40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties mannen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Attente man met blauwe ogen en kort kalend blond haar. Hij is lang, heeft een vriendelijke uitstraling en kleedt zich casual en verzorgd. Zijn karakter is: spontaan, eerlijk, romantisch en gevoelig. Hij heeft het hart op de tong en kan niet tegen onrecht. Verder heeft hij humor en een gezonde dosis knuffelbehoefte. Hij is het type Bourgondiër, een levensgenieter. Hij is gescheiden en heeft 2 kinderen die één vaste dag per week bij hem zijn. Verder heeft hij een goede vaste baan in dagdiensten.

Hij houdt van: zo nu en dan een concert bezoeken, uit eten gaan en ergens iets drinken. Verder ook een bezoek aan de bioscoop en naar bijvoorbeeld een vakantiepark. Hij staat absoluut open voor ideeën, ook wat betreft vakanties.

Hij zoekt: een vrouwelijke, verzorgde, zorgzame en optimistische vrouw met een stabiel karakter. Hij beschikt over een auto en houdt van huisdieren maar heeft ze niet.

Aanvullende informatie

Flexibele, jongensachtige, goedlachse en liefhebbende man. Normaal postuur;1,89m. Kort kalend grijzend haar en blauwe ogen. Overwegend casual in spijkerbroek en shirt. Krantenbezorger. Gescheiden, een uitwonende zoon. Bonuskinderen zijn welkom.

Hij houdt van: sociale interactie, wandelen, geniet er enorm van om met zijn auto rond te toeren. Instappen en zien waar je uitkomt. In clubverband bowlen, uit eten, een terrasje en/of een dagje shoppen. Vakantie; cruisereizen naar bijv. Caribisch gebied en Canarische Eilanden & weekendjes weg.

Hij zoekt: een geduldige, respectvolle en actieve vrouw. Iemand die net als hij een knuffeldier is. Toekomst; wezenlijk contact opbouwen en emotionele verbondenheid ervaren. Wie weet op termijn samenwonend. Roken geen bezwaar. Zelf rookt hij, maar houdt altijd rekening met zijn omgeving. Biertje of wijntje bij gelegenheid is gezellig. Leeftijd: 45-52jr.

Aanvullende informatie

Goed verzorgde man met normaal postuur, blauwe ogen en kort grijs haar. Kleedt zich modern/casual. Hij is geruime tijd weduwnaar en heeft twee volwassen dochters. Hij werkt met veel plezier in de zorg. Hij woont in een gezellige woning met zijn honden. Hij rookt niet en drinkt bij gelegenheid een wijntje. Hij is zorgzaam, attent, romantisch een doorzetter en perfectionistisch. Verder kan hij slecht tegen onrecht en is hij trouw en loyaal. Een goed gesprek gaat hij zeker niet uit de weg.

Hij houdt van: dieren, gezelligheid, ergens een terrasje pakken of een hapje eten samen. Zon, zee en strand en een boswandeling. Hij sport in de vorm van hardlopen. De sauna is lang geleden, maar staat er zeker voor open. Thuis kijkt hij naar spannende films, formule 1 of leest een boek. Paardrijden geniet hij ook van. Hij houdt van warmte en zoekt dan ook graag de zon op tijdens vakanties. Stedentrips en Texel zijn ook favoriet.

Hij zoekt: een vrouwelijke vrouw met normaal postuur. Ze is zelfstandig en ondernemend. Een aantal karakter eigenschappen die hij belangrijk vindt zijn: open en eerlijk, romantisch, enthousiast, sportief, humor en spontaan. Samen een warme relatie opbouwen en wie weet ooit wel samenwonen. Liever niet rokend en een drankje bij gelegenheid.

Aanvullende informatie

Sfeer makende, moderne, nette en sympathieke (familie)man met een normaal postuur en kort grijzend haar, groengrijze ogen en is zeer verzorgd. Hij kleedt zich overwegend modern; bij gelegenheid (zakelijk) passend. Plant manager. Gescheiden; vier uitwonende kinderen & een kleinkind.

Hij houdt van: heerlijk uitgebreid tafelen & gezelligheid, zijn kinderen, buiten vertoeven in de tuin, mijmeren voor de open haard, wandelen aan de kust of in het bos, shoppen!, musical, dagjes weg. Vakantie; in allerlei windstreken geweest zoals China en Afrika. Hij wil altijd nieuwe ervaringen opdoen en stelt zich open voor allerlei suggesties.

