40PlusRelatie 1200
woensdag, 07 december 2016 13:39

Matchmaker... een boeiend vak!

Hoe kom je erop om matchmaker te worden?

Deze vraag heb ik als consulente voor 40PlusRelatie al verschillende keren met veel plezier beantwoord. Ik ben zelf namelijk een lange periode vrijgezel geweest en heb in die tijd veel ervaring opgedaan met daten. In het begin van mijn vrijgezelle leventje dacht ik nog “hoe moeilijk kan het zijn om weer een fijne, liefdevolle relatie op te bouwen.”

Na enige tijd, veel datingsites, stap avondjes en vrienden, die wel ergens een leuke man kenden voor mij, kwam ik er achter dat het toch niet zo vanzelfsprekend is als ik dacht!

Online datingsites betrouwbaar?

De ervaring met de online datingsites waren ronduit vreselijk. Van leuke mail momenten naar afspraakjes die zo anders gingen dan de contacten via de mail. Foto’s die iets te veel afweken van de werkelijkheid tot aan het vergeten te melden dat ze al getrouwd zijn!

Tijdens het stappen, boodschappen doen, etc. etc. staat ook niet op de mannelijke voorhoofden dat ze vrijgezel zijn. Al met al behoorlijk naïef om te denken dat het zo makkelijk zou kunnen gaan en dit geldt niet alleen voor mijzelf. De meeste mensen om mij heen hebben dezelfde ervaring.

Leukste job die er bestaat!

Doordat ik mijn baan kwijt ben geraakt in de crisis ben ik gaan nadenken over mijn toekomst! Waar haal ik voldoening uit en is tegelijkertijd realistisch om mezelf in mijn levensonderhoud te kunnen voorzien. Na veel google sessies, nadenken, mijn goede en slechte kanten op papier zetten was de conclusie snel gemaakt: consulente worden bij 40PlusRelatie. Ik heb de ervaring, mensenkennis en ben vervolgens de cursus Relatie & Dating coach gaan volgen.

Inmiddels ben ik officieel Matchmaker voor 40PlusRelatie en dit is de leukste job die er bestaat! Waar bestaat het werk van een matchmaker van 40PlusRelatie dan uit?

Wat ik zoal doe

Jorien Ekkel

Het bellen en uitleg geven over de werkwijze van 40PlusRelatie naar de mensen toe om alle wensen en bijzonderheden in kaart te brengen, het verwerken van al deze gegevens in het bestand, contact met de collega consulenten over het matchen, contacten met cliënten over de matches en het vervolg hier op. Advies geven over bepaalde hindernissen die soms genomen moeten worden.

En hoe mooi is het om bericht te krijgen van een geslaagde match tussen twee personen! Uiteraard is dit nog maar een klein kijkje in het werk van een matchmaker. Maar zoals ik al eerder schreef, ik vertel met liefde waarom ik gekozen heb voor het vak Matchmaker!

Jorien Ekkel

Consulent Regio Flevoland, t' Gooi en Friesland

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.
Ongeldige invoer

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!