40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties mannen - 40PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Hij heeft blauwe ogen, een kaalgeschoren hoofd, een normaal postuur, kleedt zich naar gelegenheid en maakt een verzorgde indruk. Qua karakter: hij is spraakzaam maar kan ook goed luisteren, is behulpzaam en een beetje perfectionistisch. Verder ook romantisch en lief maar kan ook zakelijk zijn. Hij is een levensgenieter, houdt van luxe maar ook van eenvoud. Is begaan met de medemens; doet aan liefdadigheidswerk: financiële ondersteuning van voedselbanken, opvangtehuis voor alleenstaande moeders en voor oudere mensen het mogelijk maken van contacten met familie tijdens de coronaperiode. Hij werkt nu nog parttime in de onroerend goed handel en ontwikkeling.

Hij houdt van: varen met zijn boot vanaf zijn prachtige woning met tuin aan het water. Het volgen van nieuws en actualiteiten, lezen en koken (heeft koksopleiding gedaan), zijn zonen met hun gezinnen ontvangen in een relaxte sfeer. Muziek: Nederlandstalig, van populair tot klassiek en bezoekt regelmatig opera Verona. Met (zaken) relaties ergens iets eten/drinken, 3x per week fitness en een uur per dag wandelen en fietsen. Wat betreft vakanties heeft hij de hele wereld gezien en staat hij open voor ideeën.

Hij zoekt: een spontane, eerlijke, oprechte, betrouwbare, sociale, optimistische en respectvolle vrouw. Zij is een verzorgend type, heeft brede interesses en begrijpt het ondernemers vak. Is gepassioneerd, heeft aanpassingsvermogen en is een enigszins nuchter type. Deze man drinkt met mate, rookt soms (rekening houdend), houdt niet van katten.

Aanvullende informatie

Een lange volslanke man, met een vriendelijk uitstraling, kort gemêleerd grijs haar, bruine ogen en een mooie glimlach. Hij is een levensgenieter, vriendelijk, rustig, zorgzaam, sociaal, helpt graag andere mensen. Heeft niet veel ervaring met relaties maar heeft een goede realistische kijk daarop. Hij werkt fulltime als economisch adviseur voor een zorginstelling en als manager bij een doven centrum.

Hij houdt van: gezelligheid met vrienden, wandelen, fietsen, spelletjes spelen, lezen, duiken in de Noordzee, is heel ondernemend. Gaat graag weekendjes weg en wil op vakanties elke keer nieuwe plekken verkennen.

Hij zoekt: een vrouw die vrolijk, verzorgd, gezellig is en positief in het leven staat. Hij wil samen dingen doen en over van alles te kunnen “praten”. Maar het is ook goed als ze haar eigen hobby’s of sporten heeft. Omdat hij doof is, zoekt hij iemand die daarvoor open staat en samen met hem creatieve oplossing wil vinden om te communiceren.

Aanvullende informatie

Leuke slanke man van 1m79 lang, goed gekleed, casual of pak, donkerblond kort haar, kort baardje en snor, blauwe sprekende ogen. Gescheiden, 1 zoon van 5 jaar, ZZP’r in directievervoer, eigen hoekwoning, modern ingericht, rookt sigaretten. Hij is: rustig, niet claimend, behulpzaam, attent, romantisch, impulsief.

Hij houdt van: darten, voetbal kijken, festival, bruin café, discotheek, sfeer maken thuis, uiteten, weekendjes weg, vakanties.

Hij zoekt: een zorgzame vrouw, behulpzaam, iets voor elkaar overhebben, elkaar niet claimen, open communiceren, niet arrogant, houdt van feestjes, is goed verzorgd, vrouwelijk type liefst met lang haar. Leuk als ze nog een kinderwens heeft. Haar niveau is MBO+.

