fbpx
woensdag 01 maart 2017 09:44

Woensdag is het Nationale complimentendag

Na carnaval is het op 1 maart voor de vijftiende keer op rij Nationale Complimentendag. Het is een dag om nét even wat meer aandacht te hebben voor de ander. Om vriendelijk te zijn, elkaar in de ogen te kijken en oprecht te groeten.

Het is een mooie aanleiding om op een ándere manier de bloemetjes buiten te zetten en attent te zijn. Als we het allemaal doen, gaat de zon vanzelf schijnen en krijgt iedereen weer zin in het leven. Daar gaat het toch om!

Een kwestie van geven en ontvangen

Een keerzijde van de Nationale Complimentendag is er niet. Of toch wel? Veel mensen wuiven het weg als ze een bedankje of een compliment krijgen. “Graag gedaan” of “dat is toch logisch” is een snel gegeven antwoord. Maar de keerzijde van een compliment geven is natuurlijk dat je het ook weet te ontvangen. Dat je het binnen laat komen dat iemand écht waardeert wat jij doet en wie jij bent. Juist dát geeft die glimlach en maakt de wereld vriendelijker.

Het is dus een kwestie van “geven en nemen” of liever gezegd: “geven en ontvangen”. Net als in een relatie. Voor een complimentje moet je met z’n tweeën zijn. Met een collega of met een vriend of vriendin waarmee je samen op stap gaat en plezier hebt.
De eerste bloesem is al zichtbaar en de krokusjes komen uit de grond. Met een beetje geluk is het op de Nationale Complimentendag lekker weer en dient het voorjaar zich aan. Geniet dan van het leven en van elkaar. Pak eens een terrasje, kijk wat er om je heen gebeurt en lach. De Nationale Complimentendag nodigt je uit!

Een vriendelijk woord voor Jan en alleman

Een complimentje hoeft natuurlijk niet beperkt te blijven tot bekenden. Voor hetzelfde geld ben je vriendelijk naar een leuke man of vrouw die voorbij komt en krijg je een glimlach of een vonkje terug. Misschien is het de aanleiding voor een kennismaking of het begin van een nieuwe relatie, je weet het maar nooit. Jan en Hanneke zijn zo begonnen, Margriet en Cindy en heel veel andere stellen.

En als je vanuit je hart de ander een pluim geeft en het leidt tot niets anders dan een glimlach, kun je vanzelfsprekend bij ons terecht.

Het begint bij 40PlusRelatie

Bij 40PlusRelatie kijken we verder. In persoonlijke gesprekken gaan we op zoek naar de rode draad en vinden we uit wat écht belangrijk is voor jou. We zijn betrokken en swipen niet naar links of rechts. Dat is het verschil tussen een datingsite en een betrouwbaar relatiebemiddelingsbureau. Onze consulenten zitten óók bij jou in de buurt en ze heten je van harte welkom.

40PlusRelatie, we doen het met liefde voor jou!

Wat onze klanten zeggen!

P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben.
Hallo Armanda. Hier nog even een heel leuk en geweldig bedankje aan jou en je team, ga zo door! P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben. We zijn nu bijna 2 maanden verder en ze heeft net kennis gemaakt met mijn kinderen, wat heel erg goed is verlopen. Armanda echt uit het diepst van ons hart, bedankt!
We zijn al 4 x op date geweest
Hey Jos, gaat goed we zijn al 4 x op date geweest en zaterdag gaan we weer wat leuks doen. Tot nu toe loopt alles lekker. Ben benieuwd als we wat meer de diepte in gaan. Maar hele leuke vrouw. Tot nu toe erg positief Groetjes T.
Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb
Dag Els, Ik lees je bericht het nu pas. Wat leuk dat jij aan mij dacht. Jij ook de beste wensen voor 2024 in goede gezondheid. Ik kan je gelijk vertellen dat het heel goed met mij gaat. Ik heb je advies ter harte genomen. Jij hebt mij echt een spiegel voorgehouden. En ik wil je van harte danken voor je openheid. Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb. Nogmaals dank en tot horens in een goed 2024 gewenst. Met vriendelijke groeten,
Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt
Goedemiddag Amanda, We hebben fijne feestdagen gehad.1e kerstdag bij Agnes geweest en kennis gemaakt met haar zus en ook met haar twee dochters, wat een leuke meiden! Het was wel spannend allemaal maar tegelijkertijd ook heel ontspannen. Ik ben blijven eten, wat een gezelligheid. Met Oud en Nieuw zijn we samen drie nachten weggeweest. Het was zo mooi om mee te maken! We gaan voor elkaar. Doen veel samen. Ik heb geen woorden voor ons samen zijn, zo fijn. We zien elkaar veel maar blijven wel onze dingen doen. Morgen ga ik voor haar koken! Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt. Amanda, dank. VrGr Wig
Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!