40PlusRelatie 1200
vrijdag, 09 oktober 2015 15:40

Wat als ik ouder ben en wat slechter ter been? Is single zijn dan nog steeds zo fantastisch?

Dat is iets waar ik best wel over nadenk. Nu ik alles lichamelijk nog kan vind ik het alleen zijn best wel prima. Het is niet perfect maar ik heb wel mijn vrijheid en die is me zeer dierbaar. Maar wat heb ik aan die vrijheid als ik thuis kom te zitten en niet meer zo goed alles kan en hulp van buitenaf nodig heb. Is het alleen zijn dan nog wel zo leuk?... Nee, ik denk dat ik dan best eenzaam zal zijn en terugdenk aan de tijd dat ik nog gezond was.

Spijt dat ik toen zo vasthield aan mijn vrijheid.

Lekker stoer die onafhankelijkheid! Dit alles overdenkende besef ik dat ik best wel een maatje naast me wil. Ik zou nog wel eens hevig verliefd willen worden en er is vast nog een plekje vrij in m’n hart. Maar hoe ga ik dat dan aanpakken? Datingsites heb ik wel gezien. Daar komen er gewoon 1000 langs, die ik achter elkaar afkeur, zonder me te verdiepen in de mens achter de foto. En als ik een keer een date heb dan blijkt de betreffende persoon ineens veel ouder te zijn of 20 kg zwaarder. Dit werkt niet voor mij.

Uitgaansleven

Ik heb ook niet meer de leeftijd om me op het uitgaansleven te storten. Maar wat dan? Op internet kom ik een site tegen over relatiebemiddeling: 40PlusRelatie. De site spreekt me enorm aan. Een bureau dat werkt met regionale consulenten die een passende partner voor je zoeken en aan je voorstellen. Eén aanspreekpunt, lekker vertrouwd. Hé, dat lijkt me wel wat. De kosten vallen me alleszins mee. Met deze werkwijze zijn de slagingskansen ook nog eens hoger. Na al deze overwegingen besluit ik er voor te gaan. Ik trek de stoute schoenen aan en neem contact op met het bemiddelingsbureau 40PlusRelatie.

Ik wil weer gelukkig worden en niets doen is geen optie.

Alleen de gedachte aan het resultaat en het succes maakt mij al een stuk vrolijker! Ben je al weer een hele tijd alleen door een scheiding of anders, of gewoon omdat je bewust gekozen hebt om single te zijn?

Neem ook de stap en meld je aan bij 40plusrelatie. De consulent uit jouw regio neemt dan contact met je op.

Veel liefde en geluk!

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!