fbpx
woensdag, 31 augustus 2022 14:57

Bram & Marianne stapel verliefd ❤

Bram en Marianne zijn stapel verliefd op elkaar. Het was geen liefde op het eerste gezicht maar beiden vonden dat ze het een kans moesten geven. Hun matchmaker Josje had ze niet voor niets aan elkaar gekoppeld. Ze had een duidelijke uitleg gegeven, die het verdiende om niet direct af te haken.

Bram, 50 jaar uit Zeeland, zelfstandige in de techniek. Hij was al langere tijd ingeschreven en had meerdere ontmoetingen, die niet tot een relatie hebben geleid. Mede door Covid duurde het allemaal wat langer dan gepland. Maar opgeven was geen optie voor Bram en Josje.
Marianne, 51 jaar uit Goeree-Overflakkee, compagnon van een winkel. Voor haar was het de eerste date.

Qua uiterlijk best grote verschillen, maar beiden op zoek naar begrip en herkenning van de rugzak die ze hadden. Beiden zochten hetzelfde in een relatie en gaven aan Josje letterlijk dezelfde tekst op. Hier ging Josje mee aan de slag.

Hoe ontstond deze mooie liefde?

Het eerste telefoongesprek was veel langer dan was geadviseerd, maar ze hadden zoveel gespreksstof.

Toen de ontmoeting…

De eerste indruk van Marianne was, dat Bram niet het type man was waar ze direct op zou vallen. Er waren zelfs een tweetal no-go’s, roken en tatoeages, die Bram wel had. Bram vond Marianne veel te knap, een echte dame. De moed zakte hem in de schoenen.
Ze gingen verder in gesprek waar het via de telefoon was gestopt, en kwamen erachter dat ze inderdaad om een reden gekoppeld waren. Hun relatiewaarden kwamen overeen en er was een soort van innerlijke herkenning. Bram is direct met roken gestopt om zo het prille geluk de grootste kans te geven. En het is ze gelukt!

Na een maand ontving Josje, hun matchmaker, een appje dat ze officieel verkering hadden en een setje waren. Een halfjaar later wonen ze samen en is de handige Bram al in het huis van Marianne aan het klussen.

Marianne vindt het sexy naar Bram te kijken als hij aan het werk is. “Waar kan ik me nu een mooier uitzicht voorstellen.” zei ze.
Bram zegt: “Het vergt wel inzet en oplettendheid maar het gaat prima met mij en mijn prinses.”

Ze zijn erg trots op elkaar en dat stralen ze duidelijk uit.

Wij, van 40PlusRelatie wensen Bram en Marianne alle geluk toe!

Wat onze klanten zeggen!

Leuke date gehad
Hoi Josje, Ik heb een hele leuke date gehad met I. Leuke gast die goed voor zichzelf zorgt en zich goed ontwikkeld heeft. We hebben vanavond een 2e date om elkaar beter te leren kennen. Dat wilde ik ff kwijt aan je! Ben erg blij. Groetjes M.
Weet dat u er een tevreden klant bij heeft
Geachte mevrouw Van Veen, Ik wil u graag bedanken voor de wijze waarop u mij gisteren te woord heeft gestaan. Ik was nogal teleurgesteld en u heeft dat zonder opmerkingen geaccepteerd en aangehoord. Ook bewonder ik het feit dat u op eigen initiatief een uur lang naar mij heeft willen luisteren zonder daar direct kosten aan te verbinden. Weet dat u er een tevreden klant bij heeft. Ik heb goed geslapen en deze ochtend heb ik mij er gewoon bij neergelegd. Zeker ook dankzij u.
Samen genieten we van mooie momenten, wandelen, eten, wijntje en elkaars gezelschap
Dag Armanda, Leuk om even van je te horen. We zijn zéker nog heel blij met elkaar. Samen genieten we van mooie momenten, wandelen, eten, wijntje en elkaars gezelschap. We hebben allebei nog onze eigen afspraken en activiteiten en dat houden we ook zo. Des te leuker om elkaar daarna weer te spreken en te zien. Het leven was hiervoor ook al goed, met kinderen, familie, vrienden, werk enz. We waren geen van beide "desperate", maar het leven heeft nu toch echt een toegevoegde waarde waar we erg van genieten. Onze paden hadden zich nooit gekruist zonder jouw bemiddeling. Heel bijzonder dat we elkaar op deze manier toch gevonden hebben. Daar zijn we echt heel blij mee!
Els voor de tweede keer ontmoet
Hoi Ingrid. Afgelopen vrijdag heb ik Els voor de tweede keer ontmoet. Aanstaande zondag gaan we in Alphen aan den Rijn uit eten. Ik denk dat het wel iets kan worden. Dankjewel dat je mij als haar eerste match in aanmerking liet komen! Ik houd je verder op de hoogte. Groetjes, Jan uit Leiden
Zaterdag opnieuw afgesproken
Dag Ingrid Sorry voor het late reageren Is erg goed gegaan. Veel beter/vlotter dan met J. We hebben voor zaterdag opnieuw afgesproken, dus daar zit ook een grote verbetering in R. is veel meer mijn type, en had het gevoel dat het wederzijds was. Ik vroeg of ze nog een keer wilde afspreken en liet haar de keuze. Zaterdag gaf ze (gelukkig) positief antwoord Ik houd je op de hoogte,

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?