40PlusRelatie 1200
vrijdag, 13 maart 2015 16:17

Dating of serieuze relatiebemiddeling?

Het is best verwarrend: Je ziet aan de lopende band reclames op TV voor dating sites en een enkele keer voor relatiebemiddeling. Het verschil is groot, hoewel veel mensen moeite hebben om het onderscheid te zien. Dating is makkelijk: Je hebt het maar voor het uitkiezen en het is over het algemeen zonder ook maar enig ‘commitment’. Zelfs als je al een relatie hebt, of zelfs getrouwd bent, zijn er mogelijkheden om zelfs een tweede liefde via een dating site tegen te komen. Als dat hetgene is dat je zoekt hoef je eigenlijk niet verder te lezen. Daar houdt 40plusrelatie zich niet mee bezig.


Maar als je, na een relatie of een echtgenoot of echtgenote die je hebt gehad, weer op zoek bent naar iemand die daadwerkelijk weer iets kan gaan betekenen in je leven, dan zijn wij er wel voor je! Dat is namelijk waarin 40plusrelatie gespecialiseerd is! Om te beginnen kennen wij iedereen die zich bij ons inschrijft persoonlijk en dat is een heel  verschil met het koppelen van computerbestandjes. Wij komen persoonlijk bij je langs om kennis met je te maken en een vrijblijvend gesprek met je te hebben. Hierin leren we je kennen, of krijgen in elk geval een indruk van wie je bent en wat je zoekt. Alle consulenten van 40plusrelatie hebben er het talent voor om mensen naar waarde te schatten en zijn ongelooflijk goed in staat om te inventariseren welke persoon er goed bij jou zou kunnen passen.

Relatiebemiddeling is duur.
Een misvatting! Een volle boodschappenkar is duurder…
Onze inschrijfkosten zijn eenmalig en vanaf €69,- per maand heb je de gegarandeerde persoonlijke  begeleiding van jouw eigen consulent met het zoeken naar jouw nieuwe partner.

Nog zo’n misvatting.
40plusrelatie. ‘Oh, maar ik ben al een stuk ouder hoor!’
Juist.
Even voor alle duidelijkheid: ‘40plusrelatie’ houdt dus in, dat wij bemiddelen in het vinden van een nieuwe relatie voor iedereen die ouder is dan 40. Dat geldt dus voor iedereen die boven de 40jaar jong is en sommigen zijn zelfs al vanaf 30 jarige leeftijd welkom, dus ben je bijvoorbeeld een vrouw en late dertiger, kom maar op!  50+ 60+ 70+ en zelfs 80+ers zijn van harte welkom bij ons.

Gaat jouw voorkeur uit naar iemand van je eigen geslacht, ben je hoe dan ook vanaf 30 jarige leeftijd al welkom bij ons.

Draai je leven 180 graden en leef weer echt!
Geen alleengaanden reizen meer, stoppen met treuren om een geleden verlies, je leven weer in eigen hand nemen, dat is waar het bij ons om gaat. We hebben allemaal wel klappen gehad in het leven waar we behoorlijk door ‘van de leg’ zijn geraakt. Maar is het dan nu onderhand niet tijd om er weer iets moois van te maken? Samen die vakantie doen, dat terrasje pakken, dat etentje buiten de deur of gewoon samen leuke of soms minder leuke, maar noodzakelijke dingen doen? Wanneer je op dit moment in je ‘seventies’ zit, dan zou je zomaar nog zo’n 10.000 mooie dagen tegoed kunnen hebben!
10.000 dagen waarin je stil achter de geraniums kunt gaan zitten in je eentje, of waarin je nog heerlijk zou kunnen genieten, samen met iemand die het leven weer de moeite waard maakt! 
 
Samen is alles zoveel leuker: Neem die stap!

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!