fbpx

Contactadvertenties mannen - 40PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Val je op bad boys? Pech gehad. Want deze man (Mbo) is de goedheid zelve. Een zachtaardige, vriendelijke persoonlijkheid van 1,91 m waar je lekker tegenaan kunt kruipen en altijd op kunt bouwen. 

Zoek je een maatje voor het leven? Dan is dit een lot uit de loterij!

Aanvullende informatie

Actief, ondernemend, houdt ervan om het een ander naar de zin te maken, kookt graag voor jou, maar je bent ook welkom in zijn Italiaanse restaurant. Hij is 1.74 lang, heeft zwart haar met een vleugje grijs erdoor en hij draagt geen snor of baard.  Hij is spontaan, open, direct, zorgzaam, ondernemend en hij houdt van humor. Hij wandelt graag met zijn trouwe viervoetertje, sport op de sportschool, bokst thuis tegen een boks zak, kookt graag voor anderen.

Ben jij die ondernemende vrouw die ook rustig en relaxt kan zijn die meegaat op reis naar Italië?

 

Aanvullende informatie

Hij is een vriendelijke man met een positieve uitstraling, die volop geniet van het leven. Hij heeft grijs haar, bruine ogen en een klein stoppelbaardje. Kleedt zich casual, verzorgd en heeft een normaal postuur. Is weduwnaar, heeft een fijne band met zijn familie en vrienden en werkt parttime als adviseur, wil binnen een jaar stoppen. Hij vermaakt zich met muziek luisteren (van 60’s tot symfonische rock), wandelen, fietsen(e-bike), lezen, tv kijken, reizen en concerten of optredens en geniet in het weekend van een sigaartje.

Ben jij die sprankelende vrouw die zijn leven weer kleur geeft?

 

Aanvullende informatie

Deze verzorgde man, met een lengte van 1m80, grijs/blauwe ogen, is kalend en kleedt zich casual. Hij heeft zijn zaakjes goed voor elkaar, is reislustig, ondernemend en zelfstandig. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar concerten, festivals, bioscoop, uiteten, wandelen of naar de sauna. Hij heeft een leuk leven maar mist nog een lieve vrouw aan zijn zijde. 

Ben jij die lieve vrouw die hij nog mist?

Aanvullende informatie

Hij heeft een normaal postuur, gemillimeterd grijzend haar en groen/blauwe ogen. Hij kleedt zich verzorgd en casual. Qua karakter is hij: eerlijk, zorgzaam, behulpzaam, attent en serieus. Daarbij ook humor en....leuke ideeën. Soms kan hij ietwat voorzichtig zijn. Hij is automonteur (Mbo) en heeft alles op orde.

Ga jij leuke dingen met hem ondernemen?

Aanvullende informatie

Hij heeft kort donkerblond/grijzend haar en bruine ogen. Verder een normaal postuur, kleedt zich verzorgd, casual en naar gelegenheid. Hij is avontuurlijk, eerlijk, recht door zee, sociaal, zorgzaam, attent en belangstellend. Heeft humor maar kan zeker ook serieus zijn. Hij runt een Bed en Breakfast in Zweden.

Wil jij met deze veelzijdige man het avontuur aangaan...?

 

Aanvullende informatie

Authentieke man, 1.83 lang, grote blauwe ogen, half lang, donkerblond, krullend haar. Hij is gevoelig, houdt van warmte, intimiteit en hij kan goed met vrouwen omgaan. Hij begrijpt vrouwen misschien wel beter dan mannen. Zijn werk als Cultuurtechnisch medewerker bij een modern infra- en cultuurtechnisch bedrijf bevalt hem goed. Naast zijn werk houdt hij van:
wandelen, genieten van de natuur, Formule 1 en bezoekt hij graag concerten.

Ben jij die vrouwelijke, vrouw, maar toch een beetje stoer? Ga je mee met hem de natuur in?

Aanvullende informatie

Energiek, ondernemend, opgewekt, positief, humorvol en zeer sportief is wat bij hem past. Hij staat onbevangen in het leven en is zeker geen hokjesdenker. Hij praat gemakkelijk over gevoelens en kan die van zich zelf goed onder woorden brengen. Hij rookt niet en houdt bij gelegenheid van een bubbel of wijntje. Gek op tributebandjes, fietsen, dansen en joggen. Heerlijk om gezellig te eten of te borrelen met vrienden. Zon, zee, strand en wintersport.

Wil jij samen met hem weer gezellige dingen doen en blij zijn als je elkaar ziet?

Aanvullende informatie

Hij heeft kort grijzend haar, bruine ogen, een normaal postuur en is verzorgd. Qua karakter is hij: rustig, eerlijk, lief en vooral makkelijk in de omgang. Hoewel hij lichte beperkingen aan gehoor en ogen heeft, merk je hier nagenoeg niets van. Als gevolg hiervan is hij niet actief in het arbeidsproces. Autorijden is geen probleem en heeft zijn (financiële) zaken prima op orde. 

Zou jij met deze ondernemende man kennis willen maken?

 

Aanvullende informatie

Deze aantrekkelijke man is sportief, rustig en bescheiden. Hij is 1.85m lang, heeft een normaal postuur en kleedt zich casual, heeft dik grijs kort haar en donkere ogen. Hij werkt als bakker in een broodfabriek. Vermaakt zich met fitness, lezen, de natuur intrekken, familiecontacten onderhouden,  tv kijken, fietsen, zijn gezin en huishouding runnen.

Ben jij die initiatief nemende vrouw die hem verrast met een leuk uitje?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 10

Wat onze klanten zeggen!

Het was geweldig. Wat een leuke man
Nou Els, het was geweldig. Wat een leuke man. Ik kon lekker mezelf zijn en hij heeft dezelfde humor als ik wat ik heel erg belangrijk vind. Ik ben echt verrast, ik heb gewoon last van een beetje vlinders idioot, maar het was zo leuk.
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca.
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca. Het gaat heel goed met ons. We genieten hier van de rust en alle moois in de omgeving. Groetjes, ook van B&O
Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Het zou toch prachtig zijn als er een leukerd langs komt en het klikt enorm
Goedemorgen Amanda, Ook ik had een goed gevoel over ons gesprek, heel ontspannen! Wat mij betreft kun je je gang gaan. Het zou toch prachtig zijn als er een leukerd langs komt en het klikt enorm..! Amanda ik wil je vragen doe je best voor me. Nog een fijne dag en groetjes van Gerda
We hebben het heel leuk en gaan deze week voor de derde keer afspreken
Armanda, ik wilde even persoonlijk vertellen dat we gevoelens voor elkaar hebben en dat we er dus mee doorgaan! We hebben het heel leuk en gaan deze week voor de derde keer afspreken. Ondertussen bellen we elkaar en we voelen ons er goed bij. Bedankt voor deze passende match!

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!