40PlusRelatie 1200
woensdag, 03 juni 2020 11:08

Samen op het terras, het kan weer!

Gelukkig zitten we op een omslagpunt in de samenleving. De terrassen en restaurants zijn sinds deze week weer open. Dat biedt weer mogelijkheden.

We zien dit ook terug bij onze cliënten, iedereen staat weer te popelen om af te spreken. We hebben gevraagd aan onze cliënten of zij weer gematcht willen worden en nagenoeg iedereen geeft aan er klaar voor te zijn.

Er zijn ook veel nieuwe aanvragen die allemaal op zoek zijn naar een fijne relatie.

Afspreken weer mogelijk

De terrasjes, restaurants en bars zijn weer open, dus dat is voor iedereen goed nieuws. Dit betekent dat je tijdens je date weer ergens een lekker drankje kunt drinken. Voor een eerste afspraak is dat ook de beste manier om elkaar te leren kennen.

Het is niet verstandig om gelijk met elkaar uit eten te gaan, je zit dan gelijk te lang aan elkaar “vast”. Dat is natuurlijk heel leuk als het goed klikt, alleen als het wat minder is, is het fijn om na het een paar drankjes weer weg te kunnen gaan. Na een paar drankjes heb je vast al een indruk of je nog een keer wilt afspreken of niet.

Nieuwe corona maatregelen

Vanaf 1 juni zijn de corona maatregelen versoepeld. Dit betekent dat je weer kunt afspreken en met elkaar aan een tafeltje mag zitten, uiteraard volgens de regels.

Het kan dus zomaar zijn dat jij binnenkort met een date op een gezellig terras zit om een drankje te doen met een bittergarnituurtje. Het leven ziet er toch anders uit als er weer een stap op weg naar de liefde gezet kan worden.

Zo is het ook in de liefde… stap voor stap werken aan een nieuwe relatie!

Meer in deze categorie: « Een nieuwe relatie tijdens de crisis

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...