40PlusRelatie 1200
woensdag, 09 januari 2019 10:49

Investeer in jezelf, investeer in een relatie!

Wie alleenstaand is, en op zoek naar een lange termijn investering, denkt misschien in de eerste plaats aan investeringen in aandelen, grondstoffen of beleggingen op de beurs. Weer anderen investeren vooral in zichzelf door studie en opleiding, terwijl weer anderen zich richten op gezondheid en yoga, meditatie of mindfulness doen. In jezelf investeren kan op veel manieren en is vaak een keuze binnen je mogelijkheden en wensen. Toch kan voor alleenstaanden die de 40 gepasseerd zijn de belangrijkste en grootste investering in het leven een duurzame relatie zijn.

Mensen die een duurzame relatie hebben, zijn gelukkiger dan alleenstaanden, blijkt uit onderzoek. Een relatie zorgt voor geluk en tevredenheid. Maar… als je als 40, 50 of 60 plusser wilt investeren in een relatie, hoe pak je dat dan aan? Een levensgezel vinden is niet niks. Je geeft een stuk vrijheid op en weet niet wat je ervoor terug krijgt. Maar toch… alleen is maar alleen.

ER ZIJN WAARSCHIJNLIJK weinig dingen zo goed voor de gezondheid als een vaste relatie. Neem er ook één! Mensen die samenwonen of getrouwd zijn, leven gemiddeld enkele jaren langer dan alleenstaanden, ook als rekening wordt gehouden met inkomen, opleiding en gedrag dat gezondheidsrisico's oplevert, zoals roken. Uit een onderzoek in een Londens ziekenhuis, vijf jaar geleden, bleken alleenstaanden minder snel te genezen dan mensen met een vaste partner.

40 plus en klaar voor een relatie?

Als jij ouder dan 40 bent en besloten hebt om niet langer alleen te blijven, kun je 40PlusRelatie inschakelen. Wij maken dan samen met jou, werk van je gewenste relatie. 40PlusRelatie is het grootste en meest succesvolle relatiebureau in Nederland als het om singles van 40 tot 80 jaar gaat.

Waarom de werkwijze van 40PlusRelatie zo succesvol is.

Wij zetten jou als single centraal. Dit kan volgens ons alleen op een persoonlijke manier. Daarom krijg je bij ons een eigen vaste consulent bij jou in de buurt, die voor je op zoek gaat. We beginnen met een huisbezoek, zodat we ook jouw thuis situatie kennen en een duidelijke persoonsbeschrijving kunnen maken. Hierdoor zijn wij in staat jou in contact te brengen met andere singles, die echt bij je passen, en ook serieus op zoek zijn naar een duurzame relatie. Of je nu zou willen samenwonen, een lat relatie wilt of liefdevolle vriendschap, wij doen er alles aan om jouw geluk te vinden.

De beste investering voor 2019

We weten het, geluk zit in jezelf maar een liefdevolle partner kan het leven wat aangenamer en minder eenzaam maken. Als jij wilt investeren in jezelf en behoefte hebt aan een levenspartner, nodigen wij je uit om nu contact met ons op te nemen. De kosten voor relatiebemiddeling bij 40PlusRelatie zijn betaalbaar, de kans op succes is groot. De beste investering voor 2019 is investeren in jezelf en een relatie!

Voeg de daad bij het woord en neem nu contact met ons op. De kans dat wij in 2019 een maatje en levenspartner voor je vinden is groot!

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.
Ongeldige invoer

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!