fbpx

50 plus dating

Ben jij 50 jaar of ouder en wil jij graag hulp in de liefde krijgen? Heb jij zelf geprobeerd een date te vinden, maar blijkt de zoektocht na de ideale partner toch te lastig? Schakel dan de hulp in van 40PlusRelatie, de dating site die met behulp van relatiebemiddeling zorgt voor 50 plus dating. 40PlusRelatie is de dating site voor 40, 50, 60 en 70 plus singles die door professionals geholpen willen worden. Het vinden van de ideale partner kan soms lastig zijn, omdat het lastig is om de juiste match bij jezelf te vinden. Wij van 40PlusRelatie weten dat die match er wel is voor jou! Wij vinden de match voor jou, want wij van 40PlusRelatie vinden dat iedereen de fijne momenten van het leven met een ander moeten kunnen delen. Wij zullen voor jou op zoek gaan naar je wederhelft die met jou wilt genieten van al het mooie dat het leven te bieden heeft. Schakel onze hulp in bij het vinden van de ideale partner!

Hoe gaat 40PlusRelatie te werk?

Wil jij graag de hulp in schakelen van 40PlusRelatie als jouw relatiebemiddelaar? Neem dan contact met ons op! De zoektocht begint altijd met een telefonisch gesprek. Wij willen jou leren kennen, omdat wij graag de juiste persoonlijkheden bij elkaar willen krijgen voor de match. Na het telefoongesprek zal er een vrijblijvend intakegesprek volgen. Uit dit gesprek zullen wij het profiel van, zodat wij precies weten wat je zoekt in een 50+ relatie. Dit gesprek zal plaatsvinden met jouw eigen persoonlijke consulent uit je eigen regio. Deze persoonlijke consulent is de relatiebemiddelaar waar je altijd direct in contact mee staat gedurende het matchingstraject. De zoektocht naar jouw 50 plus dating begint na het gesprek met de consulent! Wij zullen ervoor zorgen dat jouw perfecte partner gevonden wordt, zodat jij weer samen met een partner kunt genieten van het leven.

Wat zijn de voordelen van 50 plus dating?

40PlusRelatie is de ideale relatiebemiddelaar bij 50 plus dating! Wanneer je kiest voor 40PlusRelatie profiteer je direct van vele voordelen. De voordelen zijn op een rijtje gezet:

  • 40PlusRelatie heeft kantoren in heel Nederland (ook in jouw regio)
  • Keuze uit 2 pakketten: 12 of 18 maanden zoeken naar de ideale partner
  • 40PlusRelatie heeft al meer dan 15 jaar ervaring in 50+ relatiebemiddeling
  • 40PlusRelatie heeft een groot bestand singles (meer singles = hogere slagingskans)

Lees voor meer voordelen ons blog: relatiebemiddelingsbureau is helemaal in.

Hoe kan ik inschrijven bij 40PlusRelatie

Wil jij graag de hulp inschakelen van relatiebemiddelaar 40PlusRelatie? Wil jij graag de rest van je leven met iemand delen en zoek jij naar 50 plus dating? Neem dan contact met ons op door je in te schrijven! De inschrijfkosten bedraagt standaard €175,- euro en vanaf €79,- euro per maand zijn er al mogelijkheden. Een ideale partner alleen vinden kan soms heel lastig zijn. Het samen vinden van de ideale partner met hulp van relatiebemiddeling is niet lastig. Schakel daarom de hulp in van 40PlusRelatie!

Wat onze klanten zeggen!

Al meer dan 8 weken!
Het contact met Mariska is er nog steeds! Al meer dan 8 weken! Maar het gaat goed. Misschien kan toch gesproken worden over een (verlaat) geslaagd contact bij 60PlusRelatie? Ik ben er in elk geval wel blij mee. En zij ook. De afstand is wel een "dingetje" maar dat is oplosbaar. Even een avondje koffiedrinken zit er (nog) niet in. We bellen en appen veel en zien elkaar regelmatig. Zij is al in Oegstgeest geweest en ik paar keer in Breda. Volgende week samen naar een concert. En we hebben nog meer plannen! Kortom, het gaat goed. Met vriendelijke groet, Pim
Vandaag een memorabele datum
Goedemorgen Ingrid, Vandaag een memorabele datum. Al weer een jaar geleden dat W. en ik elkaar leerden kennen. Ik wil je graag laten weten dat het super goed gaat met ons en dat we volgend jaar gaan samen wonen in mijn huis. We genieten volop en hebben nog veel plannen voor de toekomst! Onze eerste verre reis is geboekt, volgend jaar gaan we vanaf Barbados een mooie cruise maken!
Dank voor jouw fijne bemiddeling
Beste Ingrid, Dank voor jouw fijne bemiddeling. Jammer dat ik voor nu nog niet geslaagd ben. Ik heb besloten om het een poosje zelf te gaan proberen. Ik heb een single-reis geboekt, misschien ontmoet ik daar een leuke vrouw. Het heeft zeker niet jou gelegen, heb leuke voorstellen van je gehad en fijne mensen ontmoet maar de romantische klik moet er wel zijn. Mocht het mij zelf niet lukken, kom ik zeker bij je terug en dan pakken we de bemiddeling weer op. Veel dank ook voor onze fijne gesprekken! Groetjes Peter uit Den Haag
Gisteren onze 2e date gehad en het was top!!
Beste Ingrid, Gisteren onze 2e date gehad en het was top!! Ik heb genoten! Op naar de volgende date. Groetjes Marga
Jouw inzet maakt echt het verschil
Dag Armanda, Leuk om even van je te horen. Dit half jaar is inderdaad omgevlogen. Alex en ik hebben het nog steeds leuk samen dus wat mij betreft was je bemiddeling een groot succes. Mocht het, door welke omstandigheid dan ook, toch niet lukken samen dan kom ik zeker bij je terug. Ons verhaal mag je zeker gebruiken maar dan wel graag zonder echte namen en zonder foto's. Mocht je nog wat tekst willen dan schrijf ik dat met liefde. Nogmaals dank voor je bemiddeling, dank voor de hele leuke kaartjes en veel succes met het helpen van andere singles naar nieuw geluk. Jouw inzet maakt echt het verschil. Hartelijke groeten, Marjolein

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?