fbpx
40PlusRelatie 1200
woensdag, 21 juli 2021 11:56

In gesprek met jouw matchmaker...

Onlangs zat ik bij een cliënte voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Deze dame kende het begrip relatiebemiddeling helemaal niet. Ze wist eigenlijk niet eens dat dit bestond en was zich aan het oriënteren hoe zij op zoek wilde gaan naar een partner. Met name op welke manier zij iemand wilde leren kennen, op een hele betrouwbare manier!

Die middag hebben we uitgebreid gesproken; ze vertelde mij wie ze was, wat ze leuk vond in het leven en naar wie ze op zoek was. Ik vertelde haar over de werkwijze van 40PlusRelatie. Na de leuke kennismaking met haar gaf ze aan, hier nog even over na te willen denken. Ze twijfelde nog een beetje. “Prima geen haast, laat maar weten wanneer je zover bent” zei ik.

Na een week belde ze mij op en gaf aan zich graag in te willen schrijven. Ze vond het zo prettig dat ik de moeite had genomen om eerst vrijblijvend kennis met haar te komen maken, en te kijken wat ik voor haar kon betekenen op het gebied van relatiebemiddeling. Doorslaggevend voor haar was ook, dat er niet direct kosten aan dit vrijblijvende gesprek vast zaten! Het gaf haar een goed gevoel en inmiddels is deze dame op een prettige en betrouwbare manier kennis aan het maken met haar toekomstige partner!

Namens Ingrid van Veen Matchmaker regio Zuid-Holland

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan met de matchmaker uit jouw regio.

VRIJBLIJVEND GESPREK

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...