40plusrelatie

Contactadvertenties mannen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Aardige, vooral ook sociale man met normaal postuur, nette baard, blauw/grijze ogen, donker/grijzend kort haar. Over het algemeen sportief gekleed. Hij is gescheiden en heeft 2 volwassen kinderen en 5 kleinkinderen. Is altijd met plezier als onderzoeker werkzaam geweest. Hbo/acad. niveau, rookt niet en drinkt als het gezellig is wel eens een biertje.

Is sportief, bedachtzaam, ruimdenkend en zorgzaam. Hij is een mensen mens, met een positieve instelling en genietend van zowel kleine als grote dingen.

Hij  houdt van: schilderen, filosoferen, koken, fietsen en wandelen. Maar ook met vrienden biljarten en naar het theater gaan, bijvoorbeeld naar een voorstelling van Freek de Jonge of Herman van Veen.

Qua muziek ligt het helemaal aan de stemming en de emotie; klassiek maar ook Golden Earring, Queen en de Beatles vindt hij mooi. Muziek moet je voelen in je lijf. Wat betreft vakanties staat hij voor veel open. Sportief, maar ook georganiseerd op rondreis trekt hem aan.

Hij zoekt: een niet rokende vrouw met een warm innerlijk die haar gevoelens en emoties kan uiten. Ze is eerlijk, trouw en heeft brede interesses en gaat een goed gesprek niet uit de weg.  Sportief zonder sportfanaat te zijn . Leeftijd: 65-71 jaar.

Aanvullende informatie

Sympathieke, ongecompliceerde, betrokken man met groen/bruine ogen, kort/kalend grijs haar en een normaal postuur. Hij heeft 2 kinderen van 16 en 14 jaar oud en een vaste baan. Mbo niveau.

Hij houdt van: uit eten gaan, theater, cabaret, concerten, 80-90er jaren muziek, motorrijden.

Hij zoekt: een eerlijke, spontane, behulpzame, en positief denkende vrouw. Ze mag een stevig/volslank postuur en pit hebben.

Aanvullende informatie

Verzorgde, eerlijke, behulpzame, serieuze en attente man met normaal postuur, groene ogen en kort/kalend donkerblond haar. Hij heeft een dochter van 16 jaar en een vaste baan.

Hij houdt van: er samen met de auto op uit trekken naar een leuke stad en ergens iets eten en drinken, muziek luisteren.

Hij zoekt: een serieuze, eerlijke, verzorgde, lieve vrouw tot 60 jaar. Beiden mogen ook hun eigen dingen hebben.

Aanvullende informatie

Veelzijdige, energierijke en sportieve man; een gevoelsmens. Slank tot atletisch postuur; 1.78m, kort grijs (kalend) haar en helblauwe ogen met geïnteresseerde blik. Verzorgd voorkomen, overwegend casual sportief gekleed. Onderlegd in onder andere fysiologie, psychologie en biochemie. Gescheiden; twee kinderen en drie kleinkinderen.

Hij houdt van: sporten zoals hardlopen en mountainbiken, een gezonde levensstijl, studeren en “out of the box”” denken, blogs schrijven, lezen (literatuur), wandelen en het buitenleven. Vakantie; bijv. Wadden, Zuid-Limburg, De Eiffel, Engeland en andere bestemmingen in West-Europa.

Hij zoekt: een energierijke en leergierige vrouw. Iemand die haar blikveld verruimd. Ze is sportief, of heeft er belangstelling voor. Toekomst; uiteindelijk een relatie waarbij beider energieën in balans komen. Een echt samenZIJN vormen. Haar kinderen en-kleinkinderen zijn van harte welkom.Leeftijd:50-65 jaar; niet-rokend, wijntje met mate.

Aanvullende informatie

Lieve man met open blik, normaal postuur, grijs kort haar, bril en blauwe ogen. Hij kleedt zich modern/casual. 

Hij werkt als zelfstandige in de bouw. Rookt niet, houdt wel van een biertje/wijntje. Gescheiden en 3 volwassen kinderen. Hij is zeer sportief en ondernemend. Gaat er graag op uit en houdt van warmte, gezelligheid en creëert dit zelf ook graag. Zorgzaam, betrokken, lief en geduldig zijn een aantal eigenschappen die hij bezit.

