fbpx
woensdag, 04 mei 2022 10:24

Wat is geluk en wat maakt jou gelukkig

Gelukkig zijn en geluk ervaren, is iets heel persoonlijks. De één denkt gelukkig te worden van een goede baan met verantwoordelijkheid, groot huis en aanzien, terwijl de ander van mening is dat geluk te vinden is in een fleurig bosje bloemen op tafel en vogels in de tuin. Geluk ervaren is heel subjectief maar één ding is heel duidelijk; er is een direct verband tussen een goede relatie en je daadwerkelijk gelukkig voelen.

Goede relaties met familie en vrienden maken gelukkig

Als je een warme relatie met je familie hebt, en ook nog eens echte vrienden hebt waar je regelmatig contact mee hebt, ben je een gelukkig mens. Meestal zijn echte vrienden op één hand te tellen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat mensen met hechte familiebanden en echte vrienden zich gelukkiger voelen dan mensen die dat niet hebben. Koester die vriendschappen en familiebanden! Ze zijn de moeite waard om te onderhouden.

Geluk is een momentopname

Permanent geluk bestaat niet want er is geen enkel mens, die zich altijd gelukkig voelt. Geluk en minder gelukkige tijden horen in dit leven bij elkaar. Door je geluksmomenten te koesteren en te delen, kun je je eigen geluk groter maken. Optimistische mensen ervaren meer geluk in het leven dan pessimistische mensen. Je kunt je geluksgevoel dus beïnvloeden door het leven zoveel mogelijk vanuit de zonnige kant te bekijken en te beleven. Maar ook dan blijft je geluksgevoel een momentopname.

Een stabiele en liefdevolle relatie maakt gelukkig

Het is gebleken, dat mensen die een duurzame en liefdevolle relatie hebben, zich gelukkiger voelen dan mensen die alleenstaand zijn of een relatie hebben die minder hecht is. Als je weet dat je jouw partner kunt vertrouwen en je relatie ook nog eens liefdevol en betekenisvol is, heb je iets in het leven gekregen dat van onschatbare waarde is. Iemand die altijd naast je staat en van je houdt, is een prachtig geschenk in dit leven.

Als je een hechte relatie hebt en je begrijpt elkaar echt, kun je ook beter met tegenslagen in het leven omgaan. Gedeelde smart is immers halve smart. Kortom, relaties spelen een belangrijke rol bij het geluksgevoel. Ook wij koesteren onze geluksmomenten omdat we zoveel singles bij elkaar brengen. Met wie wil jij je geluk delen?

Wij zijn er dan ook trots op dat we elke maand weer veel singles bij elkaar brengen.

Wat onze klanten zeggen!

Zaterdag opnieuw afgesproken
Dag Ingrid Sorry voor het late reageren Is erg goed gegaan. Veel beter/vlotter dan met J. We hebben voor zaterdag opnieuw afgesproken, dus daar zit ook een grote verbetering in R. is veel meer mijn type, en had het gevoel dat het wederzijds was. Ik vroeg of ze nog een keer wilde afspreken en liet haar de keuze. Zaterdag gaf ze (gelukkig) positief antwoord Ik houd je op de hoogte,
Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden
Hoi Josje, … heeft je een tijdje geleden al een berichtje gestuurd dat het wel klikt tussen ons. Ik wil je zelf ook nog even bedanken dat je nog iemand voor me hebt gezocht toen ik het eigenlijk wel voor gezien wilde houden. Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden. We hebben het leuk samen. Succes met je werk en dank je wel! 😘🤗👋
Het wel goed zit tussen ons
Hoi Ingrid, Je hebt inmiddels van Y. ook al begrepen dat het wel goed zit tussen ons. Na meer dan een jaar daten heb ik eindelijk iemand gevonden waarbij de ‘klik’ er nu wel is, en we kunnen nu, na 2 weken, al spreken van verliefdheid. We bellen of appen dagelijks, en proberen zo vaak mogelijk af te spreken. Het voelt echt goed
Wij genieten nog steeds iedere dag van ons liefdesgeluk !
Hai Ingrid, Wij genieten nog steeds iedere dag van ons liefdesgeluk ! Een toevalstreffer met veel gezamenlijke inhoud, interesses en niveau. Op dit moment ben ik tevreden met mijn nieuwe appartement, maar dat zal niet lang (meer) duren, aangezien wij al uitgebreide plannen hebben voor samenwoning in haar huis. Hartelijk dank voor jouw inspanningen en ik wens je alle goeds toe !
We genieten volop
Hoi Josje, Gezellig dat jij ff voorbij komt. Wij zijn nog steeds aan het daten en hebben het samen heel gezellig. We genieten volop. Ben ook al voorgesteld aan zijn familie. Ga straks naar hem toe voor een paar dagen. Dus is het een goeie match.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?