40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties mannen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Jong uitziende, atletisch gebouwde man met blond/grijs haar en blauwgroene ogen, naar gelegenheid gekleed van casual tot 3 delig kostuum. Hij is verzorgd, sportief, netjes, grappig, sociaal, opgeruimd, zorgzaam, ondernemend, lief, spontaan, eerlijk, energiek en heeft veel humor. Heeft co ouderschap, kinderen zijn studerend en ook deels al uitwonend. Hij is een succesvolle zelfstandig ondernemer en heeft een mooi bedrijf opgebouwd waar hij trots op is. Verder heeft hij een prachtig vrijstaand huis, houdt van mooie kleding en auto’s.

Hij houdt van: zijn kinderen, zijn familie, sporten, uit eten, terrasje, bioscoop, vakanties, Mallorca, weekendjes weg, sauna, tuinieren, motorrijden, werken. Houdt ook van huisdieren maar heeft er zelf geen.

Hij zoekt: een knappe, goed verzorgde , (slanke) vrouwelijke vrouw tussen de 40 en 50 jaar. Ze is jong van geest, lief, positief, sportief, ondernemend, eerlijk en oprecht, heeft humor en een eigen mening. Belangrijk dat beiden ook hun eigen dingen hebben. Samen bouwen aan een mooie relatie en toekomst. Zelf rookt hij niet en zoekt een eveneens niet rokende vrouw.

Aanvullende informatie

Zeer sportieve, sensitieve, autonome en veerkrachtige man met relativeringsvermogen. Hij heeft een slank postuur en kort blond haar met lichte slag. Zijn ogen zijn blauwgrijs. Hij kleedt zich overwegend sportief en casual; bij gelegenheid (zakelijk) passend. Universitair geschoold; docent & is innovatief ondernemer, geen kinderen.

Hij houdt van: racefietsen, mountainbiken, hardlopen en schaken. Sociale contacten; goede gesprekken & uitgebreid tafelen met vrienden, (stads)wandelingen en gaat graag naar het filmhuis. Een goed boek of een Netflix-serie/documentaire. Brede muzieksmaak; pop, rock en klassiek. Vakantie; korte reis naar natuurrijke (bergachtige) gebieden, cultuurhistorische stedentrips, retraites en bijvoorbeeld landen in Zuid-Amerika.

Hij zoekt: een communicatieve, ontwikkelde en evenwichtige (power)vrouw met sportieve mindset. Vanuit een respectvolle basis rustig opbouwen naar een relatie vol liefde, intimiteit, rust en harmonie. Oftewel: samen gelukkig zijn en genieten van alles wat er is. Leeftijd:40-50 jr. Niet-rokend en drankje bij gelegenheid.

Aanvullende informatie

Hij is een man met verzorgd uiterlijk, normaal postuur, bruin/groene ogen en donker geschoren haar. Over het algemeen casual en naar gelegenheid gekleed. Geruime tijd gescheiden en vader van twee kinderen. Hij rookt niet en drinkt bij gelegenheid een biertje of wijntje. Werkt met veel plezier in de bakkerswereld en draagt bij in de ontwikkeling hiervan. Een aantal karaktereigenschappen zijn: sociaal, inlevend, geïnteresseerd, rustig, kijkt eerst de kat uit de boom maar houdt wel van sfeer maken. Hij woont in een gezellige woning en vind het leuk om te klussen.

Hij houdt van: hardlopen, mountainbiken, de natuur in gaan, de stad en oude steden bezoeken en daar dan ook genieten van een bak koffie met gebak. Thuis kijkt hij soms een actieserie of goede film en leest graag een goed boek. Hij heeft veel gekampeerd binnen Europa en houdt van stedentrips.

Hij zoekt een: Vrouwelijke vrouw met normaal postuur. Ze is sportief, heeft een eigen mening en is lief. Ook vind ze het belangrijk om een eigen leven te hebben en elkaar vrij te kunnen laten. Lief en leed delen en samen een nieuw avontuur aangaan. Ze rookt niet, heeft een auto of motor en is maximaal 48 jaar.

