgde indruk. Qua karakter is hij: eerlijk, sociaal, serieus, lief, zorgzaam en attent. Daarnaast is hij een harde werker, een levensgenieter met humor. Uit zijn huwelijk van 27 jaar heeft hij 2, inmiddels volwassen en uitwonende kinderen. Hij woont in een moderne en ruime vrijstaande woning. Doet zelf de huishouding en volgt de sportprogramma’s, films en het nieuws op t.v. Wat betreft zijn dagelijkse werkzaamheden, runt hij succesvol zijn eigen bedrijf.

Hij houdt van: met vrienden naar festivals, concerten, uit eten te gaan en motor rijden. Vakanties; naar buitenland of in Nederland en weekendjes weg gaan. Met een vriendin staat hij open voor ideeën.

Hij zoekt: een eerlijke, betrouwbare, optimistische en levenslustige vriendin. Zij houdt van, naast leuke dingen ondernemen, ook van de huiselijke gezelligheid, is recht door zee, heeft een leuke uitstraling en ziet er leuk uit. Hij rookt niet, heeft een auto en houdt van huisdieren.

Aanvullende informatie

Man met kort donkerblond haar, blauwe ogen, een normaal/sportief postuur en kleedt zich naar gelegenheid, meestal casual en maakt een verzorgde indruk. Zijn karakter is: rustig, open, eerlijk, behulpzaam, zorgzaam, attent en daadkrachtig. Je kunt van hem op aan, hij is empathisch, heeft humor en een stabiel karakter. Hij is gescheiden, heeft 2 kinderen in de puberleeftijd en met zijn ex vrouw een co-ouderschap. Verder woont hij in een leuke vrijstaande woning en heeft zijn zaken goed op orde: een goede vaste baan in dagdienst en een fijn sociaal leven ( Hbo) .

Hij houdt van: klussen, sporten, muziek en wandelen in de bossen. Met vrienden een concert of festival bezoeken. Met een leuke vriendin wil hij van alles gaan ondernemen: b.v. naar schouwburg of een theatervoorstelling. Qua vakanties staat hij open voor ideeën, hij is naar de Zuid Europese landen geweest maar ook verder van huis geweest.

Hij zoekt: een open, spontane, lieve en optimistische vrouw. Samen met haar van alles kunnen bespreken, plannen maken om te ondernemen en daarbij ook genieten van de huiselijke sfeer. In kleine dingen attent zijn naar elkaar, samen kunnen sparren, elkaar mogen spiegelen, elkaar niet claimen, je eigen dingen mogen hebben en er voor elkaar zijn en samen groeien is wat hij voor ogen heeft. Deze man rookt niet, heeft een auto en houdt van huisdieren.

Aanvullende informatie

Een nuchtere, positieve, tevreden en betrouwbare man, met kort kalend lichtgrijs haar en blauwgrijze ogen. 1,96m, normaal tot volslank postuur. Hij kleedt zich overwegend casual, in nette spijkerbroek en pullover. In zijn linkeroor draagt hij een tweetal kleine oorbellen. Werkzaam in een distributiecentrum. Gescheiden, twee volwassen uitwonende kinderen.

Hij houdt van: vissen, scooter rijden, bij mooi weer een fietstocht in de natuur. Even een tussenstop op een terrasje is altijd leuk. Hij houdt tevens van familie –en vrienden bezoeken, feestjes in kleine kring, wandelen, uit eten gaan, de bioscoop en struinen op markten & winkels. Muziek zoals jaren '80, top 2000, rock, pop. Vakantie; in Nederland met een verblijf in een knus B&B geniet zijn voorkeur. Een vliegreis is bespreekbaar.

Hij zoekt: een eerlijke, respectvolle, zelfstandige en vlotte vrouw, die van haar hart geen moordkuil maakt. Toekomst; Fijn om weer iemand aan zijn zijde te hebben! Met volle aandacht, intimiteit & liefde zet hij zich in voor een oprechte verbondenheid. Leeftijd: 50-65jr. Roken geen bezwaar; zelf rookt hij altijd buiten. Een wijntje of radler bij gelegenheid.

Aanvullende informatie

Een positief ingesteld man met een vriendelijke uitstraling. Hij kleedt zich casual, heeft blauwe ogen en kort donkerblond haar. Rook niet, drinkt alleen sociaal. Werkt al 28 jaar als zelfstandig ondernemer in de vervoersbranche. Geen kinderen.

Hij houdt van: thrillers en actiefilms kijken op Netflix, koken voor vrienden, afspreken met familie, naar een musical, een popconcert of lekker uit eten. Gewoon een dagje weg met de auto doet hij ook graag.

Hij zoekt: een leuke ondernemende vrouw die niet alleen maar op de bank wil zitten. Iemand die zelf ook positief in het leven staat en verzorgd is. Een vrouw met een eigen wil, een beetje pit maar vooral ook heel lief.

Aanvullende informatie

Attente man met blauwe ogen en kort kalend blond haar. Hij is lang, heeft een vriendelijke uitstraling en kleedt zich casual en verzorgd. Zijn karakter is: spontaan, eerlijk, romantisch en gevoelig. Hij heeft het hart op de tong en kan niet tegen onrecht. Verder heeft hij humor en een gezonde dosis knuffelbehoefte. Hij is het type Bourgondiër, een levensgenieter. Hij is gescheiden en heeft 2 kinderen die één vaste dag per week bij hem zijn. Verder heeft hij een goede vaste baan in dagdiensten.

