fbpx

Mannen

 Hij heeft korte grijzende haren, bruine ogen en normaal postuur. Voor deze rustige, lieve, eerlijke man zijn wij op zoek naar lieve vrouw. Hij heeft alles netjes voor elkaar en gaat graag op vakantie, zo maakt hij geregeld een mooie cruise. Hij houdt van uiteten gaan, een terrasje pikken, de sauna of een leuke stad bezoeken.

Deze man heeft een lichte gehoorbeschadiging, waar weinig van te merken is in zijn dagelijkse leven.

Ben jij die lieve vrouw die met hem op cruise gaat?

Kenmerk: 54757

Deze man is 1,88 m lang en heeft een normaal postuur, bruine ogen en kort, donker/grijzend haar, iets kalend. Hij is vriendelijk en nuchter en heeft een actieve en gezellige levensstijl. Hij rookt niet, houdt zijn lichaam gezond en heeft een opgeruimd karakter. Deze modern/casual geklede man met goede baan woont (bijna volledig) met zijn tienerdochter dichtbij de kust.

Ga mee naar het strand, het bos of gezellig uit eten! Hij zoekt een vrouw die het leuk vindt om te reizen en de wereld te verkennen, een kleinschalig concert te bezoeken maar ook thuis gezellig een spel te doen of in de tuin of op de bank een avond door te brengen. Samen genieten van de grote en kleine dingen in het leven!

Hou jij ook zo van de kust?

Kenmerk: 6799

Maak kennis met deze bedachtzame en vriendelijke man met groene ogen en grijzende haren. Met een lengte van 195cm heeft hij een verzorgde, casual stijl. Zijn karakter kenmerkt zich door eerlijkheid, trouw, loyaliteit, aandachtigheid, respect, spraakzaamheid en enthousiasme. Hij geniet van muziek en heeft vaak de radio aan. Hij brengt graag tijd door met vrienden, waarbij ze samen uit eten gaan, iets drinken of naar de sauna gaan. Sportief gezien is hij actief met fitness, padel en hardlopen in groepsverband. Hij heeft gereisd naar bestemmingen als Nieuw-Zeeland, de Canarische Eilanden en Spanje, en staat open voor avonturen met een leuke partner.

Ben jij die spontane vrouw die met het avontuur aan gaat?

Kenmerk: 54842

Maak kennis met deze lange man van 188 cm, sportief postuur en gekleed in een mix van casual en sportieve stijl. Hij heeft bruine ogen en een kaalgeschoren hoofd. Zijn persoonlijkheid straalt energie, spontaniteit en gezelligheid uit, en hij staat altijd klaar om te helpen, vooral met klussen. Eerlijkheid en sociale betrokkenheid zijn belangrijk voor hem, en zijn humor werkt aanstekelijk. In zijn vrije tijd geniet hij van terrasjes, bioscoopbezoeken en etentjes met vrienden, en hij staat open voor culturele uitjes zoals het theater. Op sportief vlak beoefent hij fitness, joggen en bootcamp. Zijn reislust heeft hem al door diverse Europese landen geleid, en hij gaat graag op wintersport. Met een fulltime baan op mbo-niveau houdt hij moeiteloos alle ballen in de lucht. 

Ben je geïnteresseerd om deze energieke en goed georganiseerde man te ontmoeten?

Kenmerk: 54754

Ontmoet deze betrouwbare man met een kaalgeschoren hoofd en  grijze ogen. Zijn stevige postuur en moderne, casual kledingstijl stralen vertrouwen uit. Hij is eerlijk, gezellig, en attent, altijd bereid om anderen te helpen. Zijn optimisme en eigenzinnigheid maken hem inspirerend. Hij geniet van winkelen en ontspannen bij zijn open haard, en hij blijft actief met regelmatig fietsen en wandelen. Zijn liefde voor avontuur bracht hem naar verre bestemmingen, waar hij in hotels verbleef.

Ga jij samen met hem genieten van een open haard vuur?

Kenmerk: 54802

Een leuke en zeer verzorgde man, met bruine ogen, donkerbruin kort haar. Hij heeft een normaal postuur en hij is brildragend. Hij kleedt zich zeer verzorgd en naar  gelegenheid. Een echte levens genieter, een Bourgondiër en een natuur mens. Hij is een echte aanpakker en een harde werker. Hij is eerlijk, betrouwbaar en rustig. Hij houdt van : Hardlopen, fitness, naar de sauna gaan, bioscoop bezoeken, lekker gaan uiteten, koken en taarten en vlaaien maken. Binnenhuis leest hij graag vak literatuur en luistert hij graag naar muziek.Hij houdt van actieve vakanties zo bezoekt hij graag de Champagne en de Bordeaux streken en gaat hij graag naar Bretagne, Normandië, Frankrijk en Tsjechië. Hij staat ook voor andere bestemmingen open, zolang het maar niet alleen maar luier vakanties zijn.