Aanvullende informatie

Hij heeft blauw/groene ogen, gemillimeterd grijs haar, een normaal postuur en kleedt zich verzorgd/casual. Mbo/Hbo niveau. Qua karakter is hij: sociaal, serieus, betrouwbaar. Hij is serieus maar heeft zeker ook humor. Hij kan goed plannen en organiseren, denkt oplossingsgericht, is een gevoelsmens en heeft ook een kwetsbare kant. Vindt een goed gesprek belangrijk. Verder heeft hij alles op orde: een vaste baan, een leuk appartement, een auto en een motor. Hij heeft geen kinderen maar die van een toekomstige partner zijn wel welkom! Roken doet hij niet, drinkt met mate en vindt huisdieren leuk.

Hij houdt van: lezen (heeft een brede interesse), muziek luisteren, fitness, tennissen en reizen. Staat open voor ideeën: theater, uit eten en andere leuke dingen.

Hij zoekt: een vrouw die onbevooroordeeld is, lief, ondernemend, reislustig is en een gezonde mate van knuffelbehoefte heeft.

Aanvullende informatie

Hij is een jeugdige man om te zien, heeft een volle bos bruin haar, blauwe ogen en een normaal postuur. Zijn kledingstijl is casual verzorgd. Zijn karakter is te omschrijven als enthousiast, sociaal, behulpzaam, innemend en hij heeft gevoel voor humor. Hij is een vrolijk mens! Hij rookt niet en drinkt met mate en alleen in gezelschap.Heeft een vaste baan in de bouwsector en is op vrijdag meestal vrij.

Hij houdt van: naar het strand gaan, een stuk wandelen in het bos, gaat graag fietsen, naar de bioscoop, een drankje drinken op een terras of ergens een hapje eten, naar een concert en naar pretparken met zijn kinderen. Relaxte vakanties met een zonnige bestemming. Zijn muzieksmaak is breed, van hedendaagse muziek tot jaren 60/70/80. Hij houdt van dansen zowel vast als los.

Hij zoekt: een levendige, ondernemende, gezellige en eerlijke vrouw. Zij is vrouwelijk om te zien en ze mag pittig maar niet dominant zijn. Hij zegt het leuk te vinden als zij ook met een plan of een idee komt en niet alles van hem laat afhangen.

Aanvullende informatie

Vrolijke man met blauwe ogen, kort grijs haar, 1.81m lang. Kleedt zich casual. Rookt en houdt van een biertje en wijntje. Hij heeft vier kinderen en 6 kleinkinderen waar hij een warme band mee heeft. Altijd hard gewerkt en nu met pensioen. Al veel van Europa gezien en een tijd in Spanje gewoond waar hij een appartement bezit. Hij is rustig, heeft humor en houdt van gezelligheid. Hij heeft geen huisdieren.

Hij houdt van: klussen, het water op gaan, darten met vrienden, tijd en aandacht aan zijn kleinkinderen geven. Op tv kijkt hij naar sport en documentaires. Met de juiste match lekker een hapje ergens eten of een terrasje pakken. Ook houdt hij van oude dorpjes en steden bezoeken. Wat betreft vakantie gaat hij regelmatig naar zijn appartement in Spanje, maar hij heeft ook de wens om Indonesië te bezoeken. Afwisselend een dagje strand met een dagje omgeving bekijken.

Hij zoekt: een lieve vrouw met een beetje pit die haar mening niet voor zich houdt. Zij is ondernemend en houdt van gezelligheid. Leuk als ze ook mee zou willen naar Spanje. Roken geen probleem. Samen dingen delen en genieten van het leven. Leeftijd tot 60 jaar.

Aanvullende informatie

Hij heeft een normaal postuur, lichtbruine ogen, een kaalgeschoren hoofd en kleedt zich casual/verzorgd. Hij maakt een representatieve indruk. Qua karakter is hij: eerlijk, serieus, spraakzaam en ondernemend. Je kunt van hem op aan, hij toont initiatief, heeft ook humor en houdt van sfeer en gezelligheid. Hij heeft wel een relatie gehad maar geen kinderen. Met zijn broer, zus en moeder onderhoudt hij goede contacten. Hij woont in een leuk ingerichte ruime eengezinswoning. Regelmatig kijkt hij naar een goede film en volgt het nieuws en de actualiteiten. Buitenshuis heeft hij zijn fulltime baan.

