fbpx
woensdag, 30 maart 2022 10:43

Pasen “Het feest van onvoorwaardelijk liefde”

Onvoorwaardelijke liefde

Het klinkt heel mooi maar wat is dat eigenlijk… onvoorwaardelijke liefde. Onvoorwaardelijk is helder, dat betekent zonder voorwaarden. Hoe simpel dat ook klinkt, bijna niks is zonder voorwaarden. Vandaag de dag zeker de liefde niet. In de gesprekken die wij met singles hebben, heeft iedereen voorwaarden als het gaat om het vinden van een partner. Een partner moet voldoen aan allerlei eisen en wensen; niet te ver weg wonen, leuk in de omgang, er goed uitzien, humor, dezelfde interesses en ga zo maar door.

En wat is liefde eigenlijk…

Voor veel mensen is liefde een mooi begrip, iets waar je een warm gevoel bij krijgt. Iets wat je graag wilt. Als je dan vraagt hoe dat er uit ziet of wat het is, dan wordt het toch al een stuk lastiger. Liefde voor een ander betekent eigenlijk dat de ander er mag zijn zoals die is. Hoe mooi is het als je dat bij iemand kunt vinden, dat jij mag zijn zoals je bent en de ander ook!

Hoe vind je liefde?

Je kunt altijd spontaan iemand tegenkomen en dan ontstaat er vriendschap en misschien wel liefde. Je kunt ook op een datingsite kijken of je daar je ware tegenkomt. Ben je serieus op zoek naar een partner, schrijf je dan in bij een relatiebemiddelingsbureau.

Wat zijn daar dan de voordelen van?

  • Je ontmoet singles die serieus op zoek zijn naar een relatie, net zoals jij;
  • Je kunt vertrouwen op de kennis en kunde van een matchmaker;
  • De matchmaker komt bij iedereen thuis, dus kent iedereen persoonlijk;
  • Jij kunt aangeven wat je belangrijk vindt in een partner;
  • Als je slaagt dan is dit een mooie investering geweest in jezelf;

Wacht daarom niet langer en neem die stap!

Vrijblijvend gesprek

Meer in deze categorie: « Samenloop van Omstandigheden

Wat onze klanten zeggen!

Zaterdag opnieuw afgesproken
Dag Ingrid Sorry voor het late reageren Is erg goed gegaan. Veel beter/vlotter dan met J. We hebben voor zaterdag opnieuw afgesproken, dus daar zit ook een grote verbetering in R. is veel meer mijn type, en had het gevoel dat het wederzijds was. Ik vroeg of ze nog een keer wilde afspreken en liet haar de keuze. Zaterdag gaf ze (gelukkig) positief antwoord Ik houd je op de hoogte,
Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden
Hoi Josje, … heeft je een tijdje geleden al een berichtje gestuurd dat het wel klikt tussen ons. Ik wil je zelf ook nog even bedanken dat je nog iemand voor me hebt gezocht toen ik het eigenlijk wel voor gezien wilde houden. Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden. We hebben het leuk samen. Succes met je werk en dank je wel! 😘🤗👋
Het wel goed zit tussen ons
Hoi Ingrid, Je hebt inmiddels van Y. ook al begrepen dat het wel goed zit tussen ons. Na meer dan een jaar daten heb ik eindelijk iemand gevonden waarbij de ‘klik’ er nu wel is, en we kunnen nu, na 2 weken, al spreken van verliefdheid. We bellen of appen dagelijks, en proberen zo vaak mogelijk af te spreken. Het voelt echt goed
Wij genieten nog steeds iedere dag van ons liefdesgeluk !
Hai Ingrid, Wij genieten nog steeds iedere dag van ons liefdesgeluk ! Een toevalstreffer met veel gezamenlijke inhoud, interesses en niveau. Op dit moment ben ik tevreden met mijn nieuwe appartement, maar dat zal niet lang (meer) duren, aangezien wij al uitgebreide plannen hebben voor samenwoning in haar huis. Hartelijk dank voor jouw inspanningen en ik wens je alle goeds toe !
We genieten volop
Hoi Josje, Gezellig dat jij ff voorbij komt. Wij zijn nog steeds aan het daten en hebben het samen heel gezellig. We genieten volop. Ben ook al voorgesteld aan zijn familie. Ga straks naar hem toe voor een paar dagen. Dus is het een goeie match.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?