fbpx
woensdag, 09 oktober 2019 11:38

Toen we elkaar zagen, voelde het meteen goed

Op bezoek bij Jan & Fabiola in Noord-Holland.

Jan schreef zich eind vorig jaar in bij 40PlusRelatie. Met zijn optimisme, flexibele houding en ondernemende instelling startte hij zijn zoektocht, samen met consulente Diana. Na een aantal kennismakingen was de moed hem, eerlijk gezegd, aardig in de schoenen gezonken. De juiste vrouw had hij nog niet ontmoet. Toch bleef hij volharden en las dit voorjaar met interesse een contactadvertentie tekst van een vrouw uit Friesland op onze website. Dit bleek Fabiola te zijn. Diana nam direct contact op met collega Jorien, waarna al snel een ontmoeting tot stand kon komen.

Het jawoord

Jan en Fabiola beginnen allebei te stralen als ze vertellen hoe de eerste ontmoeting verliep. Het voelde meteen goed, zo zeggen ze. Eigenlijk al toen ze elkaar zagen en vanaf het eerste moment zijn ze onafscheidelijk. Latten zagen ze allebei niet zitten, dus zijn ze inmiddels samenwonend. Ze vullen elkaar goed aan, hebben nooit ruzie en genieten van hun harmonieuze samenzijn. En..ze gaan trouwen! Eind dit jaar geven ze elkaar volmondig het jawoord. De trouwkleding is al uitgezocht en natuurlijk de locatie en de trouwauto.

Jorien en Diana zijn even stil bij zoveel geluk, waaraan ze hun steentje hebben mogen bijdragen.

We wensen Jan en Fabiola een liefdevolle toekomst samen!

Wat onze klanten zeggen!

Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek
Hi Ingrid, Dank voor de leuke kennismaking die wij samen hadden gisteren! Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek. Ik hoop dat je sympathieke partner voor mij vindt!
Gisteren echt een hele leuke date gehad
Hi Els, R. en ik hebben gisteren echt een hele leuke date gehad. Echt een onwijs leuke man en ik kijk uit naar onze volgende afspraak die wij snel zullen inplannen. Bedankt
Wij gaan de feestdagen met een fijn gevoel tegemoet!
Beste Ingrid, Inmiddels kennen Tom en ik elkaar al bijna 2 maanden. Twee hele fijne maanden waarin wij elkaar beter leren kennen, leuke activiteiten ondernemen en heel veel praten. Wij gaan de feestdagen met een fijn gevoel tegemoet! Voor jou ook fijne kerstdagen en een gezond 2023. Hartelijke groetjes Anja. P.
Al meer dan 8 weken!
Het contact met Mariska is er nog steeds! Al meer dan 8 weken! Maar het gaat goed. Misschien kan toch gesproken worden over een (verlaat) geslaagd contact bij 60PlusRelatie? Ik ben er in elk geval wel blij mee. En zij ook. De afstand is wel een "dingetje" maar dat is oplosbaar. Even een avondje koffiedrinken zit er (nog) niet in. We bellen en appen veel en zien elkaar regelmatig. Zij is al in Oegstgeest geweest en ik paar keer in Breda. Volgende week samen naar een concert. En we hebben nog meer plannen! Kortom, het gaat goed. Met vriendelijke groet, Pim
Vandaag een memorabele datum
Goedemorgen Ingrid, Vandaag een memorabele datum. Al weer een jaar geleden dat W. en ik elkaar leerden kennen. Ik wil je graag laten weten dat het super goed gaat met ons en dat we volgend jaar gaan samen wonen in mijn huis. We genieten volop en hebben nog veel plannen voor de toekomst! Onze eerste verre reis is geboekt, volgend jaar gaan we vanaf Barbados een mooie cruise maken!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?