fbpx
vrijdag, 17 maart 2023 11:45

Alleenstaande ouders!

Als alleenstaande ouder heb je veel verantwoordelijkheden en uitdagingen. Je moet alleen beslissingen nemen over de opvoeding en verzorging van je kinderen, de financiën regelen en een balans vinden tussen werk en privé. Misschien verlang je soms naar een partner die je kan steunen, begrijpen en liefhebben. Maar hoe vind je die? En hoe ga je om met de gevolgen van een nieuwe relatie voor jou en je kinderen?

Het is niet altijd makkelijk om als alleenstaande ouder een nieuwe partner te vinden. Je hebt misschien weinig tijd of gelegenheid om te daten. Je wilt natuurlijk ook rekening houden met de wensen en gevoelens van je kinderen, die misschien moeite hebben om een vreemde in hun leven te accepteren.

Daarom is het belangrijk om eerlijk en open te zijn over je situatie, zowel naar jezelf als naar je potentiële partner. Wees duidelijk over wat je zoekt, wat je kunt bieden en wat je grenzen zijn. Zoek iemand die bij jou past, maar ook bij je kinderen.

Ben je een alleenstaande ouder van 40 plus en op zoek naar een partner die bij jou en je kinderen past? Wil je het vinden van de liefde serieus aanpakken? Dan is relatiebemiddeling iets voor jou. Relatiebemiddeling is een persoonlijke en effectieve manier om een partner te vinden die aan jouw wensen en verwachtingen voldoet.

Je krijgt een vaste matchmaker die jou leert kennen, je adviseert en jou alleen matcht met geschikte kandidaten. Zo hoef je niet zelf te zoeken of te daten via internet, maar kun je vertrouwen op de expertise en ervaring van de relatiebemiddelaar.

Neem vandaag nog contact op met ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wie weet vind jij binnenkort de partner van je dromen.

Wat onze klanten zeggen!

Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Het zou toch prachtig zijn als er een leukerd langs komt en het klikt enorm
Goedemorgen Amanda, Ook ik had een goed gevoel over ons gesprek, heel ontspannen! Wat mij betreft kun je je gang gaan. Het zou toch prachtig zijn als er een leukerd langs komt en het klikt enorm..! Amanda ik wil je vragen doe je best voor me. Nog een fijne dag en groetjes van Gerda
We hebben het heel leuk en gaan deze week voor de derde keer afspreken
Armanda, ik wilde even persoonlijk vertellen dat we gevoelens voor elkaar hebben en dat we er dus mee doorgaan! We hebben het heel leuk en gaan deze week voor de derde keer afspreken. Ondertussen bellen we elkaar en we voelen ons er goed bij. Bedankt voor deze passende match!
Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek
Hi Ingrid, Dank voor de leuke kennismaking die wij samen hadden gisteren! Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek. Ik hoop dat je sympathieke partner voor mij vindt!
Gisteren echt een hele leuke date gehad
Hi Els, R. en ik hebben gisteren echt een hele leuke date gehad. Echt een onwijs leuke man en ik kijk uit naar onze volgende afspraak die wij snel zullen inplannen. Bedankt

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!