40plusrelatie

Contactadvertenties mannen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Sympathieke man om te zien, hij oogt jonger dan zijn kalender leefijd en heeft een stevig volslank, compact postuur, mooie groen bruine ogen, is kaal en heeft een leuke lach. Zijn kledingstijl is casual, hij draagt meestal een spijkerbroek met een shirt. Hij heeft een directe, open en eerlijke manier van benaderen. Type "ruwe bolster blanke pit".

Zijn karakter is het beste te omschrijven als: toegankelijk, begripvol, hij is een mensenmens en heeft gevoel voor humor, is een doorzetter en een levendige prater. Ook kan hij goed luisteren. Normen en waarden zijn belangrijk voor hem. Hij is weduwnaar en heeft 2 volwassen uitwonende dochters.

Hij houdt van: koken, buiten in de tuin bezig zijn, het restaureren van old timer Land Rovers, gaat graag uit eten, de bioscoop en het theater, af en toe naar een concert en om in beweging te blijven gaat hij mountainbiken in het bos. Vakanties brengt hij bij voorkeur door in een warme omgeving, vol pension en lekker genieten van de zon, cultuur en rust. Stedentrips maken in binnen en buitenland doet hij ook graag.

Hij zoekt: een vrouwelijke vrouw, ze is begripvol, lief, gezellig en mag een beetje stoer zijn. Fijn als beiden, in overleg, hun eigen dingen kunnen en mogen doen.

Aanvullende informatie

Goed uitziende man met blauwe ogen, gemêleerd kort grijs haar, een getrimde baard en een normaal tot slank postuur, 1.78m. Zijn karakter is te omschrijven als sociaal, hij is een mensenmens, heeft een eigen mening maar past zich ook makkelijk aan, heeft gevoel voor humor, is spontaan, gevoelig en zeker geen losbol.

Hij heeft 2 dochters die ongeveer de helft van de tijd bij hem zijn en is gescheiden.

Hij houdt van: koken, zijn sociale contacten onderhouden, erop uit gaan om een te drankje drinken op een terras, ergens een hapje te eten, op stap te gaan, te winkelen en af en toe naar de bioscoop of een concert te gaan. Voor wat betreft vakanties geef hij aan dat hij, ondanks dat hij een doener is, heel goed op het strand kan liggen. Een combinatievakantie van strand en cultuur heeft zijn voorkeur.

Hij zoekt: een gezellige, lieve vrouw met een hartelijk karakter. Ze ziet er vrouwelijk en verzorgd uit.

Aanvullende informatie

Sympathieke, intelligente man met een normaal postuur, 1.86m, bruine ogen en een getrimde wat rossige baard. In zijn vrije tijd is zijn kledingstijl casual en op zijn werk business casual. Zijn karakter is het beste te omschrijven als: gepassioneerd, veelzijdig, empathisch, hij is een mensenmens, houdt van de interactie tussen mensen, hij wil kunnen sparren en klankborden. Hij is een geïnteresseerde en toegankelijke gesprekspartner. Hij heeft een volwassen uitwonende dochter en is gescheiden.

Hij houdt van: muziek, muziek maken, lezen, reizen en andere culturen ontdekken, het terras, een grand café of de bioscoop en al wandelend genieten van leuke straatjes en mooie architectuur.

Hij zoekt: een vrouwelijke vrouw, ze houdt van spontaniteit, is een interessante gesprekspartner en is zeker niet drammerig. Fijn als beiden hun eigen dingen mogen en kunnen doen.

Aanvullende informatie

Intelligente goed uitziende, slanke man van 1.88m, met kort grijs haar, blauwe ogen en een sympathieke uitstraling. Hij is voorkomend en kleedt zich klassiek tot zakelijk en verzorgd. Zijn karakter is het beste te omschrijven als: ondersteunend, positief en optimistisch, koppig, leergierig, hij kan goed luisteren en is een prettige gesprekspartner.

Hij heeft geen kinderen maar kinderen van een toekomstige partner zijn welkom. Hij is visueel ingesteld, hij heeft onder andere de kunstacademie gevolgd, en vindt het leuk om in zijn vrije tijd foto's te bewerken op de computer. Hij is een enthousiast fotograaf en goochelaar, leest vak gerelateerde literatuur en praktische boeken over levenslessen.