Ben jij die leuke bourgondische vrouw die met hem gaat genieten?

Kenmerk: 6636

Ontmoet een charismatische zestiger, altijd in stijl gekleed - of het nu een chic pak is of een relaxte casual outfit. Zijn getinte huid, stralende glimlach en kortgeknipte zwarte haar met een vleugje grijs, maken hem een stijlvolle man. Met een normaal postuur en een hoogte van 1,63 m, is hij een toonbeeld van positiviteit, eerlijkheid en respect. Fotograferen, filmen, beveiliging, joggen, koken, lekker uitslapen, technische en juridische lectuur, uit eten gaan, fietsen en stedentrips behoren tot zijn passies.

Als jij een charmante, vrolijke en oprechte vrouw bent, dan is hij op zoek naar jou!

Kenmerk: 53234

Ontmoet een zachtaardige man met kort, bruin haar en bruine ogen. Hij straalt vertrouwen uit met zijn verzorgde, casual stijl en normaal postuur. Zijn karakter kenmerkt zich door zijn eerlijkheid, bescheidenheid en betrouwbaarheid, gekoppeld aan een serieuze, attente en zorgzame aard. Hoewel hij geen kinderen heeft, verwelkomt hij ze graag van zijn toekomstige partner. Geloof is belangrijk voor hem, dus hij koestert de wens dat zijn partner ook een christelijke achtergrond heeft. Hij gaat graag wandelen, fietsen, ergens iets drinken, uiteten en bezoekt op zijn tijd een musical. Wat betreft vakanties is hij veelzijdig, hij heeft bijvoorbeeld Suriname, Amerika, Israël, Egypte, Zuid-Afrika en andere diverse Europese landen bezocht. Hij kijkt ernaar uit om samen een mooie toekomst op te bouwen.

Ben jij net als hij op zoek naar een betrouwbare levenspartner?

Kenmerk: 54728

Nette, vlotte man, is actief, sociaal, hardwerkend, belangstellend en houdt van persoonlijk contact. Hij is 1.80m lang, slank en onberispelijk, maar modern gekleed. Zijn haar is goed verzorgd. Heeft een moderne bril en mooie sprekende blauwe ogen. Hij is co-ouder van 2 leuke jongens (12 en 16), waar hij erg van geniet. Hij is kok, werkt als hobbykok voor zichzelf, doet aan vrijwilligerswerk en heeft ook nog eens 2 rechter handen.

Wanneer mag hij voor jou een heerlijk diner opdienen?

Kenmerk: 7301

Een spontane, open man, die dichtbij zichzelf blijft, met een stralende lach, bruine ogen en een geschoren kaal hoofd. Hij is na een lang huwelijk gescheiden, deelt co-ouderschap over zijn twee zonen en heeft een hechte band met zijn zus en moeder. Hij woont, tijdelijk in een appartement aan de rand van Amsterdam, is werkzaam als zelfstandige in recruitment en executive search.

Zijn vrije tijd vult hij met lezen, muziek luisteren, YouTube-video's of, documentaires kijken en diverse sporten, zoals fitnessen, mountainbiken, skeeleren, golfen en zwemmen. Hij geniet van een dynamisch leven, lekker hapje eten of drankje doen met vrienden of genieten van een film thuis of in de bioscoop met zijn zonen of vrienden, waarbij Tuschinski theater favoriet is. Zijn vakanties, kenmerken zich door zon en strand, maar hij onderneemt ook graag iets, een stukje toeren of lekker een stuk zwemmen. Zijn nieuwsgierige, leergierige, gedreven en enthousiaste karakter kenmerkt hem.

Ben jij die slanke vrouw die met hem wel een rondje door het vondelpark wil wandelen of skeeleren?

Kenmerk: 6885

Deze leuke man met kort grijs haar en blauwe ogen straalt zelfverzekerdheid uit. Deze man, met een keurig postuur van 1m80, kleedt zich zorgvuldig en casual. Zijn karakter is een aangename mix van eerlijkheid, behulpzaamheid, attent zijn, respectvol, zorgzaamheid, meegaandheid en een gemakkelijke omgang. Met een stabiele fulltime baan op mbo-niveau heeft hij zijn professionele leven op orde. In zijn vrije tijd geniet hij van uit eten gaan, een drankje doen en het bijwonen van sportwedstrijden van kinderen. Zijn reislust heeft hem naar verschillende (Zuid-) Europese landen en Scandinavië gebracht. Kortom, een man die zowel in zijn werk als in zijn persoonlijke leven balans en tevredenheid weet te vinden.

Ben jij de vrouw die zijn liefdesleven nog  in balans weet te brengen?

