fbpx

50 plus dating

Ben jij 50 jaar of ouder en wil jij graag hulp in de liefde krijgen? Heb jij zelf geprobeerd een date te vinden, maar blijkt de zoektocht na de ideale partner toch te lastig? Schakel dan de hulp in van 40PlusRelatie, de dating site die met behulp van relatiebemiddeling zorgt voor 50 plus dating. 40PlusRelatie is de dating site voor 40, 50, 60 en 70 plus singles die door professionals geholpen willen worden. Het vinden van de ideale partner kan soms lastig zijn, omdat het lastig is om de juiste match bij jezelf te vinden. Wij van 40PlusRelatie weten dat die match er wel is voor jou! Wij vinden de match voor jou, want wij van 40PlusRelatie vinden dat iedereen de fijne momenten van het leven met een ander moeten kunnen delen. Wij zullen voor jou op zoek gaan naar je wederhelft die met jou wilt genieten van al het mooie dat het leven te bieden heeft. Schakel onze hulp in bij het vinden van de ideale partner!

Hoe gaat 40PlusRelatie te werk?

Wil jij graag de hulp in schakelen van 40PlusRelatie als jouw relatiebemiddelaar? Neem dan contact met ons op! De zoektocht begint altijd met een telefonisch gesprek. Wij willen jou leren kennen, omdat wij graag de juiste persoonlijkheden bij elkaar willen krijgen voor de match. Na het telefoongesprek zal er een vrijblijvend intakegesprek volgen. Uit dit gesprek zullen wij het profiel van, zodat wij precies weten wat je zoekt in een 50+ relatie. Dit gesprek zal plaatsvinden met jouw eigen persoonlijke consulent uit je eigen regio. Deze persoonlijke consulent is de relatiebemiddelaar waar je altijd direct in contact mee staat gedurende het matchingstraject. De zoektocht naar jouw 50 plus dating begint na het gesprek met de consulent! Wij zullen ervoor zorgen dat jouw perfecte partner gevonden wordt, zodat jij weer samen met een partner kunt genieten van het leven.

Wat zijn de voordelen van 50 plus dating?

40PlusRelatie is de ideale relatiebemiddelaar bij 50 plus dating! Wanneer je kiest voor 40PlusRelatie profiteer je direct van vele voordelen. De voordelen zijn op een rijtje gezet:

  • 40PlusRelatie heeft kantoren in heel Nederland (ook in jouw regio)
  • Keuze uit 2 pakketten: 12 of 18 maanden zoeken naar de ideale partner
  • 40PlusRelatie heeft al meer dan 15 jaar ervaring in 50+ relatiebemiddeling
  • 40PlusRelatie heeft een groot bestand singles (meer singles = hogere slagingskans)

Lees voor meer voordelen ons blog: relatiebemiddelingsbureau is helemaal in.

Hoe kan ik inschrijven bij 40PlusRelatie

Wil jij graag de hulp inschakelen van relatiebemiddelaar 40PlusRelatie? Wil jij graag de rest van je leven met iemand delen en zoek jij naar 50 plus dating? Neem dan contact met ons op door je in te schrijven! De inschrijfkosten bedraagt standaard €175,- euro en vanaf €79,- euro per maand zijn er al mogelijkheden. Een ideale partner alleen vinden kan soms heel lastig zijn. Het samen vinden van de ideale partner met hulp van relatiebemiddeling is niet lastig. Schakel daarom de hulp in van 40PlusRelatie!

Wat onze klanten zeggen!

Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Het zou toch prachtig zijn als er een leukerd langs komt en het klikt enorm
Goedemorgen Amanda, Ook ik had een goed gevoel over ons gesprek, heel ontspannen! Wat mij betreft kun je je gang gaan. Het zou toch prachtig zijn als er een leukerd langs komt en het klikt enorm..! Amanda ik wil je vragen doe je best voor me. Nog een fijne dag en groetjes van Gerda
We hebben het heel leuk en gaan deze week voor de derde keer afspreken
Armanda, ik wilde even persoonlijk vertellen dat we gevoelens voor elkaar hebben en dat we er dus mee doorgaan! We hebben het heel leuk en gaan deze week voor de derde keer afspreken. Ondertussen bellen we elkaar en we voelen ons er goed bij. Bedankt voor deze passende match!
Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek
Hi Ingrid, Dank voor de leuke kennismaking die wij samen hadden gisteren! Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek. Ik hoop dat je sympathieke partner voor mij vindt!
Gisteren echt een hele leuke date gehad
Hi Els, R. en ik hebben gisteren echt een hele leuke date gehad. Echt een onwijs leuke man en ik kijk uit naar onze volgende afspraak die wij snel zullen inplannen. Bedankt

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!