fbpx
woensdag, 20 april 2022 10:44

Na 10 jaar nog steeds evenveel passie voor de Liefde.

Het is augustus 2012 wanneer ik start als matchmaker voor 40PlusRelatie. Binnenkort vier ik mijn 10-jarig jubileum. In die 10 jaar is er veel gebeurd, leuke maar ook minder leuke dingen, maar de passie voor de Liefde is altijd gebleven.

Waarom matchmaker?

Ik was altijd geïnteresseerd in mensen en in relaties. Zelf heb ik de nodige relaties gehad, voordat ik in 2019 mijn “ware” Jacob ontmoette. Mijn “carrière” in het bedrijfsleven kreeg een andere wending en het leek me leuk om voor mezelf te beginnen. Niet meer werken “onder” een baas, wat ik soms best lastig vond. Meer creativiteit mogen aanwenden en het allerbelangrijkste… mijn passie voor de Liefde. Zo gezegd zo gedaan.

Wat maak je zoal mee als matchmaker?

Veel, heel veel. Je “stapt” zo in het leven van de ander met alles wat daarbij hoort. Vreugde maar ook verdriet. Scheidingen, met alle gevolgen van dien, maar ook het overlijden van de partner en de rouw daarover. Als bemiddelaar krijg je veel mee van deze gebeurtenissen en dan is het ook nog de bedoeling dat je de “cliënt” weer aan een nieuwe Liefde helpt, met alle wensen die er (soms) zijn. “Hij/zij moet wel zus, of mag niet zo…” Een hele zoektocht, die gelukkig vaak slaagt. En hoe mooi is het om te zien dat je cliënt weer gelukkig(er) is en het leven hem/haar weer toelacht. Als er ook nog een huwelijk uit voort vloeit, waar je voor uitgenodigd wordt… dan is de “cirkel” van de Liefde weer rond.

Ex-partners

Ooit schreef ik een vrouw in die gescheiden was. Meestal vraag ik ook de naam/namen van de ex-partners. Stel je voor dat die zich ook inschrijven en ik denk: “die passen wel bij elkaar…” Zij vond het niet nodig om die namen te noemen. Vervolgens schreef ik kort daarna een man in, die wel de namen van zijn ex-partner(s) noemde. Misschien raad je het al… Zijn ex-partner had zich ook ingeschreven en dat had ze hem wel verteld. Gelukkig hoorde ik het van hem, anders had ik ze mogelijk aan elkaar voorgesteld, want ze hadden best raakvlakken!

Zelf single

Vanaf 2014 tot 2021 ben ik zelf single geweest. Ik weet hoe het is om alleen te zijn en dat je je soms ook eenzaam kunt voelen. Ik heb ervoor gekozen om in die periode mijn “rugzakje” te verwerken en zo goed als leeg te maken. Dat ik, achteraf gezien, op het juiste tijdstip mijn aanstaande man ben tegengekomen- op een door mijzelf georganiseerde en begeleide wandeling- is heel bijzonder. Nadat we elkaar hadden ontmoet, zijn we 2 jaar vrienden geweest voordat we “ja” tegen elkaar hebben gezegd. We hebben elkaar in die 2 jaar goed leren kennen. Ook weten we wanneer we elkaars “rode knop” aanraken. Een “trigger” zou je kunnen zeggen. Niet onbelangrijk.

Trouwplannen

We gaan officieel “ja” tegen elkaar zeggen op 18 mei 2022. We kijken er enorm naar uit en we zijn dankbaar dat we dit samen met familie, vrienden en bekenden mogen vieren.

Toekomstplannen

Ik hoop nog zeker 10 jaar mensen gelukkig(er) te maken in de Liefde. Niet meer vanuit Epe, maar nu vanuit Veenendaal. Mijn nieuwe “thuis”.

Matchmaker Jeanette Cornelis-Kers

Wat onze klanten zeggen!

Zaterdag opnieuw afgesproken
Dag Ingrid Sorry voor het late reageren Is erg goed gegaan. Veel beter/vlotter dan met J. We hebben voor zaterdag opnieuw afgesproken, dus daar zit ook een grote verbetering in R. is veel meer mijn type, en had het gevoel dat het wederzijds was. Ik vroeg of ze nog een keer wilde afspreken en liet haar de keuze. Zaterdag gaf ze (gelukkig) positief antwoord Ik houd je op de hoogte,
Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden
Hoi Josje, … heeft je een tijdje geleden al een berichtje gestuurd dat het wel klikt tussen ons. Ik wil je zelf ook nog even bedanken dat je nog iemand voor me hebt gezocht toen ik het eigenlijk wel voor gezien wilde houden. Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden. We hebben het leuk samen. Succes met je werk en dank je wel! 😘🤗👋
Het wel goed zit tussen ons
Hoi Ingrid, Je hebt inmiddels van Y. ook al begrepen dat het wel goed zit tussen ons. Na meer dan een jaar daten heb ik eindelijk iemand gevonden waarbij de ‘klik’ er nu wel is, en we kunnen nu, na 2 weken, al spreken van verliefdheid. We bellen of appen dagelijks, en proberen zo vaak mogelijk af te spreken. Het voelt echt goed
Wij genieten nog steeds iedere dag van ons liefdesgeluk !
Hai Ingrid, Wij genieten nog steeds iedere dag van ons liefdesgeluk ! Een toevalstreffer met veel gezamenlijke inhoud, interesses en niveau. Op dit moment ben ik tevreden met mijn nieuwe appartement, maar dat zal niet lang (meer) duren, aangezien wij al uitgebreide plannen hebben voor samenwoning in haar huis. Hartelijk dank voor jouw inspanningen en ik wens je alle goeds toe !
We genieten volop
Hoi Josje, Gezellig dat jij ff voorbij komt. Wij zijn nog steeds aan het daten en hebben het samen heel gezellig. We genieten volop. Ben ook al voorgesteld aan zijn familie. Ga straks naar hem toe voor een paar dagen. Dus is het een goeie match.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?