Aanvullende informatie

Een zeer verzorgde man met charisma. Hij heeft groene ogen, lichtbruin haar, een normaal/volslank postuur, is 1m83 lang en kleedt zich doorgaans casual/sjiek. Qua karakter is hij vooral rustig, betrouwbaar, eerlijk en soms gesloten. Hij is ambitieus, een harde werker en is betrokken in wat er speelt in de maatschappij en ook in familiekring.

Hij houdt van: paardrijden, zwemmen, fietsen en lekker uiteten gaan, hij houdt van de buitenlucht, hier is hij in zijn vrije tijd dan ook veel te vinden. Hij onderhoudt als familiemens een goede band met zijn familie en bezoekt graag zijn neefjes en nichtjes. Op het gebied van vakanties bezocht hij vooral bestemmingen zoals New York, Dubai en Abu Dhabi en maakte hij een safari.Naar de toekomst toe zou hij graag meer willen reizen, waarbij zijn voorkeur uitgaat naar de landen waar hij iets kan zien van de cultuur of architectuur. Als bouwkundig ingenieur vindt hij het prachtig om naar gebouwen te kijken, natuurlijk wil hij hierbij ook rekening houden met de wensen van zijn toekomstige partner.

Hij zoekt: een lieve ( liefst blonde) eenvoudige dame met een rustig karakter die attent is, een dame die open, eerlijk, betrouwbaar en zachtaardig is. Een dame waarmee hij kan genieten en die hem helpt en leert om soms toch wat meer te genieten, zodat ze samen een fijne toekomst kunnen opbouwen. Een verzorgde dame tussen de 38 en 48 jaar met een slank of normaal postuur, woonachtig in Belgisch Limburg.

Aanvullende informatie

Een sociale en zeer verzorgde man, met blauwe ogen, een donkerblond kapsel en is 1m80 lang. Hij heeft een normaal postuur, kleedt zich zeer verzorgd, casual en naar gelegenheid. Hij is sociaal, open, behulpzaam, spontaan, enthousiast, eerlijk, betrouwbaar en is vooral zichzelf. Hij is een harde werker, een echte aanpakker en staat voor iedereen klaar.

Hij houdt van: sauna/ wellness, bioscoop, wandelen of uiteten. Hij vindt eigenlijk van alles wel leuk om te ondernemen, houdt vooral van spontane acties. Verder van cultuur vakanties, zo is hij al in Schotland en Oostenrijk geweest en heeft in Polen Auschwitz bezocht, maar voor andere bestemmingen staat hij open. Hij gaat ook graag weekendjes weg of bijvoorbeeld een nachtje weg naar Düsseldorf.

Hij zoekt: een lieve en betrouwbare vrouw. Een vrouw, die zichzelf durft te zijn en waarmee hij alles kan bespreken, een vrouw met eigen activiteiten en een sociaal netwerk. Hij zoekt een verzorgde vrouw met een slank of normaal figuur. Leeftijd tussen de 40 en 45 jaar en van Limburgse afkomst. Hij kijkt er naar uit om samen te kunnen delen en te genieten.

Aanvullende informatie

Een zachtaardige en verzorgde man, met blauwe ogen, donkerblond/grijzend kort haar en 1m78 lang. Hij heeft een normaal postuur, is brildragend en kleedt zich casual. Zijn karakter kunnen wij omschrijven met de woorden: rustig, doorzetter, loyaal, betrouwbaar, behulpzaam, sociaal en harde werker.

Hij houdt van: wandelen, fietsen, uitstapjes maken, muziek luisteren, lekker uiteten, naar de bioscoop en sauna gaan. Hij maakt steden- en citytrips, gaat graag naar mooie wandelgebieden of naar de bergen. Hij is in eerste instantie niet voor strandvakanties maar houdt ervan om dingen te ondernemen of het binnenland in te trekken. Landen zoals Oostenrijk en Zwitserland trekken hem het meest, maar met het juiste gezelschap staat hij overal voor open.

