fbpx
vrijdag, 03 februari 2023 10:20

Het krijgen van een nieuwe liefde: de kracht van positieve energie

Als je op zoek bent naar liefde, is het belangrijk om open te staan en positief te blijven. Uit onderzoek is gebleken dat onze emoties en gevoelens zich uiten via onze lichaamstaal, houding en energie. Als je je open en positief opstelt ten opzichte van de mogelijkheid van een nieuwe liefde, straal je een zelfverzekerde en aantrekkelijke energie uit.

Mensen die een soortgelijke energie uitstralen, worden aangetrokken door elkaar. Als je dus een open en positieve houding hebt, trekt dit gelijkgestemden aan en vergroot je de kans op het vinden van een nieuwe liefde.

Het is belangrijk om te realiseren dat onze energie niet alleen onze kans op liefde beïnvloedt, maar ook onze algehele geluk en levenskwaliteit. Als we positieve energie uitstralen, zullen we meer positieve ervaringen aantrekken en het gevoel hebben dat we meer in control zijn over ons leven.

Dus als je op zoek bent naar liefde, wees dan niet bang om je hart te openen en een positieve en open houding aan te nemen. De kans is groot dat je daardoor mensen aantrekt die op zoek zijn naar hetzelfde en dat de liefde vanzelf op je pad komt.

Door positieve energie uit te stralen, vergroot je niet alleen je kans op het vinden van liefde, maar verbetert het ook je algehele geluk en levenskwaliteit. Wees dus niet bang om te stralen en laat de liefde naar je toe komen.

Meer in deze categorie: « Communicatie en relaties

Wat onze klanten zeggen!

Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Het zou toch prachtig zijn als er een leukerd langs komt en het klikt enorm
Goedemorgen Amanda, Ook ik had een goed gevoel over ons gesprek, heel ontspannen! Wat mij betreft kun je je gang gaan. Het zou toch prachtig zijn als er een leukerd langs komt en het klikt enorm..! Amanda ik wil je vragen doe je best voor me. Nog een fijne dag en groetjes van Gerda
We hebben het heel leuk en gaan deze week voor de derde keer afspreken
Armanda, ik wilde even persoonlijk vertellen dat we gevoelens voor elkaar hebben en dat we er dus mee doorgaan! We hebben het heel leuk en gaan deze week voor de derde keer afspreken. Ondertussen bellen we elkaar en we voelen ons er goed bij. Bedankt voor deze passende match!
Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek
Hi Ingrid, Dank voor de leuke kennismaking die wij samen hadden gisteren! Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek. Ik hoop dat je sympathieke partner voor mij vindt!
Gisteren echt een hele leuke date gehad
Hi Els, R. en ik hebben gisteren echt een hele leuke date gehad. Echt een onwijs leuke man en ik kijk uit naar onze volgende afspraak die wij snel zullen inplannen. Bedankt

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!