40PlusRelatie 1200
dinsdag, 20 oktober 2015 10:12

Even voorstellen

Even voorstellen: consulent Mariska

Mijn naam is Mariska Veenstra uit Zeewolde en ik ben consulent relatiebemiddeling bij 40PlusRelatie voor de regio, Flevoland, Hilversum, Drenthe, Friesland en Groningen. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. In mijn vrije tijd dans ik graag, elke week volg ik een les klassiek ballet, maar ook lekker gek dansen met mijn kinderen doe ik met veel plezier. Verder kijk ik graag films en ga ik graag lekker uit eten.

Mariska VeenstraIk ben nu al weer een tijdje werkzaam bij 40PlusRelatie en geniet dagelijks van mijn bijzonder mooie baan. Het leuke is dat ik ook echt van begin tot einde de contactpersoon ben, de persoonlijke manier van werken is echt heel bijzonder. Toen ik de keuze maakte een sociale opleiding te doen, wist ik al dat ik graag met mensen wilde werken en mensen gelukkig wil maken. Met 40PlusRelatie kan ik dat doen met het mooiste wat het leven te bieden heeft, namelijk de liefde.

Ik zal als jouw consulent op een professionele en persoonlijke manier op zoek gaan naar een partner voor jou. Iedereen verdient een liefdevolle relatie. Iemand die het beste in je naar boven haalt. Ik help je graag deze persoon te vinden.

Wat je van 40PlusRelatie en dus van mij mag verwachten

  • 100% inzet, betrokkenheid, professionaliteit, integriteit en passie;
  • Scherpe vaste tarieven en gegarandeerde voorstellen;
  • Een groot bestand aan singles, zowel in de regio als landelijk;
  • Het Singles Keurmerk (Branchevereniging).

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!