fbpx
40PlusRelatie 1200
Contactadvertenties mannen - 40PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Hij is: een goed uitziende man met een mooie, frisse, uitstraling. Hij kleedt zich netjes en hij vindt persoonlijke verzorging belangrijk. Hij is al een tijdje gescheiden en hij zou graag weer een leuke spontane vrouw ontmoeten met wie hij een vaste relatie wil opbouwen. Hij heeft 2 volwassen zoons die getrouwd zijn en hij geniet van zijn kleinkinderen. Hij heeft een leuke baan in het OV en werkt in wisselende diensten. Zijn karakter: open, kijkt eerst de kat uit de boom en hij kan direct zijn. Hij is graag actief, hij denkt na over dingen en houdt van humor. Een beetje romantiek geeft het leven kleur!

Hij houdt van: sauna, zwemmen, fietsen, af en toe t.v. kijken en dan het liefst Discovery Channel. Ook klust hij graag, zoals het repareren van auto’s en wasmachines. Een weekendje weg samen met jou binnen of buiten Europa lijkt hem gezellig.

Hij zoekt: een maatje die zich herkent in de volgende eigenschappen: besef van normen en waarden, open, transparant, pittig. Fijn als ze niet rookt, maar het is geen struikelblok. Qua leeftijd denkt hij: tussen de 45 en 53 jaar, postuur: van normaal tot volslank, fijn als jouw kinderen al volwassen zijn en dat jij ook blij bent met jezelf en jouw leven. Dan gaan we samen nieuwe herinneringen maken.

Aanvullende informatie

Deze man heeft blauw/grijze ogen en een warme, vriendelijke blik. Hij is 1.86 m lang en is vrij breed. Slank tot volslank postuur, kleedt zich casual in spijkerbroek en shirt. Hij is (bewust) kaal en heeft een stoppelbaardje. Blauw/grijze ogen en een warme, vriendelijke blik. Door een ongeluk in zijn jeugd een aantal brandwonden opgelopen. Drinkt gezellig een biertje en rookt niet. Katten gehad, heeft geen kinderen. Weduwnaar sinds december 2016. Woont in een eengezinswoning in de binnenstad. Werkt als automonteur. Hij is: rustig, sociaal en geduldig. Een lieve man die toe is aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Hij is open en eerlijk. Hecht veel aan normen en waarden, net als aan familie en vrienden. Behulpzaam en is graag bezig. Hij geeft en ontvangt graag warmte en vrolijkheid. Lacht graag, is attent en betrokken. Hij heeft een eigen mening en is tegelijkertijd makkelijk in de omgang.

Hij houdt van: gezelligheid, zowel thuis als daarbuiten. Een drankje en praatje aan de bar of een concertbezoek, uit eten of op pad met een camper. Een strand- of boswandeling. Oude Amerikaanse auto’s, motorrijden. Boten en auto’s opknappen. Varen in de omgeving. Op vakantie naar Amerika of andere mooie bestemming. Op de bonnefooi rondtrekken, per auto of motor.

Hij zoekt: een vrolijke, positieve vrouw die hem aan het lachen maakt en zijn maatje wordt. Iemand die geniet van het leven en mensen in hun waarde laat. Niet rokend, houdt van pop-rock muziek (ZZ-Top, Dire Straits, etc.) en is overal zichzelf. Ze maakt tijd vrij voor (spontane) activiteiten en vindt het leuk om mee te gaan naar (muziek)evenementen. Ze is betrokken, lief en houdt van intimiteit. Een vrouw om op avontuur mee te gaan, nieuwe herinneringen mee te maken en lekker mee te kletsen.

Aanvullende informatie

Hij is een sympathieke, energieke en zeer verzorgde man om te zien, heeft een normaal postuur, is 1m72 lang, heeft bruine ogen, kort klein beetje kalend, grijzend haar en een kort baardje. Hij gaat in een verzorgde casual/sportieve stijl gekleed. Hij is een ondernemende, actieve, spontane, sociale en communicatief vaardige man. Hij is een echte familieman, heeft graag mensen om zich en is geïnteresseerd in andere mensen. Zijn karakter kunnen we omschrijven met de woorden: open, humoristisch, positief, sociaal, gezellig, maatschappelijk betrokken, nieuwsgierig, onderlegd, grensverleggend, avontuurlijk, spontaan en impulsief in positieve zin.

Hij houdt van: fitness, wandelen, hardlopen, uiteten gaan, theater, carnaval, sauna, fietsen, activiteiten met zijn kinderen ondernemen, winkelen, motorrijden en Netflix kijken. Wanneer hij alleen met zijn toekomstige partner op vakantie zou gaan, reist hij graag naar verdere bestemmingen en staat hij ondanks dat hij niet kan skiën ook open voor wintersport. Wanneer zijn kinderen ook mee gaan op vakantie kiest hij graag voor bestemmingen die een combinatie van zon, zee en cultuur zijn, zoals Frankrijk, Oostenrijk of Italië. Dit kan in een hotel, resort of met de caravan zijn. Natuurlijk staat hij ook open voor andere suggesties.

