fbpx
40PlusRelatie 1200
woensdag, 24 november 2021 15:23

Maatje of nieuwe liefde...!

Als matchmaker van 40PlusRelatie leer je veel verschillende singles kennen, en is het aan ons om helder te krijgen waar iemand naar op zoek is.

Vaak horen we: “Ik ben op zoek naar een maatje, iemand om leuke dingen mee te doen. Samen wandelen, lekker uit eten, bioscoopje of een terrasje pikken.Een ander heeft het over een nieuwe liefde, of iemand om de weekenden mee door te brengen.

Eigenlijk is het best lastig om bij jezelf te rade te gaan, waar je precies naar op zoek bent. Soms komt het voor dat er al een beeld is gevormd qua uiterlijk. Het liefst een man of vrouw van minimaal een bepaalde lengte, postuur, bij voorkeur in dezelfde regio.  Als we verder doorvragen komen er toch hele andere zaken naar boven.

Denk bijvoorbeeld aan iemand die makkelijk over gevoelens praat, zijn emoties toont en zich kwetsbaar op kan stellen. Of iemand die zorgeloos, levenslustig en ontspannen is, maar ook passie, humor en doorzettingsvermogen zijn belangrijke zaken. Dit zijn een aantal voorbeelden die voor een matchmaker erg belangrijk zijn om tot een juiste match te komen.

Wat ook vaak een punt is: afstand, huisdieren, roken; dit zijn dingen die echt een rol spelen in het zoeken naar de juiste match.

Ons advies is dan ook, om op het moment dat je een afspraak gaat maken met een matchmaker voor een kennismakingsgesprek, je ook gaat nadenken wat je aantrekkelijk en belangrijk vindt in een partner zodat je goed duidelijk kunt maken wie of wat je ZOEKT! Wij zijn er in ieder geval om een helder beeld te krijgen en daarna een goede persoonsbeschrijving van iemand te maken om zo de juiste partner te vinden.

Uiteraard is het belangrijk om na elke match een terugkoppeling te ontvangen, zodat het beeld van de juiste partner steeds scherper wordt!

Van Single naar Samen

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...