fbpx
woensdag 06 oktober 2021 14:03

4 Simpele stappen voor meer geluk in je (liefdes)leven

Loop jij vast in de liefde? Wil het maar niet lukken om een partner te vinden? Of lopen al je relaties steeds op de klippen?

Dat is dan ontzettend naar. Wellicht heb je ook geen idee hoe je hier verandering in brengt. Daarom geef ik je hier de 4 simpele stappen die je verder helpen.

Stap 1: Breng je oude verhaal in beeld

Je kunt het leven zien als een verhaal met verschillende hoofdstukken. Soms gebeuren er dingen in de hoofdstukken uit onze jeugd of eerdere relaties, die een emotionele impact op ons maken.

Die eerdere hoofdstukken hebben grote invloed op, hoe wij in het hier en nu onze nieuwe hoofdstukken schrijven. Dit noemen we in de psychologie negatieve patronen. Wanneer jij bijvoorbeeld een onveilige hechtingsstijl hebt, ervaar je veel moeite bij het aangaan en onderhouden van relaties.

Wat mij brengt bij de tweede stap.

Stap 2: Haal de barrières weg

Die negatieve patronen uit het verleden, zijn barrières voor je liefdesleven. Gelukkig weten we tegenwoordig hoe je die barrières weghaalt.

  • Neem contact op met een coach of therapeut om aan de negatieve patronen te werken.
  • Lees boeken die je verder helpen.
  • Volg cursussen die erop gericht zijn jouw specifieke problemen aan te pakken.

Je hoeft het allemaal niet alleen op te lossen. Fijn hé. ;)

Stap 3: Zorg voor een stip aan de horizon

Alleen focussen op wat er nu niet goed gaat, werkt niet. Je moet een doel, een ideaal en een nieuwe jij voor je kunnen zien.

Waarom?

Zodat je ergens naartoe kunt bewegen. Die stip aan de horizon geeft je gedrag richting. Hierdoor wordt het makkelijker om je juiste vaardigheden te ontwikkelen die je uiteindelijk een liefdevolle relatie opleveren.

Stap 4: Ontwikkel dating- en relatievaardigheden

Veel mensen hebben een beeld van daten en relaties wat hen belemmert. Dat komt omdat ze bijvoorbeeld in hun jeugd geen gezonde relaties in hun omgeving hadden. Daarom is het belangrijk om jezelf te ontwikkelen in de liefde.

Wanneer jij de juiste dating- en relatievaardigheden ontwikkelt, weet hoe veilige hechting eruitziet én met je negatieve patronen aan de slag gaat… dan heb je de grootste kans op een heerlijke relatie.

Dus ben jij klaar met de pijn en frustratie die je wellicht voelt als je denkt aan het daten? Of weet je gewoon dat er meer in je liefdesleven zit?

Ga dan naar www.mannenbrein.nl om aan jezelf te werken. Daar begint je nieuwe liefdesleven. Als datingcoach heb ik inmiddels vele mannen en vrouwen aan een prachtige relatie mogen helpen. En ik gun jou ook een heerlijke relatie met jezelf én een geweldige partner.

Liefs,

Mathijs Dingjan, Datingcoach bij MannenBrein.nl

Partner van 40PlusRelatie

Wat onze klanten zeggen!

Het was geweldig. Wat een leuke man
Nou Els, het was geweldig. Wat een leuke man. Ik kon lekker mezelf zijn en hij heeft dezelfde humor als ik wat ik heel erg belangrijk vind. Ik ben echt verrast, ik heb gewoon last van een beetje vlinders idioot, maar het was zo leuk.
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca.
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca. Het gaat heel goed met ons. We genieten hier van de rust en alle moois in de omgeving. Groetjes, ook van B&O
Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Het zou toch prachtig zijn als er een leukerd langs komt en het klikt enorm
Goedemorgen Amanda, Ook ik had een goed gevoel over ons gesprek, heel ontspannen! Wat mij betreft kun je je gang gaan. Het zou toch prachtig zijn als er een leukerd langs komt en het klikt enorm..! Amanda ik wil je vragen doe je best voor me. Nog een fijne dag en groetjes van Gerda
We hebben het heel leuk en gaan deze week voor de derde keer afspreken
Armanda, ik wilde even persoonlijk vertellen dat we gevoelens voor elkaar hebben en dat we er dus mee doorgaan! We hebben het heel leuk en gaan deze week voor de derde keer afspreken. Ondertussen bellen we elkaar en we voelen ons er goed bij. Bedankt voor deze passende match!

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!