40PlusRelatie 1200
dinsdag, 16 juni 2020 10:43

Dating of serieuze relatiebemiddeling?

Het is best verwarrend: Je ziet aan de lopende band reclames op TV voor datingsites en apps en soms voor relatiebemiddeling. Het verschil is groot, veel mensen hebben moeite om het onderscheid te zien. Dating is makkelijk: Je hebt het voor het uitkiezen en het is over het algemeen zonder ook maar enig ‘commitment’.

Zelfs als je al een relatie hebt of getrouwd bent zijn er mogelijkheden om een tweede liefde via een datingsite te ontmoeten. Als dat hetgeen is dat je zoekt, hoef je eigenlijk niet verder te lezen. Daar houden relatiebemiddelingsbureaus zich niet mee bezig.

Wij kennen iedereen persoonlijk

Maar als je, na een relatie, weer op zoek bent naar iemand die daadwerkelijk weer iets kan gaan betekenen in je leven, dan zijn wij er wel voor je! Dat is namelijk waarin wij gespecialiseerd zijn. Om te beginnen kennen wij iedereen die zich bij ons inschrijft persoonlijk.

Wij komen bij je thuis om kennis met je te maken en een vrijblijvend gesprek met je te hebben. Hierin leren we je kennen en krijgen we een goede indruk van wie je bent en wie je zoekt. Alle consulenten hebben het talent om mensen naar waarde te schatten en we zijn goed in staat om te inventariseren welke persoon bij jou past.

Relatiebemiddeling is duur.

Een misvatting! Een volle boodschappenkar is duurder…

Onze inschrijfkosten van €175 zijn eenmalig en voor €79 per maand heb je gegarandeerde persoonlijke begeleiding van jouw eigen consulent met het zoeken naar jouw nieuwe partner. Als we een kandidaat voor je gevonden hebben worden beiden eerst gebeld en bespreken we het voorstel. Vervolgens ontvang je het profiel van de ander. Na de eerste ontmoeting wordt dat weer besproken met jouw eigen consulent, die jou ook steeds beter leert kennen.

Je leert op deze manier mensen kennen waarvan je weet dat ze ongebonden zijn, serieus op zoek zijn naar een relatie, en ook in jouw plaatje passen. Dat is toch wat je wilt!

Niet oeverloos daten, swipen, appen en frustraties oplopen. Dat vinden we zonde van je tijd en geld en is vaak alsnog duurder dan persoonlijke bemiddeling waarbij van maximaal 1 jaar wordt uitgegaan. Die vonk kunnen wij ook niet garanderen, passende voorstellen wel!

Draai je leven 180 graden en leef weer echt!

Neem je leven weer in eigen hand, dat is waar het bij ons om gaat.

We hebben allemaal klappen gehad in het leven waar we behoorlijk door geraakt geraakt zijn. Nu is het tijd om er iets moois van te maken!

Samen die fantastische vakantie doen, terrasje pakken, een etentje buiten de deur of gewoon samen leuke of soms minder leuke dingen doen. Kortom: samen lief en leed delen!

Samen is alles zoveel leuker: Neem die stap en investeer in je toekomst.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...