fbpx
woensdag, 28 september 2022 09:28

40PlusRelatie tegen eenzaamheid

Van 29 september t/m 6 oktober is het de Week tegen de eenzaamheid. Wij van 40PlusRelatie weten wat eenzaamheid betekent voor mensen. Wij dragen dagelijks al ons steentje bij door singles met elkaar in contact te brengen, maar ook wij willen eenzaamheid deze week nog eens extra onder de aandacht brengen.

Eenzaamheid

Veel singles voelen zich eenzaam en missen iemand om zich heen. Met name een maatje waar ze hun ei bij kwijt kunnen, of die arm om hen heen om weer eens geborgenheid te voelen. Het alleen zijn maakt ze eenzaam.

Wat is nu eigenlijk eenzaamheid?

Eenzaamheid kan voor iedereen een andere betekenis hebben:

  • Eenzaamheid is je niet verbonden voelen.
  • Je ervaart een gemis aan een hechte, emotionele band met anderen.
  • Je hebt minder contact met andere mensen dan je wenst.

Eenzaamheid ontstaat op het moment dat je jezelf afsluit van jezelf. Vervolgens voel je geen verbinding met een ander, dat is niet meer dan een logisch gevolg hiervan. Het is onmogelijk een (harts)verbinding met iemand aan te gaan, als je niet verbonden bent met je eigen hart.

Kom weer in contact met jezelf, met je gevoel. Als jij jezelf de liefde en aandacht geeft waar je naar verlangt, dan zul je niet meer eenzaam zijn.

Wat kun jij doen als je je eenzaam voelt?

  • Maak eens een lijstje van contacten die verwaterd zijn.
  • Ga eens in gesprek met je huisarts, zij kunnen je hierin ondersteunen.
  • In veel gemeentes zijn verschillende activiteiten erop gericht om eenzaamheid tegen te gaan.
  • Meld je aan als vrijwilliger, zo maak je nieuwe contacten.

Wat kan 40PlusRelatie voor jou betekenen?

Zoals we al schreven heeft eenzaamheid voor iedereen een andere betekenis, voor de één gemis aan vriendschap en voor de ander een gemis aan liefde en warmte.

Onze matchmakers zijn er voor jou, om je in contact te brengen met mensen, die net als jij ook op zoek zijn naar oprechte liefde en warmte.

Maar niet alleen dat, ze bieden een luisterend oor en zijn een vertrouwenspersoon. Ze zijn er voor jou!

Voel jij je eenzaam? Neem contact op met de matchmaker uit jouw regio!

Wat onze klanten zeggen!

Al meer dan 8 weken!
Het contact met Mariska is er nog steeds! Al meer dan 8 weken! Maar het gaat goed. Misschien kan toch gesproken worden over een (verlaat) geslaagd contact bij 60PlusRelatie? Ik ben er in elk geval wel blij mee. En zij ook. De afstand is wel een "dingetje" maar dat is oplosbaar. Even een avondje koffiedrinken zit er (nog) niet in. We bellen en appen veel en zien elkaar regelmatig. Zij is al in Oegstgeest geweest en ik paar keer in Breda. Volgende week samen naar een concert. En we hebben nog meer plannen! Kortom, het gaat goed. Met vriendelijke groet, Pim
Vandaag een memorabele datum
Goedemorgen Ingrid, Vandaag een memorabele datum. Al weer een jaar geleden dat W. en ik elkaar leerden kennen. Ik wil je graag laten weten dat het super goed gaat met ons en dat we volgend jaar gaan samen wonen in mijn huis. We genieten volop en hebben nog veel plannen voor de toekomst! Onze eerste verre reis is geboekt, volgend jaar gaan we vanaf Barbados een mooie cruise maken!
Dank voor jouw fijne bemiddeling
Beste Ingrid, Dank voor jouw fijne bemiddeling. Jammer dat ik voor nu nog niet geslaagd ben. Ik heb besloten om het een poosje zelf te gaan proberen. Ik heb een single-reis geboekt, misschien ontmoet ik daar een leuke vrouw. Het heeft zeker niet jou gelegen, heb leuke voorstellen van je gehad en fijne mensen ontmoet maar de romantische klik moet er wel zijn. Mocht het mij zelf niet lukken, kom ik zeker bij je terug en dan pakken we de bemiddeling weer op. Veel dank ook voor onze fijne gesprekken! Groetjes Peter uit Den Haag
Gisteren onze 2e date gehad en het was top!!
Beste Ingrid, Gisteren onze 2e date gehad en het was top!! Ik heb genoten! Op naar de volgende date. Groetjes Marga
Jouw inzet maakt echt het verschil
Dag Armanda, Leuk om even van je te horen. Dit half jaar is inderdaad omgevlogen. Alex en ik hebben het nog steeds leuk samen dus wat mij betreft was je bemiddeling een groot succes. Mocht het, door welke omstandigheid dan ook, toch niet lukken samen dan kom ik zeker bij je terug. Ons verhaal mag je zeker gebruiken maar dan wel graag zonder echte namen en zonder foto's. Mocht je nog wat tekst willen dan schrijf ik dat met liefde. Nogmaals dank voor je bemiddeling, dank voor de hele leuke kaartjes en veel succes met het helpen van andere singles naar nieuw geluk. Jouw inzet maakt echt het verschil. Hartelijke groeten, Marjolein

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?