fbpx
40PlusRelatie 1200

50 plus relatie gezocht?

Je hebt een heerlijk leven, alles op orde, maar er mist nog één ding: een liefdevolle partner waarmee je al het moois in jouw leven mee kan delen. Je hebt al diverse relatiesites geprobeerd, maar zonder succes. Herken je dit en ben je toe aan een 50 plus relatie? Schakel dan een professional in om voor jou de juiste partner te zoeken: 40PlusRelatie. Onze professionele consulenten gaan graag voor jou op zoek naar een 50 plus dating. Ben je 60 of 70 jaar? Geen probleem: 40PlusRelatie is er ook voor jouw relatie!

Over daten via 40PlusRelatie

Bij 40PlusRelatie begint de zoektocht altijd met een telefonisch gesprek waarna er een vrijblijvend intakegesprek plaats vindt om te kijken wat je zoekt in jouw 50 plus relatie. Je maakt in dit gesprek kennis met de consulent uit eigen regio, waar je contact mee zult hebben gedurende het traject. Ga je met ons in zee voor 50 dating? Dan volgt het uitgebreide intakegesprek waarin we een duidelijk beeld gaan vormen van wat jij belangrijk vindt, wat je onder andere zoekt in een partner en dergelijke. Vanaf dat moment begint de zoektocht naar jouw 50 plus relatie!

Heb je een match, maar was dit niet de juiste partner voor je? Na iedere match volgt er een terugkoppeling, zodat wij als 50 plus relatiesite een steeds beter beeld krijgen van wat jouw droompartner is.

50 plus dating site

Kiest u voor 40plus relatie als jouw bemiddelaar voor het vinden van de ultieme relatie? Dan kies je voor een relatiebemiddelaar van kwaliteit. Wij hebben:

  • 15 jaar ervaring in relatiebemiddeling
  • kantoren in heel Nederland
  • een groot bestand singles, waardoor grote slagingskans
  • een passende doelgroep voor singles van 40 tot 80 jaar
  • een eigen vaste consulent in de regio, die alle cliënten goed kent
  • het Singles Keurmerk van de branchevereniging

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Wet Bescherming Persoonsgegevens (CBP).

Inschrijven bij 50 plus relatie bureau

Heb je ook behoefte aan een partner waarmee je het leven nog leuker kunt maken? Aarzel dan niet en schrijf je in bij relatiebemiddelaar 40PlusRelatie voor 50 dating. Samen met je bemiddelaar kies je een pakket dat bij jou past. We bieden al mogelijkheden vanaf 79 euro per maand voor het vinden van jouw 50 plus relatie. Neem contact op, dan komen wij zo spoedig mogelijk bij je terug om een intake in te plannen.

 
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer
 

 

 

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...