fbpx
vrijdag, 24 februari 2023 09:18

Ook stoere en slimme mannen schakelen een matchmaker in!

“Mannen die een matchmaker inschakelen zijn slimmer!”, zo zegt Josje van Prooijen van 40PlusRelatie en 60PlusRelatie. Lees het hele verhaal!

Matchmaker Josje aan het woord

“Ik ben zelfstandig! Vrouwen zijn er voor het uitzoeken en ik ben gewild! Ik ben sportief en wat vrouwen betreft heel kieskeurig. Het liefst een mooie jongere vrouw! Ik ben een jager en niemand hoeft mij te helpen om een geschikte partner te vinden. Daar ben ik goed zelf toe in staat.” Dat hoort Matchmaker Josje van Prooijen vaak van stoere mannen die, soms ook na een lange tijd, nog altijd single zijn. “Vaak denken mannen dat zij, als een jager, voor zichzelf moeten kunnen zorgen en zelf een vrouw vinden.”

Slimmer daten

Josje: “Ik zal je iets verklappen: als matchmaker weet ik ook een ander verhaal. Mannen die een matchmaker inschakelen zijn immers een stuk slimmer! Zij zien in dat het vele chatten op datingsites tot niks leidt, alleen tot veel bedrog en tijdverspilling. Zij willen geen tijd meer steken in eindeloos swipen en datingsites afstruinen en willen graag met respect behandeld worden. Zij willen investeren in zichzelf en tijd besparen die ze ook aan andere dingen kunnen besteden. Zij ‘kopen’ de tijd van een matchmaker en geven opdracht voor hen te zoeken. Hoe slim is dat?” Josje gaat verder: “Wist je dat een single gemiddeld 7 jaar alleen is voor er weer een nieuwe liefde is gevonden? En wist je dat het vinden van een nieuwe liefde door middel van matchmaking meestal sneller en succesvoller is dan wanneer mannen op datingsites blijven hangen.”

Relatiebemiddeling duur?

Een terechte vraag is of relatiebemiddeling duur is. Daarop antwoordt Josje: “Het antwoord op die vraag is eigenlijk ja en nee. Ja, relatiebemiddeling is duurder in prijs dan de meeste datingsites gezien over dezelfde periode. Maar het antwoord is nee als je ervan uitgaat dat bemiddeling 1 jaar duurt en je op een datingsite gemiddeld 7 jaar verspilt aan tijd en geld. En het antwoord is zeker nee als je alle tijd meetelt die je online bent. Die tijd kun je dan spenderen aan je ondernemerschap, sporten, uitgaan enz. Hoe mooi is dat?” Ben jij enthousiast geworden? Klik dan op de onderstaande link en vraag een vrijblijvend gesprek aan.

KLIK HIER voor een vrijblijvend gesprek met Matchmaker 40PlusRelatie.

Wat onze klanten zeggen!

Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Het zou toch prachtig zijn als er een leukerd langs komt en het klikt enorm
Goedemorgen Amanda, Ook ik had een goed gevoel over ons gesprek, heel ontspannen! Wat mij betreft kun je je gang gaan. Het zou toch prachtig zijn als er een leukerd langs komt en het klikt enorm..! Amanda ik wil je vragen doe je best voor me. Nog een fijne dag en groetjes van Gerda
We hebben het heel leuk en gaan deze week voor de derde keer afspreken
Armanda, ik wilde even persoonlijk vertellen dat we gevoelens voor elkaar hebben en dat we er dus mee doorgaan! We hebben het heel leuk en gaan deze week voor de derde keer afspreken. Ondertussen bellen we elkaar en we voelen ons er goed bij. Bedankt voor deze passende match!
Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek
Hi Ingrid, Dank voor de leuke kennismaking die wij samen hadden gisteren! Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek. Ik hoop dat je sympathieke partner voor mij vindt!
Gisteren echt een hele leuke date gehad
Hi Els, R. en ik hebben gisteren echt een hele leuke date gehad. Echt een onwijs leuke man en ik kijk uit naar onze volgende afspraak die wij snel zullen inplannen. Bedankt

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!