Hij houdt van:  terras, de bioscoop of het theater, fietsen, wandelen en heeft een passie voor zeilen. Voor wat betreft vakanties staat hij open voor allerlei culturen, hij is nieuwsgierig naar andere mensen en doet graag nieuwe indrukken op. Hij is in Japan en China geweest, stedentrips vindt hij ook leuk. India is een land dat hij in de toekomst nog wil bezoeken.

Hij zoekt: een vrouw die blij is met zichzelf en ze heeft haar verleden verwerkt. Fijn als beiden zichzelf kunnen zijn.

Aanvullende informatie

Vrolijke man van 1.74m  met een normaal postuur, blauwe ogen, hij heeft iets jongensachtigs. Zijn kledingstijl is casual maar zeer verzorgd en netjes. 

Zijn karakter is te omschrijven als open, vrolijk, hij is nooit boos, positief ingesteld, is een makkelijke prater, toegankelijk, energiek en een mensenmens. Hij heeft geen kinderen maar kinderen en kleinkinderen van een toekomstige partner zijn zeer welkom. 

In zijn vrije tijd houdt hij zijn sfeervolle geschakelde seniorenwoning zelf bij, het huis ziet er netjes uit. Hij kookt zelf, leest de krant en op televisie kijkt het nieuws en Pauw.

Hij houdt van: klussen, ook bij andere mensen, gaat naar het terras te gaan of ergens een hapje eten. Met een toekomstige partner zou hij het leuk vinden om te winkelen, zowel voor zichzelf als voor haar. Ook gaat hij graag naar de sauna, fijn als zij dit ook leuk vindt zodat ze er een dagje uit van kunnen maken.

Hij zoekt: een hartelijke vrouw met een warm en spontaan karakter, ze is vrouwelijk en verzorgd. Fijn als ze genegenheid kan tonen.

Aanvullende informatie

Een leuke, amicale man met een normaal postuur en een buikje. Hij heeft grijs kort haar en draagt een bril. Hij kleedt zich casual en naar gelegenheid. Hij werkt niet veel meer, nog maar een paar maanden per jaar in de bloemen. Hij heeft altijd een tuinbouwbedrijf gehad in bloemen met vast personeel.  Hij rookt niet en drinkt dagelijks een biertje of iets anders. Is weduwnaar met een dochter van 27 jaar. Na het overlijden van zijn vrouw heeft hij nog 2 vriendinnen gehad. Hij woont in een vrijstaande woning met tuin op een agrarisch bedrijf, samen met een poes, parkieten, kippen en een gans.

Hij is gezellig, amicaal, direct, gastvrij en bourgondisch. Een gezelschapsmens, huiselijk, ondernemend, initiatief nemend en ook aanpassend. Hij is een echte kroelkont.

Hij houdt van: oldtimers, zijn dieren en gaat graag op pad met de auto. Zingt in een visserskoor, gaat graag dagjes weg met een bus, uit eten, winkelen, rommelmarkten en op visite voor de gezelligheid. Wat vakanties betreft is hij voor veel dingen in; Turkije, Schotland, Engeland, Tsjechië, Israël. 

Hij zoekt: een gezellige vrouw met humor voor een lat relatie. Een doorsnee persoon die nog volop aan het leven deelneemt. Ze heeft een verzorgd uiterlijk en hij kan goed met haar voor de dag komen. Ze is tussen de 63 en 67 jaar en heeft een normaal tot volslank postuur. Ze rookt niet.

Aanvullende informatie

Een reislustige (ex) ondernemer. Hij is 1.75m,  normaal postuur, kort/kaal donker haar. Verzorgd en casual gekleed. Met veel plezier altijd een eigen zaak gerund en nu aan het genieten van zijn vrije tijd. Rookt niet, houdt wel van een wijntje/biertje op zijn tijd. Weduwnaar met4 volwassen kinderen.

Hij houdt van: de natuur, buiten zijn, klussen, tennissen, uit eten/terrasje, lezen. Met een leuke vrouw zou hij graag weer musea/musicals bezoeken. Wat betreft vakanties is hij zeer ondernemend, zo is hij veel in Australië geweest, heeft hij Antarctica bezocht en een wandelvakantie in Nepal gedaan. Stedentrips zijn ook favoriet en dan met name de oude steden.

