fbpx
40PlusRelatie 1200
woensdag, 15 september 2021 15:16

5 stappen om jouw 40+ liefde te vinden!

Ben je single en geen type voor online daten of ben je het online daten zat? Pak het eens anders aan! Onderstaande 5 stappen helpen je naar jouw 40+ liefde:

Stap 1: Love yourself
Hoe cliché ook, houden van jezelf is waar het allemaal begint. Hoe kan iemand anders namelijk van je houden als je niet van jezelf houdt?

Stap 2: Wees klaar voor de liefde
Probeer niet meteen nadat een relatie over is door te springen in de volgende. Geef jezelf de tijd om deze break-up te verwerken!

Stap 3: Start het gesprek
Niet alleen mannen kunnen de eerste stap zetten. Zet je over die angst heen ga op hem af! Het is altijd beter om iets te zeggen dan niets ;)

Stap 4: Be bold!
Relaties ontstaan tegenwoordig niet meer allemaal via de 'traditionele' manier. Be bold en beperk jezelf niet tot maar die ene manier!

Stap 5: It’s time to take action!
Neem contact op met de professionals van 40PlusRelatie! Wij nemen jouw zoektocht uit handen, terwijl jij lekker kunt relaxen!

Je matchmaker komt bij je thuis voor een persoonlijke intake, een gezellige kennismaking en is persoonlijk, toch professioneel, op jouw tempo.

De matchmakers van 40PlusRelatie hebben alles in huis om jou te helpen aan dates die bij jou passen. Start je zoektocht naar een serieuze relatie dan nu bij 40PlusRelatie en investeer in jouw toekomst!

Wil jij ook samen tijdens een vrijblijvend gesprek kijken naar de mogelijkheden? Klik dan hier voor vrijblijvend gesprek met de matchmaker uit jouw regio.

*40PlusRelatie is aangesloten bij het singles Keurmerk en biedt matchmaking aan voor scherpe tarieven. Daarnaast gaat 40PlusRelatie discreet om met jouw gegevens om.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...