fbpx
woensdag, 08 juni 2022 09:25

Je bent niet de enige…

Zoals bijna wekelijks, ontving ik van copywriter Peter Post een mail die me erg aansprak.

"Woensdag is altijd klikodag, maar vandaag is het een feestdag en de afvalophaalkalender zegt dat ze morgen komen in plaats van vandaag, maar bijna iedereen in de straat heeft zijn kliko tóch buitengezet, dus misschien hebben zij wel gelijk en niet de afvalophaalkalender, dus zal ik dan toch maar niet ook mijn kliko...?"

Ik ontkom ook niet aan kuddegedrag. Nu was ik me ervan bewust. Maar meestal niet.

Dit overdenkende dacht ik aan mijn potentiële klanten, singles op zoek naar een partner. Ook zij volgen het kuddegedrag en gaan als eerste naar een datingsite of app op het moment dat ze een partner zoeken. Voor mij toch wel een antwoord op de vraag waarom singles niet direct kiezen voor een relatiebureau. Singles volgen ook de massa omdat dat normaal is. Maar is dat zo slim? Ik vind van niet.

Uit een onderzoek, dat wij hebben gedaan onder 10000 singles, blijkt dat de gemiddelde single 7 jaar alleen is, terwijl ze vaak in het eerste jaar al op zoek gaan naar een nieuwe partner. Hierbij volgen ze de massa en kiezen voor online dating wat helemaal niet zo serieus blijkt te zijn. Maar ja, het is wel gewoon om hiervoor te kiezen omdat de massa alleenstaanden dat doen. Niks om je voor te schamen. Maar de slimmeriken onder ons volgen niet het kuddegedrag maar pakken het anders aan en kiezen direct voor relatiebemiddeling op het moment dat ze serieus een relatie zoeken. En zo besparen ze jaren aan tijd.

Hoe komt dat? Door de persoonlijke aandacht en begeleiding “van Single naar Samen” door een vaste matchmaker uit je eigen regio.

Ben jij je er ook van bewust dat je regelmatig kuddegedrag vertoont? Niks mis mee hoor.

Wil jij een keer niet de kudde volgen, neem dan eens contact met ons op en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Meer in deze categorie: « Liefde in tijden van robots

Wat onze klanten zeggen!

Zaterdag opnieuw afgesproken
Dag Ingrid Sorry voor het late reageren Is erg goed gegaan. Veel beter/vlotter dan met J. We hebben voor zaterdag opnieuw afgesproken, dus daar zit ook een grote verbetering in R. is veel meer mijn type, en had het gevoel dat het wederzijds was. Ik vroeg of ze nog een keer wilde afspreken en liet haar de keuze. Zaterdag gaf ze (gelukkig) positief antwoord Ik houd je op de hoogte,
Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden
Hoi Josje, … heeft je een tijdje geleden al een berichtje gestuurd dat het wel klikt tussen ons. Ik wil je zelf ook nog even bedanken dat je nog iemand voor me hebt gezocht toen ik het eigenlijk wel voor gezien wilde houden. Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden. We hebben het leuk samen. Succes met je werk en dank je wel! 😘🤗👋
Het wel goed zit tussen ons
Hoi Ingrid, Je hebt inmiddels van Y. ook al begrepen dat het wel goed zit tussen ons. Na meer dan een jaar daten heb ik eindelijk iemand gevonden waarbij de ‘klik’ er nu wel is, en we kunnen nu, na 2 weken, al spreken van verliefdheid. We bellen of appen dagelijks, en proberen zo vaak mogelijk af te spreken. Het voelt echt goed
Wij genieten nog steeds iedere dag van ons liefdesgeluk !
Hai Ingrid, Wij genieten nog steeds iedere dag van ons liefdesgeluk ! Een toevalstreffer met veel gezamenlijke inhoud, interesses en niveau. Op dit moment ben ik tevreden met mijn nieuwe appartement, maar dat zal niet lang (meer) duren, aangezien wij al uitgebreide plannen hebben voor samenwoning in haar huis. Hartelijk dank voor jouw inspanningen en ik wens je alle goeds toe !
We genieten volop
Hoi Josje, Gezellig dat jij ff voorbij komt. Wij zijn nog steeds aan het daten en hebben het samen heel gezellig. We genieten volop. Ben ook al voorgesteld aan zijn familie. Ga straks naar hem toe voor een paar dagen. Dus is het een goeie match.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?