Hij zoekt: een actieve, moderne, positieve en lieve vrouw, met een maatje meer evt. Iemand met passie voor het leven. Bonuskinderen zeer welkom. Toekomst; leuke dingen ondernemen samen, intimiteit & liefde delen. Buitenhaard aan, dekentje en wijntje erbij; genieten maar! Bovenal; er simpelweg zijn voor elkaar. Roken niet bezwaarlijk, zelf rookt hij niet. Leeftijd:45-55 jaar

Aanvullende informatie

Nette man, kort donkerblond haar, blauwe ogen, normaal postuur, naar gelegenheid gekleed. 1.74m. lang. Gescheiden, 1 zoon van 10, woont vrijstaand, werkt op de ambulance, 3 katten, rookt niet, (HBO). Hij is romantisch, opmerkzaam, sociaal, gezelligheidsmens, lijfelijk ingesteld, communicatief, zorgzaam, open en eerlijk. Samen lachen, plezier hebben maar ook serieus kunnen kletsen.

Hij houdt van: fietsen, tuinieren, koken, puzzelen, lezen, terrasje, strand, bos, wandelen, uit eten, stedentrips.

Hij zoekt: een zorgzame vrouw, huiselijk en ook actief, normen en waarden, beetje pittig, initiatief nemend, weet wat ze wil, tussen de 40 en 50 jaar, liever niet rokend, kinderen zijn welkom.

Aanvullende informatie

Trotse vader van drie kinderen, lange (1.95cm) slanke man, met kort bruin haar en sprekende blauwe ogen. Hij heeft een open en vriendelijke blik en een leuke lach. Hij is verzorgd en kleedt zich overwegend modern en casual sportief. Voor zijn werk draagt hij een kostuum. Verder is hij een enthousiaste, spontane en attente man. Hij is belangstellend, heel eerlijk en trouw, houdt van humor en gaat een goed gesprek niet uit de weg. Mbo-niveau.

Hij houdt van: rommelen in en om het huis, ook een beetje tuinieren. Hij gaat er graag samen op uit; zoals varen, wandelen, dagje strand of een stuk fietsen. Hij is gek op de natuur!! Een hapje eten, beetje winkelen of naar de bioscoop, zijn dingen die hij ook graag doet. Voor hem geen verre reizen. Hij gaat meestal kamperen of huurt een huisje op een gelegenheid waar het leuk is voor de kinderen. Ook vindt hij het prettig om met een toercaravan op pad te gaan.

Hij zoekt: een niet rokende, spontane, eerlijke vrouw zonder tatoeages of piercings. Een vrouw die van gezelligheid houdt. Zij is vlot en vrouwelijk verzorgd. Het lijkt hem fijn als ze wel een beetje dezelfde interesses samen delen, goed met elkaar kunnen praten en allebei zichzelf kunnen zijn. Haar pubers zijn van harte welkom bij hem. Toekomst: er zijn voor elkaar, weer belangrijk zijn voor iemand. Een vaste langdurige relatie opbouwen en op een prettige manier samen oud worden. Hij zegt; "Ik ben niet de Prins op het witte paard maar ik heb een hoop te bieden!!"

Aanvullende informatie

Stoere vent met een flinke bos haar, bruine ogen en casual/modern gekleed. Geruime tijd gescheiden en vader van 3 kinderen waar hij een warme band mee heeft. Met veel plezier is hij werkzaam in zijn eigen onderneming. Rookt niet, bij gelegenheid drinkt hij een biertje. Hij woont in een gezellige, frisse vrijstaande woning. Huisdieren heeft hij niet omdat hij daar geen tijd voor heeft. Hij is een harde werker, niet overheersend, wel sociaal, netjes en eerlijk.

Hij houdt van: motor rijden, een hapje eten met de juiste partner en daarna een bioscoop bezoeken of genieten van een dagje zee. Een wandeling in de natuur of een stukje fietsen. Zo nu en dan een feestje met vrienden. Of lekker thuis op de bank met een hapje en een drankje en een leuke film. Met vakantie gaat hij graag naar een zonnige bestemming.

Hij zoekt: een lieve vrouw met uitstraling. Ze is volslank, kleedt zich casual/stoer en is netjes. Ze houdt wel van gezelligheid, maar is niet heel erg druk. Roken doet ze niet, maar een drankje bij gezelligheid, leuk! Ze heeft alles op de rit en heeft ook zin om een liefdevolle relatie op te bouwen. Kinderen zijn welkom, mits ze niet te jong zijn. Leeftijd tussen de 48 & 52 jaar. In de toekomst zou hij graag samenwonen.

Aanvullende informatie

Lange man met bruin/groene ogen, kleedt zich casual/netjes en heeft kort haar. Hij heeft een leuke baan in de vervoer sector. Heeft twee lange relaties gehad en geen kinderen. Rookt niet en drinkt sporadisch een drankje. Een aantal karakter eigenschappen van hem zijn: sociaal, attent, eerlijk en romantisch.

