40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties mannen - 40PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Hij heeft bruine ogen, grijs haar, is kalend, een normaal postuur en kleedt zich casual en verzorgd. Qua karakter is hij: rustig, eerlijk, serieus en sportief. Je kunt van hem op aan, hij heeft humor en kan een tikkeltje eigenwijs zijn. Hij is lang getrouwd geweest, heeft 3 volwassen kinderen die regelmatig bij hem op bezoek komen. Inmiddels is hij ruim 4 jaar single. Hij woont landelijk en heeft zijn vrijstaande woning gezellig ingericht. De huishouding doet hij gedeeltelijk zelf, waaronder het eten koken. Hij heeft een vaste baan als leidinggevende in de glastuinbouwsector.

Hij houdt van: volleybal (wekelijks), saxofoon spelen, met vrienden ergens iets eten of drinken en met zijn kinderen bijvoorbeeld naar de bioscoop of musical. De vakanties bracht hij meestal door in één van de Zuid Europese landen. Met een leuke vriendin staat hij open voor ideeën.

Hij zoekt: een spontane, gezellige, eerlijk, actieve en zelfstandige vrouw. Hij hoopt dat zij een stabiel karakter en een normaal postuur heeft. Hij rookt niet en heeft een auto.

Aanvullende informatie

Hij is: een leuke man om te zien, heeft een guitige uitstraling, blauwe ogen, draagt een bril en heeft donkerbruin, kort haar. Hij kleedt zich casual en vindt het belangrijk om er verzorgd uit te zien. Hij is gescheiden en heeft 3 dochters die nu 20, 18 en 16 zijn. Het contact met zijn kinderen is heel goed. Zijn dochter van 18 jaar woont bij hem. Zijn karakter omschrijft hij als volgt: spontaan, positief, rustig in het heetst van de strijd, soms wat kort door de bocht, humor, lieve vader voor zijn dochters, mensen-mens, gevoelig en diepgang. Zijn werk als timmerman doet hij met veel plezier. Roken doet hij niet wel drinkt hij af en toe een biertje/wijntje/borreltje.

Hij houdt van: klussen in en om het huis, wandelen met zijn dochters en de hond, af en toe naar het café met zijn meiden, fietsen. Hij geniet van de ruimte om zijn huis, wat het mogelijk maakt om paard/pony/ schapen en kippen te hebben. Zijn grootste passie is vrijwilliger bij de brandweer. Hij is graag buiten, maar binnen vermaakt hij zich ook met het lezen van een boek/tijdschrift, hij kijkt weinig t.v. maar van “Boer Zoekt Vrouw” kan hij wel van genieten. Zijn muzieksmaak is breed: van Nederlandstalig/Pop/Country Western tot Jazz, hij kan het allemaal waarderen.

Hij zoekt: een maatje om een fijne toekomst op te bouwen. Kernwoorden die hij graag in een partner terugziet: humor, spontaan, positief, op eigen benen kunnen staan, zowel financieel als emotioneel, fijn als ze van dieren houdt en van buitenleven. Samen koken? Ook gezellig. Hij kijkt er naar uit om met haar een LAT relatie uit te bouwen tot samenwonen en hoe mooi zou het zijn als de klik met (wederzijdse) kinderen er ook is.

Heb jij LBO/MBO niveau, rook je weinig of niet en ben je tussen 48-55 jaar, dan ontmoet hij je graag!

Aanvullende informatie

Opgeruimde, eerlijke, toegankelijke en zorgzame (familie)man met een slank postuur. Kort grijzend licht krullend haar, helder blauwe ogen en draagt een bril. Overwegend casual gekleed. Werkzaam in slagersvak. Gescheiden; vier volwassen zoons, waarvan 1 inwonend.

Hij houdt van: goedheid, zijn kinderen, tuinieren, klussen/verbouwen, warmte (bij de open haard), sfeer en gezelligheid. Samen uit eten, terrasje, bioscoop, stukje fietsen en wandelen. Vakantie; is al in veel verschillende landen geweest, zoals Denemarken, Kroatië, Oostenrijk, Griekenland, Duitsland. Het allermooist is Italië. Heerlijk om de omgeving te verkennen en er op uit te gaan. Liefst niet al te lang of te vaak op een strand blijven liggen.

