40PlusRelatie 1200
vrijdag, 13 maart 2015 16:15

Welkom Judith van Basten

Judith van BastenGraag stel ik mij even aan je voor

Mijn naam is Judith van Basten, ik ben consulente voor regio Limburg.
 
Voor de liefde ben ik verhuisd van “het westen” naar het gezellige Brabantse Eindhoven.
Hier woon ik nu ruim 2,5 jaar met mijn partner en jongste zoon. De oudste drie jongens wonen inmiddels al op zichzelf.Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn het is om, na een tijd single te zijn geweest, je leven weer te mogen delen met die ene speciale persoon. Ik kreeg een tweede kans. Dit geluk gun ik natuurlijk iedereen. Daarom is werken als consulente voor 40PlusRelatie zo ontzettend leuk! Tijdens het vrijblijvende gesprek bij de mensen thuis zie ik dat zij zich kwetsbaar opstellen en ben dan steeds weer onder de indruk. Tenslotte ben ik een vreemde en toch durven mensen zichzelf echt te laten zien, zij vertellen over hun kwetsbaarheden, verleden, dromen en wensen. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal.

Als een vrijblijvend gesprek een inschrijving wordt dan ga ik op zoek naar de juiste match. 40PlusRelatie heeft een groot landelijk bestand met singles, daardoor kan ik ook matchen met cliënten van collega’s in aangrenzende regio’s. Zodra ik een voorstel heb dan neem ik contact op met de cliënt om dit te bespreken. Als beide partijen akkoord zijn dan krijgen zij elkaars persoonsbeschrijving en spreken met elkaar af.
Bij een geslaagde match ben ik enthousiast voor mijn cliënt, daar word ik zelf blij van! Als het geen geslaagde match is, niks aan de hand, dan zoek ik gewoon verder naar de juiste partner.

Zien dat mensen vertrouwen hebben in onze werkwijze, hen blij maken en een duwtje in de juiste richting geven …… Leuker kan toch niet?!
Voorlopig ben ik niet klaar met matchen want ik ben van plan om dit nog lang te blijven doen!

Wij zijn op zoek naar een consulent(e) voor regio Zuid Limburg. Op onze website www.40PlusRelatie.nl onder het kopje “Franchise” kun je meer informatie vinden.

Kom jij ons enthousiaste team versterken?

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!