Hij zoekt: een verzorgde vrouw tussen de 42 en 50 jaar met een normaal postuur. Een spontane, eerlijke, betrouwbare en behulpzame vrouw, die net zoals hij zachtaardig en niet te dominant is. Een vrouw die er ook graag lekker op uit gaat en leuke dingen wil ondernemen. Hij heeft een goed leven maar er ontbreekt iets, want samen is het veel leuker!

Aanvullende informatie

Leuke man om te zien, zorgzaam en ruimdenkend. Hij kleedt zich in een casual verzorgde stijl, heeft kort blond haar, blauwe ogen, en een open vriendelijk gezicht. Een actieve en vitale man.

Hij houdt van: zijn huis, een mooi appartement aan de buitenrand van Utrecht, zijn dochter, die hij zeer geregeld ziet, zijn werk als projectleider binnen de overheid. Hij is een rustige, sociale familieman staat graag voor de ander klaar als het daar even niet lekker gaat. Houdt van reizen, in Europa, stedentrips. Is graag thuis, houdt van lezen, heeft een zeeaquarium en een kat, maar houdt ook van bijvoorbeeld uit eten gaan, een bos-of strandwandeling maken, fietsen, koken voor een gezelschap, heeft een brede muzieksmaak en bezoekt af en toe een kleinschalig concert.

Hij zoekt: een vrouw die gezellig, sociaal, verzorgd is, die zich jong genoeg voelt om samen allerlei dingen te ondernemen, die lief en leed kan en wil delen. Een vrouw die makkelijk in de omgang naar de ander is en er verzorgd uitziet. Ze vindt het fijn om samen thuis te zijn, maar ook om er spontaan op uit te trekken. Fijn als ze ook actief van wandelen en fietsen houdt, af en toe naar een museum mee wil gaan of spontaan op een uitstapje meegaat. Niet rokend. Kinderen geen bezwaar mits niet te jong. Wil graag op deze manier heerlijk samen kunnen genieten en iets moois opbouwen. Mbo/Hbo niveau in de leeftijd van 45 tot 52 jaar.

Aanvullende informatie

Hij is een man met een lengte van 1m85 en heeft een groot, stevig en compact postuur, type knuffelbeer. Zijn bruine haar is op dit moment gemillimeterd maar draagt hij soms wat langer en dan heeft hij een slag in zijn haar. Hij heeft een spontane en energieke uitstraling, groene ogen en zijn kledingstijl is casual verzorgd en naar gelegenheid. Hij houdt van kleding en schoenen vindt het belangrijk om er fris en verzorgd uit te zien. Zijn karakter is het beste te omschrijven als behulpzaam, gevoelig, sociaal, attent, betrokken, makkelijke prater, doorzetter, positief, eerlijk, oprecht, loyaal, hij heeft gevoel voor humor en is een harde werker. Hij vindt het fijn om de mensen waarvan hij houdt een beetje te verwennen met attenties.

In het verleden heeft hij kort samengewoond en heeft hierna nog een paar korte relaties gehad. Een langdurige relatie is er nooit van gekomen en op deze leeftijd heeft hij echt behoefte aan een gezellige vrouw om samen leuke dingen te ondernemen. Hij heeft geen kinderen. Hij is al jaren zelfstandig ondernemer in de wegenbouw. Voor opdrachten huurt hij personeel in en werkt zelf hard mee.

Hij houdt van: lekker eten, zelf kookt hij niet maar hij gaat graag uit eten, op een terras een drankje drinken, naar het theater en kleinere muziekevenementen bijwonen, hij bezoekt rommelmarkten en braderieën, gaat graag winkelen en naar motorcross kijken. Zijn muzieksmaak gaat uit naar jaren 80 en 90, Top 40, Nederlandstalig en af en toe klassiek. Voor wat betreft vakanties geeft hij aan diverse interesses te hebben. De laatste jaren is hij weinig op vakantie geweest maar wil dit met een partner zeker weer gaan doen, ook staat hij open voor haar ideeën en wensen. Hij is onder andere in Spanje, Polen, Griekenland, Letland, Duitsland en Tjechië geweest. Hij gaat bij voorkeur met de auto op vakantie en verblijft op plaats van bestemming in een fijn hotel. Ook dag- en weekendtrips in eigen land vind hij leuk, lekker om een paar dagen weg te zijn. Hij heeft een rijbewijs en een auto, houdt van huisdieren maar heeft deze op dit moment niet, hij rookt 6 tot 8 sigaretten per dag en zou voor een toekomstige partner bereid zijn om te stoppen als dat voor haar belangrijk is. Bij gelegenheid drinkt hij een biertje.