Hij zoekt: een geaarde, realistische, ondernemende en betrouwbare vrouw. Toekomst; Fijn om gezelligheid, geborgenheid en veel warmte te mogen delen. Een gelijkwaardige lat relatie, met respect voor elkaars leven. Roken liever niet, want hij is bezig met stoppen. Een drankje met mate. Leeftijd:48-58 jaar

Aanvullende informatie

Zorgzame, behulpzame man woonachtig in een dorp in het zuiden van de provincie Utrecht.  Hij kleedt zich naar gelegenheid en ziet er netjes verzorgd uit. Heeft kort donkerblond haar, is brildragend en een open vriendelijk gezicht.

Hij houdt van:  zijn huis, een mooie 2 onder een kap woning en grote tuin, zijn werk op kantoor van een scheepswerf. Heeft 2 katten, geen kinderen. Is een rustige, aardige man,  ‘ introvert maar out going’ , heeft normen en waarden hoog in het vaandel staan. Is handig maar geen eeuwige klusser. Houdt van actieve reizen, is geen strandligger of campingliefhebber. Bij mooi weer toert hij graag op zijn motor. Is graag thuis maar houdt ook van uit eten gaan, theater of bioscoopbezoek.

Hij zoekt: een vrouw die gezellig, sociaal, verzorgd is en lief en leed kan en wil delen.  Iemand die makkelijk is in de omgang naar de ander en er verzorgd uit ziet. Leuk als ze het ook fijn vindt om thuis te zijn, van tuinieren houdt en een dierenvriendin is en niet rookt. Om op deze manier heerlijk samen te kunnen genieten en iets moois op te bouwen. Op MBO/HBO niveau in de leeftijd van 45 tot 55 jaar.

Aanvullende informatie

Een verzorgde mbo man met kort donkerblond haar, bruine ogen, een normaal/slank postuur en gaat casual gekleed. Qua karakter is hij: eerlijk, sociaal, lief, zorgzaam en attent en heel positief ingesteld. Een echte levensgenieter. Woont in een gezellig en mooi ingerichte bovenwoning, dichtbij het bos waar hij graag met zijn hondje gaat wandelen. In het dagelijkse leven zet hij zich in om andere mensen te helpen om hun leven weer op te rit te krijgen.

Hij houdt van: heerlijk uit eten, maar kan ook heel goed zelf koken, winkelen, bioscoop en musicals bezoeken, reizen en spontane acties, zoals een keer per jaar iets ondernemen wat hij nog nooit eerder heeft gedaan.

Hij zoekt: een leuke, lieve, spontane en positief ingestelde vrouw tussen de 40 en 45 jaar, met een normaal of slank figuur, verzorgd uiterlijk en iemand die goed in haar vel zit en gelukkig is met zichzelf. Belangrijk is dat ze niet te dominant en bezitterig is. Hij is op zoek naar een serieuze relatie waarbij ze samen van het leven kunnen genieten.

Aanvullende informatie

Aantrekkelijke man met een sportieve uitstraling van 1.85m lang, normaal postuur, kalend zeer kort blond haar, verzorgd uiterlijk, mooi gebit, casual modern gekleed. Gescheiden, 2 tieners met co-ouderschap, 1 kat, woont in bungalow met grote tuin. Werkt als werkvoorbereider in industrie. Hij is rustig, gastvrij, bedachtzaam, zorgzaam, lief, huiselijkheid en erop uittrekken is in balans, familiemens.

Hij houdt van: sporten (voetbaltrainer), gezelligheid met vrienden en kennissen, strand, tuinieren, sauna en uitgaan (bioscoop, uiteten, cafeetje, concerten, festival, theater).

Hij zoekt: een leuke, sociale vrouw tussen de 44 en 52 jaar met een normaal postuur, een naturel type, casual modern gekleed, initiatief nemend, actief, ze is huiselijk maar houdt ook van uitgaan op z’n tijd. Er zijn voor elkaar vindt hij belangrijk.

Aanvullende informatie

Hij heeft een normaal postuur, kort bruin haar, bruine ogen, kleedt zich casual en maakt een verzorgde indruk. Qua karakter is hij: sociaal, begripvol, opmerkzaam, attent, passievol, open, rustig, onderhoudend en eerlijk. Hij is in staat te reflecteren, denkt oplossingsgericht, heeft humor en je kunt van hem op aan. Hij is lang getrouwd geweest en heeft 1 volwassen uitwonende zoon. Verder heeft hij 3 broers en 1 zus. Zijn huis heeft hij zèlf verbouwd en tot iets mooi en unieks gemaakt. Hij is graag met de inrichting bezig. Heeft Mbo/Hbo niveau.

