fbpx
maandag, 25 maart 2019 19:33

Super Match op het water!

Alice en Erwin noemen het een Super Match en ze willen hun verhaal graag delen!

“Beiden hebben we ons ingeschreven bij 40plusrelatie en we vonden het fijn dat Jeanette bij ons thuis kwam voor een intakegesprek. Alice: nadat Jeanette een beeld van ons had geschetst, ging zij op zoek naar een partner, omdat we graag weer een leven wilden delen met een fijn maatje. Jeanette belde mij, omdat ze een matchvoorstel had, een schipper, genaamd Erwin, die maar één week in de maand thuis was. Dat zag ik niet echt zitten. Toch heb ik het een kans gegeven en na ons eerste telefoongesprek hebben we veel gebeld en geappt tot de eerste ontmoeting. We hebben samen koffie gedronken en ook al was er een gezonde spanning, het was heel gezellig. Daarom hebben we besloten om twee dagen later weer af te spreken om uit eten te gaan. Het voelde goed, alsof we elkaar al lang kenden, een super match dus. Hij binnenvaartschipper en ik baliemedewerkster bij een pompstation. Het vaarwereldje was mij onbekend, dus best spannend. We probeerden zoveel mogelijk samen te zijn en ik voer regelmatig mee en ik maakte mij de vaarwereld snel eigen. Ik vond het al snel super leuk. Ik vaar zelf nu wel eens een stukje en dat gaat steeds beter en Erwin zegt vol trots “ze is een schippersvrouwtje aan het worden”. Inmiddels vaar ik altijd mee en leven we dus dag en nacht samen. We zijn al een tijdje bij elkaar en we voelen ons heel gelukkig samen dankzij onze matchmaker, Jeanette Cornelis-Kers van 40PlusRelatie”.

Alice en Erwin

Wat onze klanten zeggen!

Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek
Hi Ingrid, Dank voor de leuke kennismaking die wij samen hadden gisteren! Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek. Ik hoop dat je sympathieke partner voor mij vindt!
Gisteren echt een hele leuke date gehad
Hi Els, R. en ik hebben gisteren echt een hele leuke date gehad. Echt een onwijs leuke man en ik kijk uit naar onze volgende afspraak die wij snel zullen inplannen. Bedankt
Wij gaan de feestdagen met een fijn gevoel tegemoet!
Beste Ingrid, Inmiddels kennen Tom en ik elkaar al bijna 2 maanden. Twee hele fijne maanden waarin wij elkaar beter leren kennen, leuke activiteiten ondernemen en heel veel praten. Wij gaan de feestdagen met een fijn gevoel tegemoet! Voor jou ook fijne kerstdagen en een gezond 2023. Hartelijke groetjes Anja. P.
Al meer dan 8 weken!
Het contact met Mariska is er nog steeds! Al meer dan 8 weken! Maar het gaat goed. Misschien kan toch gesproken worden over een (verlaat) geslaagd contact bij 60PlusRelatie? Ik ben er in elk geval wel blij mee. En zij ook. De afstand is wel een "dingetje" maar dat is oplosbaar. Even een avondje koffiedrinken zit er (nog) niet in. We bellen en appen veel en zien elkaar regelmatig. Zij is al in Oegstgeest geweest en ik paar keer in Breda. Volgende week samen naar een concert. En we hebben nog meer plannen! Kortom, het gaat goed. Met vriendelijke groet, Pim
Vandaag een memorabele datum
Goedemorgen Ingrid, Vandaag een memorabele datum. Al weer een jaar geleden dat W. en ik elkaar leerden kennen. Ik wil je graag laten weten dat het super goed gaat met ons en dat we volgend jaar gaan samen wonen in mijn huis. We genieten volop en hebben nog veel plannen voor de toekomst! Onze eerste verre reis is geboekt, volgend jaar gaan we vanaf Barbados een mooie cruise maken!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?