40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties mannen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Een verzorgd uitziende man, grijs stekelhaar, casual modern gekleed. Hij rookt en drinkt een biertje. Normaal postuur met een buikje. Gescheiden, 2 kids, 1 kleinkind, eigen woning met tuin, modern ingericht. Hij is impulsief, lief, zachtaardig, een dierenliefhebber, meegaand, netjes en ordelijk, ruzie mijdend. Mbo.

Hij houdt van: formule 1 autorace, dagje weg, fietsen, bos en strand, uitgaan en reizen.

Hij zoekt: een nette verzorgde vrouw met een eigen mening, initiatief nemend maar wel in samenspraak, niet dominant, optimistisch, geen betweter. Ze is makkelijk in de omgang, tussen de 50 en 63 jaar en volslank.

Aanvullende informatie

Lange, slanke, man, open uitstraling, blauwe ogen, kort donkerblond haar, gaat graag casual gekleed, is gescheiden, heeft geen kinderen maar wel een lieve jackrussellterriër. Zijn karakter is als volgt te omschrijven: rustig, meegaand, praat makkelijk, als het om werkelijke gevoelens gaat is hij wat meer een binnenvetter, maar hij is zich hiervan bewust en het lukt hem steeds beter om zijn gevoelens te uiten.

Hij houdt van: zijn werk als agrarisch ZZP-er. In zijn vrije tijd kan hij genieten van: wandelen met zijn hond, koeienshows en paardenconcoursen bezoeken, journaal volgen en veilingprogramma’s op t.v. kijken. Hij heeft al veel van de wereld gezien zoals Kenia, Bali, Spanje, Portugal, Denemarken en Griekenland. Zijn wens is Canada nog eens te zien, maar Texel is ook leuk!

Hij zoekt: een partner die zich herkent zich in de volgende eigenschappen: spontaan, bescheiden, verzorgd, uit maar ook samen thuis kunnen zijn. Hij wil graag samen zijn, samen delen en uiteindelijk samenwonen. Ben jij tussen de 38-48 jaar, rook je niet, MBO-niveau sta je (nog) open voor een kinderwens, dan wil hij je graag ontmoeten. Als je geen kinderwens (meer) hebt, maar je bent die leuke vrouw die hij zoekt, dan kijkt hij ook naar je uit!

Aanvullende informatie

Knappe, optimistische man, met een innemende glimlach, bruine ogen en donker haar. Kleedt zich casual modern, normaal figuur, hippe bril. Hij heeft een kleine beperking. Werkt als hovenier, appartement gezellig en modern ingericht. Rijbewijs en auto, rookt niet, wijn bij gelegenheid. Hij is humoristisch, een volhouder, vastberaden op zijn doel af, netjes en verzorgd. Hij houdt van lachen en van dieren. Hij is absoluut geen klager en ook niet te flauw.

Hij houdt van: vissen (aquarium), auto’s, shoppen, bios, de stad, strand, uit eten.

Hij zoekt: een spontane eerlijke vrouw, casual gekleed, sjiek mag ook, optimistisch, financieel zelfstandig, lief, toegankelijk, makkelijk, beetje rebels, kan tegen een stootje, kinderen en huisdieren zijn welkom. Ze mag een beperking hebben, mits dit niet belemmerend is.

Aanvullende informatie

Een zeer verzorgd uitziende man, slank postuur, casual modern gekleed. Hij heeft helblauwe ogen en een blond kort modern kapsel, tattoos, oorbelletje. Werkt als voorman in buitendienst gemeente. Gescheiden, 2 uitwonende kinderen, rookt en drinkt niet, tussenwoning met grote tuin. Hij is netjes, beetje ijdel, romantisch, leergierig, handig, zorgzaam, breed geïnteresseerd, in een relatie enigszins meegaand en respectvol.

Hij houdt van: de zon en is veel buiten, tuinieren, zwemmen, muziek, scooter, strand, uit eten, postduiven (heeft ook verzorger hiervoor). Vakanties naar de zon maar wel met een partner.

Hij zoekt: een verzorgde ruimdenkende vrouw met een jeugdig uiterlijk, modern casual gekleed, normaal postuur. Ze is netjes, romantisch, houdt van fysiek contact, initiatiefrijk, niet veeleisend, niet dom en niet rokend.

