40plusrelatie

Contactadvertenties mannen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Amicaal, eerlijk, gedreven, recht door zee, warm, direct, draagt zijn partner op handen, maar doe je hem of zijn geliefden iets aan, dan zal hij dat niet snel vergeten. Normaal postuur, kaal geschoren kop, 1.82 lang, blauw/grijze ogen, kleedt zich naar gelegenheid. Hij geniet van zijn pensioen en wil graag met een lieve partner zijn leven delen.

Hij houdt van: muziek luisteren, lezen, af en toe t.v. kijken, zeilen, strandwandeling, weekend weg, uit eten en hij gaat graag met vakantie naar zijn huis in Frankrijk. Een prachtige plek waar hij van kan genieten.

Hij zoekt: een lieve, gezellige, vrouwelijke vrouw. Samen één zijn en samen oud worden. Zelf rookt hij niet, maar als zij rookt dan liever buiten. Niveau: MBO maar voor partner heeft hij geen voorkeur. Leeftijd: 40-55. Als je zijn partner bent dan draagt hij je op handen.

Aanvullende informatie

Een verzorgde, goed uitziende man met blauw/grijze ogen, kort krullend donker haar, 1.87m lang met een slank postuur. Gescheiden, 3 kinderen van 11 tot 20 jaar. Hij is humorvol, sociaal, zorgzaam, familiemens, optimistisch en doelgericht.

Hij houdt van: dingen ondernemen met zijn kinderen, houdt van toeren op de motor of met de fiets. 2-3 x per jaar met vakantie en hij leest graag.

Hij zoekt: een lieve, gezellige vrouw, niet te druk met haar werk maar tijd voor het gezin. Leuk als ze ook thuiswonende kinderen heeft.

Aanvullende informatie

Sympathieke, verzorgde man met mooie blauwe ogen. Weduwnaar, 4 kinderen en 9 kleinkinderen. In zijn werkzame verleden was hij kweker/tuinder. Hij is sociaal en heeft de nodige humor. Rookt heel summier en indien gewenst kan hij het achterwege laten.

Hij houdt van: koken voor zijn kinderen en kleinkinderen. Een schouwburg bezoeken, uit eten, fietsen en bij mooi weer een terrasje pakken. Reizen met een cultureel karakter, een avondje kaarten en rommelmarkten bezoeken kan hem ook wel bekoren.

Hij zoekt een: lieve, gewone en sociale vrouw, die gelijkwaardigheid en respect voor elkaar belangrijk vindt. Met haar wil hij graag dingen delen en samen fijn oud worden.

Aanvullende informatie

Een nette, slanke man van 1.70m. met een verzorgd uiterlijk. Hij kleed zich netjes, heeft grijs haar en blauwe ogen. Rookt niet en drinkt voor de gezelligheid. Hij is weduwnaar, heeft 4 kinderen en 3 kleinkinderen. Is romantisch, gezellig, humoristisch en een geanimeerd spreker. Is ambitieus en doelbewust. Is geïnteresseerd in Fokker vliegtuigen, heemkunde en abdijen.

Hij houdt van: wandelen, sport kijken, films op tv of dvd, Andre Rieu, activiteiten ondernemen met de ouderenbond, cabaret en theater.

Hij zoekt: een romantische vrouw om leuke dingen mee te ondernemen en gezellig te kletsen over zinnige onderwerpen.

Aanvullende informatie

Lang, rustige en man met groen/bruine ogen uit omgeving Doetinchem. Mbo-niveau, harde werker, huiselijk, standvastig, en nuchter.

Hij houdt van: de natuur en het buitenleven, motor rijden en wandelen.

Hij zoekt: een betrouwbare, huiselijke, vlotte en serieuze vrouw met humor. Belangrijk vindt hij: wederzijds respect, elkaar accepteren en geen problemen creëren.