Hij houdt van: zo nu en dan een concert bezoeken, uit eten gaan en ergens iets drinken. Verder ook een bezoek aan de bioscoop en naar bijvoorbeeld een vakantiepark. Hij staat absoluut open voor ideeën, ook wat betreft vakanties.

Hij zoekt: een vrouwelijke, verzorgde, zorgzame en optimistische vrouw met een stabiel karakter. Hij beschikt over een auto en houdt van huisdieren maar heeft ze niet.

Aanvullende informatie

Flexibele, jongensachtige, goedlachse en liefhebbende man. Normaal postuur;1,89m. Kort kalend grijzend haar en blauwe ogen. Overwegend casual in spijkerbroek en shirt. Krantenbezorger. Gescheiden, een uitwonende zoon. Bonuskinderen zijn welkom.

Hij houdt van: sociale interactie, wandelen, geniet er enorm van om met zijn auto rond te toeren. Instappen en zien waar je uitkomt. In clubverband bowlen, uit eten, een terrasje en/of een dagje shoppen. Vakantie; cruisereizen naar bijv. Caribisch gebied en Canarische Eilanden & weekendjes weg.

Hij zoekt: een geduldige, respectvolle en actieve vrouw. Iemand die net als hij een knuffeldier is. Toekomst; wezenlijk contact opbouwen en emotionele verbondenheid ervaren. Wie weet op termijn samenwonend. Roken geen bezwaar. Zelf rookt hij, maar houdt altijd rekening met zijn omgeving. Biertje of wijntje bij gelegenheid is gezellig. Leeftijd: 45-52jr.

Aanvullende informatie

Goed verzorgde man met normaal postuur, blauwe ogen en kort grijs haar. Kleedt zich modern/casual. Hij is geruime tijd weduwnaar en heeft twee volwassen dochters. Hij werkt met veel plezier in de zorg. Hij woont in een gezellige woning met zijn honden. Hij rookt niet en drinkt bij gelegenheid een wijntje. Hij is zorgzaam, attent, romantisch een doorzetter en perfectionistisch. Verder kan hij slecht tegen onrecht en is hij trouw en loyaal. Een goed gesprek gaat hij zeker niet uit de weg.

Hij houdt van: dieren, gezelligheid, ergens een terrasje pakken of een hapje eten samen. Zon, zee en strand en een boswandeling. Hij sport in de vorm van hardlopen. De sauna is lang geleden, maar staat er zeker voor open. Thuis kijkt hij naar spannende films, formule 1 of leest een boek. Paardrijden geniet hij ook van. Hij houdt van warmte en zoekt dan ook graag de zon op tijdens vakanties. Stedentrips en Texel zijn ook favoriet.

Hij zoekt: een vrouwelijke vrouw met normaal postuur. Ze is zelfstandig en ondernemend. Een aantal karakter eigenschappen die hij belangrijk vindt zijn: open en eerlijk, romantisch, enthousiast, sportief, humor en spontaan. Samen een warme relatie opbouwen en wie weet ooit wel samenwonen. Liever niet rokend en een drankje bij gelegenheid.

Aanvullende informatie

Sfeer makende, moderne, nette en sympathieke (familie)man met een normaal postuur en kort grijzend haar, groengrijze ogen en is zeer verzorgd. Hij kleedt zich overwegend modern; bij gelegenheid (zakelijk) passend. Plant manager. Gescheiden; vier uitwonende kinderen & een kleinkind.

Hij houdt van: heerlijk uitgebreid tafelen & gezelligheid, zijn kinderen, buiten vertoeven in de tuin, mijmeren voor de open haard, wandelen aan de kust of in het bos, shoppen!, musical, dagjes weg. Vakantie; in allerlei windstreken geweest zoals China en Afrika. Hij wil altijd nieuwe ervaringen opdoen en stelt zich open voor allerlei suggesties.

Hij zoekt: een actieve, moderne, positieve en lieve vrouw, met een maatje meer evt. Iemand met passie voor het leven. Bonuskinderen zeer welkom. Toekomst; leuke dingen ondernemen samen, intimiteit & liefde delen. Buitenhaard aan, dekentje en wijntje erbij; genieten maar! Bovenal; er simpelweg zijn voor elkaar. Roken niet bezwaarlijk, zelf rookt hij niet. Leeftijd:45-55 jaar

Aanvullende informatie

Nette man, kort donkerblond haar, blauwe ogen, normaal postuur, naar gelegenheid gekleed. 1.74m. lang. Gescheiden, 1 zoon van 10, woont vrijstaand, werkt op de ambulance, 3 katten, rookt niet, (HBO). Hij is romantisch, opmerkzaam, sociaal, gezelligheidsmens, lijfelijk ingesteld, communicatief, zorgzaam, open en eerlijk. Samen lachen, plezier hebben maar ook serieus kunnen kletsen.

Hij houdt van: fietsen, tuinieren, koken, puzzelen, lezen, terrasje, strand, bos, wandelen, uit eten, stedentrips.

Hij zoekt: een zorgzame vrouw, huiselijk en ook actief, normen en waarden, beetje pittig, initiatief nemend, weet wat ze wil, tussen de 40 en 50 jaar, liever niet rokend, kinderen zijn welkom.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 16

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.
Ongeldige invoer

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!