40PlusRelatie 1200
woensdag, 25 november 2020 12:12

Toeval bestaat niet… het valt je toe!!!

Na bijna 8 jaar single geweest te zijn en regelmatig actief op diverse datingsites zonder het gewenste resultaat, ben ik terecht gekomen bij 40/60plusrelatie.

Mijn consulent, Jeanette Kers, kwam bij mij thuis voor een intakegesprek en zij heeft mij ingeschreven voor bemiddeling. Tijdens de intake geef je aan wie je bent, welke hobby’s je hebt, welke belangstelling je voor bepaalde zaken hebt, bijvoorbeeld reislustig, sportief, levenswijze en naar wat voor type vrouw je op zoek bent.

Zoals ik het heb ervaren heeft Jeanette een goed analytisch vermogen en kon ze direct aan de slag om te onderzoeken of er een passende partner in haar dossier aanwezig was. Na een korte periode kwam ze met een “partnervoorstel” maar bij de ontmoeting, hadden wij toch niet de klik die nodig is om samen te onderzoeken of wij voor elkaar “geboren” waren.

Jeanette organiseert ook wandelingen voor singles en zij adviseerde mij om ook eens mee te gaan. Ik ben gek van de natuur en deze wandeling werd in en om Radio Kootwijk gehouden.

Het was een prachtige dag… hoog zomer, 2 augustus 2020, en we waren met een gezellige groep singles. Bij het verzamelpunt zag ik even verderop een blonde, slanke vrouw. Ik dacht…nou zij zal wel niet bij de groep horen…jammer want qua uiterlijk was zij zeker mijn type vrouw. Ik was blij verrast dat zij toch één van de deelnemers was. Ze bleek een bekende van Jeanette want ze had al vaker mee gewandeld en ze kende sommige deelnemers ook. De wandeling startte na het voorstelrondje en binnen enkele minuten liep ik naast die leuke, spontane, blonde dame en begon een praatje en ze werd voor mij steeds leuker. De wandeling was prachtig met tussendoor een stop voor een drankje en wat lekkers. Aan het eind van de wandeling was het mogelijk om samen een drankje/hapje te doen en we zaten gezellig buiten. Vanzelfsprekend zat ik weer naast haar…

Ik ken mijzelf als een makkelijke prater, zeker niet verlegen, ik maak met iedereen een praatje, maar ik durfde aan haar, ze heet Els, toch geen telefoonnummer of mailadres te vragen om een vervolgafspraak te maken. Bij het afscheid nemen van de groep zei ik tegen mijn consulent dat ik die Els echt leuk vond. Jeanette vroeg of ik dat Els ook had laten weten en ik moest toegeven dat ik dat niet durfde. En ja… dan komt de professionele matchmaker met het voorstel dat zij eventueel Els zou vragen of ze haar mailadres aan mij mocht geven. Dan konden we daarna ook onze telefoonnummers uitwisselen. Ik vond dat een heel goed idee! Snel als ze kan zijn, had Jeanette mij dezelfde avond al een mail gestuurd met het mailadres van Els. Wat was ik blij! Els aarzelde eerst nog wel, om persoonlijke redenen , maar Jeanette heeft die tactvol kunnen wegnemen.

De eerste afspraken tussen Els en mij werden snel gemaakt. We zijn gezellig samen uit eten geweest, we hebben een stadwandeling gemaakt en ineens kwamen we in een stroomversnelling. Er ontstonden wederzijdse gevoelens van verliefdheid. Inmiddels zijn we, zo veel als mogelijk, bij elkaar en hebben we al toekomstplannen! Ik zie Els als de liefde van mijn leven en ik wil haar nooit meer kwijt en gelukkig zij mij ook niet! Hoe mooi kan het leven zijn of worden en zo onverwachts. Ik weet dat iedereen dit kan overkomen als je er voor open staat!

Uit privacyoverwegingen zijn Els en Peter gefingeerde namen.

Meer in deze categorie: « De liefde is mooi!

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...