Aanvullende informatie

Betrokken en communicatieve man  uit Overbetuwe. Hbo niveau. Rookt niet en drinkt met mate een wijntje. Qua karakter is hij: optimistisch, betrokken, vrolijk, eerlijk en geïnteresseerd.

Hij houdt van: theater, muziekevenementen, met de auto toeren, reizen, hardlopen

Hij zoekt: een ondernemende, empathische, vrouwelijke, positief denkende vrouw met een slank/normaal postuur.

Aanvullende informatie

Sociale man van met normaal postuur uit omgeving Arnhem/Zutphen/Doetinchem. Mbo niveau. Qua karakter is hij ondernemend, serieus en  heeft humor, is sportief, betrouwbaar en je kunt van hem op aan.

Hij houdt van: uit eten/terrasje, theater, dagje naar zee, wandelen.

Hij zoekt: een spontane, open, eerlijke en ondernemende vrouw die serieus is en ook humor heeft.

Aanvullende informatie

Vrolijke, spontane man, modern gekleed, blond/grijs kort haar, blauwe ogen, slank postuur. Mbo niveau. Rookt zo nu en dan en drinkt bij gelegenheid een biertje / wijntje.

Hij houdt van: tuinieren, het water op met zijn boot, uit eten, theater, bioscoop, strandwandelingen. Hij heeft al veel gezien van de wereld maar gaat het liefst naar wat ruigere landschappen zoals, Ierland, Schotland, Zweden en Noorwegen. Qua karakter is hij zachtmoedig, direct, heeft inlevingsvermogen en is positief.

Hij zoekt: een vlotte, slanke, vrouw met open karakter en relativeringsvermogen. Samen lief en leed delen, goede gesprekken voeren en genieten van het leven. Jong blijven en oud worden. Leeftijd: 55- 67 jaar.

Aanvullende informatie

Solide, vertrouwenswaardige man van 1.92m, normaal tot slank postuur, kort donkerbruin haar, blauwe ogen met aandachtige blik, verzorgd en casual gekleed. Financieel administratief medewerker, weduwnaar, ongewild kinderloos.

Hij houdt van: verblijf in zijn strandhuis pal aan de Noord-Hollandse kust, wandelen, fietstochtjes, bijhouden sociale contacten. Vakantie; bestemmingen met zon, zee en strand in vroege voor- en/of najaar.

Hij zoekt: een sociale vrouw, iemand die tegenwicht kan bieden, eerlijk en met relativeringsvermogen. Leeftijd:50-58 jaar. Iemand waarmee hij graag samen op het strand de zon in de zee kan zien zakken én ook weer op zien komen. Roken geen bezwaar, al rookt hij zelf niet. Bonuskinderen zijn van harte welkom.

Jouw rots in de branding!

Aanvullende informatie

Lange, 1.92m verzorgde en sociale man met een vriendelijke uitstraling. Normaal postuur, casual gekleed, kort grijs/blond haar, blauw/grijze ogen, altijd vrolijk. Gescheiden, 4 grote kinderen, waarvan 2 studerend. Rookt niet, sociale drinker. MBO niveau. Hij is een leuke vader, zorgzaam, bescheiden, trouw, eigen mening, harde werker.

Hij houdt van: dieren, snelheidssporten bekijken, reizen, uit eten gaan, op een terras zitten met cappuccino, wandelen, gezellig rommelen. Concerten bezoeken en naar de film gaan.

Hij zoekt: een lieve, betrouwbare, vrolijke verzorgde vrouw. Zelfstandig en ondernemend. Geen doemdenker. Kinderen zijn welkom. Iemand die het leuk vindt om gezellige dingen met hem te doen en samen iets op te bouwen.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 18

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Gratis ebook

10 Tips voor een goede relatie

Graag je voornaam invullen.
Graag je mailadres invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Basispakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Basispakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens
Premiumpakket 18 maanden € 1.995,- betalen in 1 of 2 x

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!