40PlusRelatie 1200
maandag, 02 mei 2016 16:31

Afknappers bij een beginnende romance

Het uitgroeien van een beginnende romance tot een mooie relatie hangt niet alleen af van jouw sympathieke karakter. Wetenschappers hebben ontdekt dat er een aantal zaken zijn die gegarandeerd leiden tot een genadeloze afwijzing. Vrouwen blijken jammer genoeg meer struikelblokken te hebben dan mannen.

Vrouwen meer struikelblokken

Wetenschappers van vijf universiteiten hebben de grootste afknappers bij mannen en vrouwen onderzocht. Ze baseerden zich op 6 studies bij meer dan 6.500 personen. Over het algemeen blijkt dus dat vrouwen meer struikelblokken hebben dan mannen. Mannen gaan er sneller vandoor als hun potentiële partner een laag libido heeft, terwijl vrouwen de neiging hebben om mannen zonder gevoel voor humor af te wijzen.

Afknappers bij beginnende romance

De twee seksen vertonen zeker ook gelijkenissen. De onderzoekers waren in staat zeven eigenschappen te achterhalen die een romance die nog moet beginnen onmiddellijk zullen stop zetten.

1. Geen frisse uitstraling

Mensen lijken te gruwelen van een slechte hygiëne en dito outfit. Wie een date in het vooruitzicht heeft, ziet er dus maar beter paasbest uit. Maar ook na een paar keer elkaar gezien te hebben, moet je niet gaan verslonzen, dan val je alsnog door de mand.

2. Een ongezonde levensstijl

De gezondste maaltijd op de menukaart kiezen, dat is niet nodig, maar je volproppen met een vettige hamburger en aan de lopende band bier drinken is niet bepaald verleidelijk. Of je treft iemand die precies net als jij is, ben dus een beetje afwachtend.

3. Onsympathieke karaktertrekken

Niemand is perfect, maar het is geen slim idee om je mindere kantjes op tafel te leggen. Lui of onbeschoft gedrag vertonen is alles behalve een charmante troef. Dit geldt op de eerste dates, maar dit aspect blijft gedurende een beginnende of langdurende relatie altijd van belang.

4. Een andere religieuze overtuiging

Discussies over je geloof kun je beter vermijden wanneer je door hebt dat jullie religieuze overtuiging niet dezelfde is. Heb je echt een groot verschil in opvatting over religie dan is de eerste date juist een goede plek en tijd om daarover helderheid te scheppen. Om verdere teleurstelling te voorkomen, voor beiden.

5. Een lage sociale status

Je moet geen bedrijfsleider te zijn van een goedlopend bedrijf, maar als je geen vrienden hebt, werk zoekt en als zelfs je moeder niets positief over jou weet te vertellen, zal je geen verpletterende indruk maken. Werk dus eerst aan je zelf en ga daarna je best doen om iemand anders te overtuigen van jouw goede bedoelingen. Een lage sociale status, daar ben je mogelijk mee geboren, wil niet zeggen dat je die niet kunt ontgroeien.

6. Andere kijk op seks

Als jij iemand bent die meerdere keren per dag tussen de lakens wilt duiken, maar je partner is voldaan met een vrijpartij per week, zal je nooit een perfecte match vormen. Seksueel gedrag van een ander kun je niet meteen beoordelen of veroordelen. Misschien was iemand niet zo gericht op seks, maar kan ze bij jou helemaal opbloeien en gaan ontdekken dat ze tot nu toe iets gemist heeft. Dring je dus niet op, maar wacht af.

7. Andere relatiedoelen

Het hebben van andere relatiedoelen kan je ook voor een dilemma zetten. Stel dat je een partner hebt die snel wil settelen en jij wil nog jaren onafhankelijk de wereld ontdekken, dan zal jullie relatie al stranden nog voordat die goed en wel begonnen is.

Bron: Metro

 

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!