Hij houdt van: een terrasje pakken, uit eten gaan, bioscoopbezoek, de stad in gaan. Wat betreft vakanties: 1 à 2x per jaar skiën maar staat open voor leuke ideeën waaronder ook stedentrips.

Hij zoekt: een betrouwbare, begripvolle vrouw met wie hij lief en leed kan delen. Een vrouw die makkelijk in de omgang is, mensen accepteert zoals ze zijn, initiatief neemt en samen met hem leuke dingen wil plannen om samen te doen. Belangrijk vindt hij het dat je op elkaar kunt bouwen.

Hij rookt niet, heeft een auto, heeft geen kinderen en zoekt een vrouw die eveneens niet rookt, een auto heeft en geen kinderen heeft.

Aanvullende informatie

Een leuke grote man van 1.98m. met donkere ogen, donker haar, normaal postuur, met in de winter wat extra pondjes. Casual gekleed, bedrijfsleider in de horeca (recreatie), rookt niet. Uit elkaar, 1 zoon uitwonend vanwege een sportcarrière. Hij is makkelijk in de omgang, rustig, gezellig, romantisch, behulpzaam. Een goed mens.

Hij houdt van: sport, hardlopen, voetbal kijken, mountainbiken, wandelen, strand, terrasje pakken.

Hij zoekt: een vrouw met een sterk karakter. Ze neemt initiatief en is serieus. Hij voert graag een goed gesprek samen op de bank of op het strand. Je moet je hart bij elkaar kunnen luchten. Hij heeft zijn mening maar zij mag ook het voortouw nemen. Een vrouw die hem stimuleert en hem laat ervaren dat er meer is dan alleen werk in het leven. Ze is maximaal 55 jaar, heeft een normaal postuur en kleedt zich modern/ casual. Ze mag roken.

Aanvullende informatie

Muziek liefhebbende, onstuimig spontane, hulpvaardige en gastvrije man van 1.96m met normaal postuur. Kort witgrijs haar, groenblauwe ogen met levendige blik, zeer verzorgd & casual modern gekleed. Theoretisch geschoold, o.a. werkzaam als koerier. Gescheiden; twee uitwonende kinderen.

Hij houdt van: sfeer maken, koken, zwemmen, racefietsen, tuinieren & planten stekken, muziek (pop, klassiek, dance, soul); actief als geluidsman bij zijn kerkgemeenschap en gaat soms naar een dansfeest. Af en toe knapt hij tuinen op bij minder bedeelden, als vrijwilliger. Vakantie; bijv. Portugal of een weekendje weg in eigen land, zoals waterrijk Friesland.

Hij zoekt: een vrouwelijke, vrijdenkende vrouw met liefde voor het leven. Iemand die tevens rust uitstraalt en met emotionele intelligentie. Haar kinderen zijn bij hem van harte welkom. Toekomst; ongecompliceerd samen van de kleine dingen kunnen genieten. Echt alles kunnen delen en tevens elkaar ruimte geven. Leeftijd; 45-60jr. Roken geen bezwaar, maar zelf rookt hij niet. Wijntje of biertje in gezelschap.

Aanvullende informatie

Hij is een zelfstandig ondernemer, een leuke man om te zien, heeft een jeugdige uitstraling, hele blauwe ogen, een normaal postuur, oogt jongensachtig als hij lacht en zijn kledingstijl is casual verzorgd. Zijn karakter is te omschrijven als sociaal, opgewekt en energiek, een makkelijke en gezellige prater, mensenmens, sociaal en hij geeft aan het prettig te vinden als er ritme, regelmaat en structuur is. Normen en waarden zijn belangrijk voor hem. Zijn muzieksmaak is breed, hij luistert onder andere naar Nederlandstalige muziek, gouwe ouwe jaren 60/70 zoals de Rolling Stones en Queen, country en hedendaagse muziek. 

Hij houdt van: reizen zowel binnen als buiten Europa, winkelen, vindt het leuk om naar een braderie of markt te gaan en gaat graag en uit eten.

Hij zoekt: een enthousiaste, spontane, warme, hartelijke, vrouwelijke, betrouwbare, sociale en leuk geklede vrouw. Fijn als ze van elkaar op aan kunnen.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 17

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Basispakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Basispakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!