Hij zoekt: een lieve, positieve en eerlijke vrouw. Een verzorgde, vlotte, uitdagende en vrouwelijke vrouw die midden in het leven staat. Iemand met een beetje dezelfde interesses en ook sportief is. Een vrouw die open minded, avontuurlijk, maatschappelijk betrokken en ondernemend is. Hij is eerste instantie op zoek naar een latrelatie die misschien later in de toekomst kan uitgroeien tot samenwonen, een fijne relatie waarin gelijkwaardigheid heel belangrijk is en je alles bespreekbaar kunt maken. Samen genieten, samen een stap in de wereld zetten, daar kijkt hij echt naar uit.

Aanvullende informatie

Leuke man met donker krullend haar, blauwe ogen. Goed modern casual gekleed. Normaal postuur, 1.75m lang. Uit elkaar, geen kinderen, administratief/logistiek werk en sporttrainer, studeert sportpsychologie. Geen roker, appartement. 

Hij is: rustig, sociaal, gevoelsmens, empathisch, hulpvaardig, ondernemend. Hij is meer voor kwaliteit van leven dan voor materialistische zaken.

Hij houdt van: voetbal, fitness, racefiets, kroegje, films, met vrienden socializen.

Hij zoekt: een zachtaardige, rustige vrouw, een gevoelsmens, empathisch, tevreden, niet veeleisend, niet materialistisch, sportief, iemand die goed voor zichzelf zorgt en niet afwachtend is. Ze heeft een Mbo/Hbo niveau, kleedt zich sportief modern en is iets jonger dan hij.

Aanvullende informatie

Man van 1m92 lang, slank en gezond. Kort grijzend haar, blauwe ogen en een vriendelijk gezicht. Sportief en netjes gekleed, naar gelegenheid. Verzorgd, modern voorkomen met open uitstraling. Geen kinderen, rookt niet. Goede functie binnen de ICT in een medische omgeving. Eigen vrijstaande, moderne woning in dorp in West-Friesland. Hij is: een levensgenieter, fanatiek in sport en spel. Is graag actief en kan ook ontspannen op de bank of in de tuin. Kan goed praten en luisteren, is bezig met zelfontwikkeling. Lief, grappig en enthousiast. Houdt graag controle maar laat dit steeds beter los. Zelfverzekerd en zelfbewust. Ondernemend, kritisch en gezellig.

Hij houdt van: spontaniteit en nieuwe ervaringen. Hij is een gedreven golfer en houdt daarnaast van bord- en kaartspellen. Hij geniet van samen koken en gezellig tafelen of een borrel met vrienden. Motorrijden, toeren met de cabrio en (golf) vakanties. Daarnaast goede gesprekken over serieuze en minder serieuze zaken. Hij houdt van duidelijkheid en eerlijkheid.

Hij zoekt: dynamiek binnen de relatie, dus actieve gezelligheid en goede gesprekken. Een ondernemende, zorgzame, warme vrouw. Zelfverzekerd, die op de hoogte is van de actualiteit en die ook toegeeflijk kan zijn. Een slanke, niet-rokende vrouw die haar leven op de rit heeft en met hem de leuke aanvullingen wil delen en samen nieuwe ervaringen op wil doen. Hij zoekt een relatie met intimiteit waarin beiden zich geliefd voelen.

Aanvullende informatie

Leuke moderne man van 1m88 lang, normaal postuur, casual gekleed, verzorgd uiterlijk, kort blond tot rossig haar, kort baardje, brildragend. Werkt als ZZP ‘er in de techniek en is Mbo/Hbo geschoold in het sociaal pedagogisch werk. Is gescheiden, heeft 2 kinderen die in het buitenland wonen. Hij is zorgzaam, verzorgend, handig, gevoelig, geïnteresseerd.

Hij houdt van: de natuur, lekker koken, klussen, restaureren van een auto of bootje. Vakanties: comfortabel rondtrekken met een campertje. Een lang weekend weg in een hotelletje of B&B en daar de omgeving verkennen. Scandinavië en andere noordelijke landen staan op zijn lijstje.

Hij zoekt: een maatje, zijn soulmate, een lieve vrouw met twinkelende ogen en een warm hart. Ze kan goed luisteren en durft over gevoelens te praten. Ze staat positief in het leven en is niet claimend. Ze houdt van 'buiten'. Ze kleedt zich casual modern en is niet dik. Kinderen zijn welkom.

Aanvullende informatie

Hij is een spontane, avontuurlijke man met grijsblauwe ogen, draagt een bril en heeft een verzorgd baardje en snor. Gaat casual gekleed en verder naar gelegenheid. Hij is logistiek medewerker (Mbo). Hij is: makkelijk in de omgang, zeer trouw, avontuurlijk en ondernemend. Is sociaal en houdt van een goed gesprek.