Hij houdt van: lezen over spiritualiteit, muziek luisteren en maken: hij speelt gitaar en zingt in een band. Verder van festivals, bioscoop, sauna of muziekevenementen bezoeken. Regelmatig exposeert hij zijn schilderijen. Daarnaast legt hij giet-, en betonvloeren. Wat betreft vakanties staat hij open voor ideeën. Hij is naar Amerika, Afrika, het Caribische gebied en diverse Europese landen geweest.

Hij zoekt een: verzorgde, trouwe, serieuze, vrouw met een gezonde dosis knuffelbehoefte. Zij heeft humor en is een enigszins “speels” type, een vrouw met mooie ogen en een leuke uitstraling. Daarbij is fijn als er ruimte is voor eigen dingen. Diepte en spiritualiteit kunnen een mooie bijkomstigheid zijn. Hij heeft een auto en rookt niet.

Aanvullende informatie

Grofgebouwde man, 1.77 m. lang, met donkerbruin kort haar, kort grijzend baardje en snor, bruine pretogen, casual gekleed. Gescheiden, 2 grote kinderen, vrachtwagenchauffeur bij aannemersbedrijf, rookt niet. Hij is een gewone leuke man met een grote dosis humor, warme persoonlijkheid, mensenmens, netjes, een knuffelbeer, gemoedelijk, amicaal, bourgondisch, gezellig, zorgzaam, geen ruziemaker.

Hij houdt van: motoren en heeft er van Duitse, Japanse en Amerikaanse makelij, sleutelen aan zijn motoren, toeren(meestal alleen en soms met een groepje), klussen, tuinieren. Uitgaan: (uitgebreid) uit eten, biertje drinken in het café van een familielid, musical.

Hij zoekt: een lieve vrouw, trouw, zachtaardig, lekkere prater, mag best aanwezig zijn, amicaal, sociaal, gezellig, financieel zelfstandig, elkaar vrijlatend. Ze kleedt zich casual, postuur minder van belang, alleen niet heel dik, ze mag roken, de afstand is niet belangrijk, hij rijdt graag.

Aanvullende informatie

Hij heeft een normaal postuur, kleedt zich casual en naar gelegenheid, is verzorgd, heeft blauwe ogen en kort grijs haar. Qua karakter is hij: sociaal, ondernemend, attent, gastvrij en gul. Verder is hij ook huiselijk, conflict vermijdend en soms iets te goed en meegaand. Hij heeft 1 volwassen uitwonende zoon. Is zelfstandig ondernemer, werkt vanuit zijn leuke vrijstaande woning met grote tuin en bedrijfsruimte.

Hij houdt van: koken, met de boot varen, met vrienden ergens iets eten en drinken of bijvoorbeeld naar een muziekevenement. Vakanties bracht hij al eens door in: China, Vietnam, Hongkong, Cuba en Jordanië. Met een leuke vrouw staat hij open voor ideeën.

Hij zoekt: een energieke, ondernemende, initiatief nemende, elegante, eerlijke en serieuze vrouw, liefst met humor. Hij rookt zelf niet maar heeft er geen bezwaar tegen als zij wel rookt. Houdt van huisdieren.

Aanvullende informatie

Ondernemende, actieve, spontane en zorgzame man met een slank postuur met een lengte van 1,76 , mooie blauwe ogen en donkerblond haar. Integriteit en vertrouwen heeft hij hoog in het vaandel. Hij is een hardwerkende ondernemer, familieman en levensgenieter. Trotse vader van 4 zonen, die zeer zelfstandig en studerend zijn, 3 ervan zijn inmiddels uitwonend.

Hij houdt van: heerlijk koken en paardrijden. Gaat graag lekker uit eten en geniet van het leven en zijn kinderen. Hij is sportief aangelegd en doet aan hardlopen, zwemmen en fietsen. Gaat graag op wintersportvakantie of naar Spanje, maar staat er ook voor open om samen andere bestemmingen te ontdekken.

Hij zoekt: een betrouwbare, integere, charmante, sociale dame met een dosis leuke humor. Een slanke dame tussen de 40 en 50 jaar, die goed verzorgd is en zich sportief/ casual kleedt en bij gelegenheid chique. Een dame met een gezonde levensstijl en een positieve instelling, die samen met hem wil genieten van het leven en zijn en haar familie.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 11

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!