fbpx

60 plus dating site

60 plus dating site

Bent op zoek naar een 60 plus dating site waar er op een persoonlijke manier voor u gezocht wordt naar een partner waar u de rest van uw leven mee kunt delen? Dan bent u op het juiste adres bij 60PlusRelatie: dé dating site voor 60 plussers waar u door professionals wordt geholpen. 60PlusRelatie is onderdeel van 40PlusRelatie. Wij gaan graag voor u op zoek naar uw droompartner, zodat u alle fijne en mooie dingen in het leven kan delen. Dat wilt u toch zeker ook? 60PlusRelatie, Relatiebemiddeling voor 60 plussers!

Onze werkwijze voor 60 plus dating

Schakelt u 60PlusRelatie in als professional om voor u te zoeken naar uw droompartner? Dan werken wij als volgt: bij 60PlusRelatie begint de zoektocht altijd met een telefonisch gesprek. Hierna vindt er een vrijblijvend intakegesprek plaats om te kijken wat u zoekt op 60 plus dating sites. U maakt in dit gesprek kennis met uw persoonlijke consulent uit uw eigen regio: dit is de professional waar u contact mee zult hebben gedurende het traject. Dan volgt het uitgebreide intakegesprek waarin we samen een duidelijk beeld gaan vormen wat u belangrijk vindt aan een partner en wat u zoekt in een partner. Vanaf dat moment stellen wij een profiel van uw 60 plus dating droompartner samen en begint de zoektocht naar uw 60 plus relatie!

Na iedere match – dat voor u niet dé match was – volgt er een terugkoppeling, zodat wij als 60 plus datingsite een steeds beter beeld krijgen van wat uw droompartner is en wij u nog gerichter kunnen helpen.

Voordelen en kosten 60 plus relatiesite

Wanneer u kiest voor ons 60 dating bureau als uw bemiddelaar voor het vinden van uw droompartner dan kunt u kiezen voor twee soorten pakketten persoonlijke bemiddeling: 12 of 18 maanden. Aan u de keus! Er zijn al mogelijkheden voor 79 euro per maand. Het inschrijfgeld bedraagt standaard 175 euro. Schrijft u zich in voor 60 dating? Dan gaat u in zee met een 60 plus dating bureau van kwaliteit met:

  • 15 jaar ervaring in relatiebemiddeling
  • kantoren in heel Nederland
  • een groot bestand singles, waardoor grote slagingskans
  • een passende doelgroep voor singles van 40 tot 80 jaar
  • een eigen vaste consulent in de regio, die alle cliënten goed kent
  • het Singles Keurmerk van de branchevereniging

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Wet Bescherming Persoonsgegevens (CBP).

Schrijf u in

Bent u blij met uw leven, maar wjlt u ook zo graag weer samen met iemand de dagen kunnen doorbrengen? Schrijf u dan vandaag nog in bij 40PlusRelatie: de bemiddelaar voor 60 plus dating. Neem contact op en dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om een intake in te plannen.

 
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer
 

 

Wat onze klanten zeggen!

Weet dat u er een tevreden klant bij heeft
Geachte mevrouw Van Veen, Ik wil u graag bedanken voor de wijze waarop u mij gisteren te woord heeft gestaan. Ik was nogal teleurgesteld en u heeft dat zonder opmerkingen geaccepteerd en aangehoord. Ook bewonder ik het feit dat u op eigen initiatief een uur lang naar mij heeft willen luisteren zonder daar direct kosten aan te verbinden. Weet dat u er een tevreden klant bij heeft. Ik heb goed geslapen en deze ochtend heb ik mij er gewoon bij neergelegd. Zeker ook dankzij u.
Samen genieten we van mooie momenten, wandelen, eten, wijntje en elkaars gezelschap
Dag Armanda, Leuk om even van je te horen. We zijn zéker nog heel blij met elkaar. Samen genieten we van mooie momenten, wandelen, eten, wijntje en elkaars gezelschap. We hebben allebei nog onze eigen afspraken en activiteiten en dat houden we ook zo. Des te leuker om elkaar daarna weer te spreken en te zien. Het leven was hiervoor ook al goed, met kinderen, familie, vrienden, werk enz. We waren geen van beide "desperate", maar het leven heeft nu toch echt een toegevoegde waarde waar we erg van genieten. Onze paden hadden zich nooit gekruist zonder jouw bemiddeling. Heel bijzonder dat we elkaar op deze manier toch gevonden hebben. Daar zijn we echt heel blij mee!
Els voor de tweede keer ontmoet
Hoi Ingrid. Afgelopen vrijdag heb ik Els voor de tweede keer ontmoet. Aanstaande zondag gaan we in Alphen aan den Rijn uit eten. Ik denk dat het wel iets kan worden. Dankjewel dat je mij als haar eerste match in aanmerking liet komen! Ik houd je verder op de hoogte. Groetjes, Jan uit Leiden
Zaterdag opnieuw afgesproken
Dag Ingrid Sorry voor het late reageren Is erg goed gegaan. Veel beter/vlotter dan met J. We hebben voor zaterdag opnieuw afgesproken, dus daar zit ook een grote verbetering in R. is veel meer mijn type, en had het gevoel dat het wederzijds was. Ik vroeg of ze nog een keer wilde afspreken en liet haar de keuze. Zaterdag gaf ze (gelukkig) positief antwoord Ik houd je op de hoogte,
Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden
Hoi Josje, … heeft je een tijdje geleden al een berichtje gestuurd dat het wel klikt tussen ons. Ik wil je zelf ook nog even bedanken dat je nog iemand voor me hebt gezocht toen ik het eigenlijk wel voor gezien wilde houden. Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden. We hebben het leuk samen. Succes met je werk en dank je wel! 😘🤗👋

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?