fbpx
woensdag, 14 december 2022 10:32

We horen allemaal liever goed nieuws

We horen allemaal liever goed dan slecht nieuws. Vooral zo rondom de Feestdagen, willen we het liefst gezellig met elkaar zijn en samen genieten van lekker eten, drinken, met familie, vrienden en voor sommigen is het misschien vanzelfsprekend dat de partner er ook bij is.

Is dat zo vanzelfsprekend?

Als je hoort hoeveel singles er zijn, dan zullen er toch veel mensen niet met een partner aan het kerstdiner zitten, of misschien alleen naar de Kerstnachtdienst gaan? 

Hoe is dat voor jou?

Ben jij bewust alleen, of zou je ook liever samen zijn met een partner? De meeste singles die ik spreek vanuit mijn vak als matchmaker die zijn (uiteindelijk) toch liever samen met een maatje. Maar geloof je er nog in? Geloof je nog dat het mogelijk is nadat je weduwe of weduwnaar bent geworden. Of misschien ben je (al meerdere keren) gescheiden en denk je, bij mij past niemand (meer).

Maar geloof me: er is altijd hoop, er is altijd licht. Ook al is jouw leven vol met donkere tijden/momenten, het kan altijd gebeuren. Je komt de ware tegen en je geniet van een nieuw leven. Zo kan ik uit eigen ervaring vertellen hoe dat bij mij is gegaan. Ja, ook een matchmaker kan op latere leeftijd de ware ontmoeten.

Lees hieronder mijn persoonlijke verhaal.

“Inmiddels ben ik ruim 10 jaar matchmaker bij 40PlusRelatie en nog steeds is de Liefde mijn passie.
Als het gaat om de liefde kan ik wel zeggen dat ik een ruime ervaring heb.

Zo heb ik meerdere relaties gehad, heb ik samengewoond, maar ben ik ook ruim 7 jaar single geweest. Op mijn 57e ontmoette ik de ware en inmiddels ben ik getrouwd, verhuisd en woon ik samen met mijn man en genieten we van elkaar”.

Wil jij ook graag jouw liefde ontmoeten?

Laat het ons weten en de matchmaker uit jouw regio loopt samen met jou de weg van Single naar Samen. Samen is (toch) leuker, dat weet ik uit eigen ervaring. Ik weet maar al te goed hoe is het is om single te zijn en ik denk dat (bijna) iedereen liever een maatje heeft.

Klik hier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wij wensen je gezellige Feestdagen en een Liefdevol 2023!

Jeanette Cornelis-Kers

Wat onze klanten zeggen!

Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek
Hi Ingrid, Dank voor de leuke kennismaking die wij samen hadden gisteren! Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek. Ik hoop dat je sympathieke partner voor mij vindt!
Gisteren echt een hele leuke date gehad
Hi Els, R. en ik hebben gisteren echt een hele leuke date gehad. Echt een onwijs leuke man en ik kijk uit naar onze volgende afspraak die wij snel zullen inplannen. Bedankt
Wij gaan de feestdagen met een fijn gevoel tegemoet!
Beste Ingrid, Inmiddels kennen Tom en ik elkaar al bijna 2 maanden. Twee hele fijne maanden waarin wij elkaar beter leren kennen, leuke activiteiten ondernemen en heel veel praten. Wij gaan de feestdagen met een fijn gevoel tegemoet! Voor jou ook fijne kerstdagen en een gezond 2023. Hartelijke groetjes Anja. P.
Al meer dan 8 weken!
Het contact met Mariska is er nog steeds! Al meer dan 8 weken! Maar het gaat goed. Misschien kan toch gesproken worden over een (verlaat) geslaagd contact bij 60PlusRelatie? Ik ben er in elk geval wel blij mee. En zij ook. De afstand is wel een "dingetje" maar dat is oplosbaar. Even een avondje koffiedrinken zit er (nog) niet in. We bellen en appen veel en zien elkaar regelmatig. Zij is al in Oegstgeest geweest en ik paar keer in Breda. Volgende week samen naar een concert. En we hebben nog meer plannen! Kortom, het gaat goed. Met vriendelijke groet, Pim
Vandaag een memorabele datum
Goedemorgen Ingrid, Vandaag een memorabele datum. Al weer een jaar geleden dat W. en ik elkaar leerden kennen. Ik wil je graag laten weten dat het super goed gaat met ons en dat we volgend jaar gaan samen wonen in mijn huis. We genieten volop en hebben nog veel plannen voor de toekomst! Onze eerste verre reis is geboekt, volgend jaar gaan we vanaf Barbados een mooie cruise maken!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?