Hij houdt van: lekker eten en drinken, met vrienden en kinderen er op uit gaan, wandelen in de bergen, voetbal, musea, theater, fietsen. Qua vakanties wandelt hij graag, bezoekt oude steden, maar ook de zon, zee en strand trekken hem aan. Stedentrips heeft hij regelmatig gedaan en dit bevalt hem erg goed.

Hij zoekt: een moderne, sportieve, sociale, ondernemende vrouw die van gezelligheid houdt. Ze is op de hoogte van wat er in de wereld speelt en is geïnteresseerd in een ander. Ze rookt niet, maar houdt wel van een drankje.

Aanvullende informatie

Verzorgde, leuke man met een vertrouwde uitstraling, normaal postuur, 1.84m lang, naar gelegenheid gekleed, meestal spijkerbroek met overhemd en colbert. Kort grijs haar, blauwe ogen. Gescheiden, 3 kinderen, 4 kleinkinderen. Eigen grote woning, niet rokend. Hij had een groot bedrijf met veel personeel. Is amicaal, actief, verzorgd, netjes, een entertainer, muzikaal, zorgzaam en attent.

Hij houdt van: muziek en is zanger (jaren 60). Hij heeft een eigen YouTube kanaal op zijn artiestennaam. Naast muziek is hij geïnteresseerd in financiële zaken. Hij pakt een terrasje, gaat naar vrienden of uit eten en zit graag in de zon. Vakanties prima maar niet alleen.

Hij zoekt: een breed ontwikkelde vrouw tot 70 jaar met een normaal tot volslank postuur. Ze kleedt zich modern en naar haar leeftijd.  Geen dominante tante, wel initiatief nemend, lief, zorgzaam, geen golddigger, financieel zelfstandig, goede normen en waarden. Zijn droom is een maatje te hebben waarbij 1 blik al voldoende is om elkaar aan te voelen.

Zijn muzikale droom is meedoen met The Voice of Holland Senior.

Aanvullende informatie

Jong uitziende, ondernemende man, verzorgd uiterlijk, groene ogen, draagt bril, kalend, kleedt zich sportief, is 1,75 lang, normaal postuur, Hij omschrijft zichzelf als een rustige man die wel graag praat. Hij houdt van mensen, geeft graag, kan moeilijk tegen onrecht. Hij is emotioneel, een gevoelsmens en heeft een brede belangstelling. Hij is gescheiden maar ook weduwnaar en hij heeft 1 zoon. Hij staat weer open voor het echte geluk.

Hij geniet van het leven en verblijft veel in Roemenië. Hij heeft altijd in de interieurbouw gewerkt en scheepstimmerwerk gedaan. Hij had een eigen bedrijf en hij timmert nu nog graag maar dan meer als hobby.

Hij houdt van: lezen (cabaret/geschiedenis/streekromans), boeken van Geert Mak, films kijken, documentaires, wandelen, theater, filmhuis. Vakanties: hij gaat graag met de  auto naar Oost-Europa (Roemenië).

Vrij zijn is voor hem belangrijk. Zijn muziekvoorkeuren zijn licht klassiek, Maaike Ouboter en Robert Long.

Hij zoekt: een verzorgde, leuk uitziende vrouw, die belangstelling heeft voor de buitenwereld, enige diepgang is welkom en hoog knuffelgehalte zou mooi zijn. Belangrijk om elkaar ruimte, vertrouwen en respect te geven. Zijn toekomstdroom: de tijd die er (nog) is graag plezierig invullen, zowel thuis als op pad. Samen spontane dingen doen. Niveau vindt hij niet zo belangrijk, leeftijd: 60-74, roken liever niet.

Aanvullende informatie

Hij heeft een vrolijke, speelse uitstraling, mooie bruine kijkers, draagt een verzorgd ringbaardje, heeft donkerbruin haar en een mooi gebit. Hij is volslank, kleedt zich naar gelegenheid en is tevreden met zichzelf en dat straalt hij ook uit. Zijn karakter omschrijft hij als: sociaal, meegaand, makkelijk, spontaan, sfeergevoelig, communicatief, transparant, zegt wat hij denkt, denkt ruim, iedereen is gelijk, totdat tegendeel bewezen is. Hij is zichzelf! Een echte familieman, uit een gezin van 8 en zelf een tweeling. Hij is gescheiden, heeft 3 kinderen van 16 tot 22 jaar. De middelste zoon woont bij hem. Hij staat weer open voor een maatje!