Aanvullende informatie

Verzorgde slanke man van 1.76m, casual modern gekleed, blauwe ogen, kort blond grijzend haar, brildragend, mooie glimlach. Hij is ZZP’r in de schoonmaakbranche, rookt niet en drinkt bij gelegenheid. Is Alleen sinds 2016 nadat vriendin overleed, geen kinderen, eigen appartement. Hij is adrem, duidelijk en direct, slim, harde werker, gelijkwaardig en overleggend in een relatie, geïnteresseerd, communicatief, eigen mening. Hij is blij als hij iets voor een ander kan betekenen.

Hij houdt van: uit eten, de stad in, terrasje, theater. Hij is mantelzorger voor zijn moeder. Geïnteresseerd in politiek en wereldnieuws.

Hij zoekt: een relatie omdat hij niet meer alleen wil zijn. Zijn partner mag ouder zijn en qua intelligentie mag ze hem ook overstijgen. Ze is casual modern gekleed, heeft een normaal postuur. Ze is direct en eerlijk, geduldig, gelijkwaardig, naturel type, huiselijk maar ook uitgaand, financieel zelfstandig. Liever niet rokend.

Aanvullende informatie

Hij ziet er goed uit, mooie, frisse uitstraling, heeft kort bruin haar, een kort baardje, grijze ogen, draagt een bril en heeft een slank/normaal postuur. Hij kleedt zich het liefst sportief en hij vindt het belangrijk om er verzorgd uit te zien. Hij is gescheiden, heeft een dochter van 24 en zoon van 27 en 2 katten als huisdieren. Woorden die zijn karakter weergeven: spontaan, behulpzaam, praat makkelijk, houdt van mensen om zich heen, werkt graag, maar leeft niet om te werken, leuke dingen doen samen met een maatje maakt hem blij.

Hij houdt van: zijn werk als technisch medewerker bij een sporthal. In zijn vrije tijd kan hij genieten van: hardlopen, fitness, wandelen, vlaggen/fluiten bij voetbal. Hij omschrijft zichzelf meer als een buitenmens dan een binnenmens. Roken doet hij niet, maar hij vindt het niet erg als jij dat (nog) wel doet. Griekenland is een favoriet vakantieland, hij houdt van een afwisseling van zon/actief: wandelen/dingen bekijken/ haven/drankje/hapje.

Hij zoekt: een maatje om leuke dingen mee te doen en uiteindelijk weer samen te wonen. Ben jij: spontaan, vlot, pittig, maar ook zorgzaam en ondernemend? Zie je er verzorgd uit en heb je een slank/normaal postuur? Ben je tussen de 43-53 jaar en heb je MBO-niveau? Hij kijkt naar je uit!

Aanvullende informatie

Lange, bedachtzame, intelligente, communicatieve en gevoelige man met een volslank postuur. Hij heeft kort grijs kalend haar, is brildragend, heeft groene ogen en een vriendelijk gezicht. Hij kleedt zich overwegend modern en casual en naar gelegenheid. Verder is hij humorvol, breed geïnteresseerd, lief, betrokken en een verantwoordelijke man. Hij is niet dominant, belangstellend, open en eerlijk (soms te). Hbo-niveau.

Hij houdt van: zijn drie tienerdochters, katten, kleine honden, series kijken (romantiek, SF of thrillers), lezen en computeren. Op zijn tijd vindt hij het prettig om sportief bezig te zijn maar voor wandelen en fietsen is hij niet echt te porren. Hij houdt wel van zwemmen en squashen. Hij houdt zijn sociale contacten goed bij, vindt het gezellig om uit eten te gaan en hij heeft zeker een culturele interesse. Ook heeft hij een grote interesse voor alles wat digitaal is. Tijdens vakantie graag ook cultuur snuiven, hij is geen strandligger. Houdt er van als dingen in balans zijn.