Hij zoekt: een sociale, verzorgde, vrouwelijke vrouw. Ze heeft gevoel voor humor, een slank tot normaal postuur en is een vlotte veschijning.

Aanvullende informatie

Hij is een man met een vriendelijke uitstraling, een leuke lach en heeft een normaal tot compact/stevig postuur, bruine ogen en kort bruin haar. Zijn kledingstijl is casual. Van zijn karakter kunnen we zeggen dat hij rustig en vriendelijk is. Hij is geduldig, kan goed luisteren, is behulpzaam, bescheiden en beschouwend maar heeft zeker een eigen mening.

Hij houdt van: klussen, zowel thuis als bij vrienden. Hij is creatief en handig en maakt zelf onder andere houten kasten en tafels. Binnenshuis leest hij de krant en houdt op televisie de actualiteiten bij en kijkt films in diverse genres. Hij kookt voor zichzelf en probeert regelmatig nieuwe gerechten. Buitenshuis is hij begeleider bij een jeugdvereniging. Met de jeugd onderneemt hij op donderdag sport en spel activiteiten, dit doet hij met heel veel plezier. Ook is hij bij dezelfde vereniging begeleider tijdens zomerkampen en gaat jaarlijks met de leiding naar de Ardennen waar ze samen een weekend doorbrengen. Met zijn familie en vrienden gaat hij graag ergens een hapje eten, een drankje drinken op het terras, af en toe naar de bioscoop, darten en naar kleinschalige muziekfestivals. Hij heeft en rijdt een motor en vindt het leuk om door Nederland te toeren. Wat betreft vakanties is hij al eens naar Cran Canaria en Kos geweest. Op vakantie onderneemt hij excursies en wil hij wat van het land zien. Hij staat open voor ideeën van zijn toekomstige partner.Hij heeft een auto, geen kinderen, geen huisdieren, rookt niet en drinkt met mate. Kinderen van een toekomstige partner zijn welkom!

Hij zoekt: een lieve, warme, spontane vrouw. Een beetje pit mag. Fijn als ze graag buiten is.

Aanvullende informatie

Hij is een optimistische en gezellige man, met een normaal postuur en een lengte van 1m95. Hij heeft kort geschoren/kalend donkerblond haar, grijs/blauwe ogen en kleedt zich casual of sportief. Zijn karakter kunnen we omschrijven met de woorden: vrolijk, optimistisch, gezellig, gever, sociaal, eerlijk en open. Hij bezit een leuke dosis humor en staat voor iedereen klaar.

Hij houdt van: klussen in zijn huis, sleutelen aan auto’s, wandelen, uit eten gaan, naar de bioscoop gaan en af en toe kijkt hij wel eens tv of zit hij op zijn tablet. Hij gaat graag op vakantie naar landen binnen en buiten Europa. Hij houdt van zon- en strandvakanties, maar wil niet alleen op een strandbedje liggen, hij vindt het leuk om dingen te bezichtigen of te ondernemen.

Hij zoekt: een verzorgde en zelfstandige vrouw. Hij vindt het belangrijk dat ze optimistisch, eerlijk en betrouwbaar is en zelf ook initiatief toont. Een vrouw met een normaal postuur in de leeftijd tussen de 40 en 50 jaar. Woonachtig in Belgisch of Nederlands Limburg.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 10

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...