fbpx

50 plus relatie gezocht?

50 plus relatie gezocht?

Je hebt een heerlijk leven, alles op orde, maar er mist nog één ding: een liefdevolle partner waarmee je al het moois in jouw leven mee kan delen. Je hebt al diverse relatiesites geprobeerd, maar zonder succes. Herken je dit en ben je toe aan een 50 plus relatie? Schakel dan een professional in om voor jou de juiste partner te zoeken: 40PlusRelatie. Onze professionele consulenten gaan graag voor jou op zoek naar een 50 plus dating. Ben je 60 of 70 jaar? Geen probleem: 40PlusRelatie is er ook voor jouw relatie!

Over daten via 40PlusRelatie

Bij 40PlusRelatie begint de zoektocht altijd met een telefonisch gesprek waarna er een vrijblijvend intakegesprek plaats vindt om te kijken wat je zoekt in jouw 50 plus relatie. Je maakt in dit gesprek kennis met de consulent uit eigen regio, waar je contact mee zult hebben gedurende het traject. Ga je met ons in zee voor 50 dating? Dan volgt het uitgebreide intakegesprek waarin we een duidelijk beeld gaan vormen van wat jij belangrijk vindt, wat je onder andere zoekt in een partner en dergelijke. Vanaf dat moment begint de zoektocht naar jouw 50 plus relatie!

Heb je een match, maar was dit niet de juiste partner voor je? Na iedere match volgt er een terugkoppeling, zodat wij als 50 plus relatiesite een steeds beter beeld krijgen van wat jouw droompartner is.

50 plus dating site

Kiest u voor 40plus relatie als jouw bemiddelaar voor het vinden van de ultieme relatie? Dan kies je voor een relatiebemiddelaar van kwaliteit. Wij hebben:

  • 15 jaar ervaring in relatiebemiddeling
  • kantoren in heel Nederland
  • een groot bestand singles, waardoor grote slagingskans
  • een passende doelgroep voor singles van 40 tot 80 jaar
  • een eigen vaste consulent in de regio, die alle cliënten goed kent
  • het Singles Keurmerk van de branchevereniging

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Wet Bescherming Persoonsgegevens (CBP).

Inschrijven bij 50 plus relatie bureau

Heb je ook behoefte aan een partner waarmee je het leven nog leuker kunt maken? Aarzel dan niet en schrijf je in bij relatiebemiddelaar 40PlusRelatie voor 50 dating. Samen met je bemiddelaar kies je een pakket dat bij jou past. We bieden al mogelijkheden vanaf 79 euro per maand voor het vinden van jouw 50 plus relatie. Neem contact op, dan komen wij zo spoedig mogelijk bij je terug om een intake in te plannen.

 
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer
 

 

 

Wat onze klanten zeggen!

Weet dat u er een tevreden klant bij heeft
Geachte mevrouw Van Veen, Ik wil u graag bedanken voor de wijze waarop u mij gisteren te woord heeft gestaan. Ik was nogal teleurgesteld en u heeft dat zonder opmerkingen geaccepteerd en aangehoord. Ook bewonder ik het feit dat u op eigen initiatief een uur lang naar mij heeft willen luisteren zonder daar direct kosten aan te verbinden. Weet dat u er een tevreden klant bij heeft. Ik heb goed geslapen en deze ochtend heb ik mij er gewoon bij neergelegd. Zeker ook dankzij u.
Samen genieten we van mooie momenten, wandelen, eten, wijntje en elkaars gezelschap
Dag Armanda, Leuk om even van je te horen. We zijn zéker nog heel blij met elkaar. Samen genieten we van mooie momenten, wandelen, eten, wijntje en elkaars gezelschap. We hebben allebei nog onze eigen afspraken en activiteiten en dat houden we ook zo. Des te leuker om elkaar daarna weer te spreken en te zien. Het leven was hiervoor ook al goed, met kinderen, familie, vrienden, werk enz. We waren geen van beide "desperate", maar het leven heeft nu toch echt een toegevoegde waarde waar we erg van genieten. Onze paden hadden zich nooit gekruist zonder jouw bemiddeling. Heel bijzonder dat we elkaar op deze manier toch gevonden hebben. Daar zijn we echt heel blij mee!
Els voor de tweede keer ontmoet
Hoi Ingrid. Afgelopen vrijdag heb ik Els voor de tweede keer ontmoet. Aanstaande zondag gaan we in Alphen aan den Rijn uit eten. Ik denk dat het wel iets kan worden. Dankjewel dat je mij als haar eerste match in aanmerking liet komen! Ik houd je verder op de hoogte. Groetjes, Jan uit Leiden
Zaterdag opnieuw afgesproken
Dag Ingrid Sorry voor het late reageren Is erg goed gegaan. Veel beter/vlotter dan met J. We hebben voor zaterdag opnieuw afgesproken, dus daar zit ook een grote verbetering in R. is veel meer mijn type, en had het gevoel dat het wederzijds was. Ik vroeg of ze nog een keer wilde afspreken en liet haar de keuze. Zaterdag gaf ze (gelukkig) positief antwoord Ik houd je op de hoogte,
Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden
Hoi Josje, … heeft je een tijdje geleden al een berichtje gestuurd dat het wel klikt tussen ons. Ik wil je zelf ook nog even bedanken dat je nog iemand voor me hebt gezocht toen ik het eigenlijk wel voor gezien wilde houden. Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden. We hebben het leuk samen. Succes met je werk en dank je wel! 😘🤗👋

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?