Hij zoekt: een verzorgde, lieve vrouw die positief in het leven staat en houdt van gezelligheid. Samen genieten van vakanties en uitstapjes, maar het ook fijn vindt om het thuis sfeervol en gezellig te maken.  Leeftijd: 70-77. Roken mag, en een drankje samen, leuk!

Aanvullende informatie

Hij is een man met bruine ogen, bril, donkere bos haar en 1.90m, over het algemeen casual gekleed. Harde werker in zijn eigen onderneming. Recht door zee en een gezelligheidsmens, houdt van een biertje op zijn tijd. Gaat graag uit eten, onderhoudt goed contact met zijn kinderen en gaat er graag op uit met de juiste partner.

Hij houdt van: buiten zijn, uit eten, cabaret, formule 1, vakanties (divers), aan de keukentafel met een groep vrienden en/of kinderen kletsen onder het genot van een hapje en drankje.

Hij zoekt: een lieve, eerlijke spontane vrouw. Ze heeft haar leven op de rit en houdt van gezelligheid. Leuk als ze initiatief toont en haar mening kenbaar maakt. Samen iets moois opbouwen en genieten van het leven. Roken geen bezwaar, zelf is hij al jaren gestopt. Leeftijd: 55-62 jaar.

Aanvullende informatie

Zijn uiterlijk: blauwe, ondeugende ogen, gevangen door een bril, half lang grijs, krullend haar, een snor en een heel verzorgd uiterlijk. Hij kleedt zich meestal casual. Normaal postuur, klein buikje. Zijn innerlijk: gevoelsmens, positief, humor, romantisch, ondernemend, creatief, origineel, bourgondisch, kan goed luisteren, heeft diepgang, heeft passie voor het leven. Gescheiden, zoon en dochter en 4 kleinkinderen. Werkt wereldwijd in de scheep- en luchtvaart.

Hij houdt van: boeken over misdaad, af en toe t.v. kijken/muziek luisteren, werken en genieten van zijn prachtige tuin, golf, sauna en fietsen. Vakanties viert hij graag in zijn vakantiehuis in Portugal, ook uitjes in de buurt van Zeeland, België en/of Parijs zijn leuk!

Hij zoekt: een vrouw die positief is, vrouwelijk, goed gekleed, initiatief neemt, diepgang heeft, fijn als ze, net als hij, houdt van de geneugten des levens, zoals bijvoorbeeld een hapje eten. Ruimte gevend en nemend. Zijn wens voor de toekomst: samen heel oud worden in Nederland en Portugal! Fijn als ze niet rookt, wel een glaasje wijn drinkt en qua leeftijd tussen de 55 en 67 jaar is en MBO of HBO niveau heeft. Hij kijkt naar je uit!

Aanvullende informatie

Hij is lang, 1.90m slank, verzorgd, recht door zee, vrolijk en zeer sportief. Weduwnaar, met pensioen maar werkt nog. Geen kinderen. Rookt niet en drinkt bij gelegenheid een glaasje. Lbo/Mbo niveau.

Hij houdt van: HET LEVEN. Zijn sociale contacten houdt hij goed bij. Hij vindt het leuk om een kaartje te leggen en doet dit regelmatig. Hij tuiniert graag en doet dit als vrijwilliger. Hij vindt het leuk om een dagje uit te gaan, doet dit ook  maar hij vindt dit samen gezelliger. Verder fietst hij heel veel!

Qua vakanties kun je met hem veel kanten op. Hij wil wel graag dingen ondernemen. Hij houdt zeker ook van stedentrips! Hij zal zich wat dit betreft makkelijk aanpassen aan zijn toekomstige partner.

Hij zoekt: een verzorgde betrouwbare vrouw. Leuk als ze ook van fietsen houdt. Iemand die van een grapje houdt en ook sociaal is. Hij bouwt graag een goede relatie op en dan kijken hoe het loopt. Als je het maar fijn en gezellig met elkaar hebt!

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 17

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Basispakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Basispakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!