fbpx
40PlusRelatie 1200

60 plus dating site

Bent op zoek naar een 60 plus dating site waar er op een persoonlijke manier voor u gezocht wordt naar een partner waar u de rest van uw leven mee kunt delen? Dan bent u op het juiste adres bij 60PlusRelatie: dé dating site voor 60 plussers waar u door professionals wordt geholpen. 60PlusRelatie is onderdeel van 40PlusRelatie. Wij gaan graag voor u op zoek naar uw droompartner, zodat u alle fijne en mooie dingen in het leven kan delen. Dat wilt u toch zeker ook? 60PlusRelatie, Relatiebemiddeling voor 60 plussers!

Onze werkwijze voor 60 plus dating

Schakelt u 60PlusRelatie in als professional om voor u te zoeken naar uw droompartner? Dan werken wij als volgt: bij 60PlusRelatie begint de zoektocht altijd met een telefonisch gesprek. Hierna vindt er een vrijblijvend intakegesprek plaats om te kijken wat u zoekt op 60 plus dating sites. U maakt in dit gesprek kennis met uw persoonlijke consulent uit uw eigen regio: dit is de professional waar u contact mee zult hebben gedurende het traject. Dan volgt het uitgebreide intakegesprek waarin we samen een duidelijk beeld gaan vormen wat u belangrijk vindt aan een partner en wat u zoekt in een partner. Vanaf dat moment stellen wij een profiel van uw 60 plus dating droompartner samen en begint de zoektocht naar uw 60 plus relatie!

Na iedere match – dat voor u niet dé match was – volgt er een terugkoppeling, zodat wij als 60 plus datingsite een steeds beter beeld krijgen van wat uw droompartner is en wij u nog gerichter kunnen helpen.

Voordelen en kosten 60 plus relatiesite

Wanneer u kiest voor ons 60 dating bureau als uw bemiddelaar voor het vinden van uw droompartner dan kunt u kiezen voor twee soorten pakketten persoonlijke bemiddeling: 12 of 18 maanden. Aan u de keus! Er zijn al mogelijkheden voor 79 euro per maand. Het inschrijfgeld bedraagt standaard 175 euro. Schrijft u zich in voor 60 dating? Dan gaat u in zee met een 60 plus dating bureau van kwaliteit met:

  • 15 jaar ervaring in relatiebemiddeling
  • kantoren in heel Nederland
  • een groot bestand singles, waardoor grote slagingskans
  • een passende doelgroep voor singles van 40 tot 80 jaar
  • een eigen vaste consulent in de regio, die alle cliënten goed kent
  • het Singles Keurmerk van de branchevereniging

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Wet Bescherming Persoonsgegevens (CBP).

Schrijf u in

Bent u blij met uw leven, maar wjlt u ook zo graag weer samen met iemand de dagen kunnen doorbrengen? Schrijf u dan vandaag nog in bij 40PlusRelatie: de bemiddelaar voor 60 plus dating. Neem contact op en dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om een intake in te plannen.

 
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer
 

 

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...