40PlusRelatie 1200
woensdag, 08 februari 2017 16:22

15 Tips voor een geweldige Valentijnsdag

Valentijnsdag 2017 staat weer voor de deur, de kans om jouw geliefde of toekomstige geliefde eens goed in het zonnetje te zetten! Maar hoe pak je dit aan? Pak jij uit dit jaar, of wordt het toch weer dat jaarlijkse bezoekje aan de bloemist voor een bos bloemen? Wij helpen je graag een handje op weg en verzamelden samen met 6 experts verschillende tips voor een onvergetelijke Valentijnsdag 2017. Het resultaat? 15 Tips voor Valentijnsdag, uiteenlopend van eenvoudig tot groots, van goedkoop tot duur, en van actief tot lui, kortom: voor ieder wat wils!

Tip 1: Neem een dag vrij!

Écht iets ondernemen op Valentijnsdag begint met een vrije dag. Ga dus samen met jouw geliefde voor een lege agenda op 14 februari en vul hem in zoals jullie zelf willen! Geen inspiratie? Wees niet getreurd, wij helpen jullie graag een handje met onze tips voor Valentijnsdag!

Tip 2: Zoek het avontuur op!

Klaar voor een goede portie adrenaline? Zoek samen de grens op en ga voor iets avontuurlijks dat geen van jullie eerder deed. Wat dacht je van bungee jumpen, parachutespringen of duiken? De spanning van deze ervaring brengt jullie ongetwijfeld dichter bij elkaar

Tip 3: Ontdek Amsterdam vanaf het water

Samen varen door de mooie binnenstad van onze hoofdstad, dát is pas origineel op Valentijnsdag. Reserveer een privé sloep en laat je rondleiden door een schipper, of neem samen met jouw Valentijn het roer in handen en vaar zelf en ontdek de bijzondere plekjes van Amsterdam. Wil je echt punten scoren, regel dan een goede fles wijn en een hapje voor aan boord!

Tip 4: Wees culinair, duik de keuken in!

Daar waar restaurants uitpuilen en vaak werken met vaste menu’s voor Valentijnsdag, kunnen jij en je Valentijn jullie onderscheiden door samen een hoogstaand diner op tafel te zetten. Kies samen de lekkerste recepten uit, ga de stad in voor ingrediënten en duik vervolgens samen de keuken in. Niet duur en bovendien vaak minstens zo lekker als in een restaurant!

Tip 5: Bezoek een stad

Hand in hand slenteren door mooie winkelstraten, lekker uitgebreid uiteten en overnachten met uitzicht over een verlichte stad. Ja, ook stedentrips kunnen romantisch zijn! Ontdek bijvoorbeeld het Middeleeuwse centrum van Amersfoort! Nederland zit vol met leuke steden waarin jullie je helemaal op vakantie zullen voelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het minder bekende, maar zeker zo leuke Leeuwarden of Den Bosch? De voorpret begint al door samen een stad te kiezen en leuke adresjes uit te zoeken. Meer tips en complete city guides vind je op StopAndStare.nl.

Tip 6: Be creative!

Dat Valentijnsdag duur moet zijn met luxe geschenken, dozen chocolade en zeldzame wijnen is niet meer van deze tijd! Laat je creativiteit gaan en maak zelf een geschenk voor jouw geliefde. Maak bijvoorbeeld een kalender speciaal voor jouw Valentijn, opgesierd met mooie foto’s en weetjes van jullie twee. Vergeet niet om meteen de jullie belangrijkste data in te vullen op de kalender en je bent binnen!

Tip 7: Zzz…

Even weg uit de sleur van het alledaagse, dat doe je op z’n best door een nachtje weg te boeken. Voordat je een hotel of bed-and-breakfast boekt, raden wij je aan om eens verder te kijken dan de standaard overnachtingen. Wil jij een echte romantische overnachting, bekijk dan hier de meest unieke plekjes van Bijzondere-Overnachting!

Tip 8: Pen en papier

Old-school, maar daarom niet minder doeltreffend! Kruip de pen in en laat jouw Valentijn weten hoe jij jullie tijd samen tot nu toe meegemaakt hebt en hoe jij je daarbij voelt. Het hoeft absoluut niet lang te zijn, jouw gedachten bij jullie kennismaking en een leuke herinnering omschrijven, is al voldoende om een hart te laten smelten!

