fbpx

70 plus dating site

70 plus dating site

Ben je op zoek naar een partner van je eigen leeftijd, maar gaat dat zelfstandig niet zo gemakkelijk als je hoopte? 40PlusRelatie wil jou dan graag helpen om een partner te vinden waarmee je de leuke dingen in het leven kunt delen! Wij zijn een dating site speciaal voor 40, 50, 60 en 70 plussers. Bij ons wordt je altijd persoonlijk en professioneel geholpen. Wil je dat wij jou helpen om toch je droompartner nog te vinden? Dat doen we maar al te graag, want we vinden het onze roeping om singles zoals jij gelukkiger te maken.

Onze werkwijze voor 70 plus dating

Durf je je open te stellen en ervoor te gaan? Dan begint ons contact met een telefoongesprek, gevolgd door een intakegesprek waarin we kijken wat jij zoekt in een partner. In dit gesprek maak je kennis met jouw persoonlijke consulent. Daarna volgt het uitgebreide intakegesprek waarin we samen een duidelijk beeld gaan vormen van wat jij zoekt in een partner. Dan stellen we meteen een profiel samen van je ideale partner en dan begint de zoektocht naar jouw 70 plus datekandidaten!

Voordelen en kosten 70 plus relatiesite

Wanneer je kiest voor ons 70 dating bureau als jouw bemiddelaar voor het vinden van je droompartner dan kun je kiezen uit drie soorten pakketten persoonlijke bemiddeling: 12 of 18 maanden samen zoeken. Het inschrijfgeld bedraagt standaard 175 euro. Er zijn al mogelijkheden voor 79 euro per maand. Schrijft je je in voor 70 dating? Dan kun je rekenen op:

  • 15 jaar ervaring in relatiebemiddeling
  • kantoren door heel Nederland
  • een eigen vaste consulent in de regio
  • een groot bestand singles, waardoor grote slagingskans
  • een passende doelgroep voor singles van 40 tot 80 jaar
  • het Singles Keurmerk van de branchevereniging

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Wet Bescherming Persoonsgegevens (CBP).

Schrijf je in

Heb je besloten dat je toch echt samen met iemand de dagen wilt doorbrengen? Twijfel dan niet en schrijf je direct in voor 70 dating. Neem vandaag nog contact met ons op en wij plannen zo spoedig mogelijk een intake in.

 
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer
 

 

 

Wat onze klanten zeggen!

Weet dat u er een tevreden klant bij heeft
Geachte mevrouw Van Veen, Ik wil u graag bedanken voor de wijze waarop u mij gisteren te woord heeft gestaan. Ik was nogal teleurgesteld en u heeft dat zonder opmerkingen geaccepteerd en aangehoord. Ook bewonder ik het feit dat u op eigen initiatief een uur lang naar mij heeft willen luisteren zonder daar direct kosten aan te verbinden. Weet dat u er een tevreden klant bij heeft. Ik heb goed geslapen en deze ochtend heb ik mij er gewoon bij neergelegd. Zeker ook dankzij u.
Samen genieten we van mooie momenten, wandelen, eten, wijntje en elkaars gezelschap
Dag Armanda, Leuk om even van je te horen. We zijn zéker nog heel blij met elkaar. Samen genieten we van mooie momenten, wandelen, eten, wijntje en elkaars gezelschap. We hebben allebei nog onze eigen afspraken en activiteiten en dat houden we ook zo. Des te leuker om elkaar daarna weer te spreken en te zien. Het leven was hiervoor ook al goed, met kinderen, familie, vrienden, werk enz. We waren geen van beide "desperate", maar het leven heeft nu toch echt een toegevoegde waarde waar we erg van genieten. Onze paden hadden zich nooit gekruist zonder jouw bemiddeling. Heel bijzonder dat we elkaar op deze manier toch gevonden hebben. Daar zijn we echt heel blij mee!
Els voor de tweede keer ontmoet
Hoi Ingrid. Afgelopen vrijdag heb ik Els voor de tweede keer ontmoet. Aanstaande zondag gaan we in Alphen aan den Rijn uit eten. Ik denk dat het wel iets kan worden. Dankjewel dat je mij als haar eerste match in aanmerking liet komen! Ik houd je verder op de hoogte. Groetjes, Jan uit Leiden
Zaterdag opnieuw afgesproken
Dag Ingrid Sorry voor het late reageren Is erg goed gegaan. Veel beter/vlotter dan met J. We hebben voor zaterdag opnieuw afgesproken, dus daar zit ook een grote verbetering in R. is veel meer mijn type, en had het gevoel dat het wederzijds was. Ik vroeg of ze nog een keer wilde afspreken en liet haar de keuze. Zaterdag gaf ze (gelukkig) positief antwoord Ik houd je op de hoogte,
Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden
Hoi Josje, … heeft je een tijdje geleden al een berichtje gestuurd dat het wel klikt tussen ons. Ik wil je zelf ook nog even bedanken dat je nog iemand voor me hebt gezocht toen ik het eigenlijk wel voor gezien wilde houden. Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden. We hebben het leuk samen. Succes met je werk en dank je wel! 😘🤗👋

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?