Hij houdt van: lezen, fietsen, wandelen, muziek luisteren (country en blues) of een mooie (filmhuis) film kijken. Hij gaat graag naar het theater voor een cabaret voorstelling of naar een concert. Is breed geïnteresseerd en is graag op de hoogte van het nieuws en actualiteiten. Hij wordt blij van goed gezelschap, lekker lang tafelen en leert graag andere culturen kennen. Hij houdt van verre reizen en heeft al veel van de wereld gezien, is geen strandliefhebber maar houdt van culturele reizen.

Hij zoekt: een zelfstandige, spontane vrouw met humor. Zij is tussen de 40 en 50 jaar oud, heeft een stabiele persoonlijkheid, kan tegengas geven en houdt net als hij van leuke discussies. Hij hoopt samen leuke dingen te kunnen doen zoals wandelen, fietsen, uitstapjes maken en reizen. Hij houdt van spontane acties. Het is fijn als ze goed kan koken. Hij wil een latrelatie opbouwen en wie weet samenwonen in de toekomst.

Aanvullende informatie

Man van 1m92 lang, slank en gezond. Kort grijzend haar, blauwe ogen en een vriendelijk gezicht. Sportief en netjes gekleed en naar gelegenheid. Verzorgd, modern voorkomen met open uitstraling. Geen kinderen, rookt niet. Goede functie binnen de ICT in een medische omgeving. Eigen vrijstaande, moderne woning in dorp in West-Friesland. Hij is: een levensgenieter, fanatiek in sport en spel. Is graag actief en kan ook ontspannen op de bank of in de tuin. Kan goed praten en luisteren, is bezig met zelfontwikkeling. Lief, grappig en enthousiast. Houdt graag controle maar laat dit steeds beter los. Zelfverzekerd en zelfbewust. Ondernemend, kritisch en gezellig.

Hij houdt van: spontaniteit en nieuwe ervaringen. Is een gedreven golfer en houdt daarnaast van bord- en kaartspellen. Hij geniet van samen koken en gezellig tafelen of een borrel met vrienden. Motorrijden, toeren met de cabrio en (golf) vakanties. Daarnaast goede gesprekken over serieuze en minder serieuze zaken. Hij houdt van duidelijkheid en eerlijkheid.

Hij zoekt: dynamiek binnen de relatie, dus actieve gezelligheid en goede gesprekken. Een ondernemende, zorgzame, warme vrouw. Zelfverzekerd, die op de hoogte is van de actualiteit en die ook toegeeflijk kan zijn. Een slanke, niet-rokende vrouw die haar leven op de rit heeft en met hem de leuke aanvullingen wil delen en samen nieuwe ervaringen op wil doen. Hij zoekt een relatie met intimiteit waarin beiden zich geliefd voelen.

Aanvullende informatie

Galante man met een fit en slank postuur, casual en modern gekleed. Donker, grijzend kort haar en grijs/blauwe ogen. Hij is 1,81 m lang en heeft een vriendelijk gezicht en warme uitstraling. Tatoeages op bovenarmen en binnenkant polsen. Al jaren dezelfde betrekking bij de gemeente en woont in zijn eigen eengezinswoning nabij Amsterdam. Hij heeft zijn leven goed op de rit en straalt rust en gezelligheid uit. Hij is: lief en zorgzaam, maakt het anderen graag naar de zin. Hij heeft humor en is gevat. Handig, klust veel in eigen huis en ook bij anderen. Sportief, houdt zijn lichaam sterk en gezond en laat de teugels tegelijkertijd graag vieren voor een gezellige avond of weekend weg. Kan goed koken en staat voor iedereen klaar. Gaat voor familie, partner en vrienden door het vuur.

Hij houdt van: sporten, tuinieren, lezen, tv kijken. Terrasje pakken of ergens eten. (Luxe) vakanties waarbij activiteiten afgewisseld worden met ontspanning. Klussen, koken en met vrienden afspreken. Voetbal kijken. Een goed gesprek en samen een wandeling maken.

Hij zoekt: een lieve, gezellige vrouw die stevig in haar schoenen staat. Verzorgd, actief en haar leven op orde. Een open, eerlijk karakter en een zonnige kijk op het leven. Een vrouw tussen de 40 en 45 jaar waarmee hij rustig aan een liefdevolle en gepassioneerde relatie mee op kan bouwen.

Aanvullende informatie

Een open, eerlijke familieman met een vriendelijke uitstraling, 1m83 lang, blond/grijzend haar, normaal postuur. Is gescheiden en heeft 2 tieners, die voor helft bij hem wonen. Hij woont in een middenwoning in een gezellige buurt, die sfeervol is ingericht. Verder werkt hij als projectmanager in de interieurbouw.

Hij houdt van: lekker eten, wijntje erbij, voorkeur voor lekkere curries, die hij zelf maakt. Vindt winkelen, door steden slenteren en terrasje pakken leuk, en sportief gezien houdt hij van zeilen, wandelen, tennissen, golfen, houdt de actualiteiten in de gaten en geniet van de kleine dingen in het leven.

Hij zoekt: een vrouw met een fijne uitstraling die vrolijk en open minded in het leven staat. Leeftijd en postuur zijn niet het belangrijkste, het gaat hem echt om het voorkomen van de vrouw en hoe ze in het leven staat.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 11

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...