40PlusRelatie 1200
woensdag, 19 augustus 2020 15:34

Relatiebemiddeling, dé mogelijkheid voor serieuze ontmoetingen!

Van onze cliënten horen we steeds vaker dat ze blij zijn, dat ze via ons wél serieuze andere singles ontmoeten. “Hoe vinden wij nu anders een partner?” 

Feestjes en evenementen worden niet meer georganiseerd, de cafés zijn leeg, verjaardagen worden amper gevierd, ook zijn er geen festivals. Door deze maatregelen is het lastig om mensen live te ontmoeten.

Als zoekende single, die buitenshuis bijna nergens terecht kan, kijk je vaak eerst online. Al snel kom je erachter dat er veel nepprofielen zijn, je komt lastig tot een uiteindelijke date en contacten zijn te vrijblijvend.

Uit onderzoek onder singles, die actief aan het daten zijn, blijkt dat veel singles het lastig vinden om via een datingsite of app tot een date te komen. Zij geven aan wel matches te hebben, alleen dat veel gesprekken op niets uitlopen omdat mensen niet serieus of niet betrouwbaar zijn. De fatsoensnormen lijken soms volledig verdwenen.

Tijd voor serieuze ontmoetingen!

Bij ons staan alleen mensen ingeschreven die serieus zijn en die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben; een leuke nieuwe partner vinden, om samen te genieten van het leven.

Minder vrijblijvend

Wij komen bij de mensen thuis. Hierdoor weten we heel goed de mensen met elkaar te matchen. Daarnaast betaal je voor onze diensten, iemand die bereid is te investeren in zichzelf is daarmee gelijk een stuk serieuzer.

Wij vinden het belangrijk dat mensen in deze, wat moeilijkere tijd, naar iets leuks en positiefs kunnen uitkijken. Een nieuwe ontmoeting met een leuke man of vrouw, samen een wandeling maken of ergens op een terras genieten van een heerlijke cappuccino met een lekkere appelpunt. Kortom elkaar op laagdrempelige en veilige manier ontmoeten en even genieten.

Open staan voor nieuwe contacten, elkaar oprecht een kans geven. Daarna komt het mooiste moment, is daar de klik? Gaan jullie elkaar nog eens ontmoeten?

Je kunt altijd even sparren met jouw eigen consulent.

Veel van onze cliënten vinden het fijn dat ze nu via ons op deze manier in contact komen met andere mensen, even weg uit de (eenzame) sleur.

Juist nu is het een goede periode om te kiezen voor relatiebemiddeling, dat geeft de grootste kans van slagen.

Kies voor een nieuwe partner!

Vul hieronder je gegevens in.

Graag je geslacht invoeren.

Graag je naam invoeren.

Ongeldige invoer

Graag je woonplaats invoeren.

Graag je Email adres invoeren.

Graag je telefoonnummer invoeren.

Invalid Input

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...