Kenmerk: 54834

Deze sociale heer met kort blond/grijs haar en grijze ogen straalt rust uit. Zijn normale postuur gaat gepaard met een verzorgde, casual kledingstijl. Zijn karakter kenmerkt zich door eerlijkheid, sociale vaardigheden, aandacht, loyaliteit, liefheid en ondernemingszin. Hij geniet van uit eten gaan, het verkennen van leuke steden en ontspannen in de sauna. Zijn reislust bracht hem naar bestemmingen als Mexico, de Dominicaanse Republiek, Amerika en diverse (Zuid) Europese landen. Hij kijkt er naar uit om met zijn toekomstige partner te genieten en mooie herinneringen te maken.

Ben jij die lieve vrouw die met hem samen gaat genieten?

Kenmerk: 54828

Ontmoet deze man met kort, donkerblond haar en blauwe ogen. Een knuffelbeer met een stevig postuur met een lengte van 1m82, gekleed in een verzorgde, casual stijl. Zijn karakter is een mix van eerlijkheid, liefde, zorgzaamheid, attentie, serieuze toewijding en romantiek, met een vleugje humor, zodra het ijs is gebroken. Als een vaardige bouwprofessional, combineert hij handigheid met betrouwbaarheid. Zijn passies omvatten het genieten van bioscoopavonden, dineren in gezellige restaurants, ontspannen op terrasjes, snuffelen op markten en het verkennen van mooie routes met zijn auto. Sportief ingesteld, omarmt hij tennis, fietsen, fitness en wandelen. Tijdens vakanties koos hij voor België, waar hij verblijft in sfeervolle huisjes of comfortabele hotels, maar staat open voor nieuwe bestemmingen met een partner.

Ben jij die zachtaardige vrouw die met hem het avontuur aan gaat?

Kenmerk: 54823

Maak kennis met een zachtaardige man, 1m72 lang, slank/normaal postuur, met kort grijzend haar en stralende blauwe ogen. Zijn vriendelijkheid en verzorgde uitstraling zijn onmiskenbaar. Deze open, eerlijke, zorgzame, betrouwbare, romantische, knuffelige, handige en hardwerkende man houdt van het leven en zoekt een lieve en ondernemende vrouw. Zijn passies variëren van het met liefde reinigen van auto's tot gezellig uiteten gaan, ontspannen op een terrasje, genieten van een bioscoopavond, toeren op zijn scooter en ontspannen wandelingen. Hij kijkt ernaar uit om samen met een toekomstige partner een mooie auto vakantie te maken.

Ben jij die lieve, zorgzame vrouw die samen met hem er op uit trekt?

Kenmerk: 6693

Wat onze klanten zeggen!

Elk weekend zijn we bij elkaar
Goedemorgen Armanda. Hier gaat alles goed! Samen met Willem gaat het ook heel goed. Elk weekend zijn we bij elkaar. Hele paasweekend was ik bij hem. Super leuk! Gr. Patricia.
P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben.
Hallo Armanda. Hier nog even een heel leuk en geweldig bedankje aan jou en je team, ga zo door! P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben. We zijn nu bijna 2 maanden verder en ze heeft net kennis gemaakt met mijn kinderen, wat heel erg goed is verlopen. Armanda echt uit het diepst van ons hart, bedankt!
We zijn al 4 x op date geweest
Hey Jos, gaat goed we zijn al 4 x op date geweest en zaterdag gaan we weer wat leuks doen. Tot nu toe loopt alles lekker. Ben benieuwd als we wat meer de diepte in gaan. Maar hele leuke vrouw. Tot nu toe erg positief Groetjes T.
Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb
Dag Els, Ik lees je bericht het nu pas. Wat leuk dat jij aan mij dacht. Jij ook de beste wensen voor 2024 in goede gezondheid. Ik kan je gelijk vertellen dat het heel goed met mij gaat. Ik heb je advies ter harte genomen. Jij hebt mij echt een spiegel voorgehouden. En ik wil je van harte danken voor je openheid. Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb. Nogmaals dank en tot horens in een goed 2024 gewenst. Met vriendelijke groeten,
Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt
Goedemiddag Amanda, We hebben fijne feestdagen gehad.1e kerstdag bij Agnes geweest en kennis gemaakt met haar zus en ook met haar twee dochters, wat een leuke meiden! Het was wel spannend allemaal maar tegelijkertijd ook heel ontspannen. Ik ben blijven eten, wat een gezelligheid. Met Oud en Nieuw zijn we samen drie nachten weggeweest. Het was zo mooi om mee te maken! We gaan voor elkaar. Doen veel samen. Ik heb geen woorden voor ons samen zijn, zo fijn. We zien elkaar veel maar blijven wel onze dingen doen. Morgen ga ik voor haar koken! Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt. Amanda, dank. VrGr Wig

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!