Tip 9: Eén met de natuur

Wanneer jij je geliefde eens extra leuk wil verrassen, dan zoek je in eerste instantie een bijzondere plek om te verblijven. Een stad bezoeken is leuk, maar de natuur spreekt meer tot de verbeelding wanneer je echt met zijn tweetjes wil zijn. Je geniet er in alle rust van elkaar, zonder enige drukte om je heen. Natuurgebieden vind je over de hele wereld. Ook in Nederland zijn er tal van mooie plekken in de natuur. Een huisje in het bos of op het strand, een oude plaggenhut of een yurt op een eiland? Overnachten op een kasteel midden in de bossen, of op een boot bij het water, kies voor een onvergetelijke overnachting in de natuur.

Tip 10: Music is love

Zijn jij en je Valentijn echte muziekliefhebbers? Ook dan biedt Valentijnsdag tal van mogelijkheden! Hoewel een concert bezoeken altijd tof is, zijn er meer opties. Trek de stoute schoenen eens aan en volg een dansworkshop of duik samen de karaokebar in. Gegarandeerd dat de muziek, de dans en de romantiek het beste in jullie naar boven haalt voor een fantastische Valentijnsdag!

Tip 11: Zet het op een lopen

Is een luie Valentijnsdag niet jullie ding, maar hoeft een survivalparcours nou ook weer niet, dan is een romantische wandeling echt iets voor jullie! Stippel samen een mooie wandeltocht uit van een lengte die bij jullie past en stap de deur uit. Liever een speciaal voor u geselecteerde wandeling voor Valentijnsdag? Bekijk dan vijf romantische wandelingen die Frankwandelt voor u uitzocht!

Tip 12: Lazy Valentine’s day 2017

Voor de stelletjes die het liefst even helemaal niks doen met Valentijnsdag: de Staycation! De enige regel: Kom het huis niet uit. Dorstig? Maak een heerlijk drankje voor jou en je valentijn! Trek gekregen? Bestel eten bij jullie favoriete keten! Vandaag even geen wasjes draaien of andere verplichtingen, gewoon even niks! Filmpje aan en genieten maar.

Tip 13: Cultureel avondje uit!

Valentijnsdag is de perfecte dag om gezellig samen naar het theater te gaan. Er is geen beter moment om jouw Valentijn te verrassen met een heerlijk avondje uit. Er staan vele voorstellingen geprogrammeerd op 14 februari, dus er is voor ieder wat wils. Wat bijvoorbeeld te denken van The Lion King? Deze 'koning der musicals' is te bekijken in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Meer zin in een avondje lachen op Valentijnsdag? Kom dan naar Zwolle, hier staat top cabaretier Roué Verveer op de planken. Een andere topper is te vinden in het DeLaMar Theater te Amsterdam: de voorstelling 'Venus' met in de hoofdrollen Jeroen Spitzenberger en Georgina Verbaan. Meer theater tips voor Valentijnsdag vind je hier!

Tip 14: Hollandser wordt het niet...

Bindt de schaatsen onder en ga samen met jouw Valentijn het ijs op. Zoek een kunstijs- of natuurijsbaan in de buurt op en het genieten kan beginnen. Beiden geen schaatservaring? Geen probleem, des te groter de kans op hilariteit! Schaatsen is niet alleen romantisch, het is ook ontzettend gezond! Train je spieren en uithoudingsvermogen terwijl jullie plezier hebben op het Hollandse ijs!

Tip 15: Geen Valentijn, en nu?

Ok, het lijkt misschien een drama dat je alleen bent op Valentijnsdag. Maar dat is het niet, weet De Versiercoach. Hoe erg van bevriende stelletjes het je ook aanpraten. Een eenzame Valentijnsdag is bovendien prima te voorkomen! Hoe? Ga uit! Vooral 13 februari is een ideale dag om uit te gaan. Iedereen die een relatie heeft slaat die dag vaak over. Wellicht dat je met iemand een keer hebt gedate of telefoonnummers hebt uitgewisseld, maar is het er nooit van gekomen om af te spreken. Geef deze mensen nog eens een kans! Als je weet dat ze singles zijn, kan je ze best een berichtje sturen als: "Kopje koffie doen?" een paar dagen voor Valentijnsdag, voordat je het weet, ben jij voorzien van een Valentijn!

 

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!