Hij houdt van: motorrijden, sporten doet hij zeer regelmatig, bezoeken van sauna, bioscoop of ergens een hapje eten. Van winkelen en een weekendje er op uit, naar bijvoorbeeld zee kan hij ook genieten. Wat betreft muziek is hij fan van de top 1000 en de bands, U2, Queen, Blof en de Eagles. Zo nu en dan bezoekt hij ook een concert. Qua vakanties heeft hij al veel gezien, hij gaat graag naar zonnige bestemmingen. Ook een sportieve vakantie trekt hem wel aan.

Hij zoekt: een vrouw die zich casual/netjes kleedt en vooral lief is en het hart op de juiste plek heeft. Ze heeft wat te vertellen en vindt het leuk om er op uit te gaan. Hij valt niet op een bepaald type. Roken doet ze niet. Kinderen en huisdieren zijn welkom. Samen een mooie toekomst opbouwen en misschien wel samenwonen. Leeftijd tussen de 50 & 60 jaar.

Aanvullende informatie

Lange man met kort haar en blauwe ogen. Kleedt zich casual en verzorgd. Hij is trotse vader van twee kinderen. Hij houdt van een biertje of wijntje bij gezelligheid en rookt zo nu en dan. Hij kan slecht tegen onrecht en onduidelijkheid. Houdt wel van een geintje en is sociaal. Verder is hij een harde werker, maar houdt ook van ontspanning.

Hij houdt van: samen een hapje eten, maar net zo leuk om thuis samen te koken. Verder gaat hij graag met de juiste vrouw naar de sauna, bioscoop of naar het museum. Soms gaat hij met vrienden naar de kroeg of naar een concert. Hij vind het ook heerlijk om de natuur in te gaan. Hij heeft een passie voor oldtimerevenementen. Qua muziek houdt hij van de jaren 70, 80 en begin jaren 90. Altijd honden gehad, maar helaas door te weinig tijd op dit moment niet meer.

Hij zoekt: een lieve, vrouwelijke vrouw met normaal postuur die zichzelf goed verzorgt. Ze is verstandig en zelfstandig. Ze kan communiceren en is duidelijk in wat ze wil en verwacht. Houdt van eten en is wat dat betreft bourgondisch ingesteld. Ook heeft ze begrip voor het feit dat hij wel eens druk is met zijn onderneming. Het zou erg leuk zijn als ze mee wil denken met zakelijke issues. Ze heeft geen piercings en tatoeages. Roken en een drankje gezellig. Leeftijd 45/52 jaar. Rustig een relatie opbouwen en als alles goed voelt weer samenwonen.

Aanvullende informatie

Lange man met een volslank postuur, bruine ogen, draagt een bril en heeft zwart, kort haar. Een mooie huid en een verzorgd gebit, kleedt zich sportief/netjes. Hij werkt al heel wat jaren als magazijnmedewerker bij een metaalwarenfabriek en heeft het naar zijn zin. Na een fijn huwelijk van ruim 20 jaar is hij weduwnaar geworden. Samen met zijn twee zoons van 15 en 18 jaar wonen ze met z’n drieën in een leuke tussenwoning. Huisdieren heeft hij niet, omdat hij veel weg is. Zijn karakter omschrijft hij als volgt: rustig, eenvoudig, hij is zichzelf, netjes, hij houdt niet van rommel.

Hij houdt van: muziek luisteren, van Nederlandstalig tot klassiek, voetbal kijken op t.v. maar ook thuiswedstrijden van Vitesse bezoeken doet hij graag. Motorrijden heeft hij gedaan, maar dat doet hij nu niet meer. Hij houdt zijn gezin/huishouding draaiende, maar als hij tijd heeft kan hij ook genieten van fitness op de sportschool, mountainbiken en skeeleren. Vakanties viert hij graag in Denemarken met zijn kinderen.

Hij zoekt: een partner die rustig, ondernemend en vrolijk is en die houdt van plezier maken en leuke dingen doen. Hij heeft een voorkeur voor donker/zwart haar, maar belangrijker is de klik. Leuk als ze van voetbal houdt, netjes en verzorgd is en een normaal tot volslank postuur heeft. Het zou fijn zijn als ze niet rookt, maar als ze dat wel doet dan in ieder geval niet binnen. Hij wil graag weer samen zijn en samen delen, een mens is niet gemaakt om alleen te zijn, zoals hij dat zegt. Herken jij je hierin en heb je LBO+/MBO/ en bij je tussen de 45-55? Hij ontmoet je graag!

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 15

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!