fbpx
Contactadvertenties mannen - 40PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Hij is: zeer sociaal, eerlijk, een gezellige prater met humor. Hele leuke vader voor zijn volwassen kinderen. Doorgaans is hij flexibel, niet jaloers en altijd in voor een geintje. Hij is vrolijk en heeft zeker geen last van een ochtendhumeur. Muziek is heel belangrijk voor hem. Een goede film of heerlijk naar sport kijken is iets wat hij graag doet. Verder houdt hij er van om samen uit eten te gaan of een terrasje te pakken. Hij vindt het ook fijn om lekker thuis te zijn en het gezellig te maken met een kaarsje, hapje en drankje. Daarnaast kookt hij graag voor anderen. Heerlijk om een stuk te wandelen of lekker uit te waaien. Hij houdt wel van zon, zee en strand.

Ben jij die spontane, ondernemende vrouw, die hem echt wil leren kennen?

Aanvullende informatie

Hij is een charmante, aantrekkelijke vrijgezel, die aan de ene kant keihard werkt en aan de andere kant volop van het leven geniet. Varen, skien, zonvakanties, een knapperend haardvuur...pas jij in dat plaatje?

Ben jij die frisse verschijning die met hem op salsadansen gaat? 

Aanvullende informatie

Deze man van 1m83 lang met grijs, kort haar en blauwe ogen is netjes gekleed. Normaal postuur, persoonlijke verzorging is belangrijk. Gescheiden, twee volwassen zoons. Kat, houdt van alle dieren. Rookt niet, voetbalt, doet aan golfen en zeilen. Ondernemer. Motorfietsen zijn werk en hobby. Reist veel en wil dit ook blijven doen. Rustig karakter, actief in het leven, minder werken en meer genieten. Eerlijk en direct, niet kwetsend. Sociaal, gezellig tafelen met vrienden, samen op het terras of op de bank. Goed gesprek, veel lachen en op elkaar kunnen rekenen.

Golf of zeil je een keer mee?

Aanvullende informatie

Deze gezellige man is spontaan, sociaal, communicatief en kan goed luisteren. Hij heeft donker krulhaar, een mooie glimlach, gaat modern gekleed, besteedt aandacht aan zijn uiterlijk en heeft een normaal postuur. Hij werkt op winkeltijden als horecamanager en is verantwoordelijk voor een grote groep. Hij vermaakt zich met fietsen, klussen, wandelen met de hond, winkelen, uitgaan en socializen met vrienden.

Ben jij die midden in het leven staande vrouw, die zijn maatje wordt voor altijd?

Aanvullende informatie

Deze goed uitziende man is sociaal, actief en sportief. Hij is verzorgd, goed gekleed, 1.95m lang en heeft een normaal postuur. Hij heeft donkerblonde krullen en blauwe ogen. Hij studeerde Communicatie en Bedrijfskunde en werkt als consultant. Hij vermaakt zich met sporten, de natuur in en culturele dingen ondernemen. Hij ontdekt graag nieuwe dingen en is wel in voor een geintje.

Ben jij die ontwikkelde vrouw die samen met hem ‘op reis’ gaat?

Aanvullende informatie

Deze sociale man is communicatief, empathisch en zelfstandig. Hij is volslank met een lengte van 1.74m., heeft een verzorgd uiterlijk en gaat casual gekleed. Hij werkt als bouwkundig- en schade-expert. Hij vermaakt zich in zijn vrije tijd met naar de sauna gaan,wandelen, fietsen, buiten zwemmen, vrijwilligerswerk, lid van een sociëteit en van een MKB club, uitgaan: theater, bioscoop, terrasje. Hij is gek op reizen, wintersport en verre reizen.

Ben jij die vrouw die mooie reizen met hem maakt?

Aanvullende informatie

Hij heeft kort bruin haar, bruine ogen, een normaal postuur en kleedt zich casual en verzorgd. Zijn karakter is: eerlijk, bescheiden, serieus, betrouwbaar, attent, zorgzaam en sociaal. Hij heeft geen kinderen maar deze zijn welkom van zijn toekomstige partner. Verder heeft hij een vaste baan (Mbo).

Wil jij een stabiele relatie met deze man?

Aanvullende informatie

Zachte man, zorgzaam, sociaal en empathisch, een denker, hij vraagt zich dingen af en hij denkt na over het leven. Hij was een binnenvetter, maar is meer extravert geworden.  Werkt als binnenlandchauffeur en is de avonden en weekend thuis. Hij houdt van wandelen, winkelen en is een goede klusser.

Wil jij graag met zo’n “handy-man” jouw leven delen?

Aanvullende informatie

Deze energieke man is een goede gesprekspartner. Hij is serieus maar ook een grappenmaker, slim en breed geïnteresseerd. Hij heeft een slank postuur en is 1.80m lang, grijs kort haar, bril, sprekende ogen en mooie lach. Hij is parttime werkzaam als magazijnbeheerder en arbo coordinator bij een groot bedrijf in de tuinbouwsector. Hij gaat graag wandelen en fietsen, volgt de financiele markten, samen uiteten, museum of dagje weg.

Ben jij die vrouw die net als hij 100% voor een relatie gaat?

Aanvullende informatie

Alles aan deze jeugdige batchelor is eigenlijk smaakvol en stijlvol. Het is een echte boogschutter - dus avontuurlijk en gepassioneerd - maar wel één met een serieus randje. En...hij kan waanzinnig koken. Hoe bedoel je, de ideale man?

Durf jij de uitdaging aan? 

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 9

Wat onze klanten zeggen!

Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek
Hi Ingrid, Dank voor de leuke kennismaking die wij samen hadden gisteren! Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek. Ik hoop dat je sympathieke partner voor mij vindt!
Gisteren echt een hele leuke date gehad
Hi Els, R. en ik hebben gisteren echt een hele leuke date gehad. Echt een onwijs leuke man en ik kijk uit naar onze volgende afspraak die wij snel zullen inplannen. Bedankt
Wij gaan de feestdagen met een fijn gevoel tegemoet!
Beste Ingrid, Inmiddels kennen Tom en ik elkaar al bijna 2 maanden. Twee hele fijne maanden waarin wij elkaar beter leren kennen, leuke activiteiten ondernemen en heel veel praten. Wij gaan de feestdagen met een fijn gevoel tegemoet! Voor jou ook fijne kerstdagen en een gezond 2023. Hartelijke groetjes Anja. P.
Al meer dan 8 weken!
Het contact met Mariska is er nog steeds! Al meer dan 8 weken! Maar het gaat goed. Misschien kan toch gesproken worden over een (verlaat) geslaagd contact bij 60PlusRelatie? Ik ben er in elk geval wel blij mee. En zij ook. De afstand is wel een "dingetje" maar dat is oplosbaar. Even een avondje koffiedrinken zit er (nog) niet in. We bellen en appen veel en zien elkaar regelmatig. Zij is al in Oegstgeest geweest en ik paar keer in Breda. Volgende week samen naar een concert. En we hebben nog meer plannen! Kortom, het gaat goed. Met vriendelijke groet, Pim
Vandaag een memorabele datum
Goedemorgen Ingrid, Vandaag een memorabele datum. Al weer een jaar geleden dat W. en ik elkaar leerden kennen. Ik wil je graag laten weten dat het super goed gaat met ons en dat we volgend jaar gaan samen wonen in mijn huis. We genieten volop en hebben nog veel plannen voor de toekomst! Onze eerste verre reis is geboekt, volgend jaar gaan we vanaf Barbados een mooie cruise maken!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?