Hij zoekt: een verzorgde vrouw met een eigen mening. Iemand die positief in het leven staat. Zij is zorgzaam en ondernemend. Hij houdt van vrouwen met een open en vrolijke uitstraling. Haar kinderen zijn bij hem van harte welkom. Toekomst; de liefde samen ontdekken en ontwikkelen, met respect voor elkaar. Samen gelukkig zijn en weer dingen delen; op termijn zou hij wel weer willen samenwonen.

Aanvullende informatie

Vrolijke, positieve, enthousiaste man met een slank postuur, blauwe ogen, brildragend en heeft een vriendelijke, open en sportieve uitstraling. Hij kleedt zich casual en verder naar gelegenheid. Hij is al een aantal jaren weduwnaar. Hij is zorgzaam met alle goede bedoelingen, gezellig, easy going maar ook een gevoelsmens en heeft een groot hart. Verder is hij een serieuze en sociale man, een goede prater met een grote dosis humor en een geintje op zijn tijd. Ook kan hij goed luisteren. Doorgaans is hij vrolijk en een harde werker maar zeker ook een levensgenieter. Mbo niveau. Hij wordt blij van gezelligheid om hem heen en als hij het idee heeft dat hij gewaardeerd wordt.

Hij houdt van: muziek, winkelen, even de stad in. Verder houdt hij er van om een wandeling te maken in het bos of op het strand, ook van uit eten gaan of een terrasje pakken. Fietsen doet hij graag maar vindt het ook fijn om lekker thuis te zijn en het samen gezellig te maken. Het liefst maakt hij een combivakantie, zon, zee, strand maar ook dingen zien en ondernemen. Hij staat open voor verre reizen.

Hij zoekt: een vrouw die ook van een feestje houdt. Onafhankelijk is, humor heeft, positief is, gezellig, ondernemend maar ook huiselijk. Hij hoopt samen met haar te kunnen lachen en leuke dingen te doen. Er zijn voor elkaar op de goede en slechte momenten. Het gevoel hebben dat je weer belangrijk bent voor iemand en samen dingen kunnen delen. Hij wil in eerste instantie een lat relatie opbouwen.

Aanvullende informatie

Een zorgzame man, 1.90 m lang met een normaal tot volslank postuur, blond kort haar, casual modern gekleed. Arno is operator. MBO. Hij rookt niet, drinkt een biertje voor de gezelligheid. Gescheiden, 2 kids 9 en 12 jaar, die om het weekend bij hem zijn. Woont in een modern huis met tuin en garage. Hij is een gevoelsmens, gezinsman, kijkt de kat uit de boom, houdt niet van gedoe, introvert maar pakt onrecht wel als eerste aan, verzorgd, netjes.

Hij houdt van: hardlopen, tennis, festival, bios, uit eten, stedentrip, winkelen en met de kinderen iets leuks doen. Vakantie: Wintersport en naar de zon.

Hij zoekt: een vrouwelijk type, eerlijk, geen apper, humoristisch, moet tegen een grapje kunnen. Samen is ook samen, oprechte aandacht geven. Ze heeft een normaal tot volslank postuur, max zijn leeftijd. Kinderen welkom. Liever niet rokend.

Aanvullende informatie

Rustige man met een vrolijke uitstraling, normaal postuur, 1.90m, casual modern gekleed, kalend grijs haar gebruind door de zon. Hij is hovenier en geeft leiding. Rookt niet, drinkt soms een biertje. Gescheiden, 2 inwonende zoons van 12 en 17 jaar. Hij woont in een verbouwde dijkwoning buitenaf, modern ingericht. Heeft als huisdier een kat. Hij is een harde werker en familiemens. Leuk als er visite komt. Hij is rustig, netjes, open, behulpzaam en houdt rekening met zijn partner.

Hij houdt van: tuinieren (naast werk ook als hobby), klussen, wandelen en in de natuur zijn. Samen gaat hij graag uit eten of pakt een terrasje.

Hij zoekt: een vrouw die vertrouwen ook belangrijk vindt. Ze is eerlijk, communiceert open, is gelijkwaardig, lief, zorgzaam en huiselijk. Omdat hij buitenaf woont is een rijbewijs en een eigen auto een pré. Ze heeft een normaal postuur, kleedt zich casual vrouwelijk en rookt niet. Haar kinderen zijn welkom

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 16

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling ineens
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!