Hij heeft geen huisdieren maar houdt van honden, vogels en kippen. Hij heeft een drukke, verantwoordelijke baan als uitvoerder in de civiele betonbouw. Zijn muziekvoorkeuren zijn breed: van hardrock tot country, van disco tot Nederlandstalig. Hij kijkt af en toe t.v. (actiefilms, actualiteiten, Boer Zoekt Vrouw), hij vindt het belangrijk om te weten wat er speelt in de wereld. Hij zit in bestuur voetbal,  houdt van sauna, fietsen, wandelen en autorijden. Hij is regelmatig op vakantie geweest naar een camping/huisje in Duitsland. Hij staat overal voor open.

Hij wil graag een vaste relatie en uiteindelijk samen wonen en samen leuke dingen ondernemen. Wat hij zoekt in een partner: meegaand, sociaal, liefdevol, zichzelf, eigen mening, sportief, uit willen gaan. Ze houdt van een familieman. Hij vindt niveau van minder belang, dus LBO/MBO/HBO is voor hem allemaal o.k. Hij rookt niet en fijn als jij dat ook niet doet, maar je bent ook welkom als je (nog) rookt. Ben je tussen de 38 en 53 dan ontmoet hij jou graag!

Aanvullende informatie

Leuke man van 2 meter met een verzorgd uiterlijk, normaal postuur, groene ogen, kort bruin grijzend haar, casual gekleed. Werkt als servicemedewerker bij een internationaal bedrijf en reist regelmatig naar het buitenland. HBO. Gescheiden, 2 zoons waarvan 1 bij hem woont. Eigen hoekwoning met landelijke inrichting, houdt van huisdieren.

Hij is rustig, nuchter, een zekerheidszoeker, plannen en organiseren, anticiperen, humoristisch,  groot plichtsbesef, bescheiden, tevreden, eerlijk en betrouwbaar. Hij houdt van een serieus gesprek op zijn tijd en is breed georiënteerd. In het begin kijkt hij de kat uit de boom.

Hij houdt van: wandelen, tuinieren, de natuur in, klussen, uit eten, met vrienden afspreken, bioscoop, wedstrijd kijken van zijn zoons. Op tv kijkt hij nieuws, actualiteiten en series. Hij is actief in het verenigingsleven. Houdt van zonvakanties.

Hij zoekt: een extraverte vrouw die hem een spiegel voor houdt en goed kan luisteren. Ze is initiatief nemend, niet dominant, heeft empathisch vermogen, is eerlijk en betrouwbaar en heeft prima normen en waarden. Ze heeft humor, kan ook een goed gesprek voeren en is breed ontwikkeld. Ze vindt het niet erg eens lekker thuis te zitten. Ze is maximaal 50 jaar en minimaal 1.70m lang.

Aanvullende informatie

Leuke man, open uitstraling, 1.80 m lang, normaal postuur, blond stekelhaar, blauwe ogen, stralende lach, modern casual gekleed. Is tuinder in glasgroenten. Rookt shag, drinkt in het weekend een biertje. Gescheiden, 3 kinderen in de twintig en een  hond. Hij is ondernemend, loyaal, een gezelligheidsmens, lief, sociaal, behulpzaam en perfectionistisch.

Hij houdt van: fietsen, feestjes, voetbal, formule 1, moto GP, varen, strand, kooikarpers.

Hij zoekt: een moderne vrouw, max 60 jaar met een normaal tot volslank postuur. Ze is verzorgd, casual modern gekleed, huiselijk, gezellig, lief, niet dominant maar wel initiatief nemend, rustig maar wel communicatief. Leuk als ze ook van een feestje houdt.

Wil beginnen met een Lat relatie, met als doel samen te gaan wonen. Hij heeft een vrouw veel te bieden. 

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 18

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Basispakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Basispakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!