fbpx
woensdag 05 april 2023 10:16

Ben jij of ken jij een single?

Ben jij of ken jij een single? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Bij ons relatiebemiddelingsbureau hebben we namelijk de oplossing voor jouw single-probleem.

Laten we eerlijk zijn, single zijn kan soms best lastig zijn. Vooral als al jouw vrienden en familieleden al een relatie hebben. Dan lijkt het alsof jij de enige bent die geen partner heeft om samen leuke dingen mee te doen. Maar geen zorgen, je bent niet de enige! Er zijn genoeg andere singles die ook op zoek zijn naar de ware liefde.

Maar hoe vind je die ware liefde dan? Het antwoord is simpel: bij 40PlusRelatie! Wij hebben een team van ervaren matchmakers die je kunnen helpen bij het vinden van jouw perfecte match. En het mooiste van alles? Je hoeft niet meer te swipen door eindeloze profielen op dating-apps en je hoeft ook geen ongemakkelijke eerste dates meer te hebben. Onze matchmakers doen al het werk voor jou!

En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet daten met iemand die echt bij je past? Niemand zit toch te wachten op een relatie waarin je elke dag opnieuw jezelf moet afvragen of dit wel de juiste persoon voor jou is?

Bij 40PlusRelatie geloven we dat een goede match net zo belangrijk is als ademhalen. Oké, misschien een beetje overdreven, maar je begrijpt het punt. Het gaat erom dat je een relatie hebt met iemand die echt bij je past. Iemand waarbij je jezelf kunt zijn en die jou accepteert zoals je bent. En dat is precies waar onze matchmakers je bij kunnen helpen.

Dus, ben jij of ken jij een single die op zoek is naar de ware liefde? Meld je vandaag nog aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wie weet ontmoet jij binnenkort wel jouw soulmate en voel jij je nooit meer alleen.

Dat is een goede reden om je nu aan te melden en te kiezen voor jouw geluk!

Meer in deze categorie: « Alleenstaande ouders!

Wat onze klanten zeggen!

Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.
We gaan binnenkort samen op vakantie!
Goeiemorgen Lindsy, het gaat goed tussen ons beiden! We gaan binnenkort samen op vakantie! Proef op de som 😂🤩! Ik zal je na de vakantie nog iets laten weten!
Ik ben echt gek op haar en de kinderen!!
Hallo Ingrid, Ja we zijn nog steeds happy, natuurlijk zijn er dingetjes waarover we discussiëren maar dat is in elke relatie! Knap gedaan hoor, ze was mijn tweede voorstel, ik ben echt gek op haar en de kinderen!! We gaan volgende week lekker met zijn tweeën even weekje weg!! Heb er zin in en ben benieuwd naar onze toekomst samen. Bedankt voor jouw bemiddeling, zonder 40 Plus Relatie had ik haar nooit ontmoet!! Groetjes A. uit Den Haag
We hebben een fijne klik met elkaar
Hallo Josje Ik er R. hebben mekaar al een paar keer ontmoet. Wat verrassend leuk bleek te zijn. We hebben een fijne klik met elkaar. En we gaan samen ontdekken of er meer is Voor mij tot nu toe erg 😻 fijn om samen op ontdekkingsreis te zijn. Groet B.
Nooit geschoten is altijd mis toch!! 
Goedemiddag Armanda, Dank je wel voor je nieuwe voorstel. Laten we er maar weer voor gaan vindt je ook niet? Nooit geschoten is altijd mis toch!! Ik vind dat je hartstikke je best voor ons, "de cliënten ", doet en dat mag ook eventjes gezegd worden. Groetjes!

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!