fbpx
woensdag 12 april 2017 11:07

Alleen met de Paasdagen?

Pasen komt er aan en familie en vrienden zoeken elkaar zoals gebruikelijk vaak op tijdens feestdagen. Ben jij alleen, zonder liefdespartner en hebben je vrienden wel mensen op zich heen om deze dagen mee door te brengen? Dan kun je je weleens ontzettend eenzaam voelen. Tja, “alleen is maar alleen” is zo’n bekende uitspraak. Weet dat het helemaal niet erg hoeft te zijn om alleen te zijn met feestdagen!

Waarom is alleen zijn negatief?

Er zijn veel negatieve gedachten rondom het alleen zijn. Waar komt dit vandaan?

  • Er heerst een overtuiging dat je als mens niet alleen hoort te zijn. Samen is wat normaal wordt gevonden.
  • Media laat geloven dat singles altijd druk op zoek zijn naar een nieuwe liefde.
  • Mensen vragen je waarom je nog steeds single bent.
  • Activiteiten zijn in je eentje vaak duurder, b.v. reizen.
  • Alleen zijn wordt gezien als schaarste. “Je mist iets”.

Wat is eenzaamheid?

De definitie: Het gevoel van onbehagen doordat sociale behoeften niet worden bevredigd. Kijkend naar deze definitie doet je beseffen dat er wel degelijk iets aan te doen is. Je hebt te weinig contact met mensen. Daar kun je actief iets aan doen.

Wat is alleen zijn?

Alleen is: al één. Eén geheel, compleet. Waarom heb je dan een ander nodig? Leer eerst alleen te zijn! Ben je gelukkig in je eentje dan straal je positiviteit uit en dat trekt anderen aan. Kijk maar eens naar jezelf. Ga je liever om met een positief en blij persoon of naar een zeurder en klager die alleen maar negativiteit uitstraalt? Het antwoord mag je zelf invullen.

Zoek je een liefdesrelatie, leer dan eerst om alleen te zijn en daarvan te genieten. Het is heerlijk om in je uppie de natuur in te trekken, je eigen tv programma’s te zien, enz. Tel al je zegeningen van het alleen zijn op en geniet. En ben je dan in je eentje gelukkig en zoek je dán een nieuwe liefde? Dan zal het je makkelijker lukken.

Een heel fijn Pasen, heerlijk in je uppie of met je familie!

 

Wat onze klanten zeggen!

P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben.
Hallo Armanda. Hier nog even een heel leuk en geweldig bedankje aan jou en je team, ga zo door! P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben. We zijn nu bijna 2 maanden verder en ze heeft net kennis gemaakt met mijn kinderen, wat heel erg goed is verlopen. Armanda echt uit het diepst van ons hart, bedankt!
We zijn al 4 x op date geweest
Hey Jos, gaat goed we zijn al 4 x op date geweest en zaterdag gaan we weer wat leuks doen. Tot nu toe loopt alles lekker. Ben benieuwd als we wat meer de diepte in gaan. Maar hele leuke vrouw. Tot nu toe erg positief Groetjes T.
Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb
Dag Els, Ik lees je bericht het nu pas. Wat leuk dat jij aan mij dacht. Jij ook de beste wensen voor 2024 in goede gezondheid. Ik kan je gelijk vertellen dat het heel goed met mij gaat. Ik heb je advies ter harte genomen. Jij hebt mij echt een spiegel voorgehouden. En ik wil je van harte danken voor je openheid. Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb. Nogmaals dank en tot horens in een goed 2024 gewenst. Met vriendelijke groeten,
Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt
Goedemiddag Amanda, We hebben fijne feestdagen gehad.1e kerstdag bij Agnes geweest en kennis gemaakt met haar zus en ook met haar twee dochters, wat een leuke meiden! Het was wel spannend allemaal maar tegelijkertijd ook heel ontspannen. Ik ben blijven eten, wat een gezelligheid. Met Oud en Nieuw zijn we samen drie nachten weggeweest. Het was zo mooi om mee te maken! We gaan voor elkaar. Doen veel samen. Ik heb geen woorden voor ons samen zijn, zo fijn. We zien elkaar veel maar blijven wel onze dingen doen. Morgen ga ik voor haar koken! Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt. Amanda